Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ; ΣΧΕΔΙΟ HAARP

Για λόγους αντικειμενικότητας θα χωρίσουμε το άρθρο σε παραγράφους που περιέχουν αδιαμφισβήτητες αλήθειες και θα σημαίνονται με τα γράμματα Α.Α. και σε παραγράφους, που περιέχουν λογικές υποθέσεις και θα σημαίνονται με τα γράμματα Λ.Υ.
Α.Α. :  Bernard J. Eastlund (1938 – December 12, 2007) Φυσικός, που έλαβε το Bachelor of Science από το M.I.T. (Ινστιτούτο Επιστήμης της Μασσαχουσέτης) και το Ph.D. (Philosophy Doctor) στη Φυσική από το πανεπιστήμιο του Columbia.
Το 1970 έλαβε ένα Ειδικό Πιστοποιητικό Επιτεύγματος (Special Achievement Certificate) από την Αμερικανική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας για την ανακάλυψη από κοινού  με τον  William C. Gough του “Fusion Torch” [έννοια για την χρησιμοποίηση του υψηλής θερμοκρασίας πλάσματος ενός αντιδραστήρα σύντηξης ώστε  να διαλύει  άλλα υλικά (κυρίως αποβλήτων υλικών) και να τα μετατρέπει σε μερικώς επαναχρησιμοποιήσιμα και εμπορεύσιμα στοιχεία].
Α.Α.: Το 1984 ο Dr. Μπέρναρντ Ίστλαντ (Dr Bernard Eastlund) κλήθηκε από την ARCO στην Αλάσκα ως επιστημονικός σύμβουλος για να βρει έναν τρόπο αξιοποίησης των τεράστιων αποθεμάτων φυσικού αερίου, που είχαν εντοπισθεί στο βόρειο τμήμα της.(NORTH SLOPE). H περιοχή των κοιτασμάτων ήταν τόσο απόμακρη ώστε το κόστος μεταφοράς ενέργειας για την εξόρυξη και την κατασκευή δικτύου αγωγών να είναι απαγορευτικό. Ο Ίστλαντ πρότεινε την κατασκευή ενός ιονοσφαιρικού μεταφορέα ενέργειας. H πρότασή του δεν ενθουσίασε την εταιρεία εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων ARCO, αλλά οι σχετικές ευρεσιτεχνίες ,που έσπευσε να κατοχυρώσει το 1985 ο Ίστλαντ, είχαν μεγάλη απήχηση στους στρατιωτικούς.  Στην καταχωρημένη πατέντα του (US Patents #4,686,605 που μπορεί κανείς να διαβάσει από το Γραφείο Αμερικάνικων Ευρεσιτεχνιών : http://conspiration.ca/brevet_chemtrails/United%20States%20Patent%204,686,605.htm), αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το σύστημα αυτό μπορεί  να εκτελέσει παγκόσμιες έρευνες επειδή το μαγνητική πεδίο της Γης μπορεί να μεταβληθεί σημαντικά σε ελεγχόμενο τρόπο με φαινομενα Βήτα Πλάσμα, που δύναται να καταλήξουν για παράδειγμα  σε βελτιωμένες ΜΑΓΝΗΤΟΤΕΛΛΟΥΡΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ (“Surveys of global scope could also be realized because the earth’s natural magnetic field could be significantly altered in a controlled manner by plasma beta effects resulting in, for example, improved magnetotelluric surveys”). Η ΜΑΓΝΗΤΟΤΕΛΛΟΥΡΙΚΗ ΕΘΟΔΟ  αναφέρει ότι “Οι ανωμαλίες του μαγνητικού πεδίου επάγουν χρονικά μεταβαλλόμενα ρεύματα ( τελλουρικά) που ρέουν στο έδαφος τα οποία δημιουργούν με τη σειρά τους δευτερογενή ΗΜ πεδία τα οποία και είναι μετρήσιμα”.Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται  πολύ μεγάλο βάθος διασκόπησης και ουσιαστικά παρέχεται η δυνατότητα μελέτης δομών σχετικά μεγάλου βάθους. Άρα η χρησιμότητα της μεθόδου αυτής είναι στην:
α. ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
β. ΓΕΩΛΟΓΙΑ
γ. ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ
δ. ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ .
Με εξέλιξη της μεθόδου αυτής χρησιμοποιώντας συχνότητες 15-30 Khz εκπέμποντας από στρατιωτικούς σταθμούς επικοινωνιών μπορεί να έχουμε απεικόνιση του υπεδάφους μέχρι κάποιου σημείου.
Το σύστημα HAARP το οποίο εισήγαγε ο Ίστλαντ είχε σκοπό να εκπέμψει ένα σήμα 3,6 MW στην περιοχή των 2.8-10 MHz της μπάντας των HF. Μέχρι τότε πρέπει να σημειωθεί ότι όλες οι εταιρίες ανεύρεσης πετρελαίου και φυσικού αερίου χρησιμοποιούσαν για έρευνες σήματα με ισχύ 30 Watts.
Λ.Υ.: Ο Brooks Agnew, που έχει ασχοληθεί με έρευνα για την ανεύρεση πετρελαίου αναφέρει ότι το 1983 με πομπούς ισχύος 30 Watts βρήκε 26 πηγάδια πετρελαίου σε περιοχή 9 πολιτειών της Αμερικής. Λέει επίσης ότι εκπέμποντας 3,6 δις Watts (3.600.000.000 Watts) μπορεί να προκαλέσουμε τέτοια αναταραχή, που θα δημιουργήσει σεισμό.
Το παρακάτω βίντεο που αναφέρει την άποψη του ειδικού θα σας συγκλονίσει:(στο βίντεο ουσιαστικά φαίνεται από το site της USGC ότι όλες οι σεισμικές δονήσεις παγκοσμίως σε περίοδο 1 μηνός είχαν ΟΛΕΣ βάθος 10 χιλιόμετρα πράγμα ,που είναι στατιστικά αδύνατο εκτός εάν είναι τεχνητό).
Να σημειωθεί ότι η USGC είναι η επίσημη επιστημονική υπηρεσία της Αμερικής με αποστολή μεταξύ άλλων και την παρατήρηση των σεισμών (http://www.usgs.gov/)

Επίσης, οι εμπλεκόμενοι αντελήφθησαν ότι με ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσαν να παρέμβουν στις τηλεπικοινωνίες παγκοσμίως και σε πολλά περισσότερα. Ανέθεσαν λοιπόν το 1993 στη θυγατρική τής ARCO, που είχε τα δικαιώματα των πρώτων ευρεσιτεχνιών του Ίστλαντ να κατασκευάσει το HAARP. Το 1994 μια εταιρεία του στρατού, η Ε-systems, εξαγόρασε τη θυγατρική τής ARCO και αμέσως μετά ανακοίνωσε την επέκταση των ερευνών τού HAARP στον τομέα της υπόγειας τομογραφίας. Αυτό στρατιωτικά μεθερμηνεύεται στο ότι οι εν λόγω ακτινοβολίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καταγραφή υπόγειων στοών, τούνελ και… καταφυγίων. 
Στις 5 Φεβρουαρίου 1998 η υποεπιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ασφάλεια και τον αφοπλισμό διεξήγαγε ακρόαση μεταξύ άλλων σχετικά με το HAARP. Αν και είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, κανείς από αυτούς δεν συμμετείχε στη συγκεκριμένη ακρόαση. Η επιτροπή εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν απέστειλαν εκπρόσωπο ο οποίος θα μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να παραθέσει σχόλια για το υποβληθέν υλικό.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Το HAARP, ερευνητικό πρόγραμμα για την έρευνα της ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας (High Frequency Active Auroral Research Project) διεξάγεται από κοινού από την αμερικανική αεροπορία και το Γεωφυσικό Ινστιτούτο του πανεπιστημίου της Αλάσκας στο Fairbanks. Αντίστοιχα πειράματα πραγματοποιούνται επίσης στη Νορβηγία, ενδεχομένως στην Ανταρκτική, καθώς και στην πρώην Σοβιετική ένωση. Το HAARP αποτελεί ερευνητικό σχέδιο κατά το οποίο χρησιμοποιείται μια βασική επίγεια μονάδα και ένα δίκτυο με αντένες, όπου η κάθε μια διαθέτει το δικό της πομπό, και όπου τμήματα της ιονόσφαιρας θερμαίνονται με δυνατές ραδιοακτίνες. Η ενέργεια που δημιουργείται θερμαίνει ορισμένα τμήματα της ιονόσφαιρας, γεγονός που δημιουργεί τρύπες στην ιονόσφαιρα και παράγει τεχνικούς “φακούς”.
Το HAARP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς. Μέσω του χειρισμού των ηλεκτρικών χαρακτηριστικών στην ατμόσφαιρα μπορούν να ελεγχθούν τεράστιες ποσότητες ενέργειας. Εάν χρησιμοποιηθεί ως στρατιωτικό όπλο, το σύστημα αυτό μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για τον εχθρό. Το HAARP μπορεί να παράγει εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη ενέργεια σε μια συγκεκριμένη περιοχή από άλλες συμβατικές πηγές. Η ενέργεια μπορεί επίσης να διοχετευθεί προς ένα κινητό στόχο, π.χ. για την καταστροφή των εχθρικών πυραύλων.

Το σύστημα επιτρέπει επίσης την καλύτερη επικοινωνία με τα υποβρύχια και το χειρισμό των παγκοσμίων κλιματολογικών συνθηκών. Δυνατό είναι όμως επίσης και το αντίθετο, δηλαδή η διακοπή της επικοινωνίας. Κάποιος μπορεί με χειρισμούς της ιονόσφαιρας να διακόψει την παγκόσμια επικοινωνία, μεταδίδοντας όμως τη δικιά του. Μια περαιτέρω χρησιμοποίηση του συστήματος είναι η λήψη τομογραφιών της γης με ακτίνες Χ σε πολλά χιλιόμετρα βάθος για την ανακάλυψη κοιτασμάτων πετρελαίου ή φυσικού αερίου, αλλά και υπογείων στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Άλλη χρησιμοποίηση του συστήματος HAARP είναι ως ραντάρ, το οποίο εξερευνεί τον ορίζοντα και εντοπίζει αντικείμενα σε μεγάλη απόσταση. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να εντοπιστούν αντικείμενα τα οποία βρίσκονται στην άλλη πλευρά της καμπύλης της γης.
Από τη δεκαετία του ’50 οι ΗΠΑ διεξάγουν εκρήξεις πυρηνικού υλικού στις ζώνες Van Allen για να ερευνήσουν τις συνέπειες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που προκαλούνται από τις πυρηνικές ανατινάξεις σε τέτοιο ύψος στις ραδιοεπικοινωνίες και τη λειτουργία των ραντάρ. Το γεγονός αυτό δημιούργησε νέες ζώνες μαγνητικής ακτινοβολίας οι οποίες κάλυψαν σχεδόν ολόκληρη τη γη. Τα ηλεκτρόνια κινήθηκαν σε μαγνητικές γραμμές πεδίου και παρήγαγαν ένα τεχνητό βόρειο σέλας πάνω από το Βόρειο Πόλο. Οι στρατιωτικές αυτές δοκιμές ενδέχεται να έχουν διασπάσει τις ζώνες Van Allen για μεγάλη χρονική περίοδο. Το μαγνητικό πεδίο της γης ενδέχεται να έχει επηρεαστεί σε πολλές περιοχές, γεγονός που θα εμποδίσει τις ραδιοεπικοινωνίες. Σύμφωνα με αμερικανούς ερευνητές, θα χρειαστούν εκατοντάδες χρόνια για να επανέλθει στο φυσικό της η ζώνη Van Allen. Το HAARP μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στις κλιματολογικές συνθήκες. Μπορεί επίσης να έχει σημαντικές συνέπειες για ολόκληρο το οικοσύστημα, ιδιαίτερα στις ευαίσθητες περιοχές της Ανταρκτικής.

Μια άλλη καταστρεπτική συνέπεια του HAARP είναι οι τρύπες στην ιονόσφαιρα που προκαλούνται από τα δυνατά ραδιοκύματα.
Η ιονόσφαιρα μας προστατεύει από την εισερχόμενη κοσμική ακτινοβολία. Υφίσταται βέβαια η ελπίδα του να αποκατασταθούν οι τρύπες, οι εμπειρίες όμως με την τροποποίηση του στρώματος του όζοντος δείχνουν σε μια άλλη κατεύθυνση. Συνεπώς, οι μεγάλες τρύπες στην προστατευτική ιονόσφαιρα παραμένουν.
Το HAARP συνδέεται με 50 χρόνια εντατικής διαστημικής έρευνας για στρατιωτικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου “Πόλεμος των Άστρων”, για τον έλεγχο των άνω στρωμάτων της ατμόσφαιρας και των επικοινωνιών.
Η τεχνολογία σίγουρα έχει κάνει άλματα. Αν σκεφτεί κανείς τι μπορεί να γνωρίζει κάποιος χωρίς συστήματα σαν το HAARP αλλά με μεθόδους σαν αυτές που χρησιμοποιούνταν το 1983 (των 30 Watts) τότε μπορεί εύκολα να συμπεράνει ότι σε περίπτωση ,που υπάρχουν σοβαρά κοιτάσματα οποιουδήποτε καυσίμου στον Ελλαδικό χώρο θα έκανε τα πάντα για να τα αποκτήσει. Μήπως εδώ βρίσκεται η απάντηση των όσων μας συμβαίνουν τα 40 και πλέον τελευταία χρόνια; (η μέθοδος έρευνας με ηλεκτρομαγνητικά κύματα ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’60!).
Related Posts
0 Comments

No Comment.