Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Αιτήσεις εξαίρεσης από το σύστημα ΕΜΑΕΣ – ΑΜΚΑ

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι

Με την παρούσα δηλώνω ότι αρνούμαι να παραλάβω, κατέχω και χρησιμοποιώ την κάρτα κοινωνικής ασφάλισης που προβλέπει ο ν. 3655 του 2008, εάν δε με ενημερώσετε επαρκώς για το εάν προβλέπεται να μετατραπεί σε κάρτα ηλεκτρονικής τεχνολογίας με οποιαδήποτε μορφή (τσιπ, γραμμωτό κώδικα, μαύρη ταινία ή ό τι άλλο παρόμοιο), διότι, εάν μετατραπεί σε ηλεκτρονική, όπως δυστυχώς έχει δηλώσει ρητά ο αρμόδιος γενικός γραμματέας του Υπουργείου Απασχόλησης κος Μαμμωνάς στο σταθμό ΣΚΑΙ στις 7 Μαΐου 2009, αλλά και αλλού (λ.χ. στον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕΓΚΑ), λόγω των προβλέψεων του νομοσχεδίου που καλύπτουν με τη λήψη, κατοχή και χρήση της κάρτας το σύνολο της οικονομικής, εργασιακής, ασφαλιστικής και δικαιοπρακτικής εν γένει ζωής του Έλληνα πολίτη, επίσης εν όψει της κραυγαλέας περίπτωσης κατάχρησης εξουσίας δοθέντος ότι τα προσωπικά μου δεδομένα θα γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας ιδιωτικής εταιρίας, της ΕΠΑΦΟΣ, όπως επίσης και με το αυστηρό δίκαιο που εισάγουν αυτές οι προβλέψεις του ν. 3655, δηλαδή τον αποκλεισμό του πολίτη από τα παραπάνω θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα και έννομα αγαθ? σε περίπτωση άρνησης λήψης και χρήσης της κάρτας, αυτό προσκρούει στην Ορθόδοξη Εσχατολογία θεμελιωμένη στο κανονικό και ιερό καινοδιαθηκικό βιβλίο της Αποκαλύψεως ερμηνευόμενο από τους αγίους Πατέρας, επομένως προσβάλλει ευθέως το περιεχόμενο της θρησκευτικής μου συνείδησης. Με την παρούσα δηλώνω ότι, εάν δεν υπάρξει ρητή δήλωση εκ μέρους του Υπουργείου Απασχόλησης ότι η κάρτα δε θα μετατραπεί σε ηλεκτρονική, θέτω αίτημα θέσπισης εξαιρετικού δικαίου, δηλαδή απόλαυσης των ανωτέρω εννόμων αγαθών χωρίς τη συμμετοχή μου στο σύστημα της κάρτας κοινωνικής ασφάλισης, για λόγους θρησκευτικής συνείδησης, αλλά κυριώτερα επικαλούμενος τη συνταγματική προστασία της Ιεράς Παράδοσης της Ορθόδοξης Εκκλησίας σύμφωνα με τα άρθρα 3 παρ. 1 και 13 παρ. 1 του Συντάγματος. Διευκρινίζω επίσης ότι δεν αρνούμαι τη χρήση του αριθμού μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.), εάν δεν προϋποθέτει τη λήψη, κατοχή και χρήση της κάρτας κοινωνικής ασφάλισης με το δυσώνυμο αριθμό του 666.

 

Ή

Ή ΑΠΛΑ:

Αρνούμαι να παραλάβω την νέα κάρτα κοινωνικών ασφαλίσεων, για λόγους Ορθοδόξου πίστεως και Ομολογίας, και σας την επιστρέφω ώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ

Καλό είναι σε να επιστρέψουμε την κάρτα αυτοπροσώπως και όχι ταχυδρομικά και να παραλάβουμε και αρ. πρωτοκόλλου για την κατάθεση της αιτησής μας. 

Related Posts
0 Comments

No Comment.