Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Αποκωδικοποιώντας τις Ειδήσεις – Μέρος 4ο – Εφαρμόζοντας την Ατζέντα

Μέρος 4ο – Εφαρμόζοντας την Ατζέντα
Πριν από 50 χρόνια, μια πολύ πετυχημενη μυστικη οργανωση –βιτρίνα των Illuminati- κατάφερε να έρθει στα πράγματα. Η οργάνωση λεγόταν «Thule Society» ή αλλιώς «Η Κοινωνία της Θούλης». Ένας από τους πιο γνωστούς μυημένους της οργάνωσης, ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ αλλά και αρκετοί από τους συνεργάτες του στο Ναζιστικό κόμμα.

Ένα από τα πιο γνωστά σύμβολα της οργάνωσης της Θουλης, ήταν η νεκροκεφαλή με τα κόκκαλα χιαστή και δεν είναι αναγκαίο να σας πω πως σκοπός της οργάνωσης ήταν μια νέα παγκόσμια τάξη.

Λεπτομέρεια απο καπέλο των SS

 

Λάβαρο

 

Δακτυλίδι των SS
Και οι δυο πρώην πρόεδροι Bush, είναι μελή μιας μυστικής οργάνωσης που ονομάζεται Skull and Bones (νεκροκεφαλή και κόκκαλα) μια ημί-μασονική κοινωνία με σαφηνιστικά τελετουργικά και αρκετά γλαφυρούς θεατρινισμούς, επίσης βιτρίνα των Illuminati. Η οργάνωση είναι ο «παιδικός σταθμός» των Illuminati, ένας από τους καλυτέρους προμηθευτές νέου αίματος για τις τάξεις τους και εντελώς συμπτωματικά σκοπός των Skull and Bones είναι η δημιουργία μιας Νέας Τάξης.
“Οικογενειακή” φώτο των Skull and Bones, οι παρατηρητικοι θα διακρίνουν και το μπαμπα Bush
Το επισημο σημα των Skull and Bones, απο την επετηρίδα του Yale

Από τα εν ζωή μελή τους, 3 έχουν διατελέσει Πρόεδροι της Αμερικής, 8 Αρχηγοί της CIA και παρά πολλοί άλλοι είναι ιδιοκτήτες των 500 πλουσιότερων πολυεθνικών επιχειρήσεων, ανάμεσα τους δίκτυα των media, βιομηχανίες όπλων, εταιρίες πετρελαίου και δισκογραφικές εταιρίες. Αρκετά καλό ρεκόρ για μια μυστική οργάνωση, ε;
O Κυβερνήτης της Καλιφόρνια κ.’Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ σε μια “τυχαία” φωτο…

 

…και η λεπτομέρεια που λέει πολλά. Έχει αγκράφα με νεκροκεφαλή στη ζώνη του.
Στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2004 και από ένα πληθυσμό συνολικά 300 εκατομμύριων αμερικανών υπηκόων, οι ψηφοφόροι κλήθηκαν να εκλέξουν τον επόμενο πρόεδρο τους μεταξύ δυο υποψηφίων, τον ρεπουμπλικάνο George Bush και τον δημοκρατικό John Kerry. Αυτό που δεν ήξερε η πλειοψηφία των ψηφοφόρων είναι πως και οι δυο είναι μέλη της Skull and Bones.
Είδατε πως χειραγωγούν τις κοινωνίες; Σου δίνουν την ψευδαίσθηση της επιλογής, όμως οι διαθέσιμες επιλογές είναι προεπιλεγμένες από εκείνους. Σε κανένα κράτος στην πραγματικότητα δεν γίνονται εκλογές, αν πρώτα δεν έχουν γίνει επιλογές από την ελίτ.
Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναλύσει τους Skull and Bones, όποιος θέλει φρεσκάρισμα να ρίξει μια ματιά εδώ.
Στην ναζιστική Γερμανία, ένα καθεστώς που δεν ήταν τίποτε άλλο από μια μεγάλη «πρόβα» της κοινωνίας που θέλουν, υπήρχε ένα group επιστημόνων που ερευνούσαν την λεγόμενη «Ευγονική». Έτσι είχαν ονομάσει ένα πρόγραμμα για την σταδιακή μείωση του πληθυσμού και παράλληλα την δημιουργία του τέλειου ανθρώπου. Αφαιρώντας σταδιακά τα «σκάρτα» γονίδια από την κοινωνία και βάζοντας τα καλυτέρα ανθρώπινα «δείγματα» να συνουσιάζονται μεταξύ τους, εξελίσσοντας σταδιακά το είδος και φτάνοντας στο τέλειο, όπως το είχαν εκείνοι στο μυαλό τους. Σήμερα, πως είδαμε στο προηγούμενο μέρος του κειμένου, έχουμε τους διαφόρους οικολόγους, περιβαλλοντιστές, ακτιβιστές, να λένε ακριβώς τα ίδια.

Στην ναζιστική Γερμανία, η διανοούμενη και πολιτική ελίτ ενστερνιζόταν μια νέα τάξη εγκαθιδρύοντας ένα ελεγχόμενο πολιτικό σύστημα, ενώ σήμερα η αντίστοιχη διεθνής ελίτ, θέλει μια πιο ελεγχόμενη κοινωνία.

Το κοινό στην τότε Γερμανία και στην σημερινή διεθνή κοινωνία είναι, πως τα μυαλά που ενορχήστρωσαν και τα δυο, είναι τα ίδια και δρουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Πίσω από τα παρασκήνια και μέσω των μυστικών οργανώσεων, που είναι έτσι οργανωμένες ώστε η μια να κρύβει την άλλη. Το επίπεδο της προπαγάνδας και  το πώς καταφέρνουν να αποκρύψουν την αλήθεια από τον κόσμο είναι απίστευτο.
Το πώς καταφέρνουν να υπνωτίζουν και να ναρκώνουν τις συνειδήσεις των λαών είναι ενδεικτικό στην Γερμανία. Οι ίδιοι οι Γερμανοί πολίτες δεν είχαν καταλάβει τις θηριωδίες που έκανε το ίδιο τους το καθεστώς, ακόμη και μετά τη λήξη του πολέμου δεν πίστευαν τα όσα άκουγαν. Γι’αυτό και οι Ρώσοι τους έβαλαν πρώτους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να δουν με τα ίδια τους τα μάτια από πρώτο χέρι τι γινόταν εκεί και τους διέταξαν να ανοίξουν οι ίδιοι τους τάφους και να θάψουν τα πτώματα.
Στη δίκη της Νυρεμβέργης που ακλούθησε, ο Winston Churchill διέταξε να μην αποκαλυφθεί τίποτε σχετικό με την απόκρυφη φιλοσοφία, τα πιστεύω και τα τελετουργικά της Κοινωνίας της Θουλης. Το για ποιους λόγους το έκανε αυτό, είναι αντικείμενο άλλου κειμένου, αλλά η επίσημη δικαιολογία είναι πως επειδή όσα ακουστήκαν στη δίκη για το τι συνέβαινε στις τελετές της Θουλης ήταν εξωπραγματικά, υπήρχε φόβος πως οι ναζί υπόδικοι για εγκλήματα πολέμου, θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως είχαν το ακαταλόγιστο… πολύ απλά, αυτά που πίστευαν ήταν τόσο απίστευτα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν τρελοί.
Το ίδιο σύστημα που δημιούργησε, οργάνωσε και έφερε στην εξουσία την Κοινωνία της Θουλης, βοήθησε και χρηματοδότησε τους Ναζί, είναι εκείνο που σήμερα δουλεύει για να δημιουργήσει την Νέα Τάξη.
Και αν παλιά ήταν κρυφό το πόσο αποκρυφισμός ήταν όλοι οι επικεφαλείς των Ναζί, σήμερα σιγά σιγά όλα έρχονται στην επιφάνεια. Φυσικά τότε (όπως και σήμερα) τα σατανιστικά διεστραμμένα μυαλά, έλεγαν πως έκαναν το έργο του Χριστού και πως απλά είναι όργανα στο χέρι του Θεού.

«Τα συναισθήματα μου, σαν Χριστιανό, με οδηγούν στον Κύριο μου και Σωτήρα μου.» -Αδόλφος Χίτλερ
Ο Χίτλερ, άναψε μόνος του τις φλόγες του πολέμου όταν έκαψε το Γερμανικό Κοινοβούλιο κάνοντας το να φαίνετε πως το έκαναν οι αντίπαλοι του, δίνοντας του άλλοθι για να ξεκινήσει το αιματοκύλισμα.
«Υπάρχει ένα κακό που απειλεί κάθε άντρα, γυναίκα και παιδί αυτού του μεγάλου έθνους. Πρέπει να κάνουμε βήματα για να εξασφαλίσουμε την κρατική μας ασφάλεια και να προστατέψουμε την πατρίδα μας.» -Αδόλφος Χίτλερ

«Όταν ο φασισμός έρθει στην Αμερική θα είναι τυλιγμένος με σημαία και θα κρατάει σταυρό» -Sinclair Lewis

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Bush, ήταν μέλος των Skull and Bones. Πως είναι δυνατόν να μας λέει πως είναι ένας Χριστιανός και πως μιλάει με τον Θεό, ενώ τα τελετουργικά των Skull and Bones είναι γεμάτα αναφορές στον Lucifer,λατρεύουν δαίμονες και κάνουν εικονικές ανθρωποθυσίες;

«Ήταν το ξεκίνημα ενός νέου δρόμου, όπου θα παρέδιδα την καρδιά μου στον Ιησού Χριστό.» -George Bush

Με την επίθεση την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, οι Illuminati μέσω του δαιδαλώδους αμερικανικού συστήματος της πολεμικής βιομηχανίας, έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα προς την ολοκλήρωση της ατζέντας τους. Ένωσαν και κινητοποίησαν την Αμερικανική κοινή γνώμη για να υποστηρίξει τον ατελείωτο πόλεμο τους εναντία στην τρομοκρατία, βαφτίζοντας όποιον ήταν εναντία στο σχέδιο τους, τρομοκράτη, παίρνοντας ουσιαστικά πράσινο φως από τον λαό να τον καταστρέψει.

«Ο πόλεμος που τώρα διεξάγουμε είναι ενάντια στον τρόμο και το κακό… Ο αγώνας μας θα είναι μακρύς και δύσκολος. Αλλά θα επικρατήσουμε. Θα νικήσουμε.» -George Bush

Δεν λέω πως ο Bush είναι Illuminati. Είναι απλά ένα εργαλείο τους. Δεν πιστεύω πως είναι ηλίθιος όπως μας τον παρουσιάζουν, αυτό είναι ένα παραμύθι φτιαγμένο από τα media για να σταματά εκείνους που βλέπουν λιγάκι παραπέρα. Νομίζουν πως βλέπουν την αλήθεια νομίζοντας πως ο Bush είναι χαζός και εκεί σταματά η σκέψη τους. Όταν έρχεται η ώρα όμως για να αντιμετωπίσουν μεγάλες αλήθειες, όπως πχ το ποιος οργάνωσε την 11η Σεπτεμβρίου, το μυαλό τους απορρίπτει αμέσως τον Bush σαν συνωμότη, επειδή είναι «ηλίθιος».
Ο Bush, δεν είναι ηλίθιος. Είναι παμπόνηρος γόνος μιας παντοδύναμης δυναστείας, συγγενείς με πάρα πολλές ισχυρές προσωπικότητες και εξυπηρέτησε το σκοπό των Illuminati σε απίστευτα ικανοποιητικό γι’αυτούς βαθμό.

Το ότι είσαστε σε αυτήν εδώ την σελίδα, και διαβάζεται ό’τι διαβάζετε σας διαφοροποιεί ήδη από το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, διεθνώς. Οι περισσότεροι, δεν ξέρουν και δεν τους ενδιαφέρει το τι συμβαίνει παραέξω από τη ζωή της Μενεγάκη. Δεν τους ενδιαφέρει γιατί τους συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στη ζωή τους και δεν ξέρουν πόσο τους επηρεάζουν στην καθημερινότητα τους.

Οι Ελίτ, έχουν αποκρύψει την πραγματική Ιστορία του Ανθρώπου από εμάς, μας έχουν δώσει απλά λογοκριμένα ψήγματα της γνώσης και του παρελθόντος μας, εμπλουτισμένα με δικά τους παραμύθια και ιστορίες που διαμορφώνουν συνειδήσεις.
Έχοντας φτάσει μέχρι εδώ, διαβάζοντας, ξέρετε ποιοι είναι, ποια είναι η ατζέντα τους και μερικούς τρόπους που την εφαρμόζουν. Αν αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε με τη γνώση αυτή, η απάντηση είναι μια. Κάντε ότι κάνω κι εγώ. Με όποιο τρόπο μπορείτε μιλήστε. Μιλήστε στους δικούς σας, στους αδελφούς και στους φίλους. Η Αλήθεια δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα, όσο υπάρχει έστω και ένας που την ξέρει, σαν φλόγα θα μεταδοθεί από τον έναν στον άλλο.

«Το Κακό θα θριαμβεύει όσο οι καλοί άνθρωποι δεν κάνουν τίποτα.» -Edmund Burke

Μην φοβάστε την κριτική. Οι πρώτοι που ύψωσαν φωνή ενάντια στον Χίτλερ επικρίθηκαν για θεωρίες συνομωσίας, ρατσισμό, μισανθρωπιών, παράνοια, και μισαλλοδοξία. Κάνεις τρίτος δεν μπορεί να έχει γνώμη για εσάς. Κανενός η άποψη δεν είναι ικανή να αλλάξει το τι είσαστε στην πραγματικότητα. Μην αφήνετε κανένα να βάζει όρια στο τι μπορείτε να κάνετε, να πείτε και στο τι πιστεύετε. Αμφισβητήστε την πραγματικότητα, ζούμε σε ένα κόσμο που το μαύρο είναι λευκό και το λευκό μαύρο. Ερευνήστε ότι σας προωθούν να κάνετε, αμφισβητήστε ότι σας δείχνουν για καλό και ξανασκεφτείτε ότι σας λένε για σίγουρο.

 

Πηγή

http://cygnus-atratus.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.