Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Aποκωδικοποιώντας τις ειδήσεις – Η οργάνωση της εξουσίας – Μέρος 1ο

Η οργάνωση της Εξουσίας

Ιστορικά, οι σκλαβωμένοι και οι φυλακισμένοι, κάποια στιγμή θα αποδράσουν. Και αν όχι, τότε σίγουρα, θα αφιερώσουν όλο τους το είναι στο να προσπαθήσουν να το κάνουν…


Η Παγκόσμια Ελίτ της Δύσης, φυσικά το ξέρει αυτό και γι’αυτο το λόγο έχουν αντικαταστήσει τις φανερά απολυταρχικές μορφές διακυβέρνησης με την δημοκρατία. Είναι προφανές πως δεν παρέδωσαν ποτέ έτσι απλά την εξουσία στις μάζες, δεν υπήρξε καμία επανάσταση άλλωστε που να μην τους εξυπηρετούσε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μας χάρισαν απλά την ψευδαίσθηση πως είμαστε άρχοντες του εαυτού και των δικαιωμάτων μας ώστε να μην διανοηθούμε ποτέ να τα ζητήσουμε.

Στην πραγματικότητα έχουν τον απόλυτο έλεγχο με πολύπλοκες μεθόδους micromanagement μέσα από κρυφά δίκτυα μυστικών οργανώσεων και clubs που σε κάποια σημεία το ένα τέμνει το άλλο, χωρίς ακόμη και τα ιδία τους τα μελή να ξέρουν την αλήθεια.

Στην Ρωσία η KGB είχε ένα ειδικό τμήμα, που εκπαίδευε πράκτορες με σκοπό να εισβάλουν σε τέτοια δίκτυα γιατί ήξεραν πως αν ήθελαν να μάθουν ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί στον αντίπαλο τους (πχ Αμερική) ο ευκολότερος δρόμος ήταν μέσω αυτών των μυστικών οργανώσεων.

«Οι σημερινές κυβερνήσεις πρέπει να αντιμετωπίσουν όχι μόνο αντίπαλες κυβερνήσεις, αυτοκράτορες, βασιλείς και πρωθυπουργούς αλλά και τις μυστικές οργανώσεις που έχουν παντού τους πράκτορες τους, που δεν ακολουθουν κανένα κώδικα τιμής και κανένα νόμο και καραδοκούν να ταράξουν τα σχεδία όλων των κυβερνήσεων» -Βρετανός Πρωθυπουργός Benjamin Disraeli, 1876

Ο λόγος που οι σημερινοί μας ηγέτες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, διασημότητες που εμπλέκονται δεν μιλάνε ποτέ γι’αυτές τις μυστικές οργανώσεις πια, δεν είναι γιατί πια δεν υπάρχουν αλλά γιατί είχαν τόση επιτυχία στο να βάζουν ανθρώπους τους σε πόστα-κλειδιά σε κλάδους όπως πολιτική/τράπεζες/media/κοινωνικές υπηρεσίες σε τέτοιο βαθμό ώστε τώρα να ελέγχουν τα πάντα από τα παρασκήνια, έχοντας τους αχυράνθρωπους τους να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια και να μας αποκρυπτουν την αλήθεια.

Όταν ακόμη ο κ.Disraeli έκανε αυτή τη δήλωση, τέτοιες κινήσεις θεωρούνταν υπονομευτικές, ανατρεπτικές και επικίνδυνες για την κοινωνία. Από τότε έχουν σταδιακά γιγαντωθεί σε δύναμη και επιρροή σε τέτοιο σημείο που έχουν καταλάβει το ίδιο στο σύστημα που υποτίθεται πως τους κυνηγούσε. Από τη στιγμή που έγινε αυτό επαψαν να είναι επικίνδυνοι και προδότες και έγιναν το κατεστημένο. Τώρα ο σκοπός πολλών από αυτές τις μυστικές εταιρίες, και συγκεκριμένα ο σκοπός των Τεκτόνων, είναι να διατηρήσουν τον έλεγχο του συστήματος και παράλληλα λειτουργούν σαν το πρώτο «παραπέτασμα» μεταξύ του κοινού, μέσου ανθρώπου και του κρυφού κόσμου της Παγκόσμιας Ελίτ. Συχνά όταν ο μέσος άνθρωπος αρχίζει και ψυλλιάζεται κάτι, στους Τέκτονες (μασόνους) είναι που σταματά νομίζοντας πως έχει βρει το τέλος του νήματος. Δεν είναι έτσι όμως…

Οι Τέκτονες είναι εκεί για να αφουγκράζονται τον παλμό της κοινωνίας και να αναμεταδίδουν στα αφεντικά τους το αν υπάρχει κίνδυνος σε κάποιο τομέα πχ κάποια μικρό επανάσταση ή κάποια ενεργεία που δεν συνάδει με τα συμφέροντα της Ελίτ, για να κάνουν «παιδομάζωμα» και επίσης… το χειρότερο όλων ίσως, να φέρουν σε πέρας σκοτεινά τελετουργικά λατρεύοντας μια πλειάδα θεοτήτων. Σε αντάλλαγμα η Ελίτ τους δίνει μια τζούρα από εξουσία βάζοντας τους σε υπεύθυνα πόστα, ή μάλλον πόστα που η κοινωνία θεωρεί υπεύθυνα σε εταιρίες,media,οικονομικά συγκροτήματα και δικαστικούς τομείς.

Οι Τέκτονες χωρίζονται σε σεκτες και στοές, που μεταξύ τους, διεθνώς, επικοινωνούν, αλληλοεξαρτώνται και ενώνονται με το σκιώδες δίκτυο που έχει πλέξει η Παγκόσμια Ελίτ.
Το σκιώδες αυτό δίκτυο είναι εξωφρενικά πολύπλοκο και δεν είναι εύκολο από έναν και μόνο άνθρωπο να κατανοήσει πλήρως όλες τις πτυχές και τα παρακλάδια του. Μιλάμε για τεράστια διαμερισματοποιημενα ινστιτούτα, αδελφότητες, θρησκείες, εταιρίες, με φανερούς και κρυφούς ηγέτες, ιδεολογίες, budget, αντικρουόμενες πολλές φορές –φαινομενικά- ιδεολογίες, φιλοσοφίες και συμφέροντα που όμως όλα έχουν πολύ καλά τοποθετημένα σχοινιά να φεύγουν που την κατάλληλη στιγμή, όταν πρέπει, αρκεί ένα απλό τράβηγμα από την «μαμά» αράχνη στο κέντρο του ιστού για να δουλέψουν όλοι οι κόμβοι μαζί και να προχωρήσει η μεγαλύτερη ατζέντα.
Τα όργανα αυτά, γραφεία, αδελφότητες, club, ινστιτούτα, όλα αυτά, αποτελούνται κυρίως από απλούς, καθημερινούς ανθρώπους με καθημερινούς φόβους και αγωνίες, σαν εσένα και εμένα, οι όποιοι πιστεύουν πως ανήκουν σε μια καλή αδελφότητα/στοά/think tanks και πως εργάζονται για το κοινό καλό και είναι πολύ σημαντικό για την Ελίτ να προσπαθεί να τους κάνει να το πιστέψουν αυτό, γιατί αυτοί είναι οι «στρατιώτες» τους που καλούνται καθημερινά να δίνουν τις μάχες τους υπερασπιζόμενοι τον οργανισμό τους όταν και αν αυτός δηχθεί «πυρά». Οποιαδήποτε προσπάθεια «επίθεσης» εναντία στον οργανισμό, αποκρούεται συνήθως τάχιστα, μέσα από τα ελεγχόμενα από αυτούς media με κάποιο σημαίνων πρόσωπο με θετικό κοινωνικό προφίλ, του οργανισμού αυτού να βγαίνει σε κάποιο παράθυρο και να εκλογικεύει/αντιμάχεται/απορρίπτει την επίθεση που δέχτηκε.
Αυτό είναι και το πρώτο επίπεδο κοιμήσης των μαζών, καθώς συνήθως οι μεγαλύτερες των εν δυνάμει αποκαλύψεων καταπνίγονται σε αυτό το στάδιο. Είναι πολύ λογικό για τον ήδη «υπνωτισμένο» τηλεθεατή να τηχθεί με το οικείο πρόσωπο της Στοάς που βλέπει εδώ και χρόνια στην τηλεόραση του και του λέει πως όλα αυτά είναι απλά χαζές θεωρίες συνομωσίας, παρά τον εκαστοτε περίεργο αντιδραστικό φωνακλά που σήμερα είναι, αύριο δεν είναι.
Οι οργανώσεις αυτές δεν είναι παρά το προπέτασμα καπνού, που είναι εκεί μόνο και μόνο για να κρύψει τις πιο σημαντικές κινήσεις στη διεθνή σκακιέρα και να απασχολεί τις μάζες με το παραμυθάκι, την «ταινία», ώστε να μην ασχολούνται με την πραγματικότητα. Όταν σου δείχνουν ένα πιόνι που το έχρισαν Πρωθυπουργό, είναι πολύ εύκολο να τον δεχτείς σαν ηγέτη, από το να κάτσεις και να ψάξεις ποιος είναι πραγματικά εκείνος που παίρνει όλες τις αποφάσεις.
Επειδή τα χαμηλόβαθμα στελέχη αυτών των οργανώσεων δεν ξέρουν ή δεν καταλαβαίνουν ούτε που έχουν μπλέξει ούτε τι συμφέροντα υπηρετούν, συνήθως υπερασπίζονται με μανία τον οργανισμό τους και απορρίπτουν αμέσως εκείνους που του επιτίθενται με γνήσιο πάθος επειδή ειλικρινά πιστεύουν πως εκείνοι είναι στην πλευρά του Καλού. Όμως είναι σαν τις γνωστές μας Ρώσικες κούκλες, τις μπαμπουσκες… Ανοιγοντας την μεγάλη κούκλα θα βρεις μέσα μια μικρότερη κ.ο.κ.
‘Όταν οι Illuminati εισέρευσαν μέσα στην Αμερικανική Μασονία, δημιούργησαν μια οργάνωση μέσα σε μια οργάνωση που σταδιακά υφάρπαξε την εξουσία της Μασονίας, κυριεύοντας το δαιδαλώδες δίκτυο ανθρώπων και πόρων που είχαν οι Μασόνοι φτιάξει, χρησιμοποιώντας το για να προωθήσουν τα σχέδια τους. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως αυτή τη στιγμή οι Η.Π.Α. είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στη διάθεση της απόκρυφης συνομωσίας, στην προσπάθεια της να εδραιώσει μια παγκόσμια Νέα Τάξη.
Στα απόλυτα καθεστώτα, όπως πχ στην εποχή της χούντας στην Ελλάδα, οι δικτάτορες ήταν εμφανείς. Τα πρόσωπα μπορούμε να τα κατονομάσουμε και τα έχουμε σε βίντεο και σε φωτογραφίες. Όταν όμως οι εντολές έρχονται από ένα απόκρυφο κέντρο, τότε τι γίνετε; Η μυστική αυτή Ελίτ, που κρυφά έχει καταλάβει όλα τα πόστα εξουσίας και διαχείρισης της κοινής γνώμης, έχει εγκαταστήσει έναν κυβερνητικό θίασο, με όλους τους ρόλους μοιρασμένους και τους εναλλάσσει στους ηθοποιούς. Αν θα μπορούσαμε να δούμε τα δελτία ειδήσεων όπως είναι η πραγματικότητα, αντί για «Γιώργος Παπανδρέου, Πρωθυπουργός της Ελλάδας» θα έπρεπε να λέει «Γιώργος Παπανδρέου, στο ρόλο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας». Επιτρέποντας στον λαό να νομίζει πως εκλέγει εκείνος τους κυβερνήτες του, εκμηδενίζουν τις πιθανότητες μια πραγματικής κοινωνικής εξέγερσης. Δεν αφήνεται τίποτα στην τύχη, ελέγχοντας όλες τις επιλογές, ελέγχεις απόλυτα το αποτέλεσμα. Οι εκλογές δεν είναι παρά μια σκηνή στο θέατρο, κάτι για να μας αποσπάσει την προσοχή και να μας δώσει ένα ελεγχόμενο περιβάλλον για να ξεσπάσουμε τις δημοκρατικές μας ανησυχίες.
Σαν να βγάζουμε το σκύλο μας έξω να κάνει την ανάγκη του, μας βγάζουν έξω, κάνουμε ότι κάνουμε στη γωνία, νομίζοντας πως εμείς επιλέξαμε το χρόνο και το χώρο που τα κάνουμε, αλλά στην πραγματικότητα, απλά εξυπηρετήσαμε το πρόγραμμα του τύπου που όση ώρα τα κάναμε, μας κρατούσε το λουρί. Και όσες μέρες εμείς σκοτωνόμαστε στους δρόμους, στις διαδηλώσεις, στα γκάλοπ και στα παράθυρα, την πραγματική εξουσία, δεν την νοιάζει ποια πλευρά του νομίσματος θα κερδίσει μιας και όταν θα μπει στη σχισμή, το ίδιο νόμισμα θα είναι. Η απόλυτη δύναμη υπάρχει πάνω από τον Παπανδρέου, πάνω από το ΠΑΣΟΚ, πάνω από τη Βουλή μας. Ελέγχοντας τα λεφτά, ελέγχουν και όλο το σύστημα, όσο οι πολιτικοί δεν τους απειλούν με καμία μούρλα (έχουν υπάρξει και κανα δυο τέτοιοι στην ιστορία) δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο να ανησυχούν για το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές.
«Δώσε μου τον έλεγχο των χρημάτων ενός έθνους και δε με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους του» -Mayer Amschel Rothschild-ιδρυτής της τραπεζικής δυναστείας των Rothschild

Γύρω στα 1800, η Παγκόσμια Ελίτ, χρησιμοποίησε τα μυστικά της δίκτυα πληροφοριοδοτών και τους πράκτορες της για να προκαλέσει συρράξεις στις κυβερνήσεις της Ευρώπης. Σε εμάς αυτή η εποχή είναι γνωστή σαν Ναπολεόντειοι Πόλεμοι. Με ένα μικρό group δικών τους τραπεζιτών, δάνεισαν τεράστιες ποσότητες χρημάτων σε καθεμία από τις αντιμαχόμενες χώρες για να πάρει μπρος η πολεμική μηχανή. Με αυτό τον τρόπο, όποια πλευρά και να νικούσε, οι μόνοι κερδισμένοι ήταν οι τραπεζίτες, μιας και οι δυο πλευρές, θα ήταν χρεωκοπημένες. Και όταν έχεις στο χέρι σου κυβερνήσεις τόσο βαθειά χρεωμένες σε σένα μπορείς να τους καθορίσεις εσύ, τις πολιτικές τους. Ένα από τα πρώτα ψηφίσματα που περιέργως συμφώνησαν μεμονωμένα όλες οι χρεωμένες χώρες ήταν η θέσπιση σε κάθε μια από αυτές και από μια λεγόμενη «Εθνική Τράπεζα», που στην πραγματικότητα είναι εθνική μόνο κατ’ονομα, όσο εθνικός είναι και ο Εθνικός Πειραιώς. Διευθυντές φυσικά σε αυτές τις τράπεζες ήταν οι ίδιοι οι δικοί τους τραπεζίτες και μετά άρχισαν να ψηφίζονται νόμοι που προστάτευαν το νέο αυτό σύστημα και συνέχεια, έκρυβαν την πραγματική εξουσία από τον κόσμο.
«Ο άνθρωπος που ελέγχει τα χρηματικά αποθέματα της Βρετανίας, ελέγχει και την Βρετανική Αυτοκρατορία και ΕΓΩ ελέγχω τα χρηματικά αποθέματα της Βρετανίας.» -Nathan de Rothschild,Λονδρέζος τραπεζίτης 1810-1876 γιος του Mayer Amschel Rothschild.

Μόλις η απόκρυφη αυτή ομάδα εξουσίας, είχε για τα καλά βάλει στο χέρι τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, μέσα από τον έλεγχο του χρήματος, μπορούσαν άνετα να ελέγχουν τις ίδιες τις χώρες. Αργά αλλά σταθερά, άρχισαν να εκτρέφουν την νέα γενιά «ανθρώπων» τους που τους τοποθετούσαν σε θέσεις όπως πολιτικοί και δικαστικοί ηγέτες, παράλληλα με πόστα στο μυστικό τους δίκτυο και τις οργανώσεις τους.
Στα τέλη του 18ου και αρχές 19ου αιώνα, ξεκίνησε ο πόλεμος για τον έλεγχο του Αμερικανικού τραπεζικού συστήματος. Εισέβαλαν στην Αμερικανική κυβέρνηση με δικούς τους πράκτορες και χρησιμοποίησαν κάθε κόλπο που ήξεραν. Από δωροδοκία και εκβιασμούς μέχρι φόνους και τα κατάφεραν.
«Πιστεύω πως τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερίες μας και από τους στρατούς κατοχής. Έχουν ήδη εκθρέψει μια πλουτοκρατική αριστοκρατία που αψηφά τις κυβερνήσεις. Η άδεια να εκδίδουν χρήματα, πρέπει να αφαιρεθεί αμέσως από τις τράπεζες και να αποδοθεί και πάλι στο Λαό όπου και δικαιωματικά ανήκει» -Thomas Jefferson, Αμερικανός Πρόεδρος
«Είσαστε ένα κοπάδι οχιές και κλέφτες και σκοπεύω να σας ξεμπροστιάσω όλους» -Andrew Jackson,Αμερικανός Πρόεδρος απευθυνόμενος σε αντιπροσωπία τραπεζιτών το 1832
«Η Ιστορία έχει καταγράψει πως οι τραπεζίτες έχουν χρησιμοποιήσει κάθε μορφή κατάχρησης, ίντριγκας, απάτης και βίας προκειμένου να διατηρήσουν τον έλεγχο τους πάνω στις κυβερνήσεις, ελέγχοντας το χρήμα και την έκδοση του.» –James Madison
Στην Αμερικανική ιστορία, δυο Πρόεδροι κατάφεραν να πάρουν το δικαίωμα έκδοσης χρήματος από τις τράπεζες και να το αποδώσουν και πάλι στην Κυβέρνηση. Αυτοί οι δυο Πρόεδροι είναι ο Abraham Lincoln και ο John F.Kennedy.
Με την πράξη τους αυτή, βγήκαν έξω από το σύστημα, ταράζοντας τα νερά και επειδή οι τράπεζες δεν είχαν δανείσει λεφτά στην Κυβέρνηση, η Κυβέρνηση δεν ήταν χρεωμένη σε αυτούς και δεν υποχρεούταν να τους ικανοποιήσει κανένα χατηράκι. Κάτι έπρεπε να κάνει η σκοτεινή Ελίτ για να ανακτήσει τον έλεγχο της Κυβέρνησης και δεν υπήρχε τίποτα να τις σταματήσει από το να το κάνουν.
«Όποιος ελέγχει τον ποσό του πλούτου της χώρας μας, είναι ο Απόλυτος Άρχοντας όλης της βιομηχανίας και του εμπορίου»-James Garfield, Αμερικανός Πρόεδρος

Ποιος λοιπόν ελέγχει το χρήμα;

«Η Παγκόσμια Ελίτ και οι τραπεζίτες της, έχουν πια όλο τον έλεγχο του ρευστού και της πιστωτικής μηχανής της Αμερικής, με την δημιουργία της ιδιωτικής Πολιτειακής Τράπεζας (Federal Reserve Bank)» -Curtis Dall, γαμπρός του Franklin D.Roosevelt
«Άθελα μου, κατέστρεψα την χώρα μου. Ένα υπέροχο βιομηχανικό έθνος, ελέγχεται από ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα. Το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα είναι συγκεντρωμένο. Η ευημερία του έθνους και ως εκ τούτου και όλων την δραστηριοτήτων μας, είναι στα χεριά μερικών ανθρώπων. Καταλήξαμε να είμαστε ένα από τα χειρότερα διακυβερνημένα, μια από τις πιο παντελώς ελεγχόμενες και εντολοδοχες κυβερνήσεις στον πολιτισμένο κόσμο, μια κυβέρνηση χωρίς ελεύθερη βούληση, χωρίς κρίση και ψήφο πλειοψηφίας, αλλά μια κυβέρνηση σύμφωνα με την άποψη και τις διαθέσεις μιας μικρής ομάδας κυριάρχων ανθρώπων» -Woodrow Wilson,Αμερικανός Πρόεδρος, δήλωση αμέσως μετά την υπογραφή της δημιουργίας της Αμερικανικής Πολιτειακής Τράπεζας (Federal Reserve Bank)

«Αυτός ο νόμος (για την δημιουργία της Federal Reserve Bank) εδραιώνει το πιο γιγαντιαίο trust επάνω στη γη. Όταν ο Πρόεδρος Wilson τον υπογράψει, η αόρατη κυβέρνηση της χρηματικής δύναμης θα νομιμοποιηθει… το χειρότερο νομοθετικό έγκλημα όλων των εποχών συντελείτε με αυτό το τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό νόμο» -Charles A. Lindbergh, 1913

«Η πραγματική αλήθεια για το θέμα είναι, πως όπως και εσείς και εγώ ξέρουμε, η Κυβέρνηση των Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ  αριστοκρατικών οικονομικών συμφερόντων, από τις μέρες του Andrew Jackson.»-Franklin D.Roosevelt μιλώντας στον E.Mandell
«Είναι καλό το ότι ο κόσμος αυτής της χώρας δεν καταλαβαίνει το τραπεζικό και νομισματικό μας σύστημα, γιατί αν το έκαναν, πιστεύω πως θα είχαμε επανάσταση πριν τα ξημερώματα.»-Henry Ford (αυτός με τα Fiesta)
«Όταν ο νόμος για την Federal Reserve Bank πέρασε, ο λαός των Η.Π.Α. δεν αντιλήφθη πως ένα παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα στηνόταν εδώ. Ένα υπέρ-κράτος ελεγχόμενο από διεθνείς τραπεζίτες και βιομηχάνους που συμπράττουν για να σκλαβώσουν τον κόσμο για την δική τους ευχαρίστηση. Πολλές προσπάθειες έγιναν από το Fed για να κρύψει την δύναμη του, αλλά η αλήθεια είναι πως το Fed σφετερίστηκε την Κυβέρνηση. Ελέγχει τα πάντα εδώ και ελέγχει όλες τις διεθνείς μας σχέσεις. Φτιάχνει και διαλύει Κυβερνήσεις κατά βούληση»-Louis McFadden,Πρόεδρος της επιτροπής Τραπεζών και Πίστωσης
«Η πραγματική απειλή για την δημοκρατία μας είναι αυτή η αόρατη κυβέρνηση που σαν γιγαντιαίο χταπόδι έχει απλώσει τα γλιτσιασμένα του πλοκάμια πάνω από κάθε πόλη, νομό και έθνος. Όπως και το πραγματικό χταπόδι, λειτουργεί μυστικά κάτω από το δικό του μελάνι… Στην κεφαλή του χταποδιού είναι τα συμφέροντα του Rockefeller και ένα μικρό group πανίσχυρων τραπεζικών οίκων που γενικά αποκαλούνται διεθνείς τραπεζίτες. Η μικρή αυτή παρέα των τραπεζιτών, ουσιαστικά διοικεί την Κυβέρνηση των ΗΠΑ σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα και στην πραγματικότητα ελέγχουν και τα δύο πολιτικά κόμματα.» -John F.Hylan,Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, 1922
«Οι πραγματικοί άρχοντες της Washington είναι αόρατοι και ασκούν την δύναμη τους από τα παρασκήνια.» -Felix Frankfurter, Ανώτατος Δικαστής, 1952

Ο περισσότερος κόσμος δεν το καταλαβαίνει αυτό επειδή βασίζει τις αποφάσεις του στις πληροφορίες που δέχεται, και όταν τα media από το πρωί μέχρι το βραδύ μας μιλάνε για το πόσο δυνατός είναι ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, πως συνομίλησε με τον ομόλογο του της Ελλάδας, πως κήρυξε τον επόμενο πόλεμο, χωρίς ενδοιασμό πιστεύει πως είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στην Γη. Στην πραγματικότητα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι παρά ένας υπάλληλος, ένας γενικός διευθυντής της εταιρίας που λέγεται ΗΠΑ. Μην ξεχνάτε πως οι ΗΠΑ έχουν χρεοκοπήσει και για να βγουν από την χρεωκοπία πήραν δάνεια, δάνεια που ακόμη δεν τα έχουν ξεχρεώσει. Το χρέος όπως είπαμε είναι έλεγχος, και άρα εξαιτίας αυτού μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως η Αμερική ανήκει αυτή τη στιγμή στους δανειστές της, δηλαδή τους τραπεζίτες της διεθνούς Ελίτ, που αποτελείτε από ένα μικρό group Ευρωπαίων γαλαζοαίματων και διεθνών τραπεζιτών.
Και αν αυτά τα χάλια έχει η Αμερική, αν ο Πρόεδρος της Αμερικής είναι απλά ένα πιόνι, μπορείτε να σκεφτείτε τι ακριβώς είναι ο δικός μας, εκάστοτε πρωθυπουργός;
Επειδή ελέγχουν όλο το σύστημα, ελέγχουν και όλους τους νόμους, τις παραμέτρους, τα παραθυράκια και το πολίτικο πεδίο στο οποίο θα κινηθούν όλοι οι νόμοι. Προφανώς και δεν τους νοιάζει αν θα πάρει περισσότερα ψηφαλάκια ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς και προφανώς ΑΝ ποτέ δουν στην τηλεόραση εσένα και εμένα να κρατάμε σημαία του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ θα σκάσουν ένα ελαφρύ μειδίαμα. Όσο οι ιδεολογίες δεν επηρεάζουν την πηγή από την οποία αντλούν την δύναμη τους, όχι μόνο δεν τους νοιάζει το ποιος θα βγει πρωθυπουργός αλλά και θέλουν να υπάρχει διαμάχη στην κοινωνία. Όσο μας κρατούν σε εχθρικές διαθέσεις με τον διπλανό μας, όσο μας απασχολούν με ένα κάρο ηλιθιότητες τόσο εκείνοι κερδίζουν και επωφελούνται.
Στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός απλά ασχολείται με τα εφήμερα και καθημερινά προβλήματα, πάνω κάτω σαν τον διαχειριστή της πολυκατοικίας. Η κυβέρνηση του απλά εκτελεί εντολές που έρχονται από τα κανάλια της παγκόσμιας Ελίτ και εκείνη απλά πρέπει να βρει κατάλληλη δικαιολογία για να μας τα κάνει πιο ευκολόπεπτα. Ελέγχουν την οικονομική πολιτική έχοντας στις θέσεις κλειδιά, δικούς τους τραπεζίτες. Ελέγχουν την άμεση πολιτική, το στρατό και τις επιχειρήσεις με τον ίδιο τρόπο. Βάζοντας δικά τους παιδιά ή παιδιά των παιδιών στα πόστα αυτά και τέλος, με περίεργα think tanks και group σκέψεων όπως η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Bilderberg, η G8, το CFR, τα οποία όλα είναι βιτρίνες των Illuminati, κάνουν ‘παιδομαζώματα’ επιστρατεύοντας νέους ανθρώπους που διψούν για εξουσία και κύρος και τους επιτάσσουν στους σκοπούς τους.
Αν παρατηρήσετε από τις λίστες των ονομάτων που διαρρέουν πριν τις συναντήσεις, πολλοί πολιτικοί καλούνται μια φορά, αλλά δεν ξανακαλούνται πάντα. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν έχουν εκτελέσει στο ακέραιο το «καθήκον» τους και στο χρόνο που πέρασε ήταν καλά παιδάκια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο παροπλισμένος και ξεχασμένος τώρα κ.Αλογοσκουφης με 3 συνεχόμενες κλήσεις στην λέσχη Bilderberg.
Η δύναμη αυτού του συστήματος βρίσκεται στο ότι όλα γίνονται κρυφά, όλα είναι αόρατα. Εκείνοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι απλά να επηρεάζουν και να καθοδηγούν και όλα γίνονται μόνα τους, σε πρώτο πλάνο από τα εκλεγμένα πολιτικά πρόσωπα που εκείνοι έχουν χρήσει υποψήφια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι οι αγώνες κανό, στους Ολυμπιακούς αγώνες. Προς τον τερματισμό, θα δείτε πως οι κάμερες κάνουν ζουμ στις βάρκες, στους τύπους που είναι με την ντουντούκα και φωνάζουν και θαρρείς πως στην πραγματικότητα εκείνοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο της ταχύτητας, της κατεύθυνσης και της φοράς της βάρκας. Όμως δεν είναι έτσι. Οι πιο πονηρεμένοι, θα πουν πως τον έλεγχο τον έχει το πλήρωμα που τραβά το κουπί, εκείνοι όμως που γνωρίζουν θα πουν πως την κατεύθυνση την δίνει εκείνο το κρυφό κομμάτι ξύλου που είναι κάτω από τη στάθμη της θάλασσας, το πηδάλιο και καθορίζει το που πάει η βάρκα. Όσο και να φωνάζει ο τύπος με τη ντουντούκα, όσο και να τραβάνε κουπί τα παλικάρια πίσω, το πηδάλιο κατευθύνει την προσπάθεια όλων.
Σε όλο τον «πολιτισμένο» κόσμο, που λέμε πως υπάρχουν εκλογές, οι πολιτικοί εκείνοι που πάνε για τα ύπατα αξιώματα -για τους ακόλουθους τους δεν χρειάζεται μιας και η φιλοδοξία ακολουθάει πάντα την εξουσία- έχουν πρώτα μέσω διαφόρων clubs, επιλεχτεί από την Ελίτ, τους Illuminati. Αφήνοντας κάποιους άλλους να πάρουν τα φώτα της δημοσιότητας, τους δίνει χώρο να κινηθούν και να κρύψουν τον έλεγχο που μας ασκούν, πράγμα που κάνει την αποκάλυψη και την επίθεση στο σύστημα αυτό τόσο δύσκολο. Έχουν φτάσει πια σε ένα σημείο που αρκεί μόνο να διαλέξουν τους ηγέτες κάθε κόμματος και όχι όλους τους ακολούθους τους. Αν οι ακόλουθοι κάνουν καλή δουλεία, το βλέπουμε επειδή μένουν για χρόνια στην επικαιρότητα, αν όχι, τότε απλά χάνονται χωρίς και οι ίδιοι να ξέρουν γιατί και αν ξέρουν, πολύ απλά δεν μιλάνε. Στις σπάνιες περιπτώσεις που μιλήσουν, το σύστημα βρίσκει κάποιο τρόπο και τους κάνει να σιωπήσουν.
Τώρα, αν σας κάνει εντύπωση επειδή στα προεκλογικά μπαλκόνια οι αρχηγοί τα δίνουν όλα, και τα χώνει ο ένας στον άλλο, φανταστείτε τους σαν αρχηγούς αντιπάλων συμμοριών. Έχουν και οι δυο οργανώσει μια ληστεία στην ιδία τράπεζα, έχουν και οι δυο τα ίδια σχέδια της τράπεζας και παρασύρονται σε όλο τον αγώνα για το ποιος θα φτάσει στο χρηματοκιβώτιο πρώτος. Ότι και να γίνει όμως, όποιος και να νικήσει, υπάρχει η ομερτά. Ο νόμος της σιωπής, δεν θα βγει τίποτε παραέξω.
Μόλις αντιληφτείτε πως οι Illuminati δρουν εκτός συνόρων, εκτός Κυβερνήσεων και πολιτικών συστημάτων, τότε θα είναι εύκολο να δείτε μπροστά σας πως αυτό το συνεχόμενο σχοινί γεγονότων στην ανθρώπινη ιστορία, δεν είναι απλά μια σειρά τυχαίων γεγονότων που η μοίρα απλά τα έκανε να τύχει αν συμβούν, αλλά σατανικά προμελετημένες πράξεις σε ένα έργο που εξυπηρετεί έναν και μόνο σκοπό. Να συγκεντρώσει την δύναμη και την εξουσία όλων των κρατών και ανθρώπων πάνω στη Γη, σε ένα παγκόσμιο σώμα.

Δημιουργώντας συρράξεις και δανείζοντας λεφτά, κατάφεραν να υφαρπάξουν την εξουσία και να την συγκεντρώσουν στα χέρια τους, μένοντας την ίδια στιγμή στο απυρόβλητο, αόρατοι από τους πάντες. Ο τρίτος κόσμος είναι πια χρεωμένος χωρίς ελπίδα να ξεχρεώσει ποτέ, βάσει δικών τους υπολογισμών, χρωστώντας σε κράτη τα οποία εκείνοι ελέγχουν. Όλος ο κόσμος είναι σε ένα οικονομικό τέλμα και μας έχουν χωρίσει σε χοντρικά 4-5 μεγάλα εμπορικά block, βρισκόμαστε ουσιαστικά ένα βήμα πριν την τελική παγκόσμια οικονομία, οικονομικά εξαρτώμενοι από την Παγκόσμια Τράπεζα και πολιτικά από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

 

Πηγή

http://cygnus-atratus.blogspot.com/

Related Posts
0 Comments

No Comment.