Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Kάποιες περίεργες συμπτώσεις

“Αν πάτε  αρκετά βαθιά σε γενεαλογική έρευνα θα βρείτε ότι όλοι οι πρόεδροι είναι από αυτή τη γραμμή … Ένας εκπρόσωπος του Burkes Peerage, η Βίβλος της βασιλικής και αριστοκρατικής γενεαλογία που εδρεύει στο Λονδίνο, είπε ότι  κάθε προεδρική εκλογή  μετά  συμπεριλαμβανομένης  του George Washington το 1789 έχει κερδηθεί  από τον υποψήφιο με τα πλέον βασιλικά γονίδια. Τώρα μπορούμε να δούμε πώς και γιατί.  Οι πρόεδροι  των Ηνωμένων  Πολιτειών  δεν έχουν επιλεγεί με ψηφοφορία, αλλά  έχουν επιλεγεί από το αίμα! “-David Icke,” The Windsor-Μπους Bloodline ”

Οι σχέσεις είναι ενίοτε μακρινές 10ο ή 15ο ξαδέλφια, αλλά σε μια χώρα με εκατοντάδες εκατομμύρια για να επιλέξετε, αυτό απλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο ή σύμπτωση. Ο  Γκάρι Μπόιντ Ρόμπερτς, ένας γενεαλόγος στο New England Historic Genealogical Society επιμελώς ανιχνευσε αυτές τις συνδέσεις στο βιβλίο του “Πρόγονοι των Αμερικανών Προέδρων.” Ο George W. Bush είναι άμεσα συνδεδεμένος  με 16 πρώην πρόεδρους  των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων George Washington, Millard Fillmore, Franklin Pierce, Abraham Lincoln, Ulysses Grant, Rutherford B. Hayes, James Garfield, Grover Cleveland, Teddy Roosevelt, William H. Taft, Calvin Coolidge, Herbert Hoover, Franklin D. Roosevelt, Ρίτσαρντ Νίξον και Τζέραλντ Φορντ.

 

Δείτε και μια σχετική φωτογραφία

 


Ο Μπους είναι στενά συνδεδεμένος  με το βασιλιά της Αλβανίας και έχει συγγένεια με το κάθε μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και της Βουλής των Windsor. Έχει σχέση με 20 Βρετανούς Δούκες , το 13ο εξάδελφο της βασίλισσας της Βρετανίας , και της κόρης της βασίλισσας Ελισάβετ.
Είναι 13ος ξάδερφος με τον Πρίγκιπα Κάρολο και έχει απ ‘ευθείας σχέση με τον βασιλιά Ερρίκου ΙΙΙ,  τον Κάρολο  Β’, και  τον ΕδουάρδοςΑ ‘της Αγγλίας. Μέσα από το Σώμα των Windsor και τον βασιλιά  Ερρίκος Γ ‘, ο  Μπους και  ο Μπιλ Κλίντον σχετίζονται γενετικά επίσης.

Related Posts
0 Comments

No Comment.