Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ

Οι λαθρομετανάστες το έκαναν. Βγήκαν αποφασισμένοι, σιτιζόμενοι και στηριζόμενοι από τους “αλληλέγγυους” “αριστερούς” φίλους τους και κατόρθωσαν να κερδίσουν αυτό που δεν δικαιούντο. Και μαζί με αυτό που δεν δικαιούντο, όρισαν και το χρόνο παραμονής στην Ελλάδα που απαιτείται για να νομιμοποιηθεί ένας λαθρομετανάστης σε οκτώ χρόνια αντί για δώδεκα που ήταν μέχρι τώρα. Τι μεγάλη νίκη κατα των Ελληνικών θεσμών!

Ο Πανούσης ο Μέγιστος είπε σε ένα τραγούδι του ότι “θέλουμε αλλοδαπό προπονητή” για να πάμε μπροστά. Η ίδια φράση σε πολλές παραλλαγές, αποτελεί αγαπημένο εφυιολόγημα του Ελληνικού λαού. Μετον Ρεχάγκελ πήραμε το Γιούρο 2004. Ισως απαιτείται για μια ακόμη φορά ένας αλλοδαπός να δείξει το δρόμο στους απόγονους των πρωτοπόρων. Η μάλλον όχι ένας, αλλά πολλοί. Πολλοί μαζί, υποβοηθούμενοι από τους “αλληλέγγυους”.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ:

1. Ανοικτό και διαφανές δημοψήφισμα για την ΑΜΕΣΗ κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περι ευθύνης υπουργών.

2. Σύσταση επιτροπής ελέγχου του δημόσιου χρέους στην οποία θα συμμετέχουν υποχρεωτικά και πρόσωπα όπως ο κ. Λαπαβίτσας, και ο κ. Καζάκης και 300 κληρωτοί πολίτες.

3. Κληρωτοί πολίτες (κλήρωση του αριθμού ταυτότητας με σύστημα ίδιο με το τζόκερ ή το λόττο) στις εξεταστικές επιτροπές για τα σκάνδαλα.

4. Κατάργηση όλων των νόμων που έκρινε ως αντισυνταγματικούς το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Τα αιτήματα πρέπει να περιοριστούν στα ελάχιστα δυνατά που είναι αποδεκτά από όλους σχεδόν τους πολίτες αυτής της χώρας και νομίζω ότι η παραπάνω λίστα είναι αρκετή. Σε όλες τις ψηφοφορίες που έχω δει στο διαδίκτυο υπάρχει αποδοχή 98% της άρσης της βουλευτικής ασυλίας και είμαι σίγουρος ότι το ίδια ποσοστά θα έχουν και τα άλλα τρία αιτήματα. Αν αρχίσουμε να προσθέτουμε, θα χωρίσουν οι δρόμοι του αριστερού με το δεξιό, του αναρχικού με το φασίστα, του Χριστιανού με τον άθεο. Γι αυτό θα πρέπει να γίνει ένας συμβιβασμός στα ελάχιστα αιτήματα τα οποία όμως θεωρώ ήδη ένα τεράστιο βήμα προς ένα καλύτερο μέλλον.

Πρέπει να βρούμε Ελληνες που να το λέει η καρδούλα τους. Να ξεκινήσουν απεργία πείνας με τα παραπάνω αιτήματα.  Και οι υπόλοιποι (οι κότες) να είμαστε δίπλα στους ήρωες αυτούς. Για να εξασφαλίσουμε ότι τα ονόματα τους θα γραφτούν στην ιστορία με χρυσά γράμματα.

Για σκεφτείτε το…

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

http://thalamofilakas.blogspot.com/2011/03/blog-post_3092.html

Related Posts
0 Comments

No Comment.