Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΖΙ

Mετά την εφαρμογή των αντιεβραϊκών νόμων της Νυρεμβέργης τον Σεπτέμβριο του 1935,δυο μόνο σημαίες επιτρέπονταν να αναρτηθούν στην Γερμανία,η μια ήταν η σβάστιγγα και η άλλη το μπλε και άσπρο έμβλημα του σιωνισμού.

Οι σιωνιστές μπορούσαν ακόμα και να εκδίδουν την δική τους εφημερίδα.Ο λόγος αυτός της ευνοικής μεταχείρισης των σιωνιστών ήταν ότι υπήρξε ένας κοινός στόχος :να αναγκάσουν τους Εβραίους της Ευρώπης να εγκατασταθούν στην Παλαιστίνη.

Ο ηγέτης της περιβόητης τρομοκρατικής οργάνωσης «Συμμορία Στερν» στην Παλαιστίνη έθεσε το 1940 στο πλευρό του Χίτλερ τις Εβραϊκές πολιτοφυλακές,στον πόλεμο κατά της Αγγλίας.Το αντάλλαγμα που ζητούσαν ήταν η βοήθεια των Ναζι στην

δημιουργία ενός ιστορικού Εβραϊκού κράτους.

Ο David Yisraeli, ένα μέλος της συμμορίας του Στερν, έγραψε τα εξής στα τέλη του 1940, ως μέρος μιας πρότασης για τον Χίτλερ. Παραδόθηκε το 1941 σε δύο Γερμανούς διπλωμάτες στο Λίβανο.

“3. Η ίδρυση του ιστορικού εβραϊκό κράτος σε εθνική βάση και σε ολοκληρωτικό καθεστώς , που έχει δεσμευθεί με συνθήκη με το γερμανικό Ράιχ, θα ήταν προς το συμφέρον να διατηρήσει και να ενισχυσει την μελλοντική γερμανική θέση ισχύος στη Μέση Ανατολή” (σελ. 301).

 

Related Posts
0 Comments

No Comment.