Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΣΑΜΑΡΑΣ.

ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ… ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ…

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Όλοι αυτοί που μέχρι χθες υπερθεμάτιζαν τον «πατριδοσωτήριο» μονόδρομο που επέλεξε ο ΓΑΠ, ο πολιτικός που παρέδωσε αδίστακτα και προσχεδιασμένα την ίδια του τη χώρα στις δυνάμεις της ξένης κατοχής, άρχισαν ξαφνικά να πλέκουν το εγκώμιο του νέου «εθνάρχη» που ανακτά την εμπιστοσύνη των ανθρώπων των αγορών και την εύνοια των νταβατζήδων εταίρων μας.
Για τους ιθαγενείς που παραμένουν σκεπτόμενοι,…
 αυτή η ξαφνική μεταστροφή των ΜΜΕ ήταν εν πολλοίς προδιαγεγραμμένη….
Ταυτόχρονα είναι και αποκαλυπτική του ρόλου τους, που σε ένα παραλήρημα ξετσιπωσιάς και χωρίς το ελάχιστο ίχνος πολιτικής μπέσας, θέτουν πρόθυμα εαυτόν στην υπηρεσία των χορογράφων τους με μοναδικό ζητούμενο την κατευθυνόμενη και ενορχηστρωμένη εξαπάτηση της Ελληνικής κοινωνίας.

Το κυνήγι του μεροκάματου, δεν αφήνει βλέπετε και σπουδαία περιθώρια για να ανθίσει το λουλούδι της πολιτικής αξιοπρέπειας σ αυτή τη δύσμοιρη γη.

Μα αν για όλους αυτούς το επικοινωνιακό «έρπειν» συνιστά «επενδυτική επιλογή, για το ίδιο το «τιμώμενο» πρόσωπο, αυτή η επιλογή είναι ενδεικτική για το μέγεθος της πολιτικής του κατάντιας…


Όταν κάποιοι χειροκροτούσαν (κατευθυνόμενα ή αφελώς) τον μεγάλο ευπατρίδη της πολιτικής που εμφανίστηκε από το πουθενά για να ηγηθεί της «σωτηρίας» της χώρας και της ανάκτησης της εθνικής της περηφάνιας, εμείς προειδοποιούσαμε πως: ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΞΕΥΤΙΛΑ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΚΕΤΣΑΚΙ

Όταν κάποιοι επέμεναν να θριαμβολογούν για τα επικοινωνιακά φούμαρα που αφειδώς εκτόξευαν τα επιτελεία των image makers, για να στρώσουν το δρόμο σε έναν χρεοκοπημένο αντικαταστάτη του χρεοκοπημένου ΓΑΠ, εμείς επιμέναμε πως: “ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ” ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ.

Και φυσικά όταν οι κατ επάγγελμα αφελείς χαίρονταν για τον «πρωταγωνιστικό» ρόλο που εμφανίζεται να αναλαμβάνει ο Α. Σαμαράς στα πολιτικά πράγματα του τόπου, εμείς προειδοποιούσαμε λέγοντας: “ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ”… Ο ΓΑΠ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ “ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ”
Είναι προφανές ότι δικαιωθήκαμε σε όλα…

ΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ???
Μήπως χειροκρότησαν τον ασυμβίβαστο ηγέτη που είναι αποφασισμένος να μην υποστείλει τη σημαία της εθνικής αξιοπρέπειας υποτασσόμενος στις απαιτήσεις των δυναστών του λαού του???
Μήπως χειροκρότησαν την πολιτική συνέπεια του πολιτικού ανδρός ο οποίος, παρά τις πιέσεις, δεν υπέκυψε και κατέδειξε με πείσμα και αφοπλιστική επιμονή τον διαφορετικό δρόμο που θα πρέπει να ακολουθηθεί, επιλέγοντας τη συστράτευση με το δίκαιο αγώνα των λαών που καταδυναστεύονται???
Μήπως υποκλίθηκαν δε έναν ορκισμένο υπηρέτη της δημοκρατικής νομιμότητας και της ιδέας της λαϊκής κυριαρχίας συναισθανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης τους για τις πολιτικές που προώθησαν προσβλέποντας στον πρωτοφανή βιασμό της αξιοπρέπειας των λαών???

Τίποτε απ όλα αυτά δε χειροκρότησαν. Γιατί απλούστατα τίποτε απ όλα αυτά δεν είχαν απέναντί τους.

Καλωσόρισαν απλώς στο δωμάτιο υπηρεσίας των ισχυρών της τραπεζικής δικτατορίας, μια ακόμη πρόθυμη Φιλιππινέζα του συστήματος, έτοιμη να υπηρετήσει με αυταπάρνηση τις επιλογές και τις προτεραιότητές τους.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ
Τα οποία βεβαίως δεν κουράστηκε πολύ για να προσκομίσει ο Α. Σαμαράς. Το μόνο που χρειάστηκε είναι να πετάξει νωρίτερα απ ότι υπολόγιζε τη μάσκα της πολιτικής υποκρισίας, φορώντας την κουκούλα του αδίστακτου που του παραχώρησε ο ΓΑΠ.

Έτσι, με τέσσερα βήματα οδηγήθηκε από τη γιαλατζή αποθέωση στον επικίνδυνο και κατάπτυστο ξεπεσμό.

Βήμα πρώτο: Ήταν η ταπεινωτική του συμμετοχή στη δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου. Ουσιαστικά παρκάρισε δίπλα στον χρεοκοπημένο ΓΑΠ, πρόθυμος και έτοιμος να μεταφορτώσει στην πλάτη του, την ευθύνη για την εθνική προδοσία.
– Η μεταφόρτωση ήταν επιτυχής….
– Ο ΓΑΠ έφυγε από το κάδρο…
– Και ο θλιβερός «ηγέτης» της συντηρητικής παράταξης, αντί να συναισθανθεί το εύρος της πολιτικής του χρεοκοπίας, χειροκροτεί που «κατάφερε» να απαλλάξει τον ΓΑΠ από τα αντεθνικά του αμαρτήματα, και ανέλαβε εργολαβικά την υπεράσπιση της ολέθριας αντεθνικής του επιλογής.

Βήμα δεύτερο: Ήταν οι ταπεινωτικές υπογραφές στα πρωτόκολλα παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας και της αξιοπρέπειας της χώρας. Αντί να εγγυηθεί την αταλάντευτη (υποτίθεται) απόφασή του να αποτινάξει την ξένη κατοχή, αναγορεύοντας σε πραγματικό κυρίαρχο το λαό για τις μελλοντικές επιλογές του, προσυπέγραψε την οριστική του παραίτηση από την εθνική αξιοπρέπεια συμπαρατασσόμενος ανοικτά με τις δυνάμεις της κατοχικής καταδυνάστευσης. Αυτή είναι η μοίρα των προσκυνημένων. Να συνεχίζουν τον κατήφορο της ντροπής μέχρι να φτάσουν στον πάτο της απόλυτης ταπείνωσης.

Βήμα τρίτο: Επανοριοθέτησε το κόμμα του ως σαβουρομαζώχτρα για κάθε φασιστοειδές απολειφάδι, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα μια επικίνδυνη για τη δημοκρατία επίθεση με στόχο την Αριστερά. Και δε χρειάζεται να είναι κανείς αριστερός για να αηδιάζει από τη μπόχα που αποπνέει αυτή η επίθεση. Αρκεί να διαθέτει στοιχειώδη ιστορική μνήμη για να θυμάται πως όσες φορές μια τέτοια πολιτική στάση κατέστη κυρίαρχη η δημοκρατία και βιάστηκε… και μάτωσε… και η κοινωνία μπήκε σε επικίνδυνες πολιτικές περιπέτειες.
Το σύνθημα για τον απόλυτο βιασμό της Δημοκρατίας στον τόπο μας το έριξαν οι πολιτικές συμμορίες της κατοχής. 
Ο Α. Σαμαράς απλώς το αναπαρήγαγε και ανέλαβε εργολαβικά να το προωθήσει σαν πειθήνιος κοτζαμπάσης τους. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από αυτό.
Τίποτε λιγότερο γιατί πάντα έτσι ήταν οι γενίτσαροι στις συμπεριφορές τους…
Τίποτε περισσότερο γιατί απλούστατα τίποτε περισσότερο δε του αναγνωρίζουν οι πάτρωνές του, παρά μονάχα το ρόλο του κοτσαμπάση.

Το τέταρτο βήμα: Έγινε μόλις χθες. Ο …ανανήψας ατακτούλης έγινε επιτέλους δεκτός στην υπηρεσία του Σουλτανάτου.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ
Η πρώτη διαπίστωση αφορά τελικά στην ουσία και στο ερμαφρόδιτο του πολυσυζητημένου «Αντιμνημονιακού μετώπου».
Και από την εξέλιξη της «φούσκας» Σαμαρά αλλά και από τη διαφαινόμενη εξέλιξη και τις πολιτικές διάφορων επίδοξων παραγοντίσκων, γίνεται φανερό πως το περίφημο «Αντιμνημονιακό μέτωπο» τρία πράγματα κατά βάση το συνθέτουν:
– Η επικοινωνιακή φλυαρία (κατά κανόνα ανέξοδη και ουδέτερη μένοντας στις παρυφές της ουσίας των πολιτικών επιλογών) αποφεύγοντας σκόπιμα να μπει στην ουσία τους.

– Το κωλοτουμπίζειν στην πολιτική. Φυσικό και επόμενο της ανυπαρξίας μιας διαφορετικής επί της ουσίας πολιτικής προσέγγισης των πραγμάτων. Είναι άλλωστε φανερό πως αντιμνημονιακή πολιτική χωρίς ασυμβίβαστη ρήξη με τις πολιτικές επιλογές που φέρνουν μνημόνια, ούτε μπορεί, ούτε και πρόκειται να υπάρξει.

– Ο καιροσκοπισμός στην πολιτική δράση. Πρόκειται για φυσική συνέπεια της συνειδητής υποβάθμισης σε «τεχνικό επίπεδο» που βγάζει σκόπιμα από το κάδρο το πραγματικό περιεχόμενο των εφαρμοζόμενων πολιτικών.

Περισσότερα για την άποψή μας πάνω στο θέμα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ

Η δεύτερη διαπίστωση αφορά στην πορεία για τις εκλογές. Όλα δείχνουν πως θα είναι μια ανεξέλεγκτη πορεία βιασμού της δημοκρατίας και την λαϊκής αξιοπρέπειας.
Μετά την απόλυτη χρεοκοπία του ΓΑΠ, τον οποίο πέταξαν πλέον ως στυμμένη λεμονόκουπα στα σκουπίδια της πολιτικής ιστορίας, το Σουλτανάτο πλέον αβαντάρει ανοικτά την επιλογή Σαμαρά. Για το καλό μας???

Τα πράγματα είναι απλά…

Αν η επιλογή Σαμαρά είναι «για το καλό μας», τότε ομοίως «για το καλό μας» θα πρέπει να είναι η εφαρμοζόμενη πολιτική που οδηγεί τον τόπο στην καταστροφή και την κοινωνία στην απόλυτη εξαθλίωση, και την οποία στην ουσία της στηρίζει ο Σαμαράς.

Αν η εφαρμοζόμενη πολιτική «δεν υπηρετεί το καλό μας», τότε δεν υπάρχει περίπτωση να υπηρετήσουν το καλό μας ούτε οι θιασώτες αυτής της πολιτικής.
Και ο Α. Σαμαράς, και ως απόλυτα υποτακτικός την προσυπέγραψε, και ως γενίτσαρος σε βάρος του ίδιου του λαού του έχει δεσμευτεί να λειτουργήσει.

Ο Ελληνικός λαός επομένως, έχει μια και μόνο επιλογή. Θα πρέπει:

– Και να γυρίσει αποφασιστικά την πλάτη στα επικίνδυνα και διχαστικά πολιτικά ψευδολογήματα που κατά κόρον θα επιστρατευθούν με στόχο τη χαλιναγώγηση της συνείδησής του…
– Και να κατακρημνίσει πολιτικά του γενίτσαρους κάθε απόχρωσης που με τις ταπεινωτικές τους υπογραφές, μόνο τα συμφέροντα του τόπου δεν πρόκειται να υπηρετήσουν

Εκτός πια αν υπάρχουν αφελείς που να συνεχίζουν να πιστεύουν, πως οι πολιτικές συμμορίες των δυναστών της πατρίδας μας, απαίτησαν με τρόπο πεισματικό τις ταπεινωτικές υπογραφές των χρεοκοπημένων πολιτικών ηγετών, προκειμένου να τους δεσμεύσουν να υπηρετήσουν αταλάντευτα τα συμφέροντα αυτού του λαού και την προοπτική αυτού του τόπου. Μην τρελαθούμε κιόλας σ αυτόν τον τόπο…

Ας το πούμε καθαρά…

Το ύπουλο φίδι που ακούει στο όνομα ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησε. Δεν το βγάζουμε από το κάδρο και επιμένουμε στην ανάγκη της παραδειγματικής τιμωρίας όλων των αδίστακτων πρωταγωνιστών του που οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή.

Ο νέος όμως Δούρειος ίππος που γεννιέται και απειλεί να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο του ΓΑΠ και θα είναι περισσότερο αδίστακτος και αμείλικτος με την κοινωνία, ακούει στο όνομα Νέα Δημοκρατία με πρωτεργάτη τον Αντώνη Σαμαρά.

Καμία ανοχή… καμία εμπιστοσύνη… καμία ευκολοπιστία στην επικοινωνιακή τους εμπάθεια.

Πρόκειται για την εμπάθεια των συνενόχων και των αδίστακτων, και ως τέτοια οφείλει αν την αντιμετωπίσει η Ελληνική κοινωνία, η οποία οφείλει να τους καταβαραθρώσει και να πάρει περήφανα και αποφασιστικά στα χέρια της τις τύχες του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» καταργήθηκε. Κάποιοι φρόντισαν η τελευταία εικόνα να είναι αυτή.


Ας φροντίσουμε όλοι μας, τουλάχιστον η εικόνα της πατρίδας μας να είναι διαφορετική από αυτή που της επιφυλάσσουν οι προσκυνημένοι.

 

Αξίζει ίσως να σημειώσουμε, πως η επίθεση στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» ξεκίνησε και κορυφώθηκε, μόλις η Νέα Δημοκρατία άρχισε να βγάζει τη μάσκα της επίπλαστης λαοφιλίας, και να την αντικαθιστά με την κουκούλα του απροσχημάτιστου δοσιλογισμού. Και ακόμη δεν έγινε κυβέρνηση.

 

Όσοι από σας έχετε κρατήσει τις αναρτήσεις μας, αν χρειαστεί να ανατρέξετε σ αυτές, θα διαπιστώσετε πόσο βάσιμη ήταν η κριτική μας όταν προειδοποιούσαμε πως «ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ» και πως η Ελληνική κοινωνία οφείλει να έχει αυξημένη επαγρύπνηση.

 

Με τις παραπάνω διαπιστώσεις, είναι αυτονόητο πως δεν επιχειρούμε ούτε κατά διάνοια να βγάλουμε λάδι τον πράσινο δοσιλογισμό. Είναι άλλωστε γνωστή η μαχητικότητα του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ» απέναντι στην πράσινη κατάντια.

 

Επισημαίνουμε απλώς τα γεγονότα, και ο καθένας ας βγάλει καλόπιστα τα συμπεράσματά του.

 

Όσο για το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ», ίσως να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, ίσως και όχι. Σε κάθε περίπτωση θα είστε ενήμεροι.

 

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε από καρδιάς και τους φίλους μπλόγκερς που στήριξαν την προσπάθειά μας, και τους πολύτιμους αναγνώστες που μας εμπιστεύθηκαν.

 

Ευχή και προτροπή μας, είναι η προσπάθεια όλων να συνεχιστεί για να απαλλαγεί ο τόπος μας από τη σαβούρα των προσκυνημένων οριστικά, και να μην αρκεστούμε στην με οποιαδήποτε μορφή εναλλαγή του ραγιαδισμού στην εξουσία.

Θα είναι η ύψιστη υποχρέωσή μας απέναντι στην Ελληνική κοινωνία.

 

Με εκτίμηση.

 

Related Posts
0 Comments

No Comment.