Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΜΑΟΥΣ

ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ !!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΜΕ…

Επίσκεψη Erdoğan στο σπίτι τού Μ. Θεοδωράκη

Ο Θεοδωράκης δώρισε στον Erdoğan δύο CD, το ένα με τη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών και ένα δικό του.Διατύπωσε την επιθυμία του για μια νέα συναυλία με τον Livaneli στον Αρχαίο Θέατρο Efes και ο Recep Tayyip Erdoğan τον διαβεβαίωσε πως θα προσφέρει την κάθε δυνατή υποστήριξη.

Ο Μ.Θεοδωράκης υποδέχεται τον Ερντογάν στο σπίτι του

Επίσκεψη στο σπίτι του γνωστού συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη προγραμμάτισαν εκτάκτως για σήμερα το βράδυ οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Τουρκίας Μίκη Θεοδωράκη όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο.

Επίσκεψη στο σπίτι του γνωστού συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη προγραμμάτισαν εκτάκτως για σήμερα το βράδυ οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Τουρκίας Μίκη Θεοδωράκη όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στην Τουρκία, θα τους υποδεχθεί στο σπίτι του στο λόφο Φιλοπάππου και εκεί, οι δύο ηγέτες θα έχουν συνομιλία με το Μίκη, με θέα την Ακρόπολη.Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω πρωτοβουλία δεν ήταν στο πρόγραμμα της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Επίσκεψη Erdoğan στο σπίτι τού Μ. Θεοδωράκη

Ο γνωστός Έλληνας μουσικοσυνθέτης υποδέχτηκε στο σπίτι του τα πρωθυπουργικά ζεύγη της Τουρκίας και της Ελλάδας.Ο Πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdoğan, επισκέφθηκε τον γνωστό Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.Χθες το βράδυ, έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών του Φόρουμ Τούρκων και Ελλήνων Επιχειρηματιών, ο Πρωθυπουργός Erdoğan μαζί με τη σύζυγό του Emine και τον ομόλογό του, πήγαν στο σπίτι του Θεοδωράκη.

Ο μουσικοσυνθέτης γνωστός στο τουρκικό κοινό με τις κοινές συναυλίες που έδωσε μαζί με τον Zülfü Livaneli δήλωσε πως τον τιμά η παρουσία του Τούρκου Πρωθυπουργού στο σπίτι του.Ο Θεοδωράκης δώρισε στον Erdoğan δύο CD, το ένα με τη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών και ένα δικό του.Διατύπωσε την επιθυμία του για μια νέα συναυλία με τον Livaneli στον Αρχαίο Θέατρο Efes και ο Recep Tayyip Erdoğan τον διαβεβαίωσε πως θα προσφέρει την κάθε δυνατή υποστήριξη.

“ΤRT-Φωνή της Τουρκίας”

Πηγή: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/erdogan.html

http://esxatianasxesi.blogspot.com/

Related Posts
0 Comments

No Comment.