Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Διώχνουν τα ΟΥΚ, για να πουλήσουν την βραχονησίδα!

Εντάξει, είπαμε ότι η κυβέρνηση θέλει να κάνει ιδιωτικοποιήσεις. Είπαμε ότι η οικονομική κρίση καταδυναστεύει τον λαό και κάτι πρέπει να γίνει. Ως συνήθως όμως στην χώρα αυτή, οι προτεραιότητες είναι αλλού γι’ αλλού.
Όπως καταγγέλεται στο onalert, ανάμεσα στη λίστα των βραχονησίδων που πρόκειται να δοθούν για εκμετάλλευση και η οποία κυκλοφόρησε είναι και οι Φλέβες. Το νησάκι απέναντι από τη Βουλιαγμένη ,όπου υπήρξε ναυτικό οχυρό και στη συνέχεια ήταν χώρος στον οποίο ασκούνταν οι βατραχάνθρωποι του ΠΝ.
Επί δεκαετίες διάφοροι μεγαλοσχήμονες είχαν βάλει στο μάτι τις Φλέβες για να τις “αξιοποιήσουν” και ζήταγαν από δημάρχους και κυβερνήσεις να βάλουν πωλητήριο. Πάντα εισέπρατταν αρνητική απάντηση. Τώρα φαίνεται ότι η επιδίωξή τους θα γίνει πραγματικότητα. Οι Φλέβες είναι “το φιλέτο των φιλέτων”,λόγω της θέσης της.
Τουλάχιστον οι πωλητές κυβερνητικοί ας φροντίσουν να εξασφαλίσουν ένα άλλο νησάκι στο οποίο οι βατραχάνθρωποι θα μπορούν να κάνουν το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα. Τη Μακρόνησο την έχασαν,έγινε “μουσείο”. Οι Φλέβες πάνε για ξενοδοχείο κι όπως πάει το πράγμα οι βατραχάνθρωποι δεν πρέπει να αισθάνονται άνετα,ούτε στη βάση τους στον Σκαρμαγκά. Κάτι θα πιάνει κι αυτός!
elkosmos.gr
  Πηγή

Related Posts
0 Comments

No Comment.