Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΑ


ΟΤΑΝ OI ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ…


Οι “Ανένταχτοι Πατριώτες” λαμβάνοντας υπόψιν τις διαμορφωμένες συνθήκες που δημιουργήθηκαν πριν και κυρίως μετά την ανακοίνωσή μας για την διεξαγωγή συγκέντρωσης τη Δευτέρα 15 Μαρτίου και ώρα 18:00 στη πλατεία Κολοκοτρώνη αποφάσισαν να ματαιώσουν την εκδήλωση.

Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμάς που κάναμε το λάθος να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στην ”Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας” της οποίας ηγείται ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας να αποδείξει ότι ξέρει να τιμάει τα παντελόνια που φοράει και να κρατάει το λόγο του. Το λάθος αυτό είναι δεδομένο ότι θα μας κάνει σοφότερους και την επόμενη φορά δεν θα το επαναλάβουμε.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:


Τη Τετάρτη 10 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έξω από τη Βουλή την ημέρα της ψήφισης του λαθρονομοσχεδίου ανακοινώνεται στους συγκεντρωμένους από το μέλος της ”Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας” κ. Τάσο Χατζηπαράσχου η πρόθεση του φορέα που συμμετέχει να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τη Δευτέρα 15/3 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την επόμενη μέρα τα ηγετικά στελέχη των ”Ανένταχτων Πατριωτών” έρχονται σε συνεννόηση με τον εκπρόσωπο της ”Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας” κ.Χατζηπαράσχου (αφού ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας δεν καταδέχεται να απαντήσει στις κλήσεις μας) για την αλλαγή της τοποθεσίας της συγκέντρωσης και αποφασίζεται η πλατεία Κολοκοτρώνη ως ιδανικότερο σημείο συγκέντρωσης και αφετηρία της πορείας που θα κατέληγε στο Προεδρικό Μέγαρο. Συμφωνία υπάρχει επίσης ως προς τις ανακοινώσεις. Οι ”Ανένταχτοι Πατριώτες” βγάζουν πρώτοι ανακοίνωση και ακολουθούν συνενοήσεις και με άλλους πατριωτικούς φορείς για τη στήριξη της εκδήλωσης αναμένοντας την ανακοίνωση εκ μέρους του κ.Χατζάρα.

Τη Παρασκευή το απόγευμα διαφαίνονται οι πρώτες ανησυχίες. Σιωπή εκ μέρους της ‘’Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας’’ και συνεχόμενες απόπειρες επικοινωνίας. Την εκδήλωση στηρίζουν με ανακοίνωσή τους ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς εκδότης του ΄΄Στόχου΄΄ και η ”Δημοκρατική Αναγέννηση” ενώ δημοσιεύεται σε πλήθος ιστολογίων.

Σήμερα Σάββατο 13 Μαρτίου μετά από πολύωρη συνεδρίαση των ”Ανένταχτων Πατριωτών” και λαμβάνοντας υπόψιν τον πόλεμο που δεχθήκαμε για τη συγκέντρωση της Δευτέρας από διάφορους ”φίλους” που αποδείχθηκαν φίδια κολοβά αποφασίστηκε η ματαίωσή της.

Πάνω από όλα ξεκαθαρίζουμε πως η ιδέα γι αυτή τη συγκέντρωση δεν ανήκει σε εμάς. Εμείς τη στηρίξαμε όπως κάνουμε πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις. Η ”Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας” είναι εκείνη που έβαλε την ουρά στα σκέλια προφανώς με τα αντίστοιχα ανταλλάγματα.
Εμείς δεν είμαστε, ούτε θέλουμε να γίνουμε κόμμα και δεν διεκδικούμε καμιά θέση σε ψηφοδέλτια βουλευτικών και δημαρχιακών εκλογών. Ούτε παριστάνουμε τους Σωτήρες του Έθνους. Αποδεικνύουμε στη πράξη την αγάπη μας για την πατρίδα, δεν διαπραγματευόμαστε ούτε συναλλασσόμαστε με ευθυνόφοβους και κυρίως μένουμε αμετανόητοι Πατριώτες τιμώντας τα παντελόνια που φοράμε.

“Ανένταχτοι Πατριώτες”
ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΙΝ AND OUT WORLD
ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ”ΚΥΡΙΟΙ” ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ”ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ”ΕΠΙΤΡΟΠΗ”.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.
ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
ΟΙ 300 ΜΑΣΩΝΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.
ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΥΡΙΟΙ.

www.innoutworld.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.