Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Δικαιώνονται απόλυτα τα Ελληνικά πατριωτικά blogs …

Δικαιώνονται απόλυτα τα Ελληνικά πατριωτικά blogs από την δήλωση του Ισπανού υπ. Υποδομών Χοσέ Μπλάνκο: “Σκοτεινές δυνάμεις ασκούν συντονισμένη πίεση στη χώρα. Η Ισπανία είναι το θύμα μιας διεθνούς συνωμοσίας με στόχο την καταστροφή του οικονομικού της κύρους!”

Η συγκλονιστική δήλωση του Ισπανού υπουργού Υποδομών Χοσέ Μπλάνκο επικυρώνει και δικαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ BLOGS!!! Στις ισπανικές μυστικές υπηρεσίες ανέθεσε ο πρωθυπουργός Χοσέ Λουίς Θαπατέρο να ερευνήσουν κατά πόσον τα αγγλοσαξονικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν με τα δημοσιεύματά τους, να κλονίσουν την εμπιστοσύνη στην ισπανική οικονομία. Επικαλούμενη πηγές που δεν κατονομάζει, η εφημερίδα Ελ Παΐς έγραψε ότι το Εθνικό Κέντρο Αντικατασκοπίας (CΝΙ) ερευνά κατά πόσον «πίσω από τις επιθέσεις των επενδυτών και την επιθετικότητα μερικών αγγλοσαξονικών μέσων ενημέρωσης βρίσκονται μόνο οι δυνάμεις της αγοράς και τα προβλήματα της ισπανικής οικονομίας ή κάτι παραπάνω».
Ο Ισπανός υπουργός Υποδομών Χοσέ Μπλάνκο προκάλεσε αίσθηση την περασμένη εβδομάδα,όταν δήλωσε ότι σκοτεινές δυνάμεις ασκούν συντονισμένη πίεση στη χώρα. «Η Ισπανία είναι το θύμα μιας διεθνούς συνωμοσίας με στόχο την καταστροφή του οικονομικού της κύρους και στη συνέχεια του ευρώ», τόνισε.


http://greeknation.blogspot.com/

Related Posts
0 Comments

No Comment.