Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Δοξάστε τον!!!

 

Ο ισότιμος συνομιλητής των κ.κ. Ταλάτ, Έρογλου, Ντάουνερ και όποιου άλλου ήθελε προκύψει στα μαγειρέματα για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της Κυπριακής Δημοκρατίας και δήθεν ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ δύο ισοδυνάμων συνιστώντων κρατών, ΕΠΕΤΥΧΕΝ!

Με τους ιδιοφυείς χειρισμούς που στηρίζονται στις απαράγραπτες αξίες της ημιμάθειας, της ανικανότητος, του κομματικού φανατισμού, της εξαρτήσεως από νεοταξικούς ηγέτες (μέχρι πρότινος ιδεολογικούς εχθρούς), αλλά κυρίως την ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ προς τον απλό λαό, ΝΑΙ ΕΠΕΤΥΧΕΝ!!

ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΑΧΗ, ΕΠΕΤΥΧΕΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΒΑΡΥΤΗΤΟΣ, ΠΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.

ΕΠΕΤΥΧΕ να βυθίσει τους Κυπρίους σε πένθος και απογοήτευση.

ΕΠΕΤΥΧΕ ταυτόχρονα, να τους αφυπνίσει και να τους συνασπίσει σε καθολική απαίτηση ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

ΕΠΕΤΥΧΕ να βυθίσει την Κύπρο στο σκοτάδι και να βουλιάξει τον τουρισμό.

ΕΠΕΤΥΧΕ να υποθηκεύσει την αξιοπιστία του Κράτους και την διαπραγματευτική του ικανότητα, διεθνώς.

ΕΠΕΤΥΧΕΝ ΗΤΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!

 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ !!

Καταργεί τον Γενικό Εισαγγελέα και τις Αστυνομικές Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας και ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΜΟΝΟΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΗΣ».

Ακόμη κι αν η συντριπτική πλειοψηφία του Κυπριακού Λαού θεωρεί «Αυτή την Κυβέρνηση» πατόκορφα ΥΠΕΥΘΥΝΗ και γι’ αυτή την καταστροφή, ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον δύο πράγματα:

Την καθολική υποστήριξη των Τούρκων, σε ενδεχόμενη επιτυχία των λεγομένων συνομιλιών, για διακεκριμένη θέση στο νέο μόρφωμα.

Ρεκόρ πρωτοτυπίας για το πώς αντιλαμβάνεται το περί δικαίου αίσθημα του ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ.

ΔΡ. ΝΙΚΟΣ ΕΡ. ΙΩΑΝΝΟΥ

Καρδιολόγος

 

ΠΗΓΗ

Related Posts
0 Comments

No Comment.