Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΟΥΦΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ

ΟΥΦΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ

Την ίδια στιγμή που η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ καταργεί την Ιστορία και τα θρησκευτικά από τα σχολεία και εισάγει ανατολίτικες μεθόδους «χαλάρωσης» και «συγκέντρωσης του νου», αντιλαμβανόμαστε πόσο πολύ έχει προχωρήσει το παγκόσμιο σχέδιο των νεοεποχιτών για την ολοκληρωτική αλλοίωση ή μάλλον την αποδόμηση των ψυχικών και πνευματικών μας δεδομένων.

Ποιος να φανταζόταν – λίγα χρόνια πριν-  πως θα βλέπαμε ειδήσεις σαν την παρακάτω στον τύπο; Σκέφτομαι τον αγώνα της ΠΕΓ και του ιδρυτή της μακαριστού π.Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, ενάντια στην νεοεποχίτικη προπαγάνδα μέσω των διαφόρων «παιδικών» σήριαλς όπου τα παιδιά μας αποκτούσαν επαφή με τέρατα,  ουφο, μαγεία, κρυστάλλους, αστρολογία, μαντείες και τόσες άλλες , δυσδιάκριτες πολλές φορές, τεχνικές της Νέας Εποχής. Θυμάμαι επίσης πολλούς –και από το χώρο της Ορθοδοξίας- που τότε αλλά και σήμερα, θεωρούσαν υπερβολική την ενασχόλιση με τέτοια «ασήμαντα» θέματα…

Τι να πεις…είναι θλιβερή η δικαίωση του μακαριστού π.Αντωνίου αλλά και όλων των συνεργατών του. Τα παιδιά μας έχουν εξοικειωθεί τόσο πολύ με τα Νεοεποχίτικα φαινόμενα ώστε κάνουν και ασκήσεις συντριβής ουφο όπως κάνουν ασκήσεις σεισμού! Ο Θεός ας μας λυπηθεί!

Η είδηση από το Pathfinder

Φαίνεται πως τελευταία υπάρχει μία ολοένα αυξανόμενη τάση να πραγματοποιούνται ασκήσεις συντριβής UFO στα σχολεία, όπου οι μαθητές μαθαίνουν πως πρέπει να αντιδρούν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πώς να ερευνούν «σωστά» το σημείο της συντριβής και να αναφέρουν το συμβάν.

Ακούγεται πολύ διασκεδαστικό και σίγουρα αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο για να διεγείρει κάποιος τη φαντασία των μαθητών αλλά και τις συγγραφικές του ικανότητες. Πόσοι δεν θα ήθελαν μία παρόμοια άσκηση στο σχολείο τους;

Η τελευταία «άσκηση UFO» πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό σχολείο του Σάντφορντ, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα παιδιά παρακολούθησαν ένα αληθοφανές σενάριο συντριβής UFO, που περιελάμβανε συντρίμμια, αστυνομική κορδέλα και πραγματικούς αστυνομικούς. Το μόνο που ίσως έλειπε ήταν αξιωματούχοι της κυβέρνησης, που να τους λένε ότι δεν πρέπει να μιλήσουν πουθενά γι’ αυτό που είδαν.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η αστυνομία ήταν πρόθυμη να δείξει στα παιδιά πώς θα πρέπει να ερευνούν σωστά το σημείο της συντριβής, πώς να ασφαλίζουν την περιοχή, τι πρέπει να πουν σε περίπτωση ανάγκης, πώς να συλλέγουν αποδεικτικά στοιχεία και πως να παίρνουν συνέντευξη από τους αυτόπτες μάρτυρες. Άραγε είχε προσωπική εμπειρία κάποιος από τους αστυνομικούς;

Οι ασκήσεις για τα UFO γίνονται ολοένα και πιο συχνές στο Ηνωμένο Βασίλειο και πραγματοποιούνται σε συνεργασία των σχολείων με τα τοπικά αστυνομικά τμήματα.

Μία παρόμοια άσκηση πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2009, σε Δημοτικό σχολείο του Ντάρχαμ , με μία αιφνίδια «συντριβή» στην πίσω αυλή του σχολείου. Τον Σεπτέμβριο του 2008, οι δάσκαλοι και η αστυνομία του Έτζγουερ έκαναν τους μαθητές σχολείου να πιστέψουν πως προσγειώθηκαν εξωγήινοι στην αυλή του σχολείου.

Σκοπός όλων αυτών των ασκήσεων ήταν να βάλουν οι μαθητές τη φαντασία τους να δουλέψει και κατόπιν να γράψουν μία έκθεση, όπου θα περιέγραφαν την εμπειρία τους.

 

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ

 

Σημείωση :

Παρόμοια πειράματα έχουν πραγματοποιηθεί σε αρκετα σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου ,όπως στο Hylton Red House τον Ιανουάριο του 2010.Πρόκειται περι πειραμάτων,στην ουσία ομως είναι συγκεκαλυμένα πειράματα με στόχο την εξοικίωση του πληθυσμού στους εξωγήινους.

Απόρρητες πληροφορίες που διέρρευσαν δηλώνουν σκοτεινά προγράμματα που δραστηριοποιούνται από το 1970 και σχετιζόταν με την ψυχολογικοί διαχείριση πληθυσμού όσο αφορά τα θέματα πτήσεις πιθανών αλλοδαπών οχημάτων – πειραματικών στρατιωτικών αεροσκαφών η πτήσεις στρατιωτικών αεροσκαφών με εσκεμμένη ταυτότητα αλλοδαπούς οχήματος.

Ο κωδικός προγράμματος SNOWBIRD επικυρώθηκε και λειτούργησε η λειτουργεί σήμερα προφανώς με άλλη ονομασία με “δημόσιες” πτήσεις απόρρητων ιπτάμενων μηχανών με συμβατή τεχνολογία για να δικαιολογήσουν και να καλύψουν της πραγματικές δραστηριότητες κατασκοπευτικών μηχανών νέα τεχνολογίας ( πιθανών αντίβαρύτηκων η ηλεκτρομαγνητικών κινητήρων) .

Επίσης ο άλλος κύριος στόχος του προγράμματος είναι η συγκάλυψη και η αλλοδαπή δραστηριότητα στον πλανήτη Γη, ερμηνεύοντας εάν χρειαστεί, να αποκαλύψουν ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι απλά κάποια απόρρητα αεροσκάφη.

 

Παρόμοιο περιστατικό  με ψεύτικο ufo πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία το 2008.

 

Εικόνα

Related Posts
0 Comments

No Comment.