Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Είμαι πολύ ωραία Ελληνίδα.

Αρματα της Εθνικής Φρουράς.

Οπως είναι γνωστό η ελεγχόμενη από τους Αμερικανοεβραίους Νέα Τάξη επιδιώκει την πολυπολιτισμικότητα, την εξαφάνιση των εθνικών κρατών, την εξαφάνιση των εθνών, και την επικράτηση μιας πανσπερμίας ιδεών και ανακατεμένων λαών που θα μπορούν να υπακούουν ευκολότερα……

Στα πλαίσια αυτά έχουμε μετακινήσεις τεραστίων αριθμών λαθρομεταναστών και προσπάθεια εξαφάνισης τεχνητώς, ιστορικών εθνοτήτων καθώς και δημιουργία νέων τοπικιστικού χαρακτήρα…. ιδιαιτέρως εδώ στην γωνιά της Ευρώπης που λέγεται Βαλκάνια.

Ετσι προσπαθούν να περιορίσουν ή να εξαφανίσουν Σέρβους, Ελληνες, κλπ, την ίδια στιγμή που “ανακαλύπτουν” τους Βόσνιους Μουσουλμάνους (που είναι εξισλαμισμένοι Σέρβοι), τους Σλαβοσκοπιανούς (που είναι κατ’ ουσίαν Βούλγαροι εξού κι ο πρώτος πρόεδρος του Γκλιγκόρωφ πρώην αξιωματικός του Βουλγαρικού στρατού), τους Μαυροβούνιους (που είναι Σέρβοι κι απλά ζουν στο Μαυροβούνιο-κάτι σαν τους δικούς μας Κρητικούς), τους Μολδαβούς (που είναι Ρουμάνοι που ζουν στην Μολδαβία) κλπ.

Στην Ελλάδα μας οι πιέσεις είναι κυρίως προς 2 κατευθύνσεις, την Κρήτη που τελευταίως κάποιοι ηλίθιοι (ευτυχώς ελάχιστοι) προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα και φυσικά την Κύπρο μας…….

Εκεί λοιπόν στην μαρτυρική μεγαλόνησο Κύπρο, τα τελευταία χρόνια κατάφερε να αναριχηθεί στην εξουσία ενά ανδρείκελο της Νέας Τάξης. Ενας “Κύπριος” που με νύχια και με δόντια αλλά και συνέπεια σε ολόκληρο τον βίο του, προσπαθεί να ξεριζώσει το Ελληνικό φρόνημα και την Ελληνική ψυχή από τα αδέρφια μας.

Ο άνθρωπος αυτός καταπολεμά πλέον από θέση ισχύος κάθετι ελληνικό. Με πρόσχημα την ένωση με το Βόρειο κατεχόμενο τμήμα του νησιού “ανακαλύπτει” την “Κυπριακή εθνικότητα”!!!!!!!! Βρίζει τους Ελληνες παράλληλα με τους Τούρκους, σαν εισβολείς!!!!!!
Προσπαθεί απεγνωσμένα να αφελληνίσει την παιδεία αφαιρώντας ή αλλοιώνοντας ολόκληρα κομμάτια της ένδοξης ελληνικής ιστορίας του νησιού.
Προσπαθεί να αφαιρέσει την ελληνική σημαία που κρατούν ακόμα υπερήφανα τα ελληνόπουλα και τα στρατευμένα παιδιά της Κύπρου.
Στους πάμπολλους λόγους που εκφωνεί προσπαθεί με “θρησκευτική ευλάβεια” να μην αναφέρει ποτέ τις λέξεις “Ελλάς”, “Ελληνισμός”, “Ελληνας” και γενικά κάθε λέξη που παραπέμπει σε Ελλάδα……

Μην σας φαίνεται απίστευτο ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να αφελληνίσει ένα 3000 ετών ελληνικό νησί. Ενα νησί που συμμετείχε με παλικάρια του σε όλους τους αγώνες του Εθνους μας. Κυπριακές τριήρης βρέθηκαν μαζί με ελλαδικές να πολεμούν στην Μεσόγειο. Κύπριοι ναύτες βρίσκονταν πάνω σε Βυζαντινούς δρόμωνες. Παλικάρια από την Πάφο, την Κερύνεια και την Λεμεσό έπαιρναν για πληρώματα ο Κανάρης κι ο Μιαούλης. Κύπριοι αγωνιστές βρέθηκαν σαν Μακεδονομάχοι στα βουνά της Μακεδονίας στους Βαλκανικούς πολέμους. Κύπριοι αδερφοί μας βρέθηκαν μέσα στο εκστρατευτικό στράτευμα της Μ. Ασίας που βάδιζε προς την Αγκυρα. Κυπριακό σύνταγμα βρέθηκε στα βουνά της Πίνδου και της Β. Ηπέιρου το 1940.

Κι όταν ήρθε η ώρα της λευτεριάς για την Κύπρο μας τα συλλαλητήρια στην Ελλάδα ήταν γιγάντια. Τα παλικάρια της ΕΟΚΑ αγωνίζονταν και πέθαιναν με την Μάνα Ελλάδα στα χείλη και την καρδιά τους. Η πολυπόθητη όμως Ενωση με την Μάνα Ελλάδα δεν έγινε εξαιτίας των ξένων συμφερόντων αλλά και των Ελλήνων προδοτών…..

Κι έτσι δημιουργήθηκε το ανεξάρτητο κράτος της Κύπρου. Αλλά ακόμα κι όταν σε συνθήκες εθνικού διχασμού και προδοσίας ο Τούρκος Αττίλας πάτησε το πόδι του στο νησί και στα Αγια χώματα της Κερήνειας κάποια (έστω λιγότερα από όσα έπρεπε) παλικάρια από την Ελλάδα έχυσαν το αίμα τους αγωνιζόμενα πλάι πλάι με τους Κυπρίους αδερφούς τους για να σώσουν ότι μπορούσε να σωθεί…..

Κι έρχεται τώρα ένας “πρόεδρος” να κάνει τι; Να αφελληνίσει ποιόν; Το αιματοβαμμένο νησί; Το σπαρμένο με ιερά κόκκαλα Ελλήνων (Ελλαδιτών ή Κυπρίων).
Βρε κακομοίρη Χριστόφια τι όνομα θέλεις να αφήσεις στην ιστορία;
Του πουλημένου;

Οι Ελληνες Κύπριοι όμως ξέρουν πολύ καλά να δίνουν απαντήσεις.
Δες λοιπόν τώρα κι εσύ αλλά κι όλα τα αδέρφια μας Ελληνες σε όλο τον κόσμο πως σου απαντά μια περήφανη νεαρή Ελληνίδα της Κύπρου μας.
Η δημοσιογράφος Μικαέλλα Λοϊζου….

Και να θυμάσαι Χριστόφια, όσο εσύ δεν χρησιμοποιείς τις λέξεις Ελλάς, Ελληνες και Ελληνισμός, άλλο τόσο προκαλείς την ελληνική εθνική συνείδηση των Κυπρίων……

Απολαύστε το…..

“Είμαι πολύ ωραία Ελληνίδα

Είμαι ωραία Ελληνίδα, Πρόεδρε, και μάλιστα πάρα πολύ ωραία Ελληνίδα. Κι αυτό γιατί δεν τάσσομαι απλώς εναντίον της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, αλλά γιατί τάσσομαι πάρα πολύ κατά της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Πώς να το κάνουμε, Πρόεδρε; Δεν μπορώ να το πολεμήσω. Φταίνε, βλέπεις, οι ωραίες ελληνικές ιδέες με τις οποίες γαλουχήθηκα. Μ’ αυτές μεγάλωσα κι αυτές εγκρίνω και προκρίνω.

Το ωραίο ελληνικό έθνος γέννησε την ωραιότερη ιδέα της ιστορίας, τη Δημοκρατία, και σ’ αυτήν πιστεύω, Πρόεδρε. Σ’ αυτήν, στην ολότητά της. Χωρίς οδυνηρούς συμβιβασμούς, χωρίς προσβλητικές, για τον πολιτισμένο κόσμο, εκπτώσεις. Πιστεύω στο ωραίο αντίθετο της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, Πρόεδρε, την ωραία Δημοκρατία.

Πιστεύω, ακόμη, στους ωραίους αγώνες και στα ωραία, υψηλά ιδανικά. Γι’ αυτό και δεν συμβιβάζομαι με τη μασκαρεμένη διχοτόμηση, με τα λαβωμένα ανθρώπινα δικαιώματα, με τη συμφωνία σε αιώνιες καταδίκες. Γιατί είμαι ωραία, πολύ ωραία Ελληνίδα, Πρόεδρε, εγγόνι της ΕΟΚΑ, που πιστεύει στην ωραία λευτεριά. Γιατί είμαι ωραία, πολύ ωραία Ελληνίδα, Πρόεδρε, και η ωραία φιλοσοφία των προγόνων μου με έμαθε να αμφισβητώ, να μην πιστεύω ό,τι κάποιοι σαν εσένα προσπαθείτε να μου πλασάρετε σε τιμή ευκαιρίας. Ο ωραίος ελληνικός νους, Πρόεδρε, με έμαθε να σκέφτομαι, όχι να αφήνω άλλους να συσκέπτονται για μένα.

Συγχώρεσε με, Πρόεδρε, που δεν μπορώ να πουλήσω την ομορφιά της ελληνικής ψυχής, για χάρη μιας υπόκλισης στην κοινωνικοπολιτική βαρβαρότητα. Συγχώρεσε με, Πρόεδρε, που δεν μπορώ να συμβιβαστώ με πολύ λιγότερα από όσα μου προσφέρει η ωραία Ευρώπη, που ακόμα και τον Δία σαγήνευσε με την ομορφιά της, και να καταδικαστώ στη θνησιμότητα του ρευστού. Συγχώρεσέ με, που δεν μπορώ να έχω πιο λίγα ανθρώπινα δικαιώματα, για να μπορέσεις εσύ να γίνεις «Πρόεδρος της λύσης» και να έχουν τα ωραία παιδιά που θα κάνω άλυτες απορίες μια ζωή.

Είμαι ωραία, πολύ ωραία Ελληνίδα, Πρόεδρε, για να συμβιώσω με την ασχήμια που προτείνεις. Πολύ ωραία Ελληνίδα για να δηλώσω, ελαφρά τη καρδία, ρίψασπις.

Πολύ ωραία Ελληνίδα για να κτυπήσω ενέσεις ηττοπάθειας και να ξεπέσω.

Ελπίζω να δείξεις κατανόηση στις ωραίες ιδέες με τις οποίες μεγάλωσα, ελπίζω να δείξεις τον απαιτούμενο σεβασμό. Γιατί να το ξέρεις, σαν τους ωραίους Έλληνες κλείσεις σε κλουβιά, θεριεύουνε και την ώρα του μεγάλου ξεσπάσματος κατασπαράζουν στο διάβα τους την ασκήμια. Έτσι έκαναν και το 2004. Έτσι θα κάνουν όποτε χρειαστεί. Θα πολεμήσουν σαν ωραίοι Έλληνες!

 


πηγή Σημερινή (30-12-2010)

 

Πηγή

http://koukfamily.blogspot.com/2011/01/blog-post_1613.html

 


Related Posts
0 Comments

No Comment.