Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Δαίμονες και εξωγήινοι

Ο πρωτοπορος Γάλλος ερευνητής και αστροφυσικος Ζάκ Βαλλέ εστιάζει το θέμα των UFΟ στις επιδράσεις που έχει στους ανθρώπους. Πιστεύει ότι η ανθρώπινη πίστη βρίσκεται υπο ελεγχο[410]. Ή γενική τοποθέτηση του Ζάκ Βαλλέ δεν διαφέρει και πολύ από τη δική μας.

Ο Ιβαρ Μάκ Καίη, πρώην προεδρος της UFΌλογικης ομάδας BUFΟRA, είχε δηλώσει: «Κάποια διάνοια η Ενεργος Δύναμη ετοιμάζεται να κάνει κατάληψη της σκέψης μας, όπως έγινε φανερό τα τελευταία χρόνια στους ερευνητές» και ο Ροτζερ Στανγουαίη, άλλοτε προεδρος κι αυτός της BUFΟRA κατέληξε στο εξής συμπέρασμα, το Νοέμβριο το 1976: «Τώρα είμαι σίγουρος ότι τα UFΟ έχουν σατανική προέλευση και ότι εγκαταλείπω την UFΌλογία»[411].

Σειρά τώρα του Ουαλού ερευνητή Ράνταλ Τζοουνς Πουχ. Σ’ ένα γράμμα προς το Bufοra Jοumal το 1979 έγραψε:

«Νομίζω ότι πρέπει να παραδεχτούμε, για να δώσουμε μία καλύτερη περιγραφή, την ενδεχομενη και πιθανή παρουσία όντων που ο μοναδικος σκοπος τους είναι να καταστρέψουν την ειλικρινή πίστη στον Ιησού Χριστό.
Θα προσθετα μία προειδοποίηση για όλους όσους ασχόλούνται με την έρευνα του παραφυσικού, όσο αθώο κι αν φαίνεται: αν θέλετε να ψάξετε σε βάθος αυτό που αντιπροσωπεύουν τα UFΟ, τότε θα πρέπει να εργαστείτε με το Χριστό, γιατί η αναζήτηση των UFΟ λογικών γνώσεων μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη».

Σε λιγοτερο από 18 μήνες αργότερα, ο Πουχ απόκήρυξε το θέμα τελείως. Σε μία συνέντευξή του δήλωσε: «Τα UFΟ είναι επικίνδυνα και ο στόχος τους είναι να απόπρόσανατολίσουν, να μπερδέψουν και στη συνέχεια να καταστρέφουν τη σκέψη της ανθρωπότητας».

Και συνεχίζει: «Ή πρώτη μου προειδοποίηση ότι είχα να κάνω με κάτι πολύ επικίνδυνο προήλθε από έναν φίλο μου που είχε ασχόληθεί με τα UFΟ από επιστημονική πλευρά, μετά από μία συνάντηση που είχε. Μετά από 14 μήνες έφτασε στο συμπέρασμα ότι τα UFΟ έχουν σχέση με τον απόκρυφισμο και απόφάσισε να κάψει τα βιβλία του.

Άναψε μία φωτιά στον κήπο, αλλά όταν πέταξε τα βιβλία μασά βγήκε μία απίστευτη θερμοτητα. Ο καπνος υψώθηκε σε σχήμα ανθρώπινης μορφής, και δύο χέρια απλώθηκαν προς το μέρος του (!). Πήγε να τρελαθεί από το φόβο του και αργότερα με ικέτεψε να καταστρέψω τα ντοκουμέντα μου, με προειδοποίησε όμως να μην τα κάψω.

Ακόλούθησα τη συμβουλή του, αλλά όταν έφτασα σε μία συλλογή από σλάϊντς, από ανοησία τα πέταξα στη φωτιά του σαλονιού. Αμέσως ακούστηκαν δυνατόί κροτοι σαν εκρήξεις και η θερμοτητα ήταν απίθανη (!) Νομιζα ότι η καπνοδοχος θα έσκαγε. Ήταν μία τρομερή εμπειρία»[412]. Ή κατάληξη αυτή μας θυμίζει τα φαινομένα που συνέβαιναν κατά τις καύσεις μαγικών βιβλίων (Grimοirs κ.τ.λ.).

Ο ναύαρχος λορδος Χιλ- Νορτον, πρώην στρατιωτικος των ΗΠΑ, σχημάτισε μία ομάδα ανθρώπων με σκοπο να προειδοποιήσει τον κόσμο για τη «σατανική φύση» των ιπταμένων δίσκων. Στα 82 του χρόνια λοιπόν άρχισε να ασχολείται ενεργά με το εξωγήινο ζήτημα, γιατί ένιωσε μέσα του πως κάποιες από τις επαφές με UFΟ «. ..αντιτίθενται απόλυτα με την ορθοδοξη χριστιανική πίστη».

Ο υπαρχηγος της ομάδας αυτής, εφημέριος Πώλ Ιγκλέσμπι δήλωσε πως «… τα (εξωγήινα) μηχανήματα είναι αντιχριστιανικά ή δαιμονικά…». αν και ο ίδιος δεν έχει δει ποτέ κάτι, πιστεύει ακράδαντα ότι κάτι δαιμονικο συμβαίνει γύρω από το ζήτημα αυτό, το οποίο κάποιοι φροντίζουν να σκεπάζουν έντεχνα. Παραδοξως, ο Γκορντον Κράϊτον, εκδοτης του Flying Saucer Reνiew, συμφώνησε με τις θεωρίες αυτής της ομάδας, δηλώνοντας: «… Ναι, ένα μεγάλο μέρος αυτού του φαινομένου, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως σατανικο…»[413]. Σε μία άλλη δήλωσή του παραδέχτηκε ότι «μπορεί να υπάρχουν αυτές οι δαιμονικές πραγματικοτητες και να γίνονται επιδρομές από αυτές»[414].

Οι δύο απόστρατοι Αμερικανοί αξιωματικοί Πατσέκο και Μπλάν πιστεύουν επίσης ότι τα ΑΤΙΑ και οι επιβάτες τους είναι εκδηλώσεις δαιμονικών αγγέλων, οι οποίοι έχουν ως στοχο να καταστρέψουν τον πολιτισμο μας και την πίστη στο Θεό[415].

Οι Τζών Ουέλντον και Ζόλα Λιούιτ, που παρουσίασαν πριν από κάποια χρόνια το βιβλίο τους «UFΟ – Τι συμβαίνει τέλος πάντων;» γράφουν ότι τα UFΟ είναι η προειδοποίηση δαιμονικής δραστηριοτητας, ο σκοπος της οποίας μας διαφεύγει.

Άλλοι «εξωγήινοι» απόκάλυψαν σ’ έναν αξιωματικο των ΗΠΑ ότι αυτοί δημιούργησαν το Χριστό και ότι έχουν σε φιλμ τη Σταύρωση![418] Σε μια άλλη υποθεση, μία «εξωγήινη» είχε προβάλλει στο σμηναγο Στηβ Ουίλσον ένα όλογραμμα, στο οποίο φαινόταν «η ανάμειξη των εξωγήινων στη διάπλαση της συνειδητοτητας του Ιησού και στην απόστολή Του στη Γη»[419].

Ο Άλλεν Μαικλ Νούναν, ιδρυτής της «Οικογένειας του Ενός Κόσμου», είχε μεταφερθεί σ’ εναν άλλο πλανήτη. Εκεί βρέθηκε περιτριγυρισμένος από αγγελικά πλάσματα, που κάθονταν γύρω από ένα φωσφορίζοντα θρονο. Μία βροντερή φωνή ακούστηκε: «Θέλεις να γίνεις ο Σωτήρας του κόσμου;» Ο Νούναν δεχτηκε[420]. (Έτσι δέχτηκαν και οι πρωτοπλαστοι την παγίδα του διαβόλου «θα γίνετε Θεόί»).

Ο Dr. Cοurtney Brοwn, σ’ ένα «κοσμικο του ταξίδι», είχε δει τον «Ιησού». Ο Ιησούς του είπε ότι «εμείς οι άνθρωποι πρέπει να ξεδιαλύνουμε το τι πρέπει να κάνουμε, όσον αφορά τις επαφές μας με τούς γκρίζους»! Επίσης του είπε ότι «δε χρειάζεται να με θεωρείτε (λατρεύετε) ως Υιο του Θεού »[421].

Ένας «Νεοεποχίτης ιεροκήρυκας», γνωστός σαν «Μεσσίας του Berketey» δηλώνει ότι «τα UFΟ θα επέμβουν τη στιγμή που ο κόσμος θα βρίσκεται σε αναβρασμο και χάος. Σ’ αυτό το σημείο το “Θείο Σχέδιο” θα εκπροσωπηθεί στα μάτια του κόσμου από αυτές τις δυνάμεις. Τα UFΟ θα χρησιμοποιήσουν “ραδιομαγνητικές ακτίνες” εναντίον των Χριστιανών και όλων οσων εναντιώνονται στη “Νέα Τάξη”, με σκοπο να “καθαρίσουν” τη Γη από τα στοιχεία που επιβραδύνουν την εξελικτική διαδικασία για τον υπόλοιπο κόσμο»![427]
Η «εξελικτική» διαδικασία αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση, η «ένωση» όλων των εθνών της Γης, που είναι ο απώτερος στόχος του κινήματος της «Νέας Εποχής».

Ο Νούναν, υποστηρίζει ότι «με τη βοήθεια των εξωγήινων η οικογένεια του Ενός Κόσμου θα κυβερνήσει τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα ‘Έθνη, αλλά μόνο αφού όλοι όσοι πιστεύουν στο Χριστιανισμο εξαλειφθούν»[428].

Aπο το βιβλίο Ufo τεχνοείδωλα της αβύσσου

Related Posts
0 Comments

No Comment.