Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Απέλυσαν παρουσιαστή του CNN που μίλησε για Εβραϊκή κυριαρχία στα Αμερικάνικα ΜΜΕ. Κόπηκε spot με το


Όπως είπαμε … η ελευθερία του λόγου ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ εκεί που ξεκινάει η λέξη “ΕΒΡΑΙΟΣ”.

Μπορείς να κατηγορήσεις ΟΛΟΥΣ τους μουσουλμάνους για τρομοκρατική δράση, για παιδεραστία, για γενοκτονίες … αλλά ΟΥΤΕ για αστείο δεν επιτρέπεται να αποκαλύπτεις ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ σ’ αυτόν τον κόσμο.

Είναι ΒΑΣΙΚΟΣ κανόνας σε μία μάχη να ΜΗΝ σε γνωρίζει ο “εχθρός” σου , να μην ξέρει καν ΠΟΙΟΣ είσαι και τι κάνεις.

Πολλοί Εβραίοι αλλάζουν ακόμα και τα επίθετά τους για απόκρυψη όπως ακριβώς ο John Stewart

Γι’ αυτό απαγορεύεται να αναφερθείς στους Εβραίους και στο τι πραγματικά κάνουν τους τελευταίους αιώνες ακολουθώντας ένα αρρωστημένο σχέδιο υποδούλωσης του πλανήτη.Αν αυτό το σχέδιο πάει να βγει στη δημοσιότητα σε μέσα ΜΕΓΑΛΗΣ κυκλοφορίας… η τιμωρία είναι άμεση.

Και είναι ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΗ που ενώ το σχόλιο για τους Εβραίους ακούστηκε στον αέρα στις 30 Σεπτεμβρίου … την 1η Οκτώβρη ο SANCHEZ ήταν ΕΚΤΟΣ CNN!

Ενώ την ίδια μέρα πέρασε στην WIKIPEDIA η είδηση της απόλυσής του Rick Sanchez για να μάθει όλος ο κόσμος τι συμβαίνει σε όσους ανοίγουν λάθος πόρτες προς το κοινό τους

Η φράση που ενόχλησε το CNN , είναι ότι “Tο κανάλι διοικείται από ανθρώπους όπως ο John Stewart” . Εάν κάτι τέτοιο ειπωθεί από έναν ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ .. τότε η ποινή είναι η απόλυση. Ενώ εάν το ίδιο πράγμα ισχυριστεί ένας Εβραίος … τότε αντί για ποινή … υπάρχει και αμοιβή.

Το αρχικό άρθρο βρήκαμε εδώ.

Στο ίδιο “κλίμα” η εταιρία εμπορίας παιχνιδιών JUMBO απέσυρε διαφήμιση με διάλογο του καραγκιόζη κι ενός Εβραίου λόγω … αντισημιτικού περιεχομένου! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ δεν μπορεί να κάνει κάποιος αναφορά στους Εβραίους. Ο Mel Gibson που τόλμησε να κάνει σχόλιο για τους Εβραίους … οδηγείται εκτός Hollywood με τις κλωτσιές..

Αξίζει να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία από το redskywarning

macedonia-greece

Related Posts
0 Comments

No Comment.