Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Ο Κλίμα-βιο-ψυχολογικός πόλεμος και η εξέλιξή του

ΣΥΧΝΑ οι απλοί πολίτες πληροφορούνται για τις “επιδόσεις” των κάθε είδους οπλικών συστημάτων, κάποιες φορές μάλιστα και για κάποια απόρρητα προγράμματα, ελάχιστα όμως γνωρίζουν για το παρασκήνιο της κατασκευής αυτών των όπλων. Για παράδειγμα, το1950 οι ΗΠΑ πραγματοποιούσαν πειράματα με βιολογικά όπλα στις ακτές της Καλιφόρνιας με τα βακτηρίδια γνωστά ως seratia (στις μέρες μας είναι γνωστό ότι το βακτήριο αυτό προκαλεί πνευμονία αλλά, οι απόρρητες πληροφορίες που διέρρευσαν μιλούν για δοκιμές και με άλλα θανατηφόρα βακτηρίδια…)

Αν και οι ΗΠΑ πρωτοστατούσαν σε τέτοιου είδους πειράματα, είχαν απέναντι τους την ΕΣΣΔ η οποία λέγεται ότι για πολλά χρόνια βομβάρδιζε τις ανατολικές περιοχές της βόρειας Αμερικής με ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής συχνότητας, τα γνωστά ΕLF, δηλαδή Extremely Low Frequencies (Εξαιρετικά Χαμηλές Συχνότητες).
Αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα χρησιμοποιήθηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα από τον Νικοla Tesla, ο οποίος το 1884 συνεργάστηκε σχετικά με τον Westinghouse. Το 1892 κατασκευάστηκε το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στους καταρράκτες του Νιαγάρα με σημαντική βοήθεια του Τesla. Αργότερα ο ίδιος ο Σέρβος επιστήμονας άρχισε να ασχολείται με πειράματα που είχαν σχέση με την έκλυση ή μάλλον την παραγωγή ενέργειας από την ατμόσφαιρα της Γης. Η όλη θεωρία ονομάστηκε “θεωρία του Υπερχώρου”.
Στην προσπάθεια του αυτή ο Τesla βρήκε ως οικονομικό χορηγό τον τραπεζίτη J.Ρ. Μοrgan, ο οποίος ήταν αντιπρόσωπος στις ΗΠΑ της Τράπεζας Rothschild της γνωστής οικογένειας Εβραίων τραπεζιτών. Ο τελευταίος, φαίνεται ότι κατάλαβε πολύ νωρίς τα σημαντικά οφέλη τα οποία θα είχαν οι έρευνες του Τesla. Σύμφωνα με τις μέχρι τότε έρευνες του Σέρβου επιστήμονα, θα ήταν δυνατόν, με τη βοήθεια του ενεργειακού πεδίου του αιθέρα της ατμοσφαιρας, να παραχθεί ενέργεια αστείρευτη και φθηνή! Η σύλληψη αυτής της ιδέας ήταν κάτι το εξαιρετικά πρωτότυπο, αφού σύμφωνα με τη θεωρία αυτή θα μπορούσαν τα πλοία, τα οχήματα, τα εργοστάσια και τα σπίτια να έχουν ενέργεια άφθονη και φθηνή!

Ας επανέλθουμε όμως στη θεωρία του μεγάλου αυτού επιστήμονα για τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα τύπου ΕLF. Έρευνες έχουν δείξει ότι τέτοιου είδους κύματα, όταν εκπεμφθούν προς έναν άνθρωπο, δημιουργούν μεγάλη σύγχυση και σοβαρές νευρολογικές – και κατά συνέπεια ψυχολογικές – διαταραχές, λόγω της άμεσης επίδρασης που έχουν στις εγκεφαλικές λειτουργίες. Άνθρωποι που εκτέθηκαν σε τέτοια ακτινοβολία γίνονται ευάλωτοι και απρόβλεπτοι όσον αφορά τη συμπεριφορά τους. Το Αssociated Press αποκάλυψε ότι οι Σοβιετικοί είχαν κάνει πειράματα με σκοπό τον έλεγχο της ανθρώπινης συμπεριφοράς και υγείας. Τo πρόγραμμα αυτό είχε το κωδικό όνομα Lida και μέσω αυτού οι επιστήμονες προσπαθούσαν να ελέγξουν;
1. Την πίεση του αίματος των ανθρώπων.
2. Την ψυχολογική τους κατάσταση.
3. Την καρδιακή τους λειτουργία.
4. Τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Ο βασικός στόχος του προγράμματος ήταν να ερευνηθεί εάν η επιθετική συμπεριφορά των ανθρώπων αυξάνεται ή μειώνεται και πώς ακριβώς επηρεάζεται από τα κύματα ΕLF.
Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, της US Defense Intelligence Agency, ολόκληρες περιοχές στη Ρωσία βομβαρδίστηκαν με τέτοιου είδους ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Τελικά αποδείχτηκε ότι με αυτό τον τρόπο ολόκληρες λέξεις ή και μουσικοί ήχοι μπορούσαν να “εμφυτευτούν” στον ανθρώπινο εγκέφαλο, προκαλώντας έμμονες ιδέες ακόμα και επιληψία!

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, μία από τις περιπτώσεις στις οποίες ανακαλύφθηκε ότι συνέβαιναν τέτοιου είδους πειράματα ήταν το γνωστό “Σήμα της Μόσχας”. Συγκεκριμένα, καθώς το 1962 Αμερικανοί πράκτορες ερευνούσαν την πρεσβεία τους στη Μόσχα γιο “κοριούς”, παρατήρησαν με ειδικές συσκευές ότι ολόκληρη η πρεσβεία βομβαρδιζόταν από ηλεκτρομαγνητικά κύματα πολύ χαμηλής συχνότητας! Οι πράκτορες είχαν πληροφορίες ότι οι άνθρωποι που εργάζονταν στην πρεσβεία είχαν από πολύ καιρό παρουσιάσει έντονους πονοκεφάλους, γενική αδιαθεσία, πόνους στα μάτια, αδυναμία συγκέντρωσης, αδικαιολόγητους φόβους, ένταση και απρόβλεπτη συμπεριφορά, ενώ όλοι διαμαρτύρονταν ότι έπασχαν από ιδιαίτερα έντονες αϋπνίες.

Με τη χρήση τέτοιου είδους “οπλικών” συστημάτων, παράλληλα ήρθαν στη δημοσιότητα και νέα στοιχεία για τα λεγόμενα “ψυχοτρονικά” όπλα. Τα οπλικά αυτά συστήματα στηρίζονται στις θεωρίες του Τesla και ο σκοπός τους είναι να επηρεάσουν το υποσυνείδητο του ανθρώπου, καθιστώντας τον εντελώς ανίκανο για αντίδραση.

• Αυτά τα όπλα χρησιμοποιήθηκαν στον Πόλεμο του Κόλπου, όπου οι Ιρακινοί στρατιώτες είχαν καταντήσει εντελώς άβουλοι και ανίκανοι να αντιδράσουν, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα η περιοχή του Ιράκ βομβαρδιζόταν με ΕLF!
Την Ίδια περίοδο το Ιράκ ήταν το μεγαλύτερο πεδίο δοκιμών για τα νέα όπλα των ΗΠΑ… Σύμφωνα με τις γνώμες Αμερικανών επιστημόνων, χρησιμοποιήθηκαν επίσης τα λεγόμενα “όπλα ελέγχου του νου” (Mind Control Weapons).

• Στο περιοδικό Aviation Week and Space Technology αναφέρεται ότι ο στρατός των ΗΠΑ είναι σε θέση να χρησιμοποιεί πυραύλους οι οποίοι μεταφέρουν συσκευές που μπορούν, καθώς πετούν πάνω από συγκεκριμένες περιοχές, να παράγουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα ΕLF, επηρεάζοντας τη συμπεριφορά και την ικανότητα προσανατολισμού των ανθρώπων. Αυτά τα όπλα έχουν εμβέλεια 2.500 χιλιομέτρων! Ορισμένα από αυτά χαρακτηρίζονται ως “όπλα Τesla”!

Μεγάλοι επιστήμονες που παίρνουν μέρος στο σχεδιασμό τέτοιων οπλικών συστημάτων είναι ο συνταγματάρχης και φυσικός, Thomas E. Bearden, o G. Hurwitz και ο Guy Obelensky. Αυτοί οι επιστήμονες εργάζονται τα τελευταία χρόνια και για λογαριασμό του Ισραηλινού στρατού! ‘ .Το 1969 ο Hurwitz κατασκεύασε ένα όπλο με βάση τη θεωρία του Τesla, το οποίο στηριζόταν στην ικανότητα να αυξάνει ή να μειώνει την επιτάχυνση της βαρύτητας σε μεταλλικά αντικείμενα που έχουν βασικό συστατικό τον σίδηρο. Η εμβέλεια αυτού του όπλου ήταν 300 μέτρα. Με αυτό τον τρόπο οι Αμερικανοί ήταν σε θέση να αυξομειώνουν το βάρος ενός άρματος μάχης του αντιπάλου και να το καθιστούν, για παράδειγμα… ασήκωτο!

• Ένα άλλο σημαντικό θέμα που θα πρέπει να αναφερθεί σχετίζεται με τις φοβερές μεταβολές του καιρού που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια. Μία εφημερίδα έγραψε στις 23 Φεβρουαρίου του 1993: «Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια συμφωνία στις προβλέψεις των μαθηματικών μοντέλων και των απόψεων πολλών ανθρώπων ότι το κλίμα της Γης αλλάζει συνεχώς. Οι χιλιάδες μετρήσεις που έγιναν στην τροπόσφαιρα αυτά τα χρόνια δείχνουν μάλλον μία μείωση της μέσης θερμοκρασίας στις περιοχές πάνω από το δυτικό Αρκτικό Ωκεανό, παρά αύξηση της».
Η Μοira Timms στο βιβλίο της “Ο δείκτης της Αποκάλυψης” αναφέρει ότι, σύμφωνα με τους επίγειους σταθμούς μετρήσεως θερμοκρασίας, η θερμοκρασία τα τελευταία 30 χρόνια έχει μειωθεί κατά 6΄C
Αρκετοί επιστήμονες, ενημερωμένοι για τις παραπάνω εξελίξεις, διαφωνούν με τους συναδέλφους τους που υποστηρίζουν τη γνωστή άποψη ότι η θερμοκρασία της Γης αυξάνεται. Η διαφωνία αυτή στηρίζεται στο ότι τα μαθηματικά μοντέλα τα οποία χρησιμοποιούνται για τη μελέτη του φαινομένου του θερμοκηπίου είναι μοντέλα τα οποία στηρίζονται σε δεδομένα που δεν είναι πάντοτε κοινά αποδεκτά από τον επιστημονικό κόσμο.

Επιστήμονες που δέχονται την παραπάνω άποψη υποστηρίζουν πως μία νέα εποχή παγετώνων επέρχεται στα επόμενα 50 χρόνια! Αρκετοί γεωλόγοι και μετεωρολόγοι, στηριζόμενοι σε μελέτες απολιθωμάτων και δειγμάτων από το φλοιό της γης, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι στα επόμενα 50 χρόνια θα παρατηρηθεί μία απότομη μείωση της θερμοκρασίας της γης. Έτσι, η διαμάχη των επιστημόνων έχει να κάνει με το γεγονός ότι ένα μέρος αυτών πιστεύει ότι η θερμοκρασία της Γης θα αυξηθεί, ενώ οι υπόλοιποι πιστεύουν ότι η θερμοκρασία θα μειωθεί.
Να σημειώσουμε όμως εδώ, ότι υπάρχουν και αυτοί που είναι της άποψης ότι συμβαίνουν ταυτόχρονα και τα δύο! Δηλαδή, σε ορισμένα σημεία του πλανήτη η θερμοκρασία αυξάνεται ενώ σε άλλα μειώνεται, έτσι ώστε σε ορισμένα χρόνια αυτή η αύξηση και η μείωση να αντισταθμίσουν η μία την άλλη σε μια προσπάθεια της φύσης να βρει την ισορροπία που οι άνθρωποι της στέρησαν.

Γράφει η Μοira Timms : «Πολλοί μελλοντολόγοι πιστεύουν ότι στο μέλλον δεν θα πρέπει να μας φανεί καθόλου περίεργο, με βάση παγκόσμιο νόμο που θα δημιουργήσουν οι πρωταγωνιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, συγκεκριμένες μόνο χώρες να έχουν το δικαίωμα της “ρύθμισης του καιρού”! Για να επηρεάσει κανείς τον καιρό σε ένα συγκεκριμένο σημείο του πλανήτη, θα πρέπει να επηρεάσει το αντίστοιχο δυναμικό σε ένα άλλο σημείο. Αυτό φαίνεται ότι το έχουν καταφέρει Αμερικανοί και Ισραηλινοί επιστήμονες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια σε μυστική συνεργασία επηρεάζουν τον καιρό σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Όμως, η μεταβολή αυτή των καιρικών συνθηκών σε ένα τόπο έχει ασφαλώς πολύ αρνητικές συνέπειες. Οι εσκεμμένες καιρικές μεταβολές βγάζουν εκτός προγράμματος τις αγροτικές εργασίες, μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογία των ανθρώπων – κάτι που είναι γνωστό σε όλους – τις συνήθειες των ζώων και των ψαριών ‘και να δημιουργήσουν μαζικές μετακινήσεις αυτών προς άλλες περιοχές. Δεν είναι ίσως τυχαίο το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μαζική μετακίνηση ψαριών προς τις ακτές των ΗΠΑ, τη στιγμή που σε άλλες περιοχές του πλανήτη οι ποσότητες των ψαριών έχουν μειωθεί σοβαρά και συνεχίζουν να μειώνονται. Πολλοί ψαράδες, σε χώρες κυρίως του Τρίτου Κόσμου, παραπονούνται ότι δεν υπάρχουν πλέον ψάρια στις περιοχές τους».

Το 1973, η Ονδούρα κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι “κλέβουν” τη βροχή τους και προκαλούν ξηρασία στη χώρα τους! Επιστήμονες της Ονδούρας δήλωσαν τότε πως είχαν σοβαρές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι Αμερικανοί κατάφεραν να αλλάξουν την πορεία του τυφώνα Fifi, σε μία προσπάθεια να σώσουν τον τουρισμό της Φλόριδας. Αυτός ο τυφώνας είχε τις χειρότερες επιπτώσεις στην οικονομία της φτωχής Ονδούρας. Όμως και το Σαλβαδόρ επλήγη σοβαρά από τον ίδιο τυφώνα και κατηγόρησε επίσης τις ΗΠΑ. Άλλες χώρες έχουν κατηγορήσει επανειλημμένως το Ισραήλ ότι με διάφορες μεθόδους “κλέβει” τα σύννεφα που έχουν βροχή και τα προωθεί στα μέρη του, προς όφελος του.

Τα Ηνωμένα Έθνη εργάζονται ήδη πάνω σε ,ένα πρόγραμμα το οποίο θα απαγορεύει τα πειράματα και τη ρύθμιση του καιρού από διάφορες χώρες, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται αδύνατον να πραγματοποιηθεί, αφού τα συμφέροντα των ισχυρών χωρών είναι πολύ μεγάλα για να σταματήσουν να κάνουν τέτοια πειράματα και ρυθμίσεις. .Από την άλλη, όπως αναφέρεται στο βιβλίο “Τhe Cooling”, ανώτερου στρατιωτικού των ΗΠΑ, η Ρωσία επίσης εδώ και πολλά χρόνια πειραματίζεται ώστε να καταφέρει να αλλάξει το κλίμα σε συγκεκριμένα σημεία της, με σκοπό να μετατρέψει άγονες εκτάσεις σε καλλιεργήσιμες.

Η Ρωσία, όπως και οι ΗΠΑ, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν με επιτυχία το εξής πείραμα: εκτόξευσαν δορυφόρο ο οποίος, αφού έφτασε σε συγκεκριμένο ύψος, ανέπτυξε ένα κάτοπτρο στο οποίο οι ηλιακές ακτίνες αντανακλώνταν και κατευθύνονταν προς τη Γη σε συγκεκριμένα σημεία. Από το ύφος εκείνο, η περιοχή που “φώτιζε” στη Γη είχε διάμετρο πολλών χιλιομέτρων. Έτσι, περιοχές που δεν παρουσίαζαν υψηλά ποσοστά ηλιοφάνειας είχαν την ευκαιρία να φωτιστούν, με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι κλιματολογικές συνθήκες και οι περιοχές αυτές να μετατραπούν σε εύφορες!

Εξάλλου, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν στοιχεία ότι η Ρωσία συνετέλεσε πολύ στην εμφάνιση του φαινομένου ΕΙ Ninio στα έτη 1982-1983 στον Ειρηνικό Ωκεανό! Αυτό πιστεύεται ότι το κατάφεραν με βομβαρδισμό της Ιονόσφαιρας με ELF. Το ΕΙ Νiniο προκαλεί έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους που συμβαίνουν κυρίως στην ανατολική ακτή της Νοτίου Αμερικής. Παρατηρήθηκε μάλιστα από τους επιστήμονες το εξής περίεργο: ενώ μέχρι πριν την εμφάνιση του ΕΙ Νiniο οι άνεμοι στον Ισημερινό κινούνταν με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά, ξαφνικά παρουσιάστηκε το φαινόμενο οι άνεμοι αυτοί να σταματήσουν! Έτσι, ενώ συνήθως ζεστά ρεύματα νερού κατευθύνονταν προς την Ασία, αυτά σταμάτησαν και παρέμειναν στην περιοχή της ι Νοτίου Αμερικής σχεδόν στάσιμα. Το όλο φαινόμενο προκάλεσε έντονες βροχοπτώσεις στο Περού και ταυτόχρονα μεγάλη ξηρασία στην Αυστραλία. Από αυτά τα πειράματα των Ρώσων προκλήθηκαν επίσης σεισμοί, χιονοστιβάδες, έντονοι ανεμοστρόβιλοι στην νότια Καλιφόρνια στην ανατολική ακτή της Βορείου Αμερικής και στην Αλάσκα.

 Όλα τα παραπάνω αποτελούν βεβαίως αποτέλεσμα των μελετών του Τesla. Τα κύματα ΕLF, με τη βοήθεια ενός ενισχυτή τύπου Τesla κατευθύνονται προς την Ιονόσφαιρα και παράγουν “στάσιμα κύματα” Αυτά τα κύματα δρουν ως μηχανισμός μπλοκαρίσματος του καιρού και προκαλούν κυρίως μία στασιμότητα του λεγόμενου “κύματος αέρος που έχει φορά από ανατολικά προς τα δυτικά. Το 1978 ο δρ.Michrowsky δήλωσε ότι οι Σοβιετικοί μπορούσαν ήδη το χειμώνα του 1976 και 1977 να επηρεάσουν την ηλεκτρική συχνότητα των πεδίο της Γης και έτσι ήταν σε θέση να προκαλούν στάσιμα κύματα!
Η επίδραση των ΕLF κυμάτων προκαλεί ακόμα και θάνατο σε ζωντανούς οργανισμούς, μιας και επηρεάζεται όχι μόνο η ικανότητα προσανατολισμού τους αλλά και οι βασικές οργανικές τους λειτουργίες, όπως αναφέρεται στην αρχή του άρθρου.
Τα παραπάνω πειράματα είναι γνωστά στην ελίτ που κινεί τα νήματα του πλανήτη μας, αλλά παραμένουν άγνωστα στις λαϊκές μάζες αφού τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ποτέ δεν τα προβάλλουν.
Πρόσφατα, διεξήχθη συνέδριο επιφανών επιστημόνων στο Huntsville της Alabama, όπου και συζήτησαν για διάφορα θέματα, ένα εκ των οποίων ήταν και η αποστολή δορυφόρων για την ανάλυση της ατμόσφαιρας της Γης. Ένας εκ των παρευρισκομένων, ο Δρ Carl Gerstein, δήλωσε ότι από τη μόλυνση που έχει προκληθεί στην ατμόσφαίρα από τους εκατομμύρια τόνους διοξειδίου του άνθρακα που έχουν συσσωρευτεί σε αυτή, έως το τέλος της τρίτης χιλιετίας θα έχουν υπάρξει καταστρεπτικές συνέπειες για τη ζωή στον πλανήτη μας και παραμονή του ανθρώπου στην επιφάνεια της Γης θα είναι αδύνατη!

Τώρα αναλογιστείτε ότι το 2000 ήταν χρονιά που σημαδεύτηκε από καταστροφές που δεν έγιναν ποτέ πρίν στον πλανήτη. Και αναφέρουμε:
Στην Κίνα 5.000.000 άνθρωποι έμειναν άστεγοι από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Στην Βραζιλία 100.000 άστεγοι από τον ίδιο λόγο.
Στην Μοζαμβίκη 100.000.
Στην Αφρική 12.000.000 άνθρωποι κινδυνεύουν από λιμοκτονία εξ’ αιτίας ξηρασίας, της μεγαλύτερης του αιώνα.
Στην Ινδία εξ’ αιτίας κυκλώνων έχασαν την ζωή τους 300.000 και έμειναν άστεγα εκατομμύρια.
Η Βρετανία και οι χώρες της ΒΔ Ευρώπης αντιμετώπισαν εκτεταμένες καταστροφές από τις καταρρακτώδεις βροχές που ήταν οι μεγαλύτερες των τελευταίων τριών αιώνων.

Οι ξηρασίες πλήττουν ήδη δεκάδες μέρη του κόσμου.
Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι και ένα είναι σίγουρο: ότι στα επόμενα χρόνια τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα θα επιδεινωθούν παγκοσμίως.
Τα σενάρια που πλέκονται από κει και μετά είναι εφιαλτικά μιάς και πρόκειται για καθάρματα που δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα που διαθέτουν προκειμένου να κυβερνήσουν τον πλανήτη.

Σε μας το μόνο που απομένει είναι να στραφούμε στον Αληθινό Θεό και μόνο Κύριο Ιησού Χριστό, να μετανοήσουμε και με την δική του βοήθεια και χάρη να αντισταθούμε, έστω και αν μας περιμένουν τα φοβερότερα μαρτύρια (όπως περιγράφουν οι Άγιοι Πατέρες για τους Αγίους των ημερών μας), και ο θάνατος. Όλα όσα μας προμήνυσε βλέπουμε να πραγματοποιούνται. Και είναι ο μόνος που μας προειδοποίησε για όλα αυτά που τώρα ζούμε. Ας Του ζητήσουμε λοιπόν με πίστη ειλικρινή μετάνοια και αγάπη δύναμη και τότε με την δικιά Του βοήθεια θα βγούμε νικητές. Και νικητής σε αυτήν εδώ την μάχη είναι όποιος κατορθώσει να παραμείνει ελεύθερος μέσα σε έναν κόσμο ελέγχου που πνίγει ασφυκτικά ήδη την Ανθρωπότητα.

Related Posts
0 Comments

No Comment.