Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Τα ψέματα, οι κρυφές ατζέντες και ο εποικισμός της Ελλάδας

Eπανέρχομαι σήμερα στο γνωστό θέμα με τους χιλιάδες (παράνομους) μετανάστες, παραθέτοντας μία είδηση η οποία σκοπίμως υποβαθμίστηκε (και αυτή) από τα μεγάλα ΜΜΕ (ή παρουσιάστηκε με επικάλυψη και παραποίηση).
Να ξέρουμε τι μας γίνεται την Κυριακή στις κάλπες και ποιοί πολιτικοί σχηματισμοί, κόμματα, συνιστώσες, οργανώσεις κλπ. είναι υπέρ αυτών των ωραίων εικόνων…

(Στοιχεία για το άρθρο μου έχω πάρει και από τα “Hellenic Revenge” και “Hellas Orthodoxy”)

Την προηγούμενη Κυριακή(σσ.τελευταία Κυριακή Σεπτέμβρη, χιλιάδες Μουσουλμάνοι έδωσαν το παρόν σε μία ομαδική προσευχή που έγινε στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Μετέτρεψαν το χώρο με «αψίδες» σε υπαίθριο Τζαμί και πραγματοποίησαν ομαδική προσευχή. Η εικόνα ήταν απίστευτη, όσο και γλαφυρή. Ένα από τα σημεία-σύμβολα της Αθήνας μετατράπηκε σε …Καμπούλ, Ισλαμαμπάντ, με θρησκόληπτους Μουσουλμάνους να αλαλάζουν και να προσεύχονται.

Οι εκατοντάδες τουρίστες και Έλληνες που τύγχανε να περνάνε από εκεί, νόμιζαν ότι βρισκόντουσαν βαθιά στην Ασία και όχι σε Ευρωπαϊκή χώρα…
Όσο κι αν ενοχλεί κάποιους, φυσικά και δεν είναι νόμιμη αυτή η…σύναξη, αφού τέτοιες επιτρέπονται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
Με εξαίρεση λοιπόν κάποιες “Ελληνίδες που ασπάστηκαν το Ισλάμ”, οι υπόλοιποι ήταν ορδές μεταναστών, νόμιμων και λαθραίων, που βεβήλωσαν τον χώρο όπου έγιναν οι ολυμπιακοί αγώνες του 2004,σε μια καθόλου τυχαία, αλλά βαθύτατα συμβολική τους πράξη!

Ας δούμε όμως πως περιγράφει η εφημερίδα Ελευθεροτυπία το συμβάν, για να δούμε και την άλλη άποψη: «Μπροστά στάθηκαν οι διπλωμάτες, εκπρόσωποι μουσουλμανικών κοινοτήτων. Πίσω τους, ατελείωτες σειρές με μουσουλμάνους, προερχόμενους από όλο το μουσουλμανικό κόσμο. Νέοι άνδρες, που εργάζονται στη χώρα μας. Ορισμένοι με τους γιους δίπλα τους. Προσέρχονται με ευλάβεια, σχηματίζοντας τις τελευταίες σειρές.
Στον διπλανό χώρο στάθηκαν οι γυναίκες. Φορώντας τα γιορτινά τους, κρατώντας τα μωρά στην αγκαλιά. Την πρώτη σειρά σχημάτισαν Ελληνίδες που έχουν ασπαστεί το Ισλάμ.

Άραβες από ολόκληρο τον αραβικό κόσμο, Αφρικανοί, Πακιστανοί, Ιρανοί συναντήθηκαν κι αγκαλιάστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο. «Θα προσευχηθούμε όλοι μαζί στη γιορτή που σημαίνει το τέλος της νηστείας του Ραμαζανιού, που διήρκεσε ένα μήνα. Είναι μέρα χαράς. Τρώμε μετά τη νηστεία κι ευχόμαστε ειρήνη για όλο τον πλανήτη», απαντά η Άννα, μία από τις Ελληνίδες που ασπάσθηκαν το Ισλάμ. Μια Αιγύπτια προσθέτει: «Ειδικά στους Έλληνες ευχόμαστε καλύτερες μέρες και ειρηνικές. Μακάρι στην επόμενη προσευχή η Ελλάδα να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα».
Ο αντίλαλος του «Αλλάχ ακμπάρ» γεμίζει την υπαίθρια εκκλησία. Οι μετανάστες γονατίζουν, αγγίζοντας με το μέτωπο το χαλί. Προσεύχονται με κατάνυξη. Ακούγονται μόνο τα λόγια της μεγάλης προσευχής: «Να διατηρήσουμε τις αξίες μας, να μην απομακρυνθούμε από το Θεό, να είμαστε πάντα κοντά του». Η μεγάλη προσευχή γίνεται δύο φορές τον χρόνο. Η επόμενη ακολουθεί 72 μέρες αργότερα, όταν οι μουσουλμάνοι ταξιδεύουν για προσκύνημα στη Μέκκα.

Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων, Ναΐμ Ελγαντούρ, που ζει 35 χρόνια στη χώρα μας, εύχεται «να ακολουθήσουν καλύτερες μέρες και για τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα. Να υπάρξει ένας χώρος προσευχής για τα παιδιά μας που γεννήθηκαν εδώ, σπουδάζουν, ορισμένα έχουν ελληνική υπηκοότητα, θα υπηρετήσουν στο στρατό και συγκεντρώνονται σε υπόγεια και γκαράζ για να προσευχηθούν. Να υπάρξει κι ένα κομμάτι γης για να ταφούμε. Στη χώρα μου, την Αίγυπτο, οι Έλληνες έχουν ναούς κι απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματά τους».

Είδατε πόσο…λυρικά και μελό ακούγονται όλα;;; Δεν ενοχλείται η «προοδευτική» συνάδελφος της Ελευθεροτυπιας ούτε από την ξεχωριστή σειρά των γυναικών (οι οποίες θεωρούνται υπάνθρωποι στη συγκεκριμένη θρησκεία), ούτε και από την πολεμική ιαχή των ισλαμιστών το γνωστό «Αλλάχ Ακμπάρ»!!! Αυτά δεν είναι σκοταδισμός και μεσαίωνας, επειδή τα κάνουν μουσουλμάνοι. Αν π.χ. είχαν μαζευτεί χριστιανοί να κάνουν κάτι αντίστοιχο, είμαι σίγουρος ότι η ειρωνεία θα έπεφτε σύννεφο, για να μην πω ότι πιθανό είναι να είχαν κάνει και …διαδήλωση τίποτα συνιστώσες καταγγέλλοντας τους χριστιανούς «χομεϊνήδες» (και «φασίστες» φυσικά για να δέσει το γλυκό)

Τα ψέματα, οι κρυφές ατζέντες και ο εποικισμός της Ελλάδας

Ψέμα πρώτο: «Με ένα τζαμί λύνεται το πρόβλημα».
Αυτή είναι η συνήθης απόκριση των υποστηρικτών της δημιουργίας τζαμιού στην Αθήνα. Έκφραση την οποία χρησιμοποιούν προσπαθώντας να ρίξουν στο φιλότιμο τους φιλόξενους Έλληνες.

Η αλήθεια: Η μουσουλμανική θρησκεία, όπως και η δικιά μας, έχουν πολλά δόγματα. Όπως λοιπόν δεν μπορείς να «εξυπηρετήσεις» Ορθόδοξους, Καθολικούς, Προτεστάντες, Ευαγγελιστές κλπ. σε μία Χριστιανική εκκλησία, έτσι δεν μπορείς να βάλεις Σιήτες και Σουνίτες στον ίδιο χώρο. Όπως επίσης δεν μπορείς να αφήσεις απ’ έξω τους Βαχαμπιστές Άραβες, που εκπροσωπούν το Ισλαμ της Σαουδικής Αραβίας και των Εμιράτων.
Όλοι αυτοί μεταξύ τους μισούνται θανάσιμα. Είναι σαν διαφορετικές θρησκείες. Δεν λύνεται λοιπόν το πρόβλημα με ένα τζαμί, όσο μεγάλο και αν είναι. Και το ύποπτο εδώ είναι ότι όλοι αυτοί που προτείνουν «να κάνουμε ένα τζαμί για τους κακόμοιρους αυτούς ανθρώπους» και ΞΕΡΟΥΝ και ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ όλα τα παραπάνω. Συνεπώς το να γίνει ένα τζαμί, δεν είναι η λύση του προβλήματος. Είναι η αρχή του…

Ψέμα δεύτερο: «Και οι Χριστιανοί έχουν εκκλησίες στις Ισλαμικές χώρες»
Αυτή είναι άλλη μία απόκριση, που ποντάρει στο περί δικαίου αίσθημα και στην «ισονομία». Αφού έχουμε εμείς εκεί, ας έχουν και αυτοί εδώ.
Η αλήθεια: Όπου υπάρχουν χριστιανικές εκκλησίες και μοναστήρια, ΠΡΟΫΠΗΡΧΑΝ από παλιά. Οι χώρες στις οποίες υπάρχουν, ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ από Άραβες, ή Οθωμανούς, οι οποίοι επέβαλαν το Ισλάμ ως κύρια θρησκεία. Συνεπώς δεν είναι το ίδιο μέτρο σύγκρισης.
Ίδιο μέτρο σύγκρισης θα ήταν αν δοκιμάζατε σήμερα, να χρίσετε μία εκκλησία σε κάποια Ισλαμική πόλη και ακόμα χειρότερα σε Σιητική πόλη (δηλαδή Αφγανιστάν, Ιραν κλπ.) Αν σας άφηναν και αν ζούσατε για να διηγηθείτε την ιστορία, τότε θα βλέπατε ότι οι εκεί κάτοικοι δεν συμμερίζονται τις απόψεις των «προοδευτικών» συμπατριωτών μας για ισονομία…

Ψέμα τρίτο: «Αφού υπάρχουν οι άνθρωποι αυτοί, τι να κάνουμε; Πρέπει να τους δώσουμε τα όσα δικαιούνται»
Και αυτή η άποψη, ακολουθεί την εύκολη (και εύπεπτη) πεπατημένη των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μειονοτήτων», αφαιρώντας ουσιαστικά τον όποιο αντίλογο από όποιους έχουν αντίθετη άποψη.
Η αλήθεια: Τους ανθρώπους αυτούς δεν τους καλέσαμε εμείς να έρθουν εδώ. Οι Ελλάδα δεν είχε αποικίες, ούτε μετέφερε σκλάβους (όπως οι δημοκράτες Αμερικάνοι). Οι άνθρωποι αυτοί επέλεξαν να έρθουν στην Ελλάδα. Συνεπώς πρέπει να σεβαστούν τα εδώ ήθη και έθιμα της χώρας αυτής, όπως θα έπραττα και εγώ αν πήγαινα να ζήσω στην Τεχεράνη.
Ο μύθος περί «κακόμοιρων θυμάτων του πολέμου» είναι πλέον αστείος, τη στιγμή που όλοι ξέρουμε πως για να έρθει κάποιος από τα βάθη της Ασίας στην Ελλάδα πληρώνει ποσά τα οποία ισούνται με μισθούς 20-30 χρόνων εργασίας (!!!) στη χώρα τους. Χρήματα που εάν είχαν θα μπορούσαν να είναι «Ωνάσηδες» στη χώρα τους και να έχουν ακόμα και ιδιωτικό στρατό να τους προστατεύει…

Και εσένα τι σε νοιάζει;;;

Το πρόβλημα με τους χιλιάδες μετανάστες, αλλά και τους υποκριτές όψιμους υποστηρικτές τους, είναι μείζον για τη χώρα μας. Και αναμένεται να ξεσπάσει στα επόμενα χρόνια, ειδικά αν η επερχόμενη (όπως όλα δείχνουν) κυβέρνηση αποφασίσει να υλοποιήσει όλα όσα έχει εξαγγείλει, δηλαδή τη χορήγηση ιθαγένειας στα 5 χρόνια (!) παραμονής στην Ελλάδα, σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που γεννιούνται από μετανάστες γονείς στην Ελλάδα και πολλά άλλα όμορφα.
Εγώ, αγαπητοί αναγνώστες, δεν θέτω το θέμα ούτε ρατσιστικά, ούτε φυλετικά, ούτε θρησκευτικά. Το θέτω απλά ως θέμα επιβίωσης. Και αυτό γιατί ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχω καταλάβει το λόγο που όλες αυτές οι χιλιάδες έποικοι – μετανάστες έχουν επιλέξει τη φτωχότερη χώρα της Δυτικής Ευρώπης για να έρθουν να ζήσουν. Και πως θα ζήσουμε όλοι μαζί εδώ τη στιγμή που εμείς έχουμε τη «γενιά των 700 Ευρώ» και χιλιάδες πολίτες να ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας. Δεν είναι πολύ πιθανό σύντομα να αρχίσουμε να «σκοτωνόμαστε» μεταξύ μας;
Άραγε, μήπως είμαστε και οι μεν και οι δε πιόνια στη σκακιέρα της απάνθρωπης παγκοσμιοποίησης;;;

http://tomavroprovato.blogspot.com/2009 … _5318.html


Related Posts
0 Comments

No Comment.