Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Έκτακτα μέτρα του FBI σε ελληνικές πρεσβείες και προξενεία

.fullpost { display: inline; }

Σε κατάσταση επιφυλακής έχουν τεθεί οι Αρχές του FBI στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς υπήρξε σειρά προειδοποιητικών τηλεφωνημάτων για πιθανές επιθέσεις σε προξενεία της χώρας μας στις ΗΠΑ.

Ήδη στα προξενικά γραφεία της χώρας στις ΗΠΑ ελήφθησαν έκτακτα μέτρα ασφάλειας μετά τις απειλές.Εικάζεται ότι οι απειλές προέρχονται από Ιρανούς που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο, αλλά έως τώρα οι υποθέσεις τους δεν έχουν εξεταστεί.

Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι την περασμένη εβδομάδα διεξήχθη για πρώτη φορά κοινή αεροπορική άσκηση Ελλάδας – Ισραήλ στη Δυτική Πελοπόννησο και στο Ιόνιο πέλαγος.
http://www.imerisia.gr/

Έκτακτα μέτρα του FBI σε ελληνικές πρεσβείες και προξενεία

Απειλητικά τηλεφωνήματα δέχθηκαν οι ελληνικές προξενικές αρχές στις ΗΠΑ, το Τατζικιστάν και αλλού και σύμφωνα με το Mega έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα για την προστασία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι τηλεφώνησαν και απείλησαν με επιθέσεις εναντίων των κτιρίων επικαλούμενοι την αρνητική στάση της Ελλάδας στην παροχή πολιτικού ασύλου σε Ιρανούς αντικαθεστωτικούς.

Τα κτίρια των διπλωματικών αποστολών της Ελλάδας στο εξωτερικό φρουρούνται από αστυνομικές δυνάμεις και υπηρεσίες των χωρών όπου βρίσκονται, ενώ διαθέτουν και δύναμη από την Ελλάδα.

Στις ΗΠΑ το FBI και η διπλωματική υπηρεσία ασφαλείας έχουν λάβει έκτακτα μέτρα μετά το μπαράζ τηλεφωνικών απειλών.

http://infognomonpolitics.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.