Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

13 ΙΟΥΝΙΟΥ 323 π.χ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Ήταν 13 του Ιούνη πριν από 2333 χρόνια όταν έφευγε από τον κόσμο τούτο στην Βαβυλώνα ο Μέγας Αλέξανδρος,

δολοφονημένος από τους προγόνους των σημερινών βάρβαρων και απάνθρωπων δυναστών των Εθνών. Μέγας Αλέξανδρος. Ο Μέγιστος των Ελλήνων, κορυφαίος σ’ όλα του. Ο σπουδαιότερος βασιλέας, στρατηλάτης και εκπολιτιστής των λαών.

Ο Μέγας Αλέξανδρος υπήρξε ο χαρισματικός ηγέτης που ένωσε όλα τα ελληνικά φύλα και δημιούργησε την πλέον κραταιά ελληνική αυτοκρατορία την οποία και κατέστησε σύντομα κοσμοκρατορία, κατακτώντας τον τότε γνωστό κόσμο. Έφερε παντού την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό και χάραξε δρόμους που ακολούθησαν μετέπειτα όλοι όσοι θέλησαν να εξερευνήσουν μακρινούς λαούς. Γι’ αυτό άλλωστε όσοι το επιχείρησαν αυτό, έβλεπαν πάντα μπροστά τους Ελλάδα.

Η Αλεξανδρινή Κοσμοκρατορία στηρίχθηκε επάνω σε υγιείς βάσεις που στέριωσε ο Μεγάλος Στρατηλάτης Μας Αλέξανδρος. Πίστη στον Θεϊκό Παράγοντα, Σεβασμό στην Άνθρωπο, Δικαιοσύνη και Πολιτισμική Δημιουργία. Ο Μέγας Αλέξανδρος εμπέδωσε σε όλους τους λαούς το αίσθημα της ανωτερότητας του Ελληνικού Έθνους, καθιέρωσε το αξιακό σύστημα της Ελληνικής Τάξεως Πραγμάτων και λατρεύτηκε από όλους ως Θεός, Βασιλιάς και Άνθρωπος. Σε αντίθεση με την «τάξη» πραγμάτων των δολοφόνων του που έδιναν και δίνουν πόνο και αίμα, για να μισηθούν δικαίως.

Ο Μέγας Αλέξανδρος μας κληροδότησε επίσης το δίδαγμα πως ό,τι δεν λύνεται κόβεται. Όπως ακριβώς και με τον γόρδιο δεσμό, έτσι ακριβώς θα συμβεί και με την Ελλάδα. Ο άθλιος δεσμός του Μεγάλου Ελληνικού Έθνους με τους νεοταξικούς καταστροφείς μας, εξουσιαστές και «συμμάχους» θα κοπεί από τους Έλληνες Εθνικιστές. Μέγας Αλέξανδρος. Αιώνιος Βασιλεύς των Ελλήνων και Γεννημένος Ήρωας. Τόσο πολύ άλλωστε τον φοβούνται που ακόμα και τον τάφο του στην όαση της Σίβα δεν θέλουν να αφήσουν να φανερωθεί, ακόμη και με την συνδρομή των προσκυνημένων ταγών «μας». Γιατί φοβούνται αυτό που θα εμπνεύσει σ’ όλους τους Έλληνες, αυτό που θα συμβεί. Η Αναγέννηση της Νέας και Μεγάλης Ελλάδος. Σήμερα κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στον Μέγιστο Ηγέτη των Ελλήνων. Και αφιερώνουμε σε Εκείνον τα παρακάτω δύο βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=fCh0sY92DFg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=pKezsrhev6I&feature=related

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachaliosspiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.