Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Δελτίο Τύπου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου – Διευκρινήσεις πέρι 1ης Πανορθόδοξης Λαϊκής Εκδήλωσης

Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε ότι κάποιες πολιτικές οργανώσεις προσπαθούν ή να σφετεριστούν το όνομα της Ιεράς Μονής μας ή να δώσουν ρατσιστικό χρώμα στην 1η Πανορθόδοξη Λαϊκή Εκδήλωση στις 6-2-2010 και ώρα 15:00, στα Προπύλαια του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Σας ενημερώνουμε με την σειρά μας ότι θα συμμετέχουμε στην εκδήλωση αυτή καθαρά για θρησκευτικούς λόγους, καταδικάζουμε και αποποιούμαστε όποιον άλλο λόγο ή πολιτική επιδίωξη θέλουν πολιτικές παρατάξεις να της προσδώσουν.

Στην 1η Πανορθόδοξη Λαϊκή Εκδήλωση απλά συμμετέχουμε δεν την οργανώνουμε εμείς, απλά με την συμμετοχή μας σε αυτήν, ενώνουμε την φωνή μας με αυτή του Ορθόδοξου κόσμου, ενάντια στην άλωση της Ορθοδοξίας, στην έκπτωση της πίστης καθώς και ενάντια σε ότι πληγώνει το λαϊκό Ορθόδοξο αίσθημα. Έτσι λοιπόν με την σειρά μας καλούμε όσους μοιράζονται μαζί μας τις ίδιες ανησυχίες, και μόνον αυτές, να δώσουν το παρών στις 6-2-2010 και ώρα 15:00, στα Προπύλαια Αθηνών και στην 1η Πανορθόδοξη Λαϊκή Εκδήλωση.

Η παρουσία σας εκεί, σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε, είναι πιο αναγκαία από ποτέ !

(Συνημμένη στο e-mail, η επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου φίλων Αγίου Όρους με τους σκοπούς της εκδήλωσης…)

Εκ του γραφείου τύπου,
της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου – Άγιο Όρος

Γίνετε μέλη στα παρακάτω οι καιροί επιτάσσουν αφύπνιση…
www.esfigmenou.blogspot.comhttp://www.facebook.com/search/?init=srp&sfxp&o=2048&q=letsou&s=40#/group.php?gid=302066131807&ref=mf


Related Posts
0 Comments

No Comment.