Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ “ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ” ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ…ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ!

Πληθαίνουν καθημερινά τα δημοσιεύματα στον Κρητικό Τύπο για “Αυτονόμηση” της Κρήτης. Δεχόμαστε αρκετά e-mail που μας λένε να παρουσιάσουμε το θέμα αν και το έχουμε κάνει κατ επανάληψη στο παρελθόν.

Δείτε με τι δικολαβίστικο και έμμεσο τρόπο η “Ρεθυμνιώτικη Αγορά” πλασάρει το θέμα της επιδιωκόμενης από ανθελληνικά κέντρα “αυτονόμησης” στους αναγνώστες της. Προωθεί την έριδα, το “διαίρει και βασίλευε” των Εβραίων που έχουν ειδικότητα να σπέρνουν διχασμούς .

Αρχικά πριν κάτι χρόνια έγινε το μπαμ-σοκ με το πιπίλισμα της ΥΠΑΡΞΗΣ του θέματος. Τώρα αυτό έχει “ξεπεραστεί” και το συζητούν. Καταλάβατε πως δουλεύει η προπαγάνδα; Τώρα κανείς δεν ξαφνιάζεται όταν ακούει για το θέμα. Κι επειδή αυτοί που κινούν τα νήματα έχουν πάρει ΜΑΣΤΕΡ στη χειραγώγηση των μαζών, εμφανίζονται ως “προοδευτικοί” και λένε …να το συζητήσουμε το ζήτημα… Κάντε κλικ εδώ http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=3370 και διαπιστώστε και μόνοι σας τι προωθούν οι ανθέλληνες με την μάσκα του “εκσυγχρονισμού”, πως προσπαθούν να παροτρύνουν τους Κρήτες να διαχωρίσουν την θέση τους από τους υπόλοιπους Έλληνες… πως αλλιώς παινεύοντάς τους…οι κρητικοί όμως δεν πατάνε την μπανανόφλουδα των εβραιοσιωνιστικών κορακιών που είναι έτοιμα να κατασπαράξουν την σάρκα της ελληνικής γης αφού πρώτα την διαμελίσουν σε κομμάτια για να έχουν μικρότερο βαθμό αντίστασης..το έχουν σπουδάσει το “‘άθλημα”….

Τα αμερικανοκινούμενα προωθούν σταθερά το σχέδιο Κοσοβοποίησης της Ελλάδας από τη Θράκη έως τη Κρήτη, βασικό εργαλείο για την επίτευξη διαμελισμού της χώρας μας είναι και ο Καλλικράτης.

Μέχρι και νόμισμα χάραξαν οι “αυτονομιστές” κλικ εδώ
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/03/x.html

Παραθέτουμε σε επανάληψη βίντεο από παλαιότερη ανάρτησή μας
όπου θα ακούσετε το ηχητικό ντοκουμέντο εκπομπής από το ραδιόφωνο του Cretan Planet και πώς οι μεθοδεύσεις και η προπαγάνδα περί “Κρητικής σημαίας” και “Ανεξάρτητης Κρήτης” ξεσκεπάζονται.

αναλυτικά διαβάστε για το θέμα εδώ http://www.pare-dose.net/?p=48

http://hellenicrevenge.blogspot.com/


Related Posts
0 Comments

No Comment.