Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Aνεμοστρόβιλος στο Μιζούρι,μήπως επαληθεύτηκε αλλη μια κάρτα των Ιλλουμινάτι ;

Aνεμοστρόβιλος εξαφάνισε πόλη

Το Τζόπλιν στο Μιζούρι των ΗΠΑ γνώρισε πρωτοφανή καταστροφή με δεκάδες νεκρούς

 

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και μια ολόκληρη πόλη σβήστηκε από τον χάρτη ύστερα από το πέρασμα ενός ανεμοστρόβιλου-τέρατος από την πόλη Τζόπλιν του Μιζούρι. Συνολικά 68 ανεμοστρόβιλοι έπληξαν επτά μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Ομως η καταστροφή που βίωσαν οι κάτοικοι στο Τζόπλιν είναι πρωτόγνωρη και οι εικόνες από την πόλη ανήκουν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Δεκάδες αυτοκίνητα μεταβλήθηκαν σε… αεροπλάνα και αφού στροβιλίστηκαν στον αέρα τσακίστηκαν σαν παιχνίδια στο έδαφος, ολόκληρες συνοικίες ισοπεδώθηκαν σε δευτερόλεπτα, ενώ και χθες το πρωί η κακοκαιρία συνεχίστηκε, με βροχές και χαλάζι να μαστιγώνουν ό,τι είχε απομείνει όρθιο.

Οι άνεμοι μετέφεραν αντικείμενα ακόμα και σε απόσταση εκατό χιλιομέτρων. Οι αρμόδιοι φορείς αναφέρουν ότι στην πόλη σκοτώθηκαν τουλάχιστον 100 άτομα, αλλά εκφράζουν τον φόβο για αύξηση του αριθμού τους, καθώς η έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος και κινητής τηλεφωνίας καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την ακριβή και άμεση πληροφόρηση. Οι διαρροές φυσικού αερίου, εξάλλου, προκάλεσαν μικρές πυρκαγιές σε πολλά σημεία της πόλης των 50 χιλιάδων κατοίκων.

 

 

 

Δείτε το παραπάνω βίντεο,ο χρήστης το ανέβασε 21 Μαίου,μια μέρα πριν τον δολοφονικό ανεμοστρόβιλο στην περιοχή Τζόπλιν,στο κέντρο των 3 δαχτυλιδιών που σύμφωνα με τον χρήστη πρόκειται περι Haarp.

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Δείτε τώρα και την κάρτα των Ιλλουμινάτι

 

Εικόνα

 

Τα συμπεράσματα δικά σας!

 

Ευχαριστούμε το μέλος Reptylian Pyramid  για τις πληροφορίες

Στοιχεία απο την Καθημερινή

Related Posts
0 Comments

No Comment.