Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣΠΟΤΑ!!!

Οι εχθροί της Ελλάδας “εκ των έσω”! Ένας μεγάλος προδότης και ανθέλληνας της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας “γεννιέται”! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣΠΟΤΑ!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟ(ΣΑΤΑΝΟΑΝΘΕΛΛΗΝΟ)ΣΤΟΜΟΣ:ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ. ΟΤΑΝ Η ΣΗΨΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. Ξαναχτύπησε ο Νεοταξίτης Μητροπολίτης Μεσσηνίας.Μέσα από την Καθημερινή της Κυριακής δηλώνει υπέρ της χορήγησης ιθαγένειας στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και έχει και το θράσος να μας μιλάει για ελληνισμό τον οποίον προσπαθεί να εξολοθρεύσει λέγοντας:”Ο ελληνισμός ποτέ δε σκέφτηκε με κριτήρια αρίας φυλής” χαρακτηρίζοντας “απαρχαιωμένες” τις απόψεις όσων θεωρούν ότι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες δεν ανήκουν στην ελληνική κοινωνία. Ο Ηρόδοτος σίγουρα θα του είναι άγνωστη λέξη και είναι και αυτός απαρχαιωμένος συμφωνώντας με τα δημοσιογραφάρια του Αντένα που είχαν πει ακριβώς το ίδιο κατόπιν εντολών.

Μετά από τα γνωστά “φασίστες” “ακροδεξιοί” που κολλά μέχρι τώρα η νεοταξική λαίλαπα και ο ανθελληνικός συρφετός σε όσους διαφωνούν με το κατάπτυστο νομοσχέδιο ισλαμοποίησης της πατρίδας μας, έρχεται ένας ανθέλληνας ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ εκπρόσωπος του Χριστού μέσα από τον χώρο της Εκκλησίας αυτή την φορά να μας χαρακτηρίσει “ναζί” και ότι κρίνουμε ως “Άρια φυλή”.

Ποιός τα λέει αυτά;
Ο ανάξιος μητροπολίτης Μεσσηνίας που ως σύγχρονος εκπρόσωπος του Πλανητικού Φασισμού, της Παγκοσμιοποίησης και της Μαζοποίησης των λαών προωθεί τα σχέδια του Μεγάλου Αδελφού των εβραιόδουλων που θέλουν να διαγράψουν από το λεξικό τις λέξεις έθνος και πατρίδα.


Αλλά ο συγκεκριμένος ανάξιος έχει παρελθόν
Επιδιώκει και την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας προωθώντας με δηλώσεις του κατά το πρόσφατο παρελθόν την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τους δημόσιους χώρους ενώ έχει ταχθεί ανοικτά και ενάντια στον θρησκευτικό όρκο.
Τι νομίζετε… τυχαία είναι εκεί που βρίσκεται…τυχαία τον διόρισαν μέσα στα σπλάχνα της Εκκλησίας;… Το σάπισμα εκ των έσω όπως είχε προφητέψει ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη γίνεται επί των ημερών μας.
ΞΟΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΤΑΝΟΣΤΟΜΟ!

Related Posts
0 Comments

No Comment.