Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Προς τους ψηφοφόρους: Ελευθερία ή Ηλεκτρονική Σκλαβιά;

Τα τέσσερα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ κόμματα έχουν το πρόγραμμα τους και τις θέσεις τους για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ. Γιατί έχουν τόση αναμονή με το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ;;; Μας ρωτήσανε αν θέλουμε;; Πως εμείς ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν εμπιστεύομαστε σ’ αυτούς που θέλουν να ελέγχονται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ούτε πρόκειται να γίνει, διότι είναι σχέδιο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Ας ξεκινήσουμε τα 4 ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ που προτείνουν το Ηλεκτρονικό Υπουλο Φακέλωμα κατά της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας.

 

 
 
 
 
 
 
 Η όμιλια του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάπειο:
Αντώνης Σαμαράς: “Το πρώτο πράγμα που δίνουμε έμφαση είναι η ηλεκτρονική κάρτα υγείας κάθε πολίτη, ώστε να υπάρχει πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό του, που θα διαβάζεται ηλεκτρονικά από τον γιατρό που τον εξετάζει κάθε φορά.”
 
 
Μας φυλακίζουν και μας εκβιάζονται την αδυναμία του ανθρώπου είναι η ΥΓΕΙΑ μας, βιάζονται να μας φακελώσουν, ώστε να πετύχουν το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Όσο για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, τους μάθαμε, τους γνωρίζουμε πως είναι ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ!
 
Η κρίση είναι δικιά σας, όσοι δεν γνωρίζετε το πρόγραμμα και τις θέσεις των κομμάτων και που εσείς οι ίδιοι  ΑΡΝΕΙΣΤΕ την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ και να κρατηστε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σας.
 
Έλληνες Youtubers
 
Υ.Γ.: Οι Πράσινοι Οικολόγοι δηλώνουν ότι είναι Αντί – Μνημονιακό κόμμα, πως είναι δυνατόν να λένε Ηλεκτρονική Κάρτα Υγείας απ’ την στιγμή είναι μέσα στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ΕΠΟΜΕΝΟΥ Μνημονίου;;;
 
 
Related Posts
0 Comments

No Comment.