Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

H.A.A.R.P., είναι τα αρχικά που παραπέμπουν στο High-frequency Active Aural Research Programme ή επί το ελληνικότερον, Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!

Η ιδέα αυτή ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα από το γνωστό φυσικό Tesla. Το H.A.A.R.P. αποτελείται από ένα σύστημα κεραιών, μέσω των οποίων ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται σε μία υπερ-κεραία. Τα κύματα μέσω της αντανάκλασής τους στην ιονόσφαιρα πολλαπλασιάζουν την ισχύ της ραδιομαγνητικής συχνότητας (σε προχωρημένο στάδιο του σχεδιασμού θα φτάνει τα 10 δισ. Watt) και κατευθύνονται σε επιθυμητά σημεία. Τα πειράματα σε πρώτη φάση έλαβαν χώρα στην Αλάσκα, όπου έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο σύστημα κεραιών, ενώ οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για άλλα δύο σημεία στον κόσμο, στην παγωμένη Νορβηγία και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.

Τι μπορεί να προκαλέσει το H.A.A.R.P.
Στα σημεία όπου καταλήγουν αυτά τα τεράστιας ισχύος ηλεκτρομαγνητικά κύματα συντελούνται δραματικές και ανεπανόρθωτες αλλαγές.


Καταρχήν δημιουργούνται τεράστιες ζημιές στο περιβάλλον μέσω της δημιουργίας τρυπών στην ιονόσφαιρα στη χειρότερη εκδοχή και υπερβολική αραίωση της ατμόσφαιρας στο πιο αισιόδοξο σενάριο, με αποτέλεσμα την έκθεση της Γης και των ζωντανών οργανισμών στο έλεος της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας (βέβαια οι υπεύθυνοι του προγράμματος ισχυρίζονται απλοϊκά ότι αυτό είναι όπως όταν βάλεις το χέρι σου στο νερό που δημιουργείται τρύπα, αλλά όταν το βγάλεις ξανακλείνει).
Επίσης στην αραιωμένη περιοχή της ατμόσφαιρας πάνω από μία περιοχή δεν θα έχουμε την εκτόνωση των κεραυνών, με αποτέλεσμα αυτοί να φθάνουν με απίστευτη ένταση στο έδαφος. Η Γη θα φορτίζεται ηλεκτρικά και θα ανεβαίνει η θερμοκρασία της, εντείνοντας έτσι το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Με την πρόσκρουση της ραδιομαγνητικής ακτινοβολίας στην ιονόσφαιρα τμήματά της θα ωθούνται ψηλότερα και το κενό που θα δημιουργείται θα σπεύδουν να καλύψουν άλλες μάζες αέρα από παρακείμενες περιοχές, οι οποίες με τη σειρά τους θα αφήσουν κενό το οποίο θα καλυφθεί από άλλες και πάει λέγοντας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία στη Γήινη ατμόσφαιρα φαινομένου «ντόμινο». Θα έχουμε αλλαγή του κλίματος σε ολόκληρες επιλεγμένες περιοχές με τεράστιες πλημμύρες, παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας κ.λπ.


Το H.A.A.R.P. θα έχει τη δυνατότητα να παραλύει κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή σε επιλεγμένες περιοχές, με ότι αυτό συνεπάγεται (σταμάτημα μηχανημάτων στις εντατικές μονάδες νοσοκομείων, αδρανοποίηση κάθε ραδιοσυχνότητας, διακοπή επικοινωνίας αεροσκαφών με πύργο ελέγχου, καταστροφή δορυφόρων κ.λπ.). Επίσης εάν τα ραδιομαγνητικά κύματα διοχετευθούν προς το υπέδαφος, είναι πολύ πιθανή η πρόκληση βιβλικών σεισμών. Και φθάνουμε στην επίδραση της χρήσης του H.A.A.R.P. στα ζωντανά όντα, που αποτελεί και το τρομακτικότερο σενάριο. Σύμφωνα με έγκυρες επιστημονικές έρευνες και πειράματα είναι δυνατόν, μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε συγκεκριμένες συχνότητες και του συντονισμού τους με τις αντίστοιχες ανθρώπινες, να επηρεαστεί η λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Πειράματα έχουν δείξει ότι συγκεκριμένες χαμηλές συχνότητες επηρρεάζουν τη λειτουργία του ανθρώπινου (όλων των ζώων) εγκεφάλου, φθάνοντας έως και το σημείο του ελέγχου του. Η έκθεση δε σε τέτοιες συχνότητες για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει φοβερές βλάβες στον οργανισμό που ξεκινούν από ημικρανίες, ανεξήγητη νευρικότητα, μελαγχολία, κατάθλιψη και φθάνουν στον καρκίνο και την αλλοίωση του DNA με φρικιαστικές συνέπειες όχι μόνο τους παθόντες, αλλά και τις μελλοντικές γενιές.

H επίδραση στον άνθρωπο
Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι στην ουσία ηλεκτρόνια που πάλλονται αδιάκοπα και συναισθήματα τα οποία τροφοδοτούνται από χημικές αντιδράσεις και μεταφέρονται μέσα στο σώμα και τον εγκέφαλο μέσω ηλεκτρικών σημάτων διαμέσου των νεύρων. Αντίστοιχα λειτουργούν και οι άλλοι οργανισμοί. Φορτίζοντας έτσι τον πλανήτη με ασύλληπτες ποσότητες ηλεκτρικού φορτίου ποιος στ’ αλήθεια επιστήμονας ξέρει τεκμηριωμένα τι επίδραση αυτό θα έχει στον άνθρωπο και στο περιβάλλον; Βέβαια οι υπεύθυνοι του προγράμματος είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους. Συνεχώς λένε ότι «κάνουμε πειράματα ακόμη», «όποιος επιστήμονας έχει κάποιους ενδοιασμούς τον περιμένουνε να μας τους παρουσιάσει», «το Ναυτικό και η Αεροπορία μας εμπιστεύθηκαν τα χρήματα του Αμερικάνικου λαού και άρα κάτι ξέρουν», «το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί στην έρευνα για υπόγεια κοιτάσματα μεταλλευμάτων, πετρελαίου κ.λπ. και για την επικοινωνία του Πενταγώνου με τα Αμερικανικά υποβρύχια» και άλλα τέτοια κοινότυπα. Ωστόσο η «υγιής» επιστημονική κοινότητα αντιδράει έντονα (ακόμη και στις Η.Π.Α.) και το μόνο θετικό της ιστορίας είναι ότι ενώ στο παρελθόν μαθαίναμε τα πειράματα και τα αποτελέσματα «καινοτόμων» οπλικών συστημάτων 10 ή 20 χρόνια αργότερα, σ’ αυτήν την περίπτωση αντιληφθήκαμε σχετικά νωρίς τα ανατριχιαστικά σενάρια, με αποτέλεσμα να υπάρχει σχετικά καλή ενημέρωση, εγρήγορση και δυνατότητα αντίδρασης.

 

Αντιδράσεις και συμβόλαια
Πριν λίγο καιρό η ευρωβουλευτής της Σουηδίας κυρία Μπριτ ζήτησε με ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο να ενημερωθεί για το πρόγραμμα H.A.A.R.P. και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στο κλίμα. Η απάντηση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου ήταν ότι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αφού οι Η.Π.Α. αρνήθηκαν συστηματικά να δώσουν απαντήσεις για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις από τα πειράματα αυτά.

Οι αμερικάνοι από την πλευρά τους ισχυρίζονται ότι το πρόγραμμα H.A.A.R.P. αποβλέπει στην συστηματική μελέτη της ιονόσφαιρας, στην δημιουργία σύγχρονης επικοινωνίας με τα υποβρύχια και μεταξύ των υποβρυχίων, σύγχρονη επικοινωνία με υπόγειες σήραγγες, ακόμη και περιορισμό της τρύπας του όζοντος. Αν όλα αυτά είναι σωστά τότε πως εξηγείται το αποκλειστικό ενδιαφέρον του Ναυτικού και της Αεροπορίας των Η.Π.Α. στο πρόγραμμα H.A.A.R.P.; Η εταιρία E-systems έχει συμβόλαια ύψους 1.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τη CIA, το υπουργείο Άμυνας και άλλους παρόμοιους οργανισμούς. Η εταιρία E-systems κατείχε μια σειρά πατέντων για το πρόγραμμα H.A.A.R.P όταν αγοράστηκε το 1994 από την εταιρία Raytheon μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο παραγωγής οπλικών συστημάτων με δεκάδες πατέντων, χρήσιμα στο πρόγραμμα H.A.A.R.P.. Πιο συγκεκριμένα, δώδεκα πατέντες της εταιρία Raytheon αποτελούν την σπονδυλική στήλη του προγράμματος H.A.A.R.P. Η πατέντα (ευρεσιτεχνία), του Bernard J. Eastlund, US Patent 4,686,605 με τίτλο «Μέθοδος και Συσκευή για Μεταβολή Περιοχής της Ατμόσφαιρας, Ιονόσφαιρας ή /και της μαγνητόσφαιρας» χαρακτηρίστηκε απόρρητη και σφραγίστηκε με μυστική εντολή της κυβέρνησης. Η εταιρία Raytheon είναι αυτή που εκτελεί πειράματα H.A.A.R.P. στο Γιούκον της Αλάσκας για λογαριασμό της αεροπορίας και του ναυτικού των Η.Π.Α


Σχέση H.A.A.R.P. και chemtrails
Τελικά ποια είναι η σχέση αν όντως υπάρχει τέτοια μεταξύ του τρομακτικού προγράμματος των Η.Π.Α. και των περίεργων ουρών που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη σε όλο τον κόσμο;
Σύμφωνα με επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το θέμα σε Αμερική και Ευρώπη, είναι δυνατόν τα χημικά που αφήνουν τα αεροσκάφη πίσω τους να έχουν ρόλο υποστήριξης στις πειραματικές λειτουργίες του υπερόπλου. Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία ανθρώπου σ.σ. τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση του περιοδικού ο οποίος είδε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο chemtrails πάνω από τη νησί της Ικαρίας. Το ίδιο βράδυ στην Ικαρία έγινε σεισμός. Σύμπτωση; Έτσι λένε οι επιστήμονες. Η Ελλάδα είναι όντως μια σεισμογενής περιοχή. Ωστόσο ο οποιοσδήποτε που θα ήθελε να δοκιμάσει ένα όπλο το οποίο μπορεί να προκαλέσει σεισμούς, δεν θα το δοκίμαζε σε περιοχή που δεν έχει ιστορικό σεισμών ώστε να μην τραβήξει την προσοχή. Και φέτος το Φθινόπωρο, το Αιγαίο ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς σεισμούς&
Angels Don’t Play This Haarp: Advances In Tesla Tecnhlogy τωνδρ. Νικ Μπέγκις και Τζην Μάνιν. Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το H.A.A.R.P. είναι εδώ
James Bond 007: Goldeneye. Όταν η φαντασία του Χόλιγουντ μπορεί να γίνει εφιάλτης. Είναι η μοναδική ταινία στην οποία γίνεται αναφορά και εφαρμογή στο όπλο ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Δείτε τη για να διαπιστώσετε τι μπορεί να κάνει.
Αρκεί να πληκτρολογήσετε τη λέξη H.A.A.R.P. ή CHEMTRAILS σε κάποια μηχανή αναζήτησης του Ίντερνετ. Οι μαρτυρίες καταγγελίες αναφορές επιστημονικές αποδείξεις είναι άπειρες!

Οι γνωστοί σ όλους πολεμοχαρείς αμερικάνοι είχαν τι φαεινή ιδέα να βγάλουν ένα όπλο που θα μπορεί με ακτινοβολία να δημιουργεί διέγερση στα μόρια της ανώτερης ατμόσφαιρας με αποτέλεσμα τη δημιουργία υψηλών η χαμηλών πιέσεων ανάλογα με το τι θέλουμε να προκληθεί.
Όπως όλοι μας γνωρίζουμε οι καιρικές μεταβολές προκαλλούνται από τις χαμηλές η τις υψηλές πιέσεις σε τμήματα της ατμόσφαιρας.
Μ αυτό το όπλο θα μπορεί ας πούμε μια χώρα να καταστρέψει δημιουργώνταε ένα κυκλώνα ή ένα τυφώνα ισοπεδώνοντας κυριολεκτικα τα παντα.
Και ερωτώ ολους τους νοήμονες αναγνώστες αυτού εδώ του αρθρου τι θα συμβεί εάν στη πραγματικότητα όλο αυτό το σύστημα τεθεί σε λειτουργία ? θα συμβεί αυτό που λένε οι παλιότεροι « θα μας κάψει ο θεός» η θα συμβεί κάτι άλλο ?

Μερικά ακόμη στοιχεία για το πρόγραμμα HAARP

Οι ιδέες στις οποίες βασίζεται το HAARP είναι εκείνες που ανέπτυξε το 1907 ο πολυεφευρέτης σέρβος φυσικός Νίκολα Τέσλα, ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουμε τα δίκτυα εναλλασσόμενου ρεύματος. Βαθιά ανθρωπιστής και οραματιστής όσο ελάχιστοι, ο Τέσλα είχε παθιαστεί με την ιδέα άντλησης ενέργειας από την ιονόσφαιρα και της ασύρματης τηλεμεταφοράς της. Εβλεπε τον συνδυασμό ιονόσφαιρας και πλανήτη σαν μια τεράστια μπαταρία που θα παρείχε δωρεάν ρεύμα σε όλους τους ανθρώπους. Για να αποδείξει το υλοποιήσιμο των θεωριών του κατασκεύασε έναν πύργο-κεραία, εντελώς ανάλογο των τωρινών του HAARP. Το πείραμά του πέτυχε εν μέρει, αλλά ο πύργος καταστράφηκε. Οι χρηματοδότες του, ενοχλημένοι από την εμμονή του στη δωρεάν διανομή ενέργειας, τον άφησαν να βουλιάξει στα χρέη. Λίγο πριν από το ξέσπασμα του πολέμου, ο Τέσλα παρουσίασε στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας την πρότασή του για ένα πλέγμα κεραιών που θα εντόπιζαν και θα κατέρριπταν ό,τι έμπαινε στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ. Οι ιδέες του περιγελάστηκαν ως φαντασιώσεις και ο Τέσλα πέθανε δυστυχής, πάμπτωχος και καταφρονημένος. Οι σημειώσεις του όμως κατασχέθηκαν από το FBI, ως ζήτημα εθνικής ασφαλείας...
Στις ιδέες αυτές στηρίχθηκε σαράντα χρόνια αργότερα ένας άλλος ερευνητής, ο φυσικός Μπέρναρντ Ιστλουντ (Dr Bernard Eastlund), όταν κλήθηκε στην Αλάσκα ως επιστημονικός σύμβουλος για να βρει έναν τρόπο αξιοποίησης των τεράστιων αποθεμάτων φυσικού αερίου που είχαν εντοπισθεί στο βόρειο τμήμα της. H περιοχή των κοιτασμάτων ήταν τόσο απόμακρη ώστε το κόστος μεταφοράς ενέργειας για την εξόρυξη και την κατασκευή δικτύου αγωγών να είναι απαγορευτικό. Ο Ιστλουντ βασίστηκε στις ιδέες του Τέσλα για να προτείνει την κατασκευή ενός ιονοσφαιρικού μεταφορέα ενέργειας. H πρότασή του δεν ενθουσίασε την εταιρεία εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων, ARCO, αλλά οι σχετικές ευρεσιτεχνίες που έσπευσε να κατοχυρώσει το 1985 ο Ιστλουντ είχαν μεγάλη απήχηση στους στρατιωτικούς. Αντελήφθησαν ότι με ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσαν να παρέμβουν στις τηλεπικοινωνίες παγκοσμίως και... έτι περισσότερα. Ανέθεσαν λοιπόν το 1993 στη θυγατρική τής ARCO που είχε τα δικαιώματα των πρώτων ευρεσιτεχνιών του Ιστλουντ να κατασκευάσει το HAARP. Το 1994 μια εταιρεία του στρατού, η Ε-systems, εξαγόρασε τη θυγατρική τής ARCO και αμέσως μετά ανακοίνωσε την επέκταση των ερευνών τού HAARP στον τομέα της υπόγειας τομογραφίας. Αυτό στρατιωτικά μεθερμηνεύεται στο ότι οι εν λόγω ακτινοβολίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καταγραφή υπόγειων στοών, τούνελ και... καταφυγίων.

Οι όλες εξελίξεις έκαναν τον Ιστλουντ να αντιδράσει. Απεκάλυψε ότι οι στρατιωτικοί μετέστρεφαν την αρχική ερευνητική αποστολή τού HAARP σε ένα υπερόπλο. Εξέχοντες φυσικοί πήραν τη σκυτάλη σε περιοδικά όπως το Physics and Society, όπου εξέθεσαν την αγωνία τους για τις πιθανές προεκτάσεις. Διάφοροι ερευνητές που κατά δήλωσή τους εργάζονταν για το HAARP άρχισαν να αφήνουν να διαρρέουν - ανωνύμως πάντα - οι νέοι στόχοι του προγράμματος. Από τα όσα έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί ως σήμερα, εικάζεται ότι το HAARP έχει πλέον τις ακόλουθες τρομακτικές «επιχειρησιακές δυνατότητες»:
* Να εστιάζει σε συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη και να διαλύει τις τηλεπικοινωνίες του αντιπάλου.
* Να υπερφορτώνει τα ενεργειακά δίκτυα και να δημιουργεί μπλακάουτ.
* Να εντοπίζει πυρηνικούς πυραύλους και να τους καταστρέφει με υπερθέρμανση των ηλεκτρονικών τμημάτων τους.
* Να ακτινογραφεί το υπέδαφος και να καταγράφει κάθε φυσικό ή τεχνητό τούνελ ή κοίλωμα.
* Να παρεμβαίνει στη διαδικασία εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων για να τα εκτονώσει ή (αντίθετα) να τα δημιουργεί. Για παράδειγμα, μπορεί να συντελέσει στην αποδυνάμωση τυφώνων ή στη δημιουργία τους.
* Να δημιουργεί μικροκλίμα, όπως π.χ. βροχόπτωση, ομίχλη κ.ά.
* Να δημιουργεί τεχνητώς όζον - σε περιοχές π.χ. όπου η τρύπα του όζοντος έχει μεγεθυνθεί επικίνδυνα - ή να... το καταστρέφει.
* Να διεγείρει ψυχολογικά πληθυσμούς μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας συγκεκριμένων συχνοτήτων, οδηγώντας τους είτε σε ακραία συμπεριφορά είτε σε πνευματική κατατονία.

Ενα τέτοιο πολλαπλό φάσμα δυνατοτήτων είναι βεβαίως ό,τι καλύτερο για τους θιασώτες σεναρίων συνωμοσίας. Οταν μάλιστα για το καθένα υπάρχει και μία πατέντα του Ιστλουντ κατοχυρωμένη, συν άλλες τόσες κατοπινές που έχουν χαρακτηρισθεί υψίστης ασφαλείας και δεν επιτρέπει το Πεντάγωνο τη δημοσίευσή τους... Το υλικό μυθιστοριογραφίας είναι όντως εκρηκτικό. Πώς να ξεχωρίσει κανείς την ήρα από το στάρι; Το πιο πρόσφατο και συγκλονιστικό σενάριο είναι αυτό που κυκλοφορεί χάρη στα e-mail ενός ανώνυμου μετεωρολόγου ο οποίος δηλώνει ότι εργάζεται για το HAARP. Σύμφωνα με αυτή τη μέχρι στιγμής αναξιόπιστη πηγή, το HAARP είναι η τελευταία ασπίδα προστασίας του πλανήτη μας!
Κατά τα λεγόμενά του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέθεσε μυστικά στις κυβερνήσεις των πιο προηγμένων τεχνολογικά χωρών τα πορίσματα μελετών του, σύμφωνα με τα οποία η εξέλιξη του κλίματος σε συνδυασμό με τη μείωση του όζοντος στην ατμόσφαιρα θα απαλείψει τη ζωή από τη Γη στα επόμενα 75 χρόνια! Οι κυβερνήσεις συναίνεσαν σε ένα μυστικό σχέδιο παρέμβασης στο κλίμα, ονόματι «Ασπίδα» (The Shield Project), ώστε τουλάχιστον να μπολιάζεται με τεχνητά δημιουργούμενο όζον η κατά περίπτωση πιο ευαίσθητη περιοχή. Στόχος είναι σταδιακά, ως το 2050, να αντιστραφεί η φθίνουσα πορεία. Για να επιτευχθεί αυτό - λέει - ψεκάζεται η ατμόσφαιρα από αεροσκάφη των συνεργαζόμενων χωρών (και σε αυτές περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ευρωπαϊκή Ενωση και η Ρωσία) με σωματίδια βαρίου, αλουμινίου και τιτανίου. Αυτά δημιουργούν τον αναγκαίο δεύτερο πόλο, με πρώτο εκείνον της ιονόσφαιρας. Το HAARP εκπέμπει στην ιονόσφαιρα την αναγκαία ενέργεια, η οποία ανακλώμενη επιστρέφει στην ατμόσφαιρα, προς τον «πόλο» των ψεκασμένων σωματιδίων. Από την παραγόμενη ηλεκτροδιέγερση έχουμε τεχνητή παραγωγή όζοντος, που εμποδίζει την καρκινογόνο δράση του Ηλίου στη φύσει απροστάτευτη περιοχή...

To δάσος των κεραιών του HAARP «φυτρώνει» στην επαρχία Gakona της Αλάσκας
Αν αυτό επιτελείται, γιατί η όλη μυστικότητα; Αφενός - λέει ο ανώνυμος πληροφοριοδότης - διότι ο πανικός από τη γνώση του επερχομένου θα προκαλέσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις, αφετέρου διότι τα ψεκαζόμενα σωματίδια δημιουργούν και θα δημιουργήσουν τις επόμενες δεκαετίες εκατομμύρια έως και δισεκατομμύρια θύματα, κυρίως από παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος!

Οσο κι αν ένα τέτοιο σενάριο κόβει την ανάσα, ελλείψει επώνυμης καταγγελίας και διασταύρωσης στοιχείων είμαστε υποχρεωμένοι να το θωρούμε ως αποκύημα φαντασίας. Αλλά δεν μπορούμε να μη σημειώσουμε κάτι εξαιρετικά επώνυμο και επίσημο που καταγγέλθηκε τον Αύγουστο του 2002: H ρωσική Βουλή, η Δούμα, παρουσίασε στον πρόεδρο Πούτιν το πόρισμα έρευνας των επιτροπών διεθνών σχέσεων και άμυνας, υπογεγραμμένο από 90 βουλευτές, όπου καταγράφεται: «Οι ΗΠΑ δημιουργούν νέα ολοκληρωμένα γεωφυσικά όπλα που μπορούν να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα της Γης... H σημασία του ποιοτικού αυτού άλματος μπορεί να παραβληθεί μόνο με τη μετάβαση από την εποχή του σιδήρου στην εποχή της πυρίτιδας, ή από τα συμβατικά όπλα στα πυρηνικά όπλα. Αυτός ο νέος τύπος όπλων διαφέρει από όλους τους προηγούμενους τύπους όπλων στο ότι η ατμόσφαιρα μεταβάλλεται μονομιάς σε αντικείμενο άμεσης επίδρασης και συστατικό στοιχείο του όπλου». Το τι επακολούθησε αυτής της καταγγελίας και γιατί η τωρινή σιγή της Μόσχας, μας είναι άγνωστα. Να πείστηκε για τον υπέρτερο σκοπό και όντως να συμμετέχει στον μυστικό ψεκασμό μιας Γης που αργοπεθαίνει; Ισως η σιγή να είχε σχέση με την πρόσφατη είδηση της 29ης Μαρτίου 2004 ότι η Ρωσία ανέπτυξε ένα «επαναστατικό όπλο» που μπορεί να εκμηδενίσει την αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ;... Επίσης άγνωστος είναι ο ρόλος της Κίνας σε αυτή την ιστορία. Να είχαν δίκιο οι ψιθυριστές ότι η πρεσβεία της στο Βελιγράδι βομβαρδίστηκε γιατί εκεί βρισκόταν μια κεραία αντίστοιχη των κεραιών του HAARP, η οποία και συνέβαλε στην κατάρριψη του βομβαρδιστικού Stealth των ΗΠΑ; Ή το, ακόμη πιο τραβηγμένο, σενάριο που λέει ότι η απόφαση για την επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία ελήφθη τη δεκαετία του '80, όταν ανιχνεύθηκαν τέτοιες εκπομπές προερχόμενες από εκεί; Κατά τους ψιθυριστές, οι απόκρυφες σημειώσεις του Τέσλα είχαν βρει τον δρόμο για την πατρίδα τους και... κάποιοι τις διάβασαν με ζήλο. Πάμπολλα ερωτήματα, για τα οποία θα έχουμε ίσως απαντήσεις στα αμέσως επόμενα χρόνια. Ως τότε θα κοιτούμε πλέον με καχυποψία τις κάποτε αθώες ουρές των αεροπλάνων στον ουρανό...

ΥΓ.: Ο Ιστλουντ εργάζεται από το 1998 για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) με στόχο την υλοποίηση ενός δορυφόρου. Επονομαζόμενος Thunderstorm Solar Power Satellite ο δορυφόρος αυτός θα μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε μικροκύματα για να καταστέλλει μέσω αυτών τυφώνες στη Γη ή να περιστέλλει καταιγίδες. Ενας HAARP του Διαστήματος.

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Σχόλια   

 
0 #1 project ibm megegioeuprosdektos 18-06-2010 17:04
Συνολικό έργο MEREGIO IBM

ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΛΕΓΧΟY ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

! παρακαλω διαδοστε στο κοσμο το κειμενο, διότι ήδη διαγραφεί !

και πολλοί είχαν Scripting αρχική σελίδα. Ακόμα και την ιστοσελίδα μου και των φίλων μου.
Όλοι το έχουν, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι είναι ή τι κάνει - το energy box"
(Νέος ηλεκτρικός μετρητης, για να δείτε πόση ηλεκτρική ενέργεια καταναλώνεται).

Το εχουμε ηδη παρει χωρις να ανησυχουμε χωρις να ζηταμε¨τον ηλεκτρισμο του διαδικτυου

Δεν είναι το internet μεσω ρευματος που θα είχε σταματήσει για τις επιχειρήσεις, ιδίως εκείνες των ευρυζωνικών 3G και που θα ειχαν τεθεί σε πτώχευση.
.
Το ENERGY BOX είναι πομπός GPRS συχνότητα (όπως το ραντάρ) και είναι ένα είδος μείγματος μεταξύ Διαδικτύου GSM και 3G. Έχει επίσης ένα «tester Eshelon", ένα σύστημα PLC (Powerlίνη Communication ισχύος = επικοινωνίας μεσω ηλεκτικης γραμμης )της εταιρείας Televent ESCHELON για να αλλάξει τον ηλεκτρισμο.

Πρόκειται για μια ευρυζωνική σταθερα ανοικτη σύνδεση, όχι μόνο για εκείνα τα δευτερόλεπτα που η εταιρια ρευματος τη χρησιμοποιεί.

Το κουτί μας ακτινοβολεί όχι μόνο την άμεση ακτινοβολία του 3G (επιπλεον προκειται για μια πολύ κακοήθη συχνότητα παλμών και μόνο για στρατιωτική χρήση), αλλά τα ερεθίσματα αυτα εισέρχονται στο σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας και έτσι ο χωρος του σπίτιου μετατρέπεται σε πεδιο υψηλής συχνότητας παλμων 3 G το οποίο είναι συνδεδεμένο με το διαδίκτυο και μπορεί να εκπέμψει προφανώς πολλές φορες θάνατο (λευχαιμία).

Αυτο το κουτι δεν μεταδίδει στην εταιρια ρευματος ΔΕΗ αλλα στο Διαδίκτυο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το σύνολο του ηλεκτρικού συστήματος έχει μεταμορφωθεί σε ένα σύστημα επικοινωνίας.

Για ποιο λογο ήταν η επιλογή το δικτύο Internet? γιατι είχε εγκατασταθεί στα σπίτια μας με τέτοια σιωπή και απόρρητο? γιατί να αντικαθιστά την ηλεκτρική ενέργεια με ένα σύστημα επικοινωνίας;

ΑΠΛΟ:

3G αποτελεί ήδη ένα αποτελεσματικό στρατιωτικό σύστημα και το τηλέφωνο αποτελει μια παραληλη εφαρμογη.

Το κυροως πρόβλημα με τους ιστούς και τις κεραίες που μεταδίδουν μεταξύ τους θα ήταν πρωτιστως
ενας καλος ελιγμος συγκαλυψης

(Η πρώτη "Σπίτια του Διαδικτύου στον κόσμο")

Δεν βοηθά απορρίψει καποιος το "box" επειδή ο γείτονά του εξακολουθεί να έχει ενα αλλο box που μεταδίδει παλμούς στο σπίτι σας μέσω του ηλεκτρικού συστήματος.
Όπως και να είναι, εχουμε το δικαιωμα να μη να δεχτούμε το Ενεργειακο Box , διοτι οι αρχές που εφαρμοζουν δεν ειναι νομιμες και φανταστείτε την "αναγκαστική ακτινοβολία.
Η πραγματική βάση στην πρώτη θέση είναι να αλλάξει το ηλεκτρικό μας σύστημά σε ένα σύστημα επικοινωνίας που εισάγεται απλά για μια «πλήρη έλεγχο».
Τώρα, η ηλεκτρική ενέργεια υπόκειται σε άλλη νομοθεσία, το «δίκαιο της επικοινωνίας. "
Ο νόμος αυτός δίνει στο ίδρυμα FRA (Försvarets ίδρυμα ραδιόφωνικο - ένα είδος Echelon σουηδικής άμυνας), ένα σύστημα κατασκοπείας στη Σουηδία, καθώς και το δικαίωμα να διενεργεί τις δραστηριότητες κατασκοπείας.
Μπορεί να διαβάσει mail, να ακούει το τηλέφωνο και να ελέγχει κάθε είδους επικοινωνία, συμπεριλαμβανομ ένης της "Internet-ηλεκτ ρική ενέργειας" και με αυτό το σπίτι σας.
Η κυβέρνηση της Σουηδίας για να είμαστε ακριβείς δίνει στις FRA ένα νέο υπερυπολογιστή (Brain-υπερυπολογιστής).
Εκείνοι που ξέρουν ήδη κάτι σχετικά με τη συχνότητα και τις τεχνικές μικροκυμάτων σίγουρα γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητες ελέγχου. Μέσω αυτής, κάθε υπολογιστής (PC) είναι συνδεδεμένοι με το νέο "Internet ηλεκτρισμος", οπότε όλα, απολύτως όλα βρίσκονται σε "επικίνδυνη ζώνη" για τις επιθέσεις από το Διαδίκτυο.

Τράπεζα, αστυνομία, τα νοσοκομεία, καθώς και κάθε εταιρεία που χρειάζεται ηλεκτρική ενέργεια δεν μπορεί πλέον να επικαλεστεί τα firewalls και antivirus απέναντι στο νεο Internet-ηλεκτρισμος.

Server στον οποίο συνδέεται με το INTERNETHOUSE" σας είναι άγνωστος. : =)

Αν ένα από αυτους τους server χρησιμοποιούν το «ELF τροποποιημενο (Extreme Low Frequency - εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα = συχνότητα του εγκεφάλου τεχνητή) είναι εύκολο να επιτευχθουν 3D εικόνες σε κάθε δωμάτιο και μπορεί να ακούσει κάθε συνομιλία. Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι μπορείτε εύκολα να στείλει οποιαδήποτε συχνότητα σε όλο το δίκτυο με το Διαδίκτυο, ακόμη και εκείνες που επηρεάζουν τη συχνότητα του εγκεφάλου του ανθρώπου.
(Ένα τηλεχειριστήριο για όλους τους ανθρώπους;-)

Είμαστε το μεγαλύτερο πείραμα που ασχολούνται με τα κύματα του ανθρώπινου εγκεφάλου που ο κόσμος έχει γνωρίσει ποτέ. Η Σουηδία και η Φινλανδία ηταν πάντοτε χώρες όπου πειράματα σχετικα με μικροκυμάτα πραγματοποιήθηκ αν σε ευρεια κλίμακα, γιαυτο ειναι και οι πρώτες που λαμβάνονται στο σύστημα.

Αν ολα πανε καλα άλλες χώρες θα ακολουθήσουν. Η Γερμανία έχει ήδη ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για το project. Το ίδιο ισχύει και για άλλα κράτη.

Εμείς απορρίπτουμε κατηγορηματικά τo energy box και να πείσει τους γείτονές μας να μη συμμετάσχουν.

Πρέπει να διαδώσουν γρήγορα πληροφορίες σχετικά με αυτό το νέο σύστημα στο κοινο και να αποκαλυφθουν αλα τα ψεμματα τους (εφημερίδες, internet, τηλεόραση κλπ) .. Οποιος μπορεί παρακαλώ να συμβάλει, δεδομένου του επείγοντος, δεδομένου ότι Αυτό το πρώτο πείραμα είναι ήδη σε εξέλιξη.

Αν δεν σταματήσετε τώρα, ώστε όλος ο κόσμος θα πάρει αυτό το σύστημα.

Υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ αυτού του box και το μεγαλύτερο σύστημα HAARP στον κόσμο, «Lois»στη νότια Σουηδία, chemtrails (chemtrails), FRA, το Echelon και το πώς η Σουηδία «ενοικιάστηκε στο ΝΑΤΟ , προκειμένου να γινει δοκιμή των νέων αυτών εξωτικών οπλικών συστημάτων στο Norrland (βόρεια Σουηδία), χωρίς τον έλεγχο του σουηδικού στρατού. Φούρνο μικροκυμάτων, ήχου, επεκτάσιμη, chemtrails, νανο κ.λπ. ..

Η Σουηδία έχει καταστεί μία από τις σημαντικότερες στρατιωτικα χώρες χαρης το "LOIS" δοκιμες ολπων του του ΝΑΤΟ,χαρη της γεωγραφικης της θεσης, κ.λπ. ..

! (το βαρίο που περιεχεται στα chemtrails κάνει τους ανθρώπους ορατά στο ραντάρ) !

Τώρα ο μικρός διακόπτης ενέργειας αποτελεί μέρος της U. S. Πατριωτικού Νόμου (επίσης γνωστή ως «πατριαρχική Axe 1 & 2"“Patriarcal Axe 1 & 2”), που προφανώς ακολουθουν αυτομάτως το ΝΑΤΟΑμερική στη Σουηδία.

Πλήρης έλεγχος των κατοικιών και η συμπεριφορά του κόσμου είναι μόνο η αρχή.

3G και το Ενεργειακή Box είναι βασικά ήδη ένα μέρος των νέων οπλικών συστημάτων και είναι προφανές ότι το ΝΑΤΟ σχεδιάζει περαιτέρω δοκιμή για το σουηδικό πληθυσμό.

Μερικά οπλικά συστήματα μπορεί μόνο να δοκιμαστουν μονο"ζωντανά" in vivo και στους ανθρώπους. φετινeς δοκιμές ειναι μόνο ένα μικρό μέρος της "Lois" στο σχέδιο δοκιμής. Μόλις τελειώσει η δοκιμαστική φάση, το πείραμα θα επεκταθεί σε μεγάλη κλίμακα. ΛΟΗΣ καλύπτει το σύνολο της Σουηδίας και συνδέεται με 3G, energy-box με τη LOFAR της Κεντρική ευρωπης και την «ICEcat στην βόρεια Σκανδιναβία. (LOFAR είναι ένα σύστημα HAARP στο κέντρο της Ευρώπης, αναμεσα Ολλανδίας και Γερμανίας.)

Προσπαθήστε να καταλάβετε αυτό που έχουμε στα σπίτια μας και πόσο την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον κόσμο!
Ποιος θα σταματήσει το σύστημα, αν δεν ήταν οι ίδιοι;
Συλλέξτε πληροφορίες, βγαλτε τα συμπερασματα σας , σκεφτείτε όλα στοιχεια που βρισκετε και μην ξεχάσετε.


Βοηθηστε να σταματήσει το box ελέγχου μυαλό και το πείραμα σε μεγάλη κλίμακα στην Ευρώπη!

Κουτί με πομπό GPRS και το σύστημα PLC φωτο 1

Χωρίς κουτί πομπός και μόνο το σύστημα PLC φωτο 2

Ειδήσεις:

1. Τώρα είναι απαγορευμένο να εξετάστει η υπόθεση και οι εταιρείες ρευματος δεν θα μιλήσουν για το σύστημα PLC.

2. Lois είναι πλέον έτοιμο και ορισμένες από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές είναι άμεσα συνδεδεμένα με το σύστημα αυτό.

3. IBM δίνει το μεγαλύτερο υπερυπολογιστές στον κόσμο για να ΛΟΗΣ "δωρεάν".

(Ήταν η IBM που δημιούργησε το προγραμμα αριθμων »για την πολωνικα και τα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.)

4. Η Γερμανία και η Ολλανδία θα είναι η επόμενη που θα έχουν το Energy Box.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες !!!???

Αποκαλύπτεται το κείμενο αυτό, αν θέλετε!

Η σουηδική αγορά ενέργειας αντιμετωπίζει κάποιες μεγάλες αλλαγές, μετά από απόφαση της κυβερνησης οπου όλοι οι ιδιοκτήτες των δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας πρέπει να πληρούν τις "AMR-συστημάτων "(ΑΑυτόματες METER Reading = αυτόματη ανάγνωση μετρητών)για τη συλλογή στοιχείων για την κατανάλωση ενέργειας από τους πελάτες τους.

Η ενεργειακή εταιρεία "Falu Elnät AB χρησιμοποιεί 3 διαφορετικες γραμμες ηλεκτρισμου και διαμεσω των συστηματων AMR ενημερωνει για τα στοιχεια κατανάλωσης ενέργειας σε μεμονωμένους ηλεκτρικους μετρητές.

Αυτό το σχέδιο εργασίας είναι μια αναλυτική μελέτη του "Falu Elnät» για την εφαρμογή αυτών των συστημάτων που ονομάζεται turtle , Sene CustCom Avalon και X-base Enermet.

Τα συστήματα αξιολογούνται χωριστά για να δώσει μια στατιστική επισκόπηση των επιδόσεών τους και να αναλύσουν τι προκαλεί η ποικιλία των επιδόσεων σε διάφορους τομείς, στο εσωτερικο διαφορετικων συστήματων.

Τα "δίκτυα" διανομης ενέργειας δείχνουν την δυσλειτουργικοτ ητα τους με σκοπο να προωθησουν τα συστημάτων επικοινωνίας και τα συστηματα που αναλύονται είναι σαφώς επηρεάζονται από αυτό. Τα συστήματα αυτα εμφανιζουν μεγάλες διακυμάνσεις στις επιδοσεις των μεταξύ τους επικοινωνίας.

Η εξασθένηση του σηματος και ο θόρυβος επηρεάζει ζώνη συχνοτήτων επικοινωνίας που εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες απώλειες οι οποιες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν για το σύστημα.

Οι απώλειες αυτές μπορούν εν μέρει να αποφευχθούν με την προσεκτική τοποθέτηση τηε γραμμης ηλεκτρικης εποικοινωνιας, τον εντοπισμό και το φιλτράρισμα των πηγών θορύβου και τη χρήση ενίσχυτη στους τερματικους σταθμους του σήματος του αναμεταδότη.

HAARP Συστήματα -ραντάρ - Ραδιόφωνο Teleskop

Lois: νότια Σουηδία.
Arecibo, Πουέρτο Ρίκο?
Τσερνομπίλ 2: Ρωσία
HAARP: Gakona, Αλάσκα?
Hipas: Chena Hot Springs, Αλάσκα?
Eiscat: Tromsø, Νορβηγία, Σουηδία, Finnland-
SPEAR: Svalbard
Sura: Nizhniy Novgorod, Ρωσία?
Nostradamus-Project:: Γαλλία, συγκλήθηκαν Εκτός Dreux και Département Eure et Loir.
LOFARΟλλανδία
Sondrestrom: Γροιλανδία
Jicarmaca: Περού
Του Κιότο: Ιαπωνία
Μυλόπετρα Hill: North Chelmsford, Μασαχουσέτη, ΗΠΑ
Irkutzk: Σιβηρία
Kharkov:
Esrad: Σουηδία
Κυνηγετικό μαχαίρι: η Φινλανδία και η Ισλανδία
SGO: Sodankylä ionosonde, Φινλανδία
Stare: Scandinavian Twin Auroral Radar
SuperDarnSuper Dual δίκτυο ραντάρ Auroal
NERC : Aberystwyth στη Δυτική Ουαλία (UK)


*** Εάν καταλαβαίνετε τώρα τι ειναι το HAARP συνειδητοποιήσε ι ακόμα γιατι οι πόλοι λιώνουν τόσο γρήγορα ***Νέο:

Μια μεγάλη μελέτη που έγινε στη Γερμανία έδειξε ότι σχεδόν όλα τα ατομα που εκτίθενται σε ακτινοβολία από τα 3G έχει μια αλλαγή στο νωτιαίο μυελό. ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ της λευχαιμίας!

Ένας νέος νόμος της σουηδική κυβέρνηση (με απλα λογια λεει), μπορουν πλεον να παρθουν τώρα απο τους ανθρώπους τα ζωτικής σημασίας πραγματα» (τηλεόραση, τηλέφωνο, κλπ. ραδιόφωνο.). Γιυτο άρχισε να αποδομήται η σταθερή τηλεφωνία. Ως αντικαταστατη της σταθερης τηλεφωνιας όλοι πρέπει να έχουν μια σταθερη εγκατασταση κινητης τηλεφωνιας (με σταθμο βασης στο σπίτι κάτω από το κρεβάτι). Αν δεν το θέλουν, τότε ...: δεν υπάρχει τηλέφωνο. Ήδη πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν έχουν πλεον τηλεφωνο,γιατι δε κατανοούν το mobilphone και δε μπορουν να τηλεφωνησουν ουτε σε για καταστάσεις εκτακτου αναγκης, όπως ασθενοφόρο. (Αυτο δεν ειναι κατα βαση φόνος; Πρωτα από την αναγκαστικη ακτινοβολία και στη συνέχεια δεν το τηλέφωνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης!)

Δυστυχώς, η πολιτικος (γυναίκα) που θα μπορούσε να παραπονεθεί και να παράσχει καποια βοήθεια είναι επίσης ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας που φτιαχνει αυτό το σύστημα σταθερών τηλεφωνων κινητής τηλεφωνίας.

Η Σουηδία είναι φανταστική!

Ο νόμος fra τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιανουάριο του 2009 που επίσημα παραδέχεται οτι παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα. Τα 12 σημεία που προστατεύουν τον πολίτη, όπως είπαν, θα χρησιμοποιηθούν αργοτερα

(Ο Χίτλερ ελεγε σίγουρα το ίδιο πράγμα.)

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής αυξάνει κάθε λογαριασμο κατά περίπου 10%.

Περίπου δύο εβδομάδες πριν από τον σεισμό ήταν στη νότια Σουηδία, ενας τεράστιας βρυχθμός που έκανε τα σπίτια να χορευουν.

Ειπώθηκε για να είναι αστραπή και αυτη ήταν τόσο μεγάλη ώστε ενας πιλοτος μπορούσε να τη δει και στη Νορβηγία.

Λίγες μέρες πριν από τον σεισμό υπήρξε το μεγαλύτερο black-out (και για το τηλέφωνο)που εχει γινει μέχρι στιγμής σε όλη την βόρεια Σουηδία. Η διαταραχή κράτησε σχεδόν μια ολόκληρη εβδομάδα.

Αυτή η διακοπή δεν έχει να κάνει αμμεσα με το Lois, αλλά μόνον έμμεσα (το κιβώτιο και το ΛΟΗΣ συνδεθηκαν μεταξύ τους).

Τέθηκε σε λειτουργία στο βόρειο τμήμα της Σουηδίας ο νεος ηλεκτρισμος με το νέο σύστημα ισχύος plc. Αυτός ο νεος ηλεκτρισμος δημιουργεί μεγάλα προβλήματα για τους μετασχηματιστές ηλεκτρικής ενέργειας, επειδή οι μετασχηματιστες δεν αφηνουν το νεο ηλεκτρισμο να περασει με ευκολια.

Την νύχτα πριν από τον σεισμό πετουσαν αεροσκαφη ψεκασμου τροφοδοσιας εν μεσω νυκτος για πρώτη φορά . Κανονικά στη Σουηδία στον Βορρά πολύ σπάνια γινονται ψεκασμοι και συνήθως μόνο για τον έλεγχο του καιρου. Δεν τα έχω δει ποτέ τη νύχτα.

Στη συνέχεια ήρθε ο σεισμός.

Αυτός ο σεισμός και οι αστραπές προήλθαν εξαιτίας της διακυμανσης της ενέργειας που προκαλείται από το ΛΟΗΣ. Είχαμε μια μεγάλη τύχη, γιατί θα μπορούσε να συμβεί το ιδιο, όπως στο Τσερνομπίλ, και έτσι θα είχαμε «ακτινοβόλα Χριστούγεννα».

Η Σουηδία έχει πλέον στην κατοχής της πιο ισχυρο οπλο,το μεγαλύτερο και πιο φοβερο στον κόσμο και τα πειράματα έχουν ξεκίνησει το καλοκαίρι.

Δεν θα είναι το πρώτος και ο τελευταίος σεισμός, διότι χάρη στη Lois έχουμε πλέον την δυνατοτητα να ελέγχουμε ολοκληρο το ηλεκτρομαγνητικ ό πεδίο της γης. Σίγουρα θα ξαναδοκιμαστει, όπως δήλωσα και πριν, και έτσι το ΛΟΗΣ θα παίζει μεγάλο ρόλο για το μέλλον της ανθρωπότητας, ή μάλλον το «Μη μέλλον». Σύμφωνα με το Nostradamus, ένας από τους λίγους που ειχαν προβλεψει κάτι σχετικά με Lois στη νότια Σουηδία, το σύστημα αυτό και τα σχετικά πειράματα θα καταστρέψει το ηλεκτρομαγνητικ ού πεδίου της Γης. τοτε, καληνυχτα! .

Από τις μεγάλες ηλεκτρικές διακοπές ρεύματος μπορούμε να παρατηρήσουμε και αλλαγές στο ηλεκτρικο δικτυο. Όλα είναι σε μια διαφορετική συχνότητα και αυτό μπορουμε να το δουμε σε πολλές συσκευές.

Κύριες επιπτώσεις:

Πολλές φυσικές ασθένειες και συναισθηματικες τους ανθρώπους, μεγάλη διαταραχές του ύπνου, μικρής διακοπές ρεύματος εκρηξεις λαμπων, δίκτυο κινητής μερικώς υπο καταρρεύση, τηλέφωνα που δεν λειτουργούν, απίστευτο κύμα ηλεκτρικής ενέργειας και ακτινοβολίας στα ηλεκτρικά δίκτυα υπολογιστών, διαδικτύο και mail να σερνονται, κλπ. ..

Πολλοί θα εκδηλωνουν αλλαγές στην προσωπικότητα και άλλες διαταραχές της συνείδησης, ιδιαίτερα στον τομέα της μνήμης.

Και όλα αυτά μόνο εξαιτιας του μικρου αυτοθ μετρητη, ο οποίος δε αθα πρεπει να εχει καμια επιδραση στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Ή πχι;

Η αντίδραση σε αυτό το κείμενο:

Γεια σου, κύριε ....,

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας

Ως μηχανικός τηλεπικοινωνιών και των τεχνικών εμπειρογνωμόνων για την τεχνική MIL μόνο να επιβεβαιώσω αυτή την τάση.

Η EnBW MEREGIO θα τοποθετησει αυτους τους μετρητες βαση του project meregio μαζι με την IBM.

www.ibm.com/think/de/energy

Εάν σε ένα ματρητη εχει τοποθετηθει ενα module GSM ή UMTS μπορούν γινει συσχετισμος με το time-code διαμεσω του ακριβους GPS σήματος εκεινη τη χρονικη στιγμη.

Έτσι, το δίκτυο συμπεριφέρεται όπως ένα μικρόφωνο 3D.

Η παρουσία των ανθρώπων ή των ζώων μπορεί να διαμορφωθει εξισοροπειται με τη χρήση ενός δοκιμαστικου μοντέλου .

Μέσα από μια διασταύρωση με διαμόρφωση συχνότητας για σύνδεση μπορείτε να πάρετε το κάθε μοντέλο που έχει ζητηθεί.

το status Όργουελ ή τη διαδρομή προς το φασισμό που βιώνουμε τώρα.

Η IBM συνεργάζεται με τις υπηρεσίες στις βάσεις δεδομένων και σημασιολογικής ανάλυσης σημασιολογικό μοντέλο.

ΜΕ αυτό μπορεί να κατασκευαστεί αυτόματα για κάθε άνθρωπο ένα προφίλ.

Γραφείων με σκοπο ληψεις χεηματων για λογαριασμο τριτων χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό εδω και χρονια.

Οι πωλητές εν αντιστοιχεια δημιουργουν βρισκουν αρχεια μοαντελα πληροφοριων για να ταιριάζουν με τα στοιχεία του κάθε πελάτη.
Ετσι οι πελατες ειναι εντελως γυμνοι απεναντι στους ποωλητες.

Αυτό παραβιάζει μαζικά τα θεμελιώδη νόμο.

Ο βασικός νόμος θα να εξαλειφθει βαθμιαία από τη Συνθήκη της Λισαβόνας και στη συνέχεια θα έχουμε καθαρό φασισμό.

Καλα να περνατε.

Οι ιστοσελίδες των πληροφοριών:

· http://www.echelon.com/metering/
· http://www.hunttechnologies.com/plc_solutions.asp
· Utility Products - ABB-Supported MEREGIO Project Uses Smart Grid ...
· KIT/Universität Karlsruhe - IISM - Information & Market ...
· EnBW AG: MeRegio - das schlaue Netz
· E-Energy - MEREGIO
· Institut AIFB - MEREGIO - Minimum Emission Regions
· The Briefing Room » ABB-Supported MEREGIO Project Uses Smart...
· www.metering.com | German government- funded smart grid project now ...
· MEREGIO project uses Smart Grid technology to minimize emissions
· Smart grids make sustainable cities
· E-Energy: MEREGIO
· 081121_MEREGIO_EIfER-DG-Workshop_LW
· EnBW AG: Die Heinzelmännchen kommen
· Research Reports International
· EnBW AG: MeRegio - das schlaue Netz
· SAP Research Report 2007/2008 ? Thinking out of the Box
· BMWi - Federal Ministry of Economics and Technology - Press ...
· ABB part of smart grid project in Germany


Μετάφραση του κειμένου από τα Αγγλικά και τα Γερμανικά έγινε από τον χώρο εναλλακτικών

Και ενθαρρύνοντας τη δημοσίευση του κειμένου, αναφέροντας την πηγή, χωρίς να τροποποιείται το περιεχόμενό της. Σας ευχαριστώ.

Παράθεση
 
 
+3 #2 COMMENT_TITLE_R E Haarp. Τι είναιeuprosdektos 18-06-2010 17:10
Συνολικό έργο MEREGIO IBM

ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΛΕΓΧΟY ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

! παρακαλω διαδοστε στο κοσμο το κειμενο, διότι ήδη διαγραφεί !

και πολλοί είχαν Scripting αρχική σελίδα. Ακόμα και την ιστοσελίδα μου και των φίλων μου.
Όλοι το έχουν, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι είναι ή τι κάνει - το energy box"
(Νέος ηλεκτρικός μετρητης, για να δείτε πόση ηλεκτρική ενέργεια καταναλώνεται).

Το εχουμε ηδη παρει χωρις να ανησυχουμε χωρις να ζηταμε¨τον ηλεκτρισμο του διαδικτυου

Δεν είναι το internet μεσω ρευματος που θα είχε σταματήσει για τις επιχειρήσεις, ιδίως εκείνες των ευρυζωνικών 3G και που θα ειχαν τεθεί σε πτώχευση.
.
Το ENERGY BOX είναι πομπός GPRS συχνότητα (όπως το ραντάρ) και είναι ένα είδος μείγματος μεταξύ Διαδικτύου GSM και 3G. Έχει επίσης ένα «tester Eshelon", ένα σύστημα PLC (Powerlίνη Communication ισχύος = επικοινωνίας μεσω ηλεκτικης γραμμης )της εταιρείας Televent ESCHELON για να αλλάξει τον ηλεκτρισμο.

Πρόκειται για μια ευρυζωνική σταθερα ανοικτη σύνδεση, όχι μόνο για εκείνα τα δευτερόλεπτα που η εταιρια ρευματος τη χρησιμοποιεί.

Το κουτί μας ακτινοβολεί όχι μόνο την άμεση ακτινοβολία του 3G (επιπλεον προκειται για μια πολύ κακοήθη συχνότητα παλμών και μόνο για στρατιωτική χρήση), αλλά τα ερεθίσματα αυτα εισέρχονται στο σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας και έτσι ο χωρος του σπίτιου μετατρέπεται σε πεδιο υψηλής συχνότητας παλμων 3 G το οποίο είναι συνδεδεμένο με το διαδίκτυο και μπορεί να εκπέμψει προφανώς πολλές φορες θάνατο (λευχαιμία).

Αυτο το κουτι δεν μεταδίδει στην εταιρια ρευματος ΔΕΗ αλλα στο Διαδίκτυο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το σύνολο του ηλεκτρικού συστήματος έχει μεταμορφωθεί σε ένα σύστημα επικοινωνίας.

Για ποιο λογο ήταν η επιλογή το δικτύο Internet? γιατι είχε εγκατασταθεί στα σπίτια μας με τέτοια σιωπή και απόρρητο? γιατί να αντικαθιστά την ηλεκτρική ενέργεια με ένα σύστημα επικοινωνίας;

ΑΠΛΟ:

3G αποτελεί ήδη ένα αποτελεσματικό στρατιωτικό σύστημα και το τηλέφωνο αποτελει μια παραληλη εφαρμογη.

Το κυροως πρόβλημα με τους ιστούς και τις κεραίες που μεταδίδουν μεταξύ τους θα ήταν πρωτιστως
ενας καλος ελιγμος συγκαλυψης

(Η πρώτη "Σπίτια του Διαδικτύου στον κόσμο")

Δεν βοηθά απορρίψει καποιος το "box" επειδή ο γείτονά του εξακολουθεί να έχει ενα αλλο box που μεταδίδει παλμούς στο σπίτι σας μέσω του ηλεκτρικού συστήματος.
Όπως και να είναι, εχουμε το δικαιωμα να μη να δεχτούμε το Ενεργειακο Box , διοτι οι αρχές που εφαρμοζουν δεν ειναι νομιμες και φανταστείτε την "αναγκαστική ακτινοβολία.
Η πραγματική βάση στην πρώτη θέση είναι να αλλάξει το ηλεκτρικό μας σύστημά σε ένα σύστημα επικοινωνίας που εισάγεται απλά για μια «πλήρη έλεγχο».
Τώρα, η ηλεκτρική ενέργεια υπόκειται σε άλλη νομοθεσία, το «δίκαιο της επικοινωνίας. "
Ο νόμος αυτός δίνει στο ίδρυμα FRA (Försvarets ίδρυμα ραδιόφωνικο - ένα είδος Echelon σουηδικής άμυνας), ένα σύστημα κατασκοπείας στη Σουηδία, καθώς και το δικαίωμα να διενεργεί τις δραστηριότητες κατασκοπείας.
Μπορεί να διαβάσει mail, να ακούει το τηλέφωνο και να ελέγχει κάθε είδους επικοινωνία, συμπεριλαμβανομ ένης της "Internet-ηλεκτ ρική ενέργειας" και με αυτό το σπίτι σας.
Η κυβέρνηση της Σουηδίας για να είμαστε ακριβείς δίνει στις FRA ένα νέο υπερυπολογιστή (Brain-υπερυπολογιστής).
Εκείνοι που ξέρουν ήδη κάτι σχετικά με τη συχνότητα και τις τεχνικές μικροκυμάτων σίγουρα γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητες ελέγχου. Μέσω αυτής, κάθε υπολογιστής (PC) είναι συνδεδεμένοι με το νέο "Internet ηλεκτρισμος", οπότε όλα, απολύτως όλα βρίσκονται σε "επικίνδυνη ζώνη" για τις επιθέσεις από το Διαδίκτυο.

Τράπεζα, αστυνομία, τα νοσοκομεία, καθώς και κάθε εταιρεία που χρειάζεται ηλεκτρική ενέργεια δεν μπορεί πλέον να επικαλεστεί τα firewalls και antivirus απέναντι στο νεο Internet-ηλεκτρισμος.

Server στον οποίο συνδέεται με το INTERNETHOUSE" σας είναι άγνωστος. : =)

Αν ένα από αυτους τους server χρησιμοποιούν το «ELF τροποποιημενο (Extreme Low Frequency - εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα = συχνότητα του εγκεφάλου τεχνητή) είναι εύκολο να επιτευχθουν 3D εικόνες σε κάθε δωμάτιο και μπορεί να ακούσει κάθε συνομιλία. Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι μπορείτε εύκολα να στείλει οποιαδήποτε συχνότητα σε όλο το δίκτυο με το Διαδίκτυο, ακόμη και εκείνες που επηρεάζουν τη συχνότητα του εγκεφάλου του ανθρώπου.
(Ένα τηλεχειριστήριο για όλους τους ανθρώπους;-)

Είμαστε το μεγαλύτερο πείραμα που ασχολούνται με τα κύματα του ανθρώπινου εγκεφάλου που ο κόσμος έχει γνωρίσει ποτέ. Η Σουηδία και η Φινλανδία ηταν πάντοτε χώρες όπου πειράματα σχετικα με μικροκυμάτα πραγματοποιήθηκ αν σε ευρεια κλίμακα, γιαυτο ειναι και οι πρώτες που λαμβάνονται στο σύστημα.

Αν ολα πανε καλα άλλες χώρες θα ακολουθήσουν. Η Γερμανία έχει ήδη ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για το project. Το ίδιο ισχύει και για άλλα κράτη.

Εμείς απορρίπτουμε κατηγορηματικά τo energy box και να πείσει τους γείτονές μας να μη συμμετάσχουν.

Πρέπει να διαδώσουν γρήγορα πληροφορίες σχετικά με αυτό το νέο σύστημα στο κοινο και να αποκαλυφθουν αλα τα ψεμματα τους (εφημερίδες, internet, τηλεόραση κλπ) .. Οποιος μπορεί παρακαλώ να συμβάλει, δεδομένου του επείγοντος, δεδομένου ότι Αυτό το πρώτο πείραμα είναι ήδη σε εξέλιξη.

Αν δεν σταματήσετε τώρα, ώστε όλος ο κόσμος θα πάρει αυτό το σύστημα.

Υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ αυτού του box και το μεγαλύτερο σύστημα HAARP στον κόσμο, «Lois»στη νότια Σουηδία, chemtrails (chemtrails), FRA, το Echelon και το πώς η Σουηδία «ενοικιάστηκε στο ΝΑΤΟ , προκειμένου να γινει δοκιμή των νέων αυτών εξωτικών οπλικών συστημάτων στο Norrland (βόρεια Σουηδία), χωρίς τον έλεγχο του σουηδικού στρατού. Φούρνο μικροκυμάτων, ήχου, επεκτάσιμη, chemtrails, νανο κ.λπ. ..

Η Σουηδία έχει καταστεί μία από τις σημαντικότερες στρατιωτικα χώρες χαρης το "LOIS" δοκιμες ολπων του του ΝΑΤΟ,χαρη της γεωγραφικης της θεσης, κ.λπ. ..

! (το βαρίο που περιεχεται στα chemtrails κάνει τους ανθρώπους ορατά στο ραντάρ) !

Τώρα ο μικρός διακόπτης ενέργειας αποτελεί μέρος της U. S. Πατριωτικού Νόμου (επίσης γνωστή ως «πατριαρχική Axe 1 & 2"“Patriarcal Axe 1 & 2”), που προφανώς ακολουθουν αυτομάτως το ΝΑΤΟΑμερική στη Σουηδία.

Πλήρης έλεγχος των κατοικιών και η συμπεριφορά του κόσμου είναι μόνο η αρχή.

3G και το Ενεργειακή Box είναι βασικά ήδη ένα μέρος των νέων οπλικών συστημάτων και είναι προφανές ότι το ΝΑΤΟ σχεδιάζει περαιτέρω δοκιμή για το σουηδικό πληθυσμό.

Μερικά οπλικά συστήματα μπορεί μόνο να δοκιμαστουν μονο"ζωντανά" in vivo και στους ανθρώπους. φετινeς δοκιμές ειναι μόνο ένα μικρό μέρος της "Lois" στο σχέδιο δοκιμής. Μόλις τελειώσει η δοκιμαστική φάση, το πείραμα θα επεκταθεί σε μεγάλη κλίμακα. ΛΟΗΣ καλύπτει το σύνολο της Σουηδίας και συνδέεται με 3G, energy-box με τη LOFAR της Κεντρική ευρωπης και την «ICEcat στην βόρεια Σκανδιναβία. (LOFAR είναι ένα σύστημα HAARP στο κέντρο της Ευρώπης, αναμεσα Ολλανδίας και Γερμανίας.)

Προσπαθήστε να καταλάβετε αυτό που έχουμε στα σπίτια μας και πόσο την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον κόσμο!
Ποιος θα σταματήσει το σύστημα, αν δεν ήταν οι ίδιοι;
Συλλέξτε πληροφορίες, βγαλτε τα συμπερασματα σας , σκεφτείτε όλα στοιχεια που βρισκετε και μην ξεχάσετε.


Βοηθηστε να σταματήσει το box ελέγχου μυαλό και το πείραμα σε μεγάλη κλίμακα στην Ευρώπη!

Κουτί με πομπό GPRS και το σύστημα PLC φωτο 1

Χωρίς κουτί πομπός και μόνο το σύστημα PLC φωτο 2

Ειδήσεις:

1. Τώρα είναι απαγορευμένο να εξετάστει η υπόθεση και οι εταιρείες ρευματος δεν θα μιλήσουν για το σύστημα PLC.

2. Lois είναι πλέον έτοιμο και ορισμένες από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές είναι άμεσα συνδεδεμένα με το σύστημα αυτό.

3. IBM δίνει το μεγαλύτερο υπερυπολογιστές στον κόσμο για να ΛΟΗΣ "δωρεάν".

(Ήταν η IBM που δημιούργησε το προγραμμα αριθμων »για την πολωνικα και τα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.)

4. Η Γερμανία και η Ολλανδία θα είναι η επόμενη που θα έχουν το Energy Box.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες !!!???

Αποκαλύπτεται το κείμενο αυτό, αν θέλετε!

Η σουηδική αγορά ενέργειας αντιμετωπίζει κάποιες μεγάλες αλλαγές, μετά από απόφαση της κυβερνησης οπου όλοι οι ιδιοκτήτες των δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας πρέπει να πληρούν τις "AMR-συστημάτων "(ΑΑυτόματες METER Reading = αυτόματη ανάγνωση μετρητών)για τη συλλογή στοιχείων για την κατανάλωση ενέργειας από τους πελάτες τους.

Η ενεργειακή εταιρεία "Falu Elnät AB χρησιμοποιεί 3 διαφορετικες γραμμες ηλεκτρισμου και διαμεσω των συστηματων AMR ενημερωνει για τα στοιχεια κατανάλωσης ενέργειας σε μεμονωμένους ηλεκτρικους μετρητές.

Αυτό το σχέδιο εργασίας είναι μια αναλυτική μελέτη του "Falu Elnät» για την εφαρμογή αυτών των συστημάτων που ονομάζεται turtle , Sene CustCom Avalon και X-base Enermet.

Τα συστήματα αξιολογούνται χωριστά για να δώσει μια στατιστική επισκόπηση των επιδόσεών τους και να αναλύσουν τι προκαλεί η ποικιλία των επιδόσεων σε διάφορους τομείς, στο εσωτερικο διαφορετικων συστήματων.

Τα "δίκτυα" διανομης ενέργειας δείχνουν την δυσλειτουργικοτ ητα τους με σκοπο να προωθησουν τα συστημάτων επικοινωνίας και τα συστηματα που αναλύονται είναι σαφώς επηρεάζονται από αυτό. Τα συστήματα αυτα εμφανιζουν μεγάλες διακυμάνσεις στις επιδοσεις των μεταξύ τους επικοινωνίας.

Η εξασθένηση του σηματος και ο θόρυβος επηρεάζει ζώνη συχνοτήτων επικοινωνίας που εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες απώλειες οι οποιες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν για το σύστημα.

Οι απώλειες αυτές μπορούν εν μέρει να αποφευχθούν με την προσεκτική τοποθέτηση τηε γραμμης ηλεκτρικης εποικοινωνιας, τον εντοπισμό και το φιλτράρισμα των πηγών θορύβου και τη χρήση ενίσχυτη στους τερματικους σταθμους του σήματος του αναμεταδότη.

HAARP Συστήματα -ραντάρ - Ραδιόφωνο Teleskop

Lois: νότια Σουηδία.
Arecibo, Πουέρτο Ρίκο?
Τσερνομπίλ 2: Ρωσία
HAARP: Gakona, Αλάσκα?
Hipas: Chena Hot Springs, Αλάσκα?
Eiscat: Tromsø, Νορβηγία, Σουηδία, Finnland-
SPEAR: Svalbard
Sura: Nizhniy Novgorod, Ρωσία?
Nostradamus-Project:: Γαλλία, συγκλήθηκαν Εκτός Dreux και Département Eure et Loir.
LOFARΟλλανδία
Sondrestrom: Γροιλανδία
Jicarmaca: Περού
Του Κιότο: Ιαπωνία
Μυλόπετρα Hill: North Chelmsford, Μασαχουσέτη, ΗΠΑ
Irkutzk: Σιβηρία
Kharkov:
Esrad: Σουηδία
Κυνηγετικό μαχαίρι: η Φινλανδία και η Ισλανδία
SGO: Sodankylä ionosonde, Φινλανδία
Stare: Scandinavian Twin Auroral Radar
SuperDarnSuper Dual δίκτυο ραντάρ Auroal
NERC : Aberystwyth στη Δυτική Ουαλία (UK)


*** Εάν καταλαβαίνετε τώρα τι ειναι το HAARP συνειδητοποιήσε ι ακόμα γιατι οι πόλοι λιώνουν τόσο γρήγορα ***Νέο:

Μια μεγάλη μελέτη που έγινε στη Γερμανία έδειξε ότι σχεδόν όλα τα ατομα που εκτίθενται σε ακτινοβολία από τα 3G έχει μια αλλαγή στο νωτιαίο μυελό. ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ της λευχαιμίας!

Ένας νέος νόμος της σουηδική κυβέρνηση (με απλα λογια λεει), μπορουν πλεον να παρθουν τώρα απο τους ανθρώπους τα ζωτικής σημασίας πραγματα» (τηλεόραση, τηλέφωνο, κλπ. ραδιόφωνο.). Γιυτο άρχισε να αποδομήται η σταθερή τηλεφωνία. Ως αντικαταστατη της σταθερης τηλεφωνιας όλοι πρέπει να έχουν μια σταθερη εγκατασταση κινητης τηλεφωνιας (με σταθμο βασης στο σπίτι κάτω από το κρεβάτι). Αν δεν το θέλουν, τότε ...: δεν υπάρχει τηλέφωνο. Ήδη πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν έχουν πλεον τηλεφωνο,γιατι δε κατανοούν το mobilphone και δε μπορουν να τηλεφωνησουν ουτε σε για καταστάσεις εκτακτου αναγκης, όπως ασθενοφόρο. (Αυτο δεν ειναι κατα βαση φόνος; Πρωτα από την αναγκαστικη ακτινοβολία και στη συνέχεια δεν το τηλέφωνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης!)

Δυστυχώς, η πολιτικος (γυναίκα) που θα μπορούσε να παραπονεθεί και να παράσχει καποια βοήθεια είναι επίσης ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας που φτιαχνει αυτό το σύστημα σταθερών τηλεφωνων κινητής τηλεφωνίας.

Η Σουηδία είναι φανταστική!

Ο νόμος fra τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιανουάριο του 2009 που επίσημα παραδέχεται οτι παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα. Τα 12 σημεία που προστατεύουν τον πολίτη, όπως είπαν, θα χρησιμοποιηθούν αργοτερα

(Ο Χίτλερ ελεγε σίγουρα το ίδιο πράγμα.)

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής αυξάνει κάθε λογαριασμο κατά περίπου 10%.

Περίπου δύο εβδομάδες πριν από τον σεισμό ήταν στη νότια Σουηδία, ενας τεράστιας βρυχθμός που έκανε τα σπίτια να χορευουν.

Ειπώθηκε για να είναι αστραπή και αυτη ήταν τόσο μεγάλη ώστε ενας πιλοτος μπορούσε να τη δει και στη Νορβηγία.

Λίγες μέρες πριν από τον σεισμό υπήρξε το μεγαλύτερο black-out (και για το τηλέφωνο)που εχει γινει μέχρι στιγμής σε όλη την βόρεια Σουηδία. Η διαταραχή κράτησε σχεδόν μια ολόκληρη εβδομάδα.

Αυτή η διακοπή δεν έχει να κάνει αμμεσα με το Lois, αλλά μόνον έμμεσα (το κιβώτιο και το ΛΟΗΣ συνδεθηκαν μεταξύ τους).

Τέθηκε σε λειτουργία στο βόρειο τμήμα της Σουηδίας ο νεος ηλεκτρισμος με το νέο σύστημα ισχύος plc. Αυτός ο νεος ηλεκτρισμος δημιουργεί μεγάλα προβλήματα για τους μετασχηματιστές ηλεκτρικής ενέργειας, επειδή οι μετασχηματιστες δεν αφηνουν το νεο ηλεκτρισμο να περασει με ευκολια.

Την νύχτα πριν από τον σεισμό πετουσαν αεροσκαφη ψεκασμου τροφοδοσιας εν μεσω νυκτος για πρώτη φορά . Κανονικά στη Σουηδία στον Βορρά πολύ σπάνια γινονται ψεκασμοι και συνήθως μόνο για τον έλεγχο του καιρου. Δεν τα έχω δει ποτέ τη νύχτα.

Στη συνέχεια ήρθε ο σεισμός.

Αυτός ο σεισμός και οι αστραπές προήλθαν εξαιτίας της διακυμανσης της ενέργειας που προκαλείται από το ΛΟΗΣ. Είχαμε μια μεγάλη τύχη, γιατί θα μπορούσε να συμβεί το ιδιο, όπως στο Τσερνομπίλ, και έτσι θα είχαμε «ακτινοβόλα Χριστούγεννα».

Η Σουηδία έχει πλέον στην κατοχής της πιο ισχυρο οπλο,το μεγαλύτερο και πιο φοβερο στον κόσμο και τα πειράματα έχουν ξεκίνησει το καλοκαίρι.

Δεν θα είναι το πρώτος και ο τελευταίος σεισμός, διότι χάρη στη Lois έχουμε πλέον την δυνατοτητα να ελέγχουμε ολοκληρο το ηλεκτρομαγνητικ ό πεδίο της γης. Σίγουρα θα ξαναδοκιμαστει, όπως δήλωσα και πριν, και έτσι το ΛΟΗΣ θα παίζει μεγάλο ρόλο για το μέλλον της ανθρωπότητας, ή μάλλον το «Μη μέλλον». Σύμφωνα με το Nostradamus, ένας από τους λίγους που ειχαν προβλεψει κάτι σχετικά με Lois στη νότια Σουηδία, το σύστημα αυτό και τα σχετικά πειράματα θα καταστρέψει το ηλεκτρομαγνητικ ού πεδίου της Γης. τοτε, καληνυχτα! .

Από τις μεγάλες ηλεκτρικές διακοπές ρεύματος μπορούμε να παρατηρήσουμε και αλλαγές στο ηλεκτρικο δικτυο. Όλα είναι σε μια διαφορετική συχνότητα και αυτό μπορουμε να το δουμε σε πολλές συσκευές.

Κύριες επιπτώσεις:

Πολλές φυσικές ασθένειες και συναισθηματικες τους ανθρώπους, μεγάλη διαταραχές του ύπνου, μικρής διακοπές ρεύματος εκρηξεις λαμπων, δίκτυο κινητής μερικώς υπο καταρρεύση, τηλέφωνα που δεν λειτουργούν, απίστευτο κύμα ηλεκτρικής ενέργειας και ακτινοβολίας στα ηλεκτρικά δίκτυα υπολογιστών, διαδικτύο και mail να σερνονται, κλπ. ..

Πολλοί θα εκδηλωνουν αλλαγές στην προσωπικότητα και άλλες διαταραχές της συνείδησης, ιδιαίτερα στον τομέα της μνήμης.

Και όλα αυτά μόνο εξαιτιας του μικρου αυτοθ μετρητη, ο οποίος δε αθα πρεπει να εχει καμια επιδραση στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Ή πχι;

Η αντίδραση σε αυτό το κείμενο:

Γεια σου, κύριε ....,

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας

Ως μηχανικός τηλεπικοινωνιών και των τεχνικών εμπειρογνωμόνων για την τεχνική MIL μόνο να επιβεβαιώσω αυτή την τάση.

Η EnBW MEREGIO θα τοποθετησει αυτους τους μετρητες βαση του project meregio μαζι με την IBM.

www.ibm.com/think/de/energy

Εάν σε ένα ματρητη εχει τοποθετηθει ενα module GSM ή UMTS μπορούν γινει συσχετισμος με το time-code διαμεσω του ακριβους GPS σήματος εκεινη τη χρονικη στιγμη.

Έτσι, το δίκτυο συμπεριφέρεται όπως ένα μικρόφωνο 3D.

Η παρουσία των ανθρώπων ή των ζώων μπορεί να διαμορφωθει εξισοροπειται με τη χρήση ενός δοκιμαστικου μοντέλου .

Μέσα από μια διασταύρωση με διαμόρφωση συχνότητας για σύνδεση μπορείτε να πάρετε το κάθε μοντέλο που έχει ζητηθεί.

το status Όργουελ ή τη διαδρομή προς το φασισμό που βιώνουμε τώρα.

Η IBM συνεργάζεται με τις υπηρεσίες στις βάσεις δεδομένων και σημασιολογικής ανάλυσης σημασιολογικό μοντέλο.

ΜΕ αυτό μπορεί να κατασκευαστεί αυτόματα για κάθε άνθρωπο ένα προφίλ.

Γραφείων με σκοπο ληψεις χεηματων για λογαριασμο τριτων χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό εδω και χρονια.

Οι πωλητές εν αντιστοιχεια δημιουργουν βρισκουν αρχεια μοαντελα πληροφοριων για να ταιριάζουν με τα στοιχεία του κάθε πελάτη.
Ετσι οι πελατες ειναι εντελως γυμνοι απεναντι στους ποωλητες.

Αυτό παραβιάζει μαζικά τα θεμελιώδη νόμο.

Ο βασικός νόμος θα να εξαλειφθει βαθμιαία από τη Συνθήκη της Λισαβόνας και στη συνέχεια θα έχουμε καθαρό φασισμό.

Καλα να περνατε.

Οι ιστοσελίδες των πληροφοριών:

· http://www.echelon.com/metering/
· http://www.hunttechnologies.com/plc_solutions.asp
· Utility Products - ABB-Supported MEREGIO Project Uses Smart Grid ...
· KIT/Universität Karlsruhe - IISM - Information & Market ...
· EnBW AG: MeRegio - das schlaue Netz
· E-Energy - MEREGIO
· Institut AIFB - MEREGIO - Minimum Emission Regions
· The Briefing Room » ABB-Supported MEREGIO Project Uses Smart...
· www.metering.com | German government- funded smart grid project now ...
· MEREGIO project uses Smart Grid technology to minimize emissions
· Smart grids make sustainable cities
· E-Energy: MEREGIO
· 081121_MEREGIO_EIfER-DG-Workshop_LW
· EnBW AG: Die Heinzelmännchen kommen
· Research Reports International
· EnBW AG: MeRegio - das schlaue Netz
· SAP Research Report 2007/2008 ? Thinking out of the Box
· BMWi - Federal Ministry of Economics and Technology - Press ...
· ABB part of smart grid project in Germany


Μετάφραση του κειμένου από τα Αγγλικά και τα Γερμανικά έγινε από τον χώρο εναλλακτικών

Και ενθαρρύνοντας τη δημοσίευση του κειμένου, αναφέροντας την πηγή, χωρίς να τροποποιείται το περιεχόμενό της. Σας ευχαριστώ.
Παράθεση
 
 
0 #3 COMMENT_TITLE_R E Haarp. Τι είναιΒΚΡΙΤΣΟΤ 17-04-2012 20:43
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ....
"ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΥΣΧΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ"
Π. ΠΑΙΣΙΟΣ...

Υ.Γ. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ SERN ;;;;

" ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ"
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα