Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Αγγλικά από την Α’ Δημοτικού … πριν καν μάθουμε τα Ελληνικά αλλά και ΦΥΛΑΚΗ για 1 ευρώ φοροδιαφυγής από το “σοσιαλιστικό” ΠΑΣΟΚ


Η αριστερά στην εκπαίδευση αρχίζει τώρα να συνειδητοποιεί ότι η παγκοσμιοποίηση των οικονομιών μας … έχει καβαλήσει το όχημα του διεθνισμού εδώ και λίγο καιρό και με κόκκινες προβιές … οι ύαινες του πλανήτη σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τους πολίτες-σκλάβους.

Τώρα συνειδητοποιεί η αριστερά ότι η ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ κ.Διαμαντοπούλου-Bilderberg παριστάνει τη σοσιαλίστρια διότι έτσι ΠΙΟ εύκολα θα περάσουν οι επιλογές των Εβραίων Τραπεζιτών στην Ελληνική Παιδεία.

Ενδεχομένως να συλλάβουν ότι η εισαγωγή των Αγγλικών ως ΕΠΙΣΗΜΗ γλώσσα που είχε κατεβάσει ως πρόταση η Bilderberg-Διαμαντοπούλου είχε σκοπό να ωφελήσει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ συμφέροντα και όχι των Ελλήνων ή των ξενόγλωσσων που κατοικούν στην Ελλάδα. Επίσημες γλώσσες είναι αυτές που μιλούν οι μεγάλες πλειοψηφίες των κατοίκων μίας χώρας και όχι αυτές που βολεύουν την Αμερικανική βιομηχανία.

Θα ήταν πιο λογικό να προταθεί η Αλβανική γλώσσα ως δεύτερη επίσημη γλώσσα λόγω του μεγάλου αριθμού των Αλβανών στην Ελλάδα αλλά για την Bilderberg είναι προτιμότερο να μάθουμε ΟΛΟΙ Αγγλικά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ παρά να μάθουν οι Αλβανοί Ελληνικά… δεδομένης της επερχόμενης εξαφάνισης του Ελληνικού πολιτισμού. (Οι σελίδες επάνω είναι από το ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ)

Ίσως τώρα κατανοήσουν οι αριστεροί ότι η επίθεση που υφίστανται οι πλέον ντεμοντέ πατριώτες έχει σχέση με την εξαφάνιση του κομμουνιστικού κινδύνου.

BRZESINSKI και BIN LADEN

BRZEZINSKI και ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ


Τα ίδια ΕΒΡΑΙΚΑ κέντρα (Κίσσινγκερ, Μπρζεζίνσκι,Soros) που χρηματοδοτούσαν τις ΧΟΥΝΤΕΣ και τον εθνικισμό στις χώρες ΕΚΤΟΣ Σοβιετικού Μπλοκ … βρίσκονται τώρα να χρηματοδοτούν τον …πολυπολιτισμό, την οικολογία, τους αναρχικούς και κάθε είδους αντιπατριωτική πρωτοβουλία . Ότι συσπειρώνει τον κόσμο απέναντι στους Εβραίους τραπεζίτες φωτογραφίζεται ως ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ και ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ .

Οι αριστεροί , ασυνείδητα, αποτελούν τον τακτικό στρατό των Εβραίων στον κόσμο , οι οποίοι μάχονται για τα Εβραϊκά συμφέροντα περισσότερο από τους Ισραηλινούς.

Είδαμε “αναρχικά” χτυπήματα εναντίον θρησκειών αλλά ποτέ ενάντια της Εβραϊκής θρησκεία. Είδαμε “αναρχικούς” να πολεμούν τον ρατσισμό αλλά ΠΟΤΕ δεν αναφέρονται στην ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ διάκριση των Εβραίων. Είδαμε “αναρχικούς” να τα σπάνε στην Πατησίων … αλλά ποτέ στα Βόρεια Προάστια. Είδαμε “αναρχικούς” να καίνε Ελληνικές σημαίες αλλά ποτέ Ισραηλινές. Τις μέρες που πέθαινε ο Αλέξης … πέθαιναν και 300 μωρά στη Γάζα… και δεν έδωσαν καμία σημασία…παγκοσμίως! Είδαμε “αναρχικούς” να εντοπίζουν τους “φασίστες” στη Ρωσία, στο Ιράν αλλά ποτέ στο Ισραήλ. Αμερική, CIA,NATO … έγιναν λέξεις ντεμοντέ.

Ακόμα και η εμμονή τους ενάντια στους αρχαίους πολιτισμούς είναι κάτι που βοηθάει την Εβραϊκή θεωρία περί … περιούσιου λαού από τη … δημιουργία του σύμπαντος μέχρι σήμερα. Η ύπαρξη των αρχαίων πολιτισμών και των ιστορικών ντοκουμέντων καταστρέφει το Εβραϊκό οικοδόμημα του κόσμου που περιστρέφεται γύρω από Εβραίους. (Κάιν, Άβελ, Νωε, Αβραάμ,Μωησής, Ιησούς κλπ) Πρέπει να εξαφανιστεί κάθε ιστορική αναφορά που αποδεικνύει την όψιμη ΕΦΕΥΡΕΣΗ του “μακραίωνου” Εβραϊκού πολιτισμού. Οι Εβραίοι στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και της ΕΞΟΥΣΙΑΣ λειτουργούν παγκοσμιοποιητικά εδώ και αιώνες. Αρκεί κανείς να διαβάσει πως έστησαν την αυτοκρατορία τους οι ROTHCHILD και όλα θα γίνουν ΠΙΟ κατανοητά τριγύρω μας.

Έχετε προσέξει ότι η αριστερά σήμερα αποφεύγει να μιλήσει για τη ΜΑΣΩΝΙΑ; Μιλάει για φασισμό (που παραπέμπει σε αρχαία αυτοκρατορία) αλλά ΔΕΝ πιάνει το θέμα Hollywood και ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ τα οποία ελέγχονται απόλυτα από ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Και δεν αναφέρομαι σε ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ διότι Εβραίοι ΜΗ Σιωνιστές … σε όλον τον πλανήτη … δεν είναι πάνω από 10.

Για τον Λαυρεντιάδη που ελέγχει τεράστιο μέρος του ΤΥΠΟΥ άρα της είδησης και της συνείδησης … ακούσατε ποτέ κάτι;

Όπως το indymedia ΔΕΝ τολμάει να πιάσει το θέμα Soros,CIA, ανατροπές φιλορωσικών καθεστώτων, ΓΑΖΑ και να οργανώσει αντίστοιχες δράσεις με αυτές που “έριξαν” τον Καραμανλή κλπ έτσι και η αριστερά γενικότερα δεν φαίνεται να ενοχλείται που οι ηγέτες του κόσμου μετέχουν σε τελετές με όρκους,παγανιστικά σύμβολα και ατμόσφαιρα θανάτου.(βλέπε Bohemian Grove)

 

Και δυστυχώς οι αριστεροί στόκοι κι εγωιστές αντί να βλέπουν την παγκόσμια δικτατορία που στήνεται στον πλανήτη με όχημα τον πολυπολιτισμό (που ΔΕΝ θέλουν στη χώρα τους οι δολοφόνοι του Ισραήλ) … ζούνε μία εγκεφαλική περιδίνηση κι αισθάνονται ότι επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα ο ονειρικό “κόσμος” που τους εμφύσησαν Εβραίοι συγγραφείς που θεμελίωσαν το ιδεολογικό μόρφωμα που λέγεται σοσιαλισμός.

Δυστυχώς για όλους τους ανθρώπους, τα ΜΜΕ εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το διαχωριστικό εφεύρημα της αριστεράς και της δεξιάς για να δημιουργούν ΤΕΧΝΗΤΗ ένταση ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και τους ίδιους εχθρούς.

Αν ποτέ κατανοήσουμε ότι ΔΕΝ υπάρχει ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ , ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλά εμείς και ο εχθρός … ο οποίος απλά αλλάζει χωροθέτηση και χρώματα ανάλογα με τις τάσεις της αγοράς …τότε ίσως καταφέρουμε να αντισταθούμε.

Είμαστε εμείς που παράγουμε και είναι αυτοί που τα βρίσκουν όλα έτοιμα. Είμαστε οι πολλοί ενάντια στους λίγους. Είτε στον κομμουνισμό , είτε στον καπιταλισμό … οι ΠΟΛΛΟΙ δουλεύουν για να ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ και να ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ οι λίγοι.

Κανείς δεν έδωσε σημασία στο ότι … την Ελλάδα εξουσιάζουν ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ (Αλαβάνος,Καρατζαφέρης και όλοι ενδιάμεσα) που ο καθένας φοράει μία έγχρωμη φορεσιά (του αριστερού ,του δεξιού, του σοσιαλιστή, του εθνικιστή) και ΟΛΟΙ μαζί μας κλέβουν ασταμάτητα.

Οι πειρατές του πλανήτη κατέβηκαν από το όχημα της δεξιάς, μετά από πενήντα χρόνια καταπίεσης του κοσμάκη και δεν χρειάζονται άλλο την φυλή των αντι-κομμουνιστών που χρησιμοποιούσαν μέχρι να πέσει το Σοβιετικό μπλοκ.

Καβάλησαν το όχημα των αριστεριστών ,αυτή τη φορά, που όντας καθιερωμένοι στη συνείδηση του κοσμάκη ως καταπιεσμένοι και λαϊκοί επαναστάτες … προκαλούν σύγχυση και μας αποπροσανατολίζουν όσο περνούν σκληρά αντιλαϊκά μέτρα και μέτρα καταστολής.

Η ΙΔΙΑ δικτατορία εγκαθίσταται και εξαπλώνεται χωρίς κανείς να δίνει σημασία χωρίς ΚΑΜΙΑ αντίδραση διότι απλά την υλοποιούν προδότες …ντυμένοι σοσιαλιστές.

Οι “επαναστατικές” εφημερίδες του συστήματος παρουσιάζουν τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατά της ελευθερίας ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ και ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ για την κυβέρνηση σαν να πρόκειται για κάτι φυσιολογικό.

Την αυστηροποίηση του τρομονόμου που έγινε τον Αύγουστο… την απέκρυψαν για έναν μήνα και την παρουσίασαν σε εσωτερική σελίδα χωρίς κραυγές πολέμου.

Και σαν να μην έφτανε αυτό … συνεχίζουν κάποια παλιά κυκλώματα Εκκλησιαστικά να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο που θέλει να αντισταθεί στον εχθρό . Τους υπόσχονται επέμβαση θεού, τον ερχομό του Αντίχριστου αλλά και ουράνια ευτυχία, αφού βέβαια ο κάθε πιστός εξαντλήσει τη ζωή του παρέχοντας σχεδόν ΔΩΡΕΑΝ τον ιδρώτα και το αίμα του … στους αδίστακτους κι απάνθρωπους τραπεζίτες.

Πρέπει κάποτε συνειδητοποιήσουμε ότι η Αποκάλυψη ΔΕΝ είναι προφητικό έργο αλλά … ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ τις οποίες κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι επέλεξαν να ακολουθήσουν για συμβολικούς λόγους…αλλά και για τον αποπροσανατολισμό του κοσμάκη από τις ΥΛΙΚΕΣ και ΓΗΙΝΕΣ παραμέτρους της αυτοκρατορίας των τραπεζών και των Εβραίων.

macedonia-greece

 

Το πήραμε απο Hellenic Revenge

Related Posts
0 Comments

No Comment.