Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Contrails vs chemtrails

Αυτό το βίντεο παρέχει μια σουρεαλιστική αλλά αληθινή περίληψη του φαινομένου των chemtrails και την επίδραση που τα chemtrails έχουν στο περιβάλλον.

 

 

 

Είναι σημαντικό να γίνει διάκριση μεταξύ των Contrails και των chemtrails.Τα Contrails είναι ραβδώσεις απο συμπυκνωμένους υδρατμούς και δημιουργούνται στον αέρα από αεροσκάφη σε μεγάλα υψόμετρα. Τα Contrails συνήθως γίνονται ορατά σε απόσταση περίπου όσο η έκταση των φτερών πίσω από ένα αεροσκάφος που πετά σε μεγάλο υψόμετρο. Το ίχνος διαλύεται αρκετά γρήγορα, συνήθως μέσα σε ένα λεπτό περίπου. Τα Chemtrails, από την άλλη πλευρά, είναι ορατά ακριβώς πίσω από ένα αεροσκάφος, με μικρο ή καθόλου χάσμα μεταξύ του αεροσκάφους και της έναρξης του ίχνους.Τα Chemtrails διαφέρουν από τα Contrails στο χρόνο εμφανισής τους.

Εικόνα

Τα Chemtrails δεν διαλύονται γρήγορα, τείνουν να συγκροτούν πολτώδης νέφη που μπορούν να μπλοκάρουν το ηλιακό φως. Μερικοί άνθρωποι αναφέρουν ασυνήθιστη δραστηριότητα στον ουρανό, συμπεριλαμβανομένων αεροπλάνων που αφήνουν ίχνη σε χαμηλά υψόμετρα, ίχνη ψεκασμού δημιουργώντας Χ, S γραμμές και παράλληλες γραμμές, γραμμές που εξαπλώνονται αργά δημιουργώντας ένα κουβούκλιο από ομίχλη, καθώς και αναφορές από ασυνήθιστες μυρωδιές, γεύσεις , ακόμη και ασθένειες που σχετίζονται με τα ίχνη. Επίσης, ένα κόκκινο-καφέ gel, που δημιουργείται από τις χαμηλές πτήσεις αεροσκαφών, έχει παρατηρηθεί από τους ανθρώπους στο παρελθόν και είχε αναφερθεί ακόμη ως ένα από τα άλυτα μυστήρια. Τα δείγματα έχουν αναλυθεί και αποδειχθεί ότι περιέχουν υψηλά επίπεδα-οξείδιο του αλουμινίου, οξείδιο του βαρίου και άλλες άκρως τοξικές χημικές ουσίες.

Εικόνα

Το φαινόμενο των chemtrail που προκαλεί μεγάλη αναταραχή μεταξύ των συνωμοσιολόγων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κανέναν να τα συνδέει με τα πειράματα που διεξάγονται πάνω από τον ουρανό του Wiltshire, στην περιοχή που βρίσκεται το Στόουνχεντζ, μια ημι-αγροτική κομητεία στη νοτιοδυτική Αγγλία. Στις ξέγνοιαστες ημέρες της δεκαετίας του εξήντα, όταν όλη η ανθρωπότητα ανησυχούσε για την απειλή του πυρηνικού πολέμου, οι στρατιωτικοί των ΗΠΑ και της Βρετανίας απασχολούνταν με την ανάπτυξη παιχνιδιών σε ένα μυστικό εργαστήριο – στο Port Down. Μεταξύ των παιχνιδιών πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για τον προσδιορισμό των επιπτώσεων της χαμηλού επιπέδου ψεκασμού με τοξικούς παράγοντες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα συμπεριλαμβανομένων των sarin, Tabun, Soman και VX. Αυτά τα πειράματα ήρθαν στο προσκήνιο σαράντα χρόνια αργότερα, μέσω αποχαρακτηρισμένων έγγραφων , Οκτώβριος 2002.

Related Posts
0 Comments

No Comment.