Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Αντιδράστε σωστά

Αυτό είναι μανιφέστο που αν το μελετήσετε σωστά και αντιδράσετε σωστά θα σωθούμε, αν το πετάξετε ή δεν του δώσετε την πρέπουσα σημασία θα είναι το τέλος μας και αυτό το μανιφέστο θα σας καίει γιατί δεν του δώσατε την δέουσα σημασία.

Αγαπητοί  Έλληνες μετά και την χθεσινή αποκάλυψη βόμβα  είμαι βέβαιος ότι μπαίνουμε στο  δοκιμαστικό στάδιο, της δοκιμασίας που μας ετοιμάζει η Νέα Τάξη. Δεν έχει καμιά σχέση με το οικονομικό, θέλουν να αλυσοδέσουν τους Έλληνες, αν το καταφέρουν έχουν μαντρώσει όλους τους λαούς, είμαστε πειραματόζωα δυστυχώς. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιδράμε ήρεμα, αυτοί θέλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας, δηλαδή έναν καινούργιο εμφύλιο για να μας δείχνουν και να λένε διαλέχτε εμάς ή θα πάθετε σαν τους Έλληνες. Προσοχή πατριώτες μην ακούτε παπαγαλάκια, να δύνεται βάση για να ενημερώνεστε σε σοβαρά μπλοκ και να ρωτάτε σε κάθε απορία σας.  Μην πέσουμε στην παγίδα και αφανίσουμε τον λαό μας. Προσοχή, προσοχή, προσοχή ήρεμα και με υπευθυνότητα οι αντιδράσεις μας μέχρι να δούμε τη θα κάνουμε. Προσοχή πατριώτες, μας την έχουν στημένη, για πρώτη φορά η πατρίδα μας θα αντιμετωπίσει τέτοιο φαινόμενο, είμαστε καθαρά πειραματόζωα, το οικονομικό είναι άλλοθι. Όλο το βάρος πρέπει να το ρίξουμε στο να ενημερώσουμε και να ξεσηκώσουμε τους ευρωπαϊκούς λαούς αυτή είναι η σωτηρία. Η Ιστορία ξαναγράφετε. Αυτοί που επεδίωξαν από 1939 και μετά να γίνουν κυρίαρχοι του κόσμου είναι συγκεκριμένοι, είναι οι οίκοι, οι γενικοί τραπεζίτες εβραίοι κάνανε το ολοκαύτωμα να σκλαβώσουν ηθικά τον κόσμο και το είχαν σχεδόν καταφέρει άπλα στο δρόμο τους βρέθηκε ένας Χίτλερ που είχε τα ίδια σχέδια με αυτούς να γίνει αυτός παγκόσμιος κυρίαρχος και τους χάλασε την σούπα, έκτος αυτού βρέθηκαν και λαοί με πατριώτες ηγέτες και  τους χάλασαν τα σχέδια. Σήμερα επανέρχονται με πολύ καλύτερο σχεδιασμό οι κερδοσκοπικοί οίκοι των εβραίων και χτυπάνε πάλη την Ευρώπη με ξεκίνημα την Ελλάδα.

Η Ελλάδα είναι ο ομφαλός της γης βρίσκετε σε κομβικό σημείο είναι ο λαός που δεν δέχεται χαλινάρι που ξέρει να επαναστατεί, εάν καταφέρουν να διαλύσουν ή να σκλαβώσουν την Ελλάδα, οι άλλοι λαοί θα κάτσουν φρόνιμα. Για αυτό να ξέρετε σίγουρα ότι δεν τους ενδιαφέρουν να εισπράξουν τα κερδοσκοπικά τους κέρδη, άλλος είναι ο σκοπός τους, να σπρώξουν στα άκρα τον λαό. Μήνες φώναζα και έλεγα ότι παρακαλάω να αποδειχτώ εγώ φαντασμένος παρά να πραγματοποιηθούν αυτά που είχα δει ότι θέλουν οι διεθνείς εγκληματίες. Ας δούμε τα πράγματα ποιο ήρεμα για να καταλάβουμε το σχέδιο και πως θα αντιδράσουμε.

Έχουμε λοιπόν κάποια αιτήματα που βάζουν με ταχύτατους ρυθμούς, όπως με ταχύτατους ρυθμούς έπαιξαν το εκβιαστικό  κερδοσκοπικό τους παιχνίδι. Δεν ήταν φυσιολογικές οι αντιδράσεις από τις υποβαθμίσεις των οικονομικών οίκων από τη στιγμή που υπήρχαν κράτη πολύ πιο χρεωμένα, πέσανε επάνω στην Ελλάδα.

Είδαν ότι παρόλα τα σκληρά μέτρα  ο έλληνας δεν αντέδρασε όπως είχαν σχεδιάσει και βάζουν σε εφαρμογή το δεύτερο πακέτο εκβιασμού και το ποιο επικίνδυνο, πάση θυσία  πρέπει να πάρουν υπό τον έλεγχο τους τις τράπεζες  την ΔΕΗ τον ΟΤΕ, νεκρώνουν τις επικοινωνίες και τις μεταφορές άρα δεν μπορείς να οργανωθείς, να μην μπορούμε να μετακινηθούμε.

Σκεφτείτε τη ζητάνε εκβιάστηκα, τα εργαλεία για το τελικό χτύπημα είναι ότι σου κόβω το ρεύμα δεν σου δίνω λεφτά νεκρώνω τις μεταφορές και τις τηλεπικοινωνίες, να μην μπορείς να μετακινηθείς άρα να οργανωθείς. Αυτοί οι οργανισμοί που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους, είναι τα βασικά εργαλεία για το τελικό χτύπημα κατά των ελλήνων.

Αυτοί μας οδηγούν με την μέθοδο της βρύσης και το νερό, κλείνουν την στρόφιγγα του νερού και χωρίς νερό πεθαίνουμε.  Έχουν δυο σχέδια το ένα και το βασικότερο, που αυτό θέλουν  να επιτύχουν για να εκφοβίσουν όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς, είναι  ο εμφύλιος πόλεμος, θέλουν να μας βάλουν να αλληλοσκοτωθούμε για να μας δείχνουν σαν φόβητρο ότι να αυτοί δεν υπάκουσαν ή δεν δέχτηκαν την προστασία μας και κοιτάτε τη έπαθαν. Το δεύτερο σχέδιο είναι να οδηγήσουν σε αργό θάνατο τον μισό πληθυσμό αυτό το δεύτερο δεν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ, το έχουν σαν έσχατο γιατί αργεί και καθυστερεί το σχέδιο τους.  Για αυτό και έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό να μάθει ο ελληνικός λαός  την βρώμικη συμφωνία περί συλλήψεις και εξορίας, γιατί αυτό θα  σπείρει τον όλεθρο ανάμεσα στους Έλληνες και θα αρχίσουν να αλληλοτρώγονται σε πρώτη φάση και σε δεύτερη να αλληλοσφάζονται.

Εάν καθυστερούν οι Έλληνες να κινηθούν προς αυτό το σχέδιο, θα έχουν στα χέρια τους τα εργαλεία που θα τους εκβιάζουν να πάνε με ταχύτητα στον εμφύλιο. Η ανάλυση μπορεί να μην είναι τόσο καλά στην περιγραφή, αλλά σας έκανα το σχέδιο χοντρικά, που οδηγούμαστε; Θέλουμε δεν θέλουμε και βιάζονται και θα πιέζουν με ταχύτατες διαδικασίες γιατί το αδύνατο τους σημείο, είναι μην τειχών και επαναστατήσουμε και τους κλείσουμε τις πόρτες. Ο Έλληνας αυτή τη στιγμή δυστυχώς έχει μόνο δυο επιλογές, το ξανά λέω δυστυχώς δυο επιλογές η μια είναι η πανστρατιά ενημέρωσης σε παγκόσμιο επίπεδο σε έλους τους Έλληνες και φιλέλληνες του κόσμου να διοργανώσουν αντιδράσεις στις χώρες που ζουν, να ξυπνήσουμε τον ευρωπαϊκό λαό. Και η δεύτερη και ποιο σκληρή αλλά νομαδική και τελευταία μας ελπίδα ο πόλεμος, τον οποίο μπορούμε να τον αποφύγουμε μόνο με πατριώτες στρατηγούς, που θα κάνουν σωστά τα στρατιωτικά τους καθήκοντα στα σύνορα της πατρίδος μας και όχι το βλέμμα στην δικτατορία για να αναλάβουν την εξουσία και ο λαός να επαναστατήσει να βρει πατριώτες που θα αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας.

Χωρίς να κάνουμε εκδικητικές κινήσεις κατά των απατεώνων πολιτικών και σφαξίματα και άλλες αντιδημοκρατικές ενέργειες που θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στον εμφύλιο. Οι  βρώμικοι πολιτικοί θα συλληφθούν όλοι θα οδηγηθούν σε ένα ξενοδοχείο με αυστηρή φρούρηση και όταν έχουμε σώσει και βάλει σε μια σειρά τα γεγονότα της πατρίδος μας, θα δικαστούν τίμια και δημοκρατικά σε ανοικτό δικαστήριο για να μην μείνει καμιά σκιά περί εκδίκησης. Εάν δεν γίνουν τα πράγματα έτσι και γρήγορα να κάνουμε από τώρα το μνημόσυνο της Ελλάδος. Μπορούμε εάν το πιστέψουμε αγκαλιασμένοι και δεν έχουμε μπροστά στα μάτια μας τσίμπλες κόκκινες, μπλε, πράσινες, τουρκουάζ. Μπορούμε να κλείσουμε τα σύνορα μας και ο στρατός να κάνει τη δουλειά του στα σύνορα και ο λαός την οργάνωση του. Μπορούμε να κλείσουμε τα σύνορα και να αναγνωρίσουμε μόνο το χρέος στους πραγματικούς επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο που χρωστάμε μέχρι το 2000  από εκεί και πέρα δεν αναγνωρίζουμε κανένα χρέος διότι είναι πλασματικό και κερδοσκοπικό. Μπορούμε να κλείσουμε τα σύνορα και να δώσουμε την αφορμή στους ευρωπαϊκούς λαούς να ξεσηκωθούν. Μπορούμε να κλείσουμε τα σύνορα και κάνουμε συνεργασίες με χώρες που έχουμε φιλικές σχέσεις, ακόμα και με εχθρικούς λαούς απέναντι μας που θα είναι κόντρα στα σχέδια της Νέας Τάξης. Μπορούμε αρκεί να το πιστέψουμε μονιασμένοι σαν αδέλφια. Μπορούμε να ξανά δήξουμε τη σημαίνει ελληνικό μεγαλείο, που αυτό είναι ο φόβος και ο τρόμος της Νέας Τάξης, η Ελληνική ψυχή και κυρίως να  είμαστε ενωμένοι.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΧΑΙΑ  ΙΘΩΜΗ.

Ο Σχολιαστής και συνεργάτης της ιστοσελίδας από τις Βρυξέλλες κάνει μερικές προτάσεις παρακάτω.

Καλημέρα φίλε Κώστα

Καλό είναι το κείμενό σου αλλά θα έπρεπε να δώσουμε και καμιά λύση . Εγώ σου προτείνω να αναφερθεί το νομοσχέδιο αυτό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο . Ο μόνος τρόπος να πετύχει είναι μια αίτηση με 1 000 000 υπογραφές ! Είναι στο Ευρωπαϊκό σύνταγμα , άνω από 1 000 000 υπογραφές είναι υποχρεωμένοι να κάνουν έρευνα ! Αυτό το νομοσχέδιο είναι 100% αντίθετο με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα . Πώς μπορεί ένα κράτος (και ευρωπαϊκό) να μπορεί να εξορίζει εθνικούς ? Αυτό το γνωρίσαμε στην δικτατορία και με τον Στάλιν ! Αυτή είναι η «Δανία» που έπρεπε να γίνουμε ?  Να οργανωθεί αίτηση εντός και εκτός διαδικτύου , στον δρόμο , στις εκκλησίες , στην παραλία , στις αγορές … Όπου μπορεί κανείς . Σε όλη την Ελλάδα δεν θα βρεθούν ? Φτάνει να βρεθούν μερικοί πατριώτες σε κάθε πόλη και θα γίνει.

Εγώ θα στείλω μήνυμα στον ευρωβουλευτή Nigel Farage , πιστεύω πώς αυτός θα το αναφέρει στο κοινοβούλιο . Μας είχε υπερασπιστεί και πριν με το ΔΝΤ !

Δεύτερη ενέργεια να γίνει μήνυση στον Παπανδρέου για παράνομη πρακτική της πολιτικής μιας και είναι παράνομα εκλεγμένος όλες οι αποφάσεις που πήρε θα είναι άκυρες και θα πρέπει να ξανά διαπραγματευτούν από την αρχή με άλλη κυβέρνηση ! Το ξέρουμε όλοι πως δεν είχε το δικαίωμα να εκλεγεί , δεν έχει ελληνική υπηκοότητα , η τουλάχιστον δεν είναι η κύρια !

Αυτό που πρέπει να γίνει συγκεκριμένα τώρα είναι να αποκλειστεί η Βουλή , να μην μένουν οι άνθρωποι μόνο μπροστά η να προσπαθούν να μπούνε μέσα ! Να κλείσουν όλους τους δρόμους τριγύρω με ότι βρούνε και να μην μπορεί να μπει η να βγει κανείς ! Εκδήλωση μιας μέρας δεν θα κάνει τίποτα , πρέπει να βρεθούν αποφασισμένοι άντρες και να τους αποκλείσουν τουλάχιστον μια εβδομάδα . Θα υποχωρήσουν ! Ας έρθουν και οι οδηγοί που είχαν κλείσει τούς δρόμους με τις νταλίκες , ποιος θα τους μετακινήσει ? Να μείνουν πολιορκημένοι να αισθανθούν την ανάσα του λαού αλλιώς δεν θα υποχωρήσουν ! Θα στείλουν την αστυνομία ? Πόσους θα βάλει μέσα ?

Το άλλο πρόβλημα θα είναι οι προβοκάτορες που θα στείλουν τα λαμόγια , εδώ πρέπει να βρεθούν μερικά αποφασισμένα παιδιά , να τους περικυκλώσουν και να τους εξουδετερώσουν . Θα είναι δυνατόν να βρεθούν μερικά παιδιά που έχουν υπηρετήσει στις ΕΔ και από σχολεία πολεμικών τεχνών και να ενεργούν οργανωμένα ! Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές σήμερα φίλε μου . Αυτά αν μπορείς να κάνεις με την συνεργασία των άλλων blogger κάτι θα γίνει ! Να ενημερωθούν οι άνθρωποι για συντονισμένη ενέργεια .

Εάν πιστεύεις πώς είναι ρεαλιστικό άρχισε σήμερα ακόμα , επικοινώνησε με τα άλλα παιδιά στο διαδίκτυο που ξέρεις και κάνε ότι μπορείς !

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΕΙ : Ο συνεργάτης της ιστοσελίδας

Σούμπασης  Γεώργιος. Bruxelles

 

Το πήραμε απο http://www.arxaiaithomi.gr/?p=20167

Related Posts
0 Comments

No Comment.