Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Ελλάδα, η χαρά του… αλλοδαπού κλέφτη!

kleftesΔεν είναι δυνατόν! Και όμως είναι: Η Διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ. με εμπιστευτικό σήμα της προς όλα τα Α.Τ. της χώρας συνιστά να αποφεύγονται οι συλλήψεις των αλλοδαπών κλεπτών γιατί… δεν υπάρχουν «θέσεις» στα κρατητήρια. Με εξαίρεση – σημειώνεται στο σήμα του Αρχηγείου – τους …Αφρικανούς, μόνον, λωποδύτες, επειδή, όπως λέει, αυτοί είναι λίγοι. Φυσικά και τους Ελληνες, επειδή είναι κι αυτοί ολιγάριθμοι. Η ίδια οδηγία ισχύει και για τα Δικαστήρια της χώρας, καθώς ο κορεσμός δεν ισχύει μόνον για τα κρατητήρια αλλά και για άπαντα τα σωφρονιστικά καταστήματα.

Κατηγορηματικό είναι το συγκεκριμένο (επείγον!…) σήμα του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ προς τα Αστυνομικά Τμήματα και στο εξής σημείο: Επ’ ουδενί λόγω συλλαμβάνονται οι πάσης… ειδικότητος κλέφτες (λωποδύτες, τσαντάκηδες, διαρρήκτες κλπ.) εάν κατάγονται από χώρα της Ασίας! Και τούτο διότι οι καταγόμενοι από την Ασία είναι… μιλεούνια. Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να κρατηθούν ή να φυλακιστούν διότι θα υπάρξει συνωστισμός και θα δημιουργηθούν προβλήματα …ανθρωπιστικής φύσεως από τις συνθήκες εγκλεισμού τους. Ενώ, ακόμη, θα δημιουργηθεί και πρόβλημα για την σίτησί τους, αφού πρέπει και να τους ταΐζουν.

Γεννάται, όμως, σύμφωνα με ακριβές πληροφορίες μας, και ένα άλλο πρόβλημα εκ του συγκεκριμένου σήματος που ήδη τελεί σε γνώσι των ενδιαφερομένων: Οι Αφρικανοί λωποδύτες, τσαντάκηδες κλπ, πρόκειται να διαμαρτυρηθούν στις αντι-ρατσιστικές και ανθρωπιστικές οργανώσεις της Χώρας μας και στην Ευρωπαϊκή Ενωση για ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ μεταχείρησι, αφού θα συλλαμβάνονται μόνον αυτοί και οι Ασιάτες συνάδελφοί τους θα μένουν στο απυρόβλητο.

Στο ίδιο μήκος κύματος πρόκειται να κινηθεί και ο …λωποδυτικός παράγων της χώρας μας καθώς διαπιστώνει (και αυτός) ότι όχι μόνον παραβιάζονται έντονα τα ανθρωπιστικά δικαιώματα των μελών του αλλά θίγεται βάναυσα και το δικαίωμά τους στην… δουλειά. Και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσεως.

Μια ακόμη πληροφορία σχετικώς με το συγκεκριμένο εμπιστευτικό σήμα προς τα ΑΤ της χώρας εστιάζεται στην επισήμανσι του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ όπου τονίζεται ότι από τους Αφρικανούς που …επιτρέπεται στα αστυνομικά όργανα να συλλαμβάνουν, να προτιμώνται οι Μαροκινής και Αλγερινής προελεύσεως διότι αυτοί είναι λιγότεροι από τους λοιπούς συναδέλφους τους που κατάγονται από άλλες χώρες της Αφρικανικής Ηπείρου. Ως εκ τούτου αναμένεται σφοδρή αντίδρασις και διπλωματικά διαβήματα εκ μέρους των Αρχών του Μαρόκου & της Αλγερίας, αφού εδώ κι αν πρόκειται για ρατσιστική μεταχείρησι.

Άλλες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, όταν η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. συνεδρίαζε επί τούτου, ετέθη ως θέμα  η δημιουργία του ονομαζόμενου POINT SYSTEM. Ητοι  να υπάρξει διαβάθμισις του αδικήματος που τελεί ο οποιοσδήποτε αλλοδαπός – χωρίς δηλαδή να γίνονται φυλεκτικές διακρίσεις – και να φυλακίζονται μόνον αυτοί που συγκεντρώνουν 100 πόντους.

Παραδείγματος χάριν:
Πορτοφολάς 50 πόντοι (δεν κρατείται)
Πορτοφολάς κατά συρροήν 100 πόντοι (κρατείται)
Τσαντάκιας 60 πόντοι (δεν κρατείται)
Τσαντάκιας κατά συρροήν 100 πόντοι (κρατείται)
Διαρρήκτης 80 πόντοι (δεν κρατείται)
Διαρρήκτης κατά συρροήν 100 πόντοι (κρατείται)
Μαχαιροβγάλτες χωρίς τραυματισμό 90 πόντοι (δεν κρατούνται)
Μαχαιροβγάλτες με τραυματισμό 100 πόντοι (κρατούνται)
Κουμπουροφόροι χωρίς πυροβολισμούς 90 πόντοι (δεν κρατούνται)
Κουμπουροφόροι με πυροβολισμούς 100 πόντοι (κρατούνται).
Βιαστές, Απαγωγείς, Φονιάδες ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ.

Η πρότασις όμως απερρίφθη από τους περισσοτέρους εκ των συνέδρων.

 

EΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Related Posts
0 Comments

No Comment.