Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Πίσσα και πούπουλα στην Φάνη Πετραλιά του ΑΜΚΑ

 

Το έλαβα πριν λίγο από τον φίλο Misha. To προσυπογραφω και το αναδημοσιεύω 
 

 

Στις προηγούμενες εκλογές στείλαμε την κ.Μαριέττα Γιαννάκου σπίτι της  λόγω της επιμονής της να διδάξει στα παιδιά μας τους ανιστόρητους ισχυρισμούς της κ.Ρεπούση.

Τώρα ήρθε η ώρα να στείλουμε ένα ακόμη ισχυρότερο και σημαντικότερο μήνυμα: Μαυρίστε στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου την Φάνη Πετραλιά που θέλει να μάς κάνει νούμερα, τηλεκατευθυνόμενα ανθρωπάρια του βρυξελλιώτικου καρτέλ, επιβάλλοντας σε όλους , μικρούς και μεγάλους,  τον ΑΜΚΑ και την ηλεκτρονική κάρτα ασφαλισης,περίθαλψης και συνταξιοδότησης.

Μαυρίστε την Φάνη Πετραλιά που θέλει να καταργήσει τα βαρέα και αναθυγιεινά επαγγέλματα και να εξισώσει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης ανδρών και γυναικών.

Στείλτε την σπιτάκι της οι ψηφοφόροι της Β Αθηνών, αφού πάρετε τηλέφωνο στο γραφείο της, ενημερώνοντας την για την αιτία της καταψήφισης.

Επειδή είναι η περίοδος που οι τοσοΝΔούληδες έχουν αρχίσει να παίρνουν σβάρνα τα πανηγύρια των εκκλησιών για να ψηφοθηρίσουν  παριστάνοντας τους καλούς χριστιανούς, και η κ.Πετραλιά θα κάνει ακριβώς το ίδιο, αποδοκιμάστε την μόλις την δείτε σε εσπερινούς ή λειτουργίες  , εξηγώντας τον λόγο.

Related Posts
0 Comments

No Comment.