Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

CRISLAM: Η νέα οικουμενιστική απειλή από τις Η.Π.Α.


Πολλές νεοπροτεσταντικές ομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν ότι στις σημερινές συνθήκες,οι χριστιανοί και οι μουσουλμάνοι πρέπει να αφήσουν κατά μέρους τις θρησκευτικές και ιστορικές διαφορές τους και να δημιουργήσουν μια νέα θρησκεία το Crislam!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ‘The Last Crusade’, ήδη διάφορες νεοπροτεσταντικές ομάδες άρχισαν στο Χιούστον, την Ατλάντα, το Σιάτλ και το Ντιτρόιτ κυριακατικα κυρήγματα αλλά και κατηχητικά μαθήματα για τον Μωάμεθ τον ιδρυτή του Μωαμεθανισμού.

Οι πιστοί τους με έκπληξη πρόσεξαν ότι οι πάστορές τους έχουν τοποθετήσει το Κοράνι δίπλα από τη Βίβλο!

Όσοι πήραν αυτήν την ασυνήθιστη πρωτοβουλία προσπάθησαν να δικαιολογηθούν με περίεργα επιχειρήματα όπως ότι οι χριστιανοί δεν μπορούν να αγαπήσουν τον πλησίον τους εαν δεν έχουν σχέσεις μ’αυτόν!

Ο Alan Wisdom διευθυντής του Presvyterian Action Comitee και αντιπρόεδρος του Institut of Religion and Democracy δήλωσε ανοιχτά ότι το Ισλάμ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να έχει την ίδια αξία με το Ευαγγέλιο του Χριστού και ότι το Κοράνι δεν μπορεί να σταθεί δίπλα από τον Λόγο του Θεού.

Οι εκκλησίες,σε οποιαδήποτε ομολογία και αν ανήκουν,θα πρέπει να επικεντρώνονται στο να κυρήττουν τον Λόγο του Θεού και μόνο.Όταν θέλουμε να δοξάσουμε τον Θεό δεν μπορούμε να ανακατεύουμε άλλες θρησκείες, δήλωσε ο Alan Wisdom ο οποίος έκλεισε λέγοντας ”Καλό είναι να γνωρίζουν οι χριστιανοί κάποια πράγματα για τις άλλες θρησκείες,αλλά πρέπει να σταματήσει καθε ανάμειξη με τον χριστιανισμό του Ισλάμ ο οποίος αντιτίθεται στην χριστιανική διδασκαλία”

Δείτε μία ιστοσελίδα: http://www.chrislam.org/

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: Προσκυνητής (από ΕΔΩ)

Related Posts
0 Comments

No Comment.