Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

Σήμερα σε πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1, φιλοξενούμενη βουλευτής κόμματος της αντιπολίτευσης έθεσε το εξής ερώτημα:

«Γνωρίζετε ποιος είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γής στην Ελλάδα;;». Και πριν προλάβουν να απαντήσουν είπε:

«Μην βιαστείτε να απαντήσετε ότι είναι η εκκλησία. Δεν είναι η εκκλησία, είναι ο ΟΣΕ.

Εν αναμονή να δούμε τι θα γίνει.

Tο άλλο κανάλι το Mega, μετά την έστω και καθυστερημένη ανακοίνωση της ιεράς συνόδου (όχι του Αρχιεπισκόπου ) περί κατοχής της Ελλάδας, «φιλοξενούσε» τον Μητροπολίτη Πειραιώς με μοναδικό σχεδόν σκοπό να του επιτεθεί ο γνωστός Οικονομέας για να του πει «ότι δεν είναι σωστό να πολιτεύεται η Εκκλησία κτλ».

Έκπληξη όμως αποτέλεσε η θέση του κατά τα άλλα συμπαθούς Κρητικού δημοσιογράφου κ. Καμπουράκη, ο οποίος με ευγενικό ύφος είπε περίπου στον Σεβασμιότατο Πειραιώς «ότι δεν πρέπει να τα βάζει με την Παγκοσμιοποίηση γιατί είναι τόσο σίγουρη όσο η ανατολή και η δύση του ήλιου».

Θα ήταν ευχής έργο να εξηγούσε ο συμπαθής δημοσιογράφος για ποια παγκοσμιοποίηση ομιλεί.

Για το πλήρες απελευθερωμένο εμπόριο που διέλυσε τις οικονομίες όλων των χωρών της ΕΕ , για την κατάργηση των εθνών μέσω των ανοικτών συνόρων που έχουν σχεδόν μουσουλμανοποιήσει την Ελλάδα με τεράσατια οικομικά και ασφαλείας προβλήματα, για την «ανυπαρξία» συνόρων κατά την αφελή γνώμη του κ. Παμπούκη, για την κατάργηση των εθνών και τον αφελληνισμό των Ελλήνων, για την μετατριοπή των χωρών σε προτεκτοράτα του μεγάλου κεφαλαίου, για την εκποίηση κάθε κρατικής περιουσίας, για την υπαγωγή της χώρας υπό την νεοοθωμανική αυτοκρατορία στα πλαίσια κάποιας ιεραρχίας της Νέας Τάξης , για την εκχώρηση της Κύπρου, του μισού Αιγαίου, της Θράκης κτλ στην τουρκία σύμφωνα με τις ίδιες αρχές, για την συνένωση της Μακεδονίας μας με τα σκόπια γιατί αυτό εξυπερετεί τηνπαγκοσμιοποίηση και αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτή;;

Με το κρητικό ήθος που πρέπει να τον διακρίνει ελπίζουμε να εξηγήσει τι εννοούσε ο δημοσιογράφος κ. Καμπουράκης.

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

 

Greek Alert

Related Posts
0 Comments

No Comment.