Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Dr. C.Hoffe: «Το 62% των εμβολιασμένων εμφανίζει θρόμβους – Φόβοι πως θα προκαλέσουν θανάτους εντός 3 ετών»

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ένα από τα σημεία-κλειδιά που πραγματικά με προβλημάτισαν, όταν ξεκίνησα να βλέπω σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων στους ασθενείς μου, είναι ότι δεν είχα καμία ιδέα για το ποιος ήταν ο μηχανισμός βλάβης και συνεπώς ως γιατρός τους δεν είχα καμία ιδέα πως να το αντιμετωπίσω.

Επειδή ξέρετε ως οικογενειακός τους γιατρός έρχονταν σ’ εμένα για βοήθεια και έπρεπε να τους βοηθήσω και ήμουν ανίδεος. Εννοώ αυτό είναι ένα πειραματικό σκεύασμα και γνώριζα ότι υπήρχε στην κυριολεξία αυτό που αποκαλούμε ιατρογενής νόσος, μια προκαλούμενη ιατρικώς νόσος που προκαλούνταν απ’ αυτό το εμβόλιο.

Οι κατασκευαστές των εμβολίων μάς είχαν πει πως η πρωτεΐνη-ακίδα του covid δεν πηγαίνει ενδοφλέβια, παραμένει στο μπράτσο, τα αντισώματα ενάντια στην πρωτεΐνη-ακίδα παράγονται στο μπράτσο.

Ωστόσο, επιστήμονες πλέον λένε πως μόνο το 25% του εμβολίου στην πραγματικότητα παραμένει στο μπράτσο και το υπόλοιπο περνάει στην κυκλοφορία! Έτσι αυτά τα εμβόλια είναι ένας πελώριος αριθμός μικρών ελίκων αγγελιαφόρου RNA (mRNA)».

Αφού εξηγεί την διαδικασία επιστημονικά, ο ιατρός κάνει λόγο για θρόμβους, οι οποίοι «είναι αναπόφευκτοι εξαιτίας αυτών των πρωτεϊνών-ακίδων στα δίκτυα των τριχοειδών, που είναι μικροσκοπικοί και διάσπαρτοι, επομένως δεν θα φαίνονται σε μια αξονική.

Δεν είναι σαν τους μεγάλους θρόμβους που προκαλούν εγκεφαλικά ή εμφράγματα.

Είναι υπερβολικά μικροί και υπερβολικά διάσπαρτοι. Έτσι πώς στο καλό μπορούμε να γνωρίζουμε για αυτούς;

Ο μόνος τρόπος είναι μ’ ένα αιματολογικό τέστ ονόματι d-dimers.

Συγκεντρώνω τώρα ασθενείς στο ιατρείο μου, ζητώντας από αυτούς να κάνουν αυτό το τεστ των d-dimers εντός 1 εβδομάδας μετά το εμβόλιό τους για τον covid.

Μέχρι στιγμής έχω 62% θετικά, αυξημένα d-dimers, το οποίο σημαίνει ότι οι θρόμβοι δεν είναι σπάνιοι! Οι μεγάλοι θρόμβοι είναι σπάνιοι αλλά οι μικροί ξεκάθαρα παρατηρούνται στην πλειοψηφία των ανθρώπων.

Η πραγματική ανησυχία είναι πως στην κυριολεξία θα μπορούσες να έχεις χιλιάδες επί χιλιάδων μικροσκοπικούς θρόμβους στον εγκέφαλό σου που δεν φαίνονται σε μια αξονική αλλά θα σου δώσουν συμπτώματα, όπως πονοκέφαλος, ναυτία, ζάλη, κόπωση που θα μπορούσαν όλα να είναι σημεία εγκεφαλικής θρόμβωσης σε τριχοειδικό επίπεδο.

Έχω τώρα έξι άτομα στο ιατρείο μου που δεν μπορούν να καταβάλλουν σωματική προσπάθεια με τον τρόπο που συνήθιζαν, αυτό που ιατρικώς αποκαλούμε ”μειωμένη ανοχή στην κόπωση”. Λαχανιάζουν κάνοντας πράγματα που μπορούσαν προηγουμένως να κάνουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Έτσι πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν αποφραγμένα χιλιάδες επί χιλιάδων τριχοειδή αγγεία στους πνεύμονές τους και πλέον έχουν μονίμως κατεστραμμένους πνεύμονες επειδή έλαβαν (το εμβόλιο). Γι’ αυτό λαχανιάζουν.

Αυτοί οι άνθρωποι πρόκειται να αναπτύξουν κάτι που ονομάζεται πνευμονική υπέρταση  (υψηλή πίεση αίματος τους πνεύμονές τους). Και ο φόβος όσον αφορά αυτό είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι ίσως αναπτύξουν δεξιά καρδιακή ανεπάρκεια εντός 3 ετών και θα πεθάνουν».

pronews

Related Posts
0 Comments

No Comment.