Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Αλβανικό “Top Channel” : Στην Ελλάδα ελεύθεροι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες χωρίς άδεια για ένα έτος… ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Αλβανικό “Top Channel” : Στην Ελλάδα ελεύθεροι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες χωρίς άδεια για ένα έτος… ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

«Η ελληνική κυβέρνηση», αναφέρει το αλβανικό “Top Channel”, «εξέδωσε εγκύκλιο για την ελεύθερη κυκλοφορία των (ΛΑΘΡΟ)μεταναστών, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη εξοπλιστεί με άδεια παραμονής, από την 1η Ιανουαρίου 2011 ως τις 31 Δεκεμβρίου 20111».

Και θα συνεχίσει:

Μέχρι τώρα η περίοδος ελεύθερης κυκλοφορίας για τους (ΛΑΘΡΟ)μετανάστες ήταν η 15η Δεκεμβρίου και η άδεια παραμονής είχε παράταση μέχρι δύο μήνες. Αυτή τη φορά η ελληνική κυβέρνηση έχει αποφασίσει οι (ΛΑΘΡΟ)μετανάστες να παραμείνουν στην Ελλάδα για μεγαλύτερο διάστημα, μέχρι, δηλαδή, το τέλος του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, η οποία απεστάλη σε όλους του μεθοριακούς σταθμούς των ελληνικών συνόρων, η ελεύθερη κυκλοφορία θα αρχίσει από την 1η Ιανουαρίου 2011 και θα ισχύει για ένα πλήρες έτος, δηλαδή μέχρι την ημερομηνία 31-12-2011.

Η ανακοίνωση –συνεχίζει το δημοσίευμα- έγινε από το Ελληνικό Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο αρνήθηκε να σχολιάσει τους λόγους για τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να κρατήσει ‘φιλοξενούμενους’ χιλιάδες (ΛΑΘΡΟ)μεταναστών, που ακόμη δεν έχουν λάβει άδειες παραμονής στην Ελλάδα.

Η εγκύκλιος αυτή είναι προς όφελος, κυρίως, όλων εκείνων των (ΛΑΘΡΟ)μεταναστών που έχουν υποβάλει τα απαιτούμενα έγγραφα για την απόκτηση άδειας παραμονής στην Ελλάδα και δεν έχουν λάβει ακόμη την άδεια.

Και αυτό οφείλεται κυρίως στην αποτυχία του ελληνικού συστήματος έγκαιρης παραχώρησης αδείας παραμονής στους (ΛΑΘΡΟ)μετανάστες.

Τι πρέπει να έχουν οι (ΛΑΘΡΟ)μετανάστες στα σύνορα.

Οι (ΛΑΘΡΟ)μετανάστες θα πρέπει να έχουν μαζί τους το διαβατήριό τους, ώστε να πιστοποιηθεί ότι έχουν υποβάλλει έγγραφα για ανανέωση της άδειας παραμονής, αν η άδεια τους έχει εκπνεύσει θα πρέπει να έχουν τον αριθμό του φορολογικού τους μητρώου.

Οι ελληνικές αρχές τονίζουν ότι όσοι επιθυμούν να ταξιδεύσουν στις χώρες προέλευσής τους, στη διάρκεια του έτους αυτού, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παραπάνω στοιχεία, ειδάλλως θα ακυρωθεί η άδεια παραμονής τους στην Ελλάδα, λέει το αλβανικό δημοσίευμα.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/11/top-channel.html

 

Το πήραμε απο http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/11/t_2729.html

Related Posts
0 Comments

No Comment.