Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Αντίο Ελλάδα μας, αντίο Αγία Ορθοδοξία μας! Αφυπνισθείτε!

  • Η Χριστιανική Ελλάδα σταδιακά συρρικνώνεται, ενώ το Ισλάμ και οι οπαδοί του  σταδιακά εδραιώνονται στη Χώρα μας!
  • Σε λιγότερο από είκοσι (20) χρόνια, η Ορθόδοξη Ελλάδα θα έχει αποβάλει το χριστιανικό της χαρακτήρα και τότε θα πλεονάζουν οι Ισλαμιστές!

 

Του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβροσίου
 
Αυτή τη φορά δεν θα συμμερισθώ μαζί σας τη χαρμοσύνη της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων! Αντίθετα, θα ήθελα σήμερα να σας μεταδώσω μερικά μελαγχολικά μηνύματα, τα οποία ο πολύς κόσμος δεν τα συλλαμβάνει! Τα ΜΜΕ, εξαγορασμένα κατά κανόνα από το Κεφάλαιο, δεν καταγράφουν και δεν αναφέρουν στο αναγνωστικό τους κοινό και τους θεατές τι ακριβώς γίνεται ολόγυρά μας!  Δεν  ασχολούνται με την επεκτατική πολιτική, την οποίαν ασκεί μεν το Ισλάμ, υποθάλπτουν δε και ενίοτε ενισχύουν οι εκάστοτε Κυβερνήσεις της Χώρας. Το μήνυμα, λοιπόν, το οποίον θέλω να σας μεταδώσω είναι ότι η Χριστιανική Ελλάδα σταδιακά συρρικνώνεται, ενώ το Ισλάμ και οι οπαδοί του  σταδιακά εδραιώνονται στη Χώρα μας! Έτσι, λοιπόν, σε μερικά χρόνια, όχι περισσότερα από είκοσι (20) χρόνια περίπου κατά την ταπεινή μας άποψη, η Ορθόδοξη Ελλάδα θα έχει αποβάλει το χριστιανικό της χαρακτήρα και τότε θα πλεονάζουν οι Ισλαμιστές!
Το Τζαμί, που επιχειρείται να ανεγερθή κάπου στο Βοτανικό, με χρήματα του Κρατικού Ταμείου, δηλ. του Ορθοδόξου Λαού, είναι απλώς η αρχή της εδαφικής κυριαρχίας του Ισλάμ εις βάρος της Χώρας μας. Ας εορτάσουμε, λοιπόν, για μια ακόμη φορά τα Χριστούγεννα στην Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα μας, αλλά να κρατήσετε καλά στο μυαλό σας, ότι αυτό το φαινόμενο χρόνο με χρόνο θα συρρικνώνεται και ότι όλο και περισσότερο οι Μουσουλμάνοι θα προβάλλουν προκλητικά ενώπιόν μας ως ισότιμοι εταίροι αυτού του τόπου! Έτσι όμως θα εφαρμόζεται σταδιακά, ήρεμα και ασυναίσθητα αυτό, που κάποτε είχε εξαγγείλει ο Τούρκος Πρόεδρος Τοργκούτ Οζάλ: «Θα κυριεύσουμε την Ευρώπη δια των γεννήσεων των Τούρκων πολιτών της»!
Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Αφεντικά μας στην εργασία μας θα είναι κάποιοι μεγαλώνυμοι Τουρκικής καταγωγής επιχειρηματίες! Η αρχή έγινε ήδη με την μεταβίβαση της κυριότητος του Ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ», της μεγάλης τουριστικής Μονάδος κάπου εκεί στη Βουλιαγμένη, που τώρα ανήκει στα χέρια Τούρκου μεγαλο-επενδυτή! Η Ελλάδα, λοιπόν, τελειώνει, ο ελληνικός πληθυσμός λιγοστεύει, οι Ισλαμιστές αυξάνονται αλματωδώς! Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Σκεφθήτε το!  Στοχασθήτε για λίγο! Ξεχάστε για λίγα μόλις λεπτά της ώρας την οικονομική κρίση, τους φόρους, τά χαράτσια και συγκεντρωθήτε στον εαυτό σας. Ρωτήστε τον: «που πάμε;» Και δώστε τη δική σας απάντηση! Κατά την ταπεινή μας γνώμη, λοιπόν, εμείς χωρίς μάχες, χωρίς πόλεμο, χωρίς αίματα, σε λίγα χρόνια θα μετατραπούμε σε σκλάβους των οικονομικών μεταναστών, τους οποίους κάποιοι αποστέλλουν εδώ με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο! Τα αφεντικά μας θα είναι οι Μουσουλμάνοι, που σήμερα εισβάλλουν στην Χώρα μας.  Θα γίνουμε υπηρέτες τους!  
Δεν θα σας κουράσω περισσότερο με δικά μου λόγια ή και επιχειρήματα. Θα σας παρουσιάζω ντοκουμέντα, όπως αυτά κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και ελπίζω να είναι όλα πέρα για πέρα αληθινά.  

1.     Πρώτο θα σας παραθέσω ένα δημοσίευμα από τον ιστότοπο “Το votegreece.gr” 18ης Δεκεμβρίου με τίτλο:  “Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ”. Διαβάστε το προσεκτικά.

2.     Δεύτερο ντοκουμέντο είναι η επιστολή ενός Διδασκάλου Δημοτικού Σχολείου στη Θράκη, που απευθύνεται σε όλους τους ανά την Επικράτεια συναδέλφους του καί έχει τίτλο: “Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ”. Φέρει ημερομηνίαν 26 Οκτωβρίου 2013. Καμμιά εφημερίδα δεν το έχει παρουσιάσει! Κανένα τηλεοπτικό Δίκτυο δέν το έχει σχολιάσει! 

3.     Τρίτο ντοκουμέντο είναι ένα Video με θέμα “ΙΣΛΑΜ, ΣΑΡΙΑ και ΜΟΧΑΜΕΝΤ”, που μας έστειλε μια εκλεκτή φίλη καί γνήσια Ελληνίδα από τις ΗΠΑ, η αγαπητή μας Κυρία Μάρθα Σ…, η οποία ανησυχεί για την Ελλάδα μας. Δείτε το στη διεύθυνση: “http://youtu.be/re9mt9pCvtI“.


4.   Τέταρτο ντοκουμέντο είναι επίσης ένα καταπληκτικό βίντεο, το οποίον προβλήθηκε από τη Γαλλική Τηλεόραση και προκαλεί σόκ! Δείτε το στη διεύθυνση: “http://youtu.be/BiQWZjfY9qc

                                                                                                                                                                      
5. Πέμπτο  ντοκουμέντο είναι ένα Video μέ τίτλο: ” ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ” , στο οποίο περιγράφεται η πολεμική των Εβραίων, της Αμερικής κυρίως, του άλλου μεγάλου εχθρού της Χριστιανοσύνης, εναντίον παντός, το οποίον θα θυμίζει Χριστούγεννα! Οι Εβραίοι εναντιώνονται κατά του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, του εθίμου νά λέμε τα Κάλαντα, αλλάζουν τις ευχές στις Χριστουγεννιάτικες Κάρτες κ.ά. Μπορείτε όλα αυτά να τα δείτε στή διεύθυνση: Πόλεμος εναντίον των Χριστουγέννων και των Χριστιανών!http://www.youtube.com/watch?v=iOCteaHsv-M#t=11
6.  Και τέλος, έκτο ντοκουμέντο είναι ένα κείμενο, το οποίον επίσης δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο καί έχει τίτλο: “ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ”. Τό παραπάνω video καί αυτό, για το οποίο τώρα γίνεται λόγος, μας τα έστειλε μιά άλλη γνήσια Ελληνίδα από τήν Καλλιφόρνια των ΗΠΑ, η Κυρία “Lefana”. Η αγαπητή μας αυτή φίλη, αφού αναλύει το πρόβλημα της Ελλάδος γενικώτερα, μας δίδει και την λύση: “Πολλοί (αντί να γυρεύουν Αιτίες) ρωτούν απεγνωσμένα: “Ποιά είναι η Λύση;” Δεν υπάρχει οποιαδήποτε εύκολη και άμεση λύση. Ο δρόμος για ποθητή “λύση” (δηλαδή τελική ικανοποίηση) περνά μέσα από μια ειλικρινή Μετανόηση και μιαν επιμένουσα Αναμόρφωση, που να καταλήγει σε ριζικήν Αναθεώρηση. Ο δρόμος περνά επισης μέσα από τα βουνά της Ηθικής υπόστασης. Και όσο αναβάλλεται ο σωστός αγώνας “δρόμου της ανηφοριάς”, τόσο αίμα θα χρειαστεί να χυθεί για το δικαίωμα να έχει ο Έλληνας πατρίδα και να ζεί ελεύθερος”.
 
Στα ωραία αυτά λόγια της κας “Lefana” εμείς οι Χριστιανοί θα προσθέταμε: Ναι, στην Μετάνοια, ναί, στην Αναμόρφωση και την Αναθεώρηση, ναί στην Ηθική ανύψωση, ΑΛΛΑ με γνώμονα τόν Νόμο του Ευαγγελίου καί όχι τα φιλοσοφικά πρότυπα και ιδεώδη! Ο Χριστός, μόνον ο Χριστός, εί-  ναι ο αληθινός Θεός, ο   ενανθρωπήσας Υιός και Λόγος του Θεού, ο Σωτήρ και Λυτρωτής του κόσμου!
Related Posts
0 Comments

No Comment.