Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Δύο σχέδια για “ισλαμικά” Βαλκάνια μέχρι το 2020!

Εικόνα
Για “ισλαμοποίηση” όλων των Βαλκανίων μέχρι το 2020,κάνει λόγο σε συνέντευξή του ,ένας πρώην πράκτορας. Ο IVAN BABANOVSKI, πρώην Πράκτορας και Καθηγητής σε θέματα Ασφάλειας, στα Σκόπια, σε συνέντευξη του στον ιστότοπο «VESTI ON LINE», υποστήριξε:
– Οι ριζοσπαστικές ισλαμιστικές οργανώσεις σχεδιάζουν, μέχρι το 2020, να ισλαμοποιήσουν το σύνολο των Βαλκανίων, τα οποία θα χρησιμεύσουν ως όχημα για περαιτέρω διείσδυση του Ισλάμ στην Ευρώπη.

– Οι εν λόγο οργανώσεις, σε επίπεδο διεθνούς ισλαμιστικού ριζοσπαστισμού, έχουν ήδη σχεδιάσει την εφαρμογή δύο σχεδίων, των «Balkan 2020» και του «3000».

– Το «Balkan 2020» προβλέπει μέσω Μη Κυβερνητικών και Ανθρωπιστικών Οργανώσεων, αλλά και συγκεκριμένων πολιτικών δομών μουσουλμανικών και αλβανικών εθνοτικών ομάδων, την ισλαμοποίηση των Βαλκανίων, μέχρι το 2020.

– Ένα από τα κέντρα για την επίτευξη αυτού του στόχου βρίσκεται στο Sarajevo, και ένα δεύτερο στα Σκόπια, λόγω της εκτίμησης ότι η ΠΓΔΜ* είναι η
πιο ασταθής χώρα, από πολιτική, οικονομική, και στρατιωτική άποψη και κατάσταση ασφάλειας και γι ‘αυτό οι Ισλαμικές ριζοσπαστικές οργανώσεις σταθμεύουν στην περιοχή.

– Πιστεύουν ότι η κατάσταση στο Sarajevo και στην Ομοσπονδία της Β-Ε έχει πλέον σταθεροποιηθεί μέσω της δράσης των «mudjahedeen» και των ριζοσπαστών Ουαχαμπιτών, οι οποίοι είναι υπό τον έλεγχο της Al QAEDA, που θα τους χρησιμοποιήσει στην ισλαμοποίηση των Βαλκανίων, μέχρι το τέλος του
2020.

– Το σχέδιο «3000» έχει ως αποστολή, σε πρώτη φάση, τη δημιουργία παν-ισλαμικού κράτους, από τον Ατλαντικό και την Ισπανία μέχρι τα Ουράλια.

Σύμφωνα με τις απόψεις τους, ολόκληρη η Υφήλιος πρέπει, μέχρι τα τέλη του 3000, να εξισλαμισθεί, και να εξολοθρευτούν οι Χριστιανοί από προσώπου Γης.

– Στο ερώτημα κατά πόσο και σε ποιο βαθμό η «Μακεδονική Ισλαμική Θρησκευτική Κοινότητα» συνδέεται με ριζοσπάστες ισλαμιστές, ο BABANOVSKI δήλωσε ότι, μέσω αυτής, παραδίδονται στα αλβανικά κόμματα της ΠΓΔΜ εντολές και οι οδηγίες από μουσουλμανικές χώρες, που αφορούν την αναστολή της δράσης Μουσουλμάνων και Αλβανών, που στηρίζουν τη Λίγκα του Prizren και τον παν-αλβανισμό.

– Υφίσταται, δηλαδή, μια μετάβαση σε ένα ανώτερο στάδιο δράσης, του παν-ισλαμισμού, επειδή είναι μακράν ο σημαντικότερος για όλους τους μουσουλμάνους διεθνώς με στόχο τη δημιουργία ενός ισλαμικού παν-μουσουλμανικού κράτους, από ό,τι η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας».

– Οι Υπηρεσίες Πληροφοριών της ΠΓΔΜ δεν είναι σε θέση να αντιταχθούν στις επιδρομές του ισλαμικού ριζοσπαστισμού και της «jihad» λόγω του ατυχούς συνδυασμού των εταίρων του συνασπισμού στην Κυβέρνηση.

– Όλες οι Υπηρεσίες Πληροφοριών και Ασφαλείας στα Βαλκάνια, με τη συμβολή της Δκσης Πληροφοριών του ΝΑΤΟ και των ισχυρών Δυτικών Μυστικών Υπηρεσιών, πρέπει να οργανώνουν κοινές ομάδες, που θα συμμετέχουν σε επιχειρησιακό και τεχνικό έλεγχο των παραγόντων της διεθνούς ισλαμιστικής τρομοκρατίας των σχεδίων «Balkan 2020» και «3000», διότι οι δραστηριότητες των ριζοσπαστών ισλαμιστών δεν απειλούν μόνο τα Βαλκάνια, αλλά και την ασφάλεια των πολιτών των χωρών -μελών της Ε.Ε., των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

– Οι επιχειρησιακές ικανότητες των Υπηρεσιών Ασφαλείας και των αστυνομικών Αρχών των βαλκανικών χωρών είναι πολύ μέτριες. Δεν αποτελούν εγγύηση για τον επιτυχή εντοπισμό, την παρακολούθηση και την πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων από εξτρεμιστικές ισλαμικές ομάδες, αλλά και την οργάνωση του δικτύου της AL QAEDA στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.
(* Σε όλο το κείμενο η ΠΓΔΜ αναφέρεται ως «Μακεδονία»)http://www.onalert.gr

Πηγή:http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/03/2020.html#more

Related Posts
0 Comments

No Comment.