Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Βουλευτές: Αφηνουν χωρις φάρμακα τον κόσμο για… να κάνουν εκλογές!!!

Την ώρα που οι Εθνοπατερες Βουλευτές ετοιμάζονται να μπουν ξανά στον αγώνα για το ποιος θα πρωτοσώσει την πατριδα,  θυσιάζουν για ακομα μια φορά τον Έλληνα Πολίτη μπροστά στις καρέκλες τους! Αυτή τη φορά αφηνουν απλήρωτα τα φάρμακα των ασφαλισμένων, τινάζοντας στον αέρα τις πληρωμές των φαρμακείων. Σαν αποτέλεσμα πολλοι προμηθευτές φαρμάκείων βρίσκονται με τη σειρά τους ενα βήμα πριν τη χρεωκοπεία, καθώς οι φαρμακοποιοί αδυνατούν να τους πληρώσουν!

Όλο το σύστημα εμπορίας και διάθεσης φαρμάκου βρίσκεται στον αέρα καθώς οι Φαρμακευτικές εταιρείες αρνούνται να διαθέσουν στους προμηθευτές τα φάρμακα χωρίς να πληρωθούν, ενώ οι προμηθευτές αδυνατούν να εισπράξουν απο τα φαρμακεία τα χρήματα που τους οφείλουν, καθώς ο ΕΟΠΠΥ αδυνατεί να πληρώσει τα φάρμακα των ασφαλισμένων!!!

Για άλλη μια φορά θύμα είναι ο Έλληνας πολίτης, και δυστυχώς αυτή τη φορά η ευαίσθητη ομάδα των Ελληνων πολιτών με προβλήματα υγείας. Φαίνεται οτι αν και οι Βουλευτές μας διαθέτουν εκατοντάδες εκατομύρια ευρώ για φυλάδια, τηλεοπτικές παρουσιάσεις, συγκεντρώσεις, μέχρι και “δωρεαν” μεταφορά προσφερουν στους ψηφοφόρους τους, δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το αν οι Έλληνες ασθενείς θα πάρουν τα φάρμακα τους. Προφανώς οι ασθενείς στην Ελλάδα είναι μια μειονότητα χωρίς δικαιώματα…

Ακόμα και αν οι φαρμακοποιοί αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες να μην διακόψουν την εκτέλεση συνταγών προς τον ΕΟΠΠΥ, είναιι αμφίβολο αν οι ασφαλισμένοι θα βρισκουν φάρμακα στα φαρμακεία καθώς οι Φαρμακευτικές Εταιρείες και οι Προμηθευτές των φαρμακείων δεν προκειται να τροφοδοτήσουν τα φαρμακεία με φάρμακα αν δεν εξοφληθουν.

Δημήτριος Γιώρκας Φαρμακοποιος

 

www.mypharm.gr/node/4123

Related Posts
0 Comments

No Comment.