Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Ψηφιακή τηλεόραση :Ο “μεγάλος αδελφός”… στα σπίτια μας!

Σημείωση:Δεν γνωρίζω αν ισχύουν όντως τα παρακάτω,αλλα τελικά καταλαβαίνεις πως η τεχνολογία γίνεται φυλακή.

του Γιάννη Ζαφειρόπουλου

Υποχρεωτική (!) θα είναι – απο 20/7/2012 – η προμήθεια “αποκωδικοποιητή” ψηφιακού συστήματος DIGEA από όλους τους κατόχους τηλεοράσεων… σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα, αφου θα διακοπει ΟΡΙΣΤΙΚΑ – για…”αγνωστους λογους” η αναμετάδοση απο τους πομπους του Υμηττού :

-Για να δείς το – οποιοδήποτε – τηλεοπτικο κανάλι θα πρέπει (πλέον…) ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!) ΣΥΝΔΡΟΜΗ.

-Και όχι μόνον αυτό…

-Κάθε “συνδρομητής” θα καταχωρείται – σε “ηλεκτρονικη βαση δεδομενων” με έναν (συγκεκριμένο και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ) αριθμό…. που θα αποτελεί την “ταυτότητά” του χρηστη !

-Μια … “ταυτότητα” που θα επιτρέπει στους … “ενδιαφερόμενους” – μέσω δορυφορικού συστήματος – να ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ τις “τηλεοπτικές προτιμήσεις” – επιλογές – μας, σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ (και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ !)

-Ουσιαστικά ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ την ΙΔΙΩΤΙΚΗ μας ΖΩΗ και ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μας ΔΕΔΟΜΕΝΑ…

-Με το “ταυτοποιημένο – κωδικοποιημένο σήμα” οι … ενδιαφερόμενοι” μπορούν να … πετύχουν και άλλες “εφαρμογές” ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ – ΜΕΣΑ στο ΙΔΙΟ μας το ΣΠΙΤΙ… (ο νοων νοητω !)

Πηγή:zafjohn62.blogspot.gr

 

ΘΗΒΑ NEWS: Ο “μεγάλος αδελφός”… στα σπίτια μας!

Related Posts
0 Comments

No Comment.