Αξιολόγηση Χρήστη:  / 13
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟ!

 

 

 
Πως αλλιώς θα μας δελεάσουν, ιδιαίτερα τα παιδιά που είναι εξοικειωμένα με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις ηλεκτρονικές μικροσυσκευές και που δεν έχουν αυξημένη κριτική ικανότητα, για να δεχθούμε το τσιπάρισμα παρά διαφημίζοντας τις θεαματικές του εφαρμογές, αποκρύπτοντας ταυτόχρονα το τι διακυβεύεται.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η απόφαση της υπουργού παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου για την ψηφιοποίηση των σχολικών βιβλίων και όπως πάει το πράγμα και της διδασκαλίας. Είναι όλα ενταγμένα στο σχέδιο της μετατροπής μας σε ηλεκτρονικά αυτόματα. Αυτόματα που, ανάλογα το είδος του τσιπ που θα φέρουν θα μας βλέπει ο άλλος πολίτης που θα περνάει από δίπλα θα μας δείχνει με το δάχτυλο και θα διαβάζει λ.χ. "Πέτρος Χαλβάς. Δείκτης εξυπνάδας 60. Ακίνδυνος για το σύστημα. Χειρώνακτας εργάτης. Παντρεμένος με...Παιδιά.....Ηλικία...κλπ κλπ" ή "Πέτρος Εφοπλιστής. Δείκτης Εξυπνάδας 160. Χρήσιμος για το σύστημα. Εφοπλιστής. Μετοχές εκεί,,,,εκεί κλπ κλπ"
Αυτά θα τα διαβάζει ο ηλεκτρονικός ανιχνευτής που θα φέρει ο διερχόμενος πολίτης ΕΑΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΜΕΝΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ.
Όσο για τις άλλες εφαρμογές της νέας μικροσυσκευής, τις συνοψίζω με δυό λόγια: Όποιος την χρησιμοποιεί πρέπει να είναι αρκετά χαζός ώστε να μην σκέφτεται για τίποτα. Την σκέψη και τις αποφάσεις θα τις παίρνει η συσκευή και θα τις αναφέρει αυτόματα. Πχ πας στο σουπερμάρκετ και θελεις ένα απορρυπαντικό μεταξύ 3-7 ευρώ, να μην ρυπαίνει το περιβάλλον για μάλλινα ρούχα. Κάνεις κλικ και σου λέει η συσκευή ποιο να πάρεις, κι έτσι δεν μπαίνεις στον κόπο να ψάξεις. ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΡΥΠΑΙΝΕΙ Ή ΕΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΟΝΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, κλπ.
Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθείστε την προπαγάνδα-διαφήμιση. TO ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Προσέξτε τα τελευταία λόγια της ομιλήτριας:
«Ποιος ξέρει ίσως μέσα σε 6 χρόνια να έχει εφεύρει και το σωστό "chip-έκτη αίσθηση" για εμφύτευση στον εγκέφαλο.» Δηλαδή την συσκευή αυτή σε μορφή chip για εμφύτευση στον ανθρώπινο εγκέφαλο!Για να διαβάσετε τους υπότιτλους στα ελληνικά πατείστε την ένδειξη view subtitles με τα κόκκινα στο κάτω μέρος του βίντεο και με το κάτω βελάκι δεξιά προχωρείστε μέχρι την ένδειξη Greek και πατείστε την.
 
 
Πηγή
http://www-voulgari.blogspot.com/2010/03/blog-post_15.html
 
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Σχόλια   

 
+4 #1 ήδη εμφυτευμένο βιοτσιπκωνσταντίνα 04-04-2011 16:03
υπάρχει και γνωρ΄ζω πολύ καλά άτομο που της το έχουν εμφυτεύσει.Προφ ανώς γιατρός το έκανε όταν αυτή ήταν 22 εν αγνοία της.εκπέμπει προβολές και φωνές μέσα στον εγκέφαλο.ουρλιά οντας για βοήθεια σε όποιο σιτε σχετικό έμπαινε την βρήκαν από μια εταιρεία στις ΗΠΑ που ειδικεύεται σε ανίχνευση μικροκυμάτων και της προσφερε βοήθεια.το ζήτημα όμω είναι πως εξαιτίας του μικροτσίπ είναι άνεργη(προκαλού σε ακατάσχετο ξερόβηχα ,αμνησία,κρίσει ς άγχους γλωσικά μπερδέματα ΄κα την ώρα του μαθήματος),και επομένως τα οικονομικά της είναι πενιχρά για το ταξίδι αφήστε που θα πρέπει να ταξιδέψει μόνη της στην Αμερική μια που κανείς δεν την πιστέύει.προς το παρόν βρίσκεται υπό ψυχιατρική πρακολούθηση για κρίσεις άγχους και κατάθληψη εει πάρει 16 κιλάμέσα σε 3 μηνες έχει βγάλει 2 δόντια(στο Τεχνολογία υποταγή συνειδήσεων αναφέρεται ότι ένα άτομο σε παρόμοια κατάσταση είχε βγάλει το σφράγισμα από το δόντι του στην αθήνα)α δύο εν λόγω δόντια πίστευε ότι είχαν στο σφράγισμα το βιοτσίπ του αντιχρίστου μιας και την πονούσαν τακτικά και πολύ ήταν το βιοτσίπ που προκαλούσε το άλγος καθώς και πορδές κατάποση σαλιου ακατάσχετα)

σας παραθέτο μερικές λέξεις κλειδιά και σας παρακαλώ να τις κοιτάξετε όπως μπορείτε"bugswe eps company" "Larson report" "roger on radio"
Παράθεση
 
 
+2 #2 ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣArsenios Maousoglou 16-09-2011 19:59
ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Τό περιβόλι της Παναγιάς θα υποδεχθεί σε λίγο καιρό τον Πατριάρχη.
Το Άγιον Όρος ο τόπος της λατρείας καί της προσευχής
θα σημάνει τις καμπάνες του όλο περιχαρές.
Το Άγιον Όρος ο Άθως, το άνθος των ορέων θα χαμηλώσει σε λίγο το ύψος του....

Το Άγιον Όρος, η πατρίδα των αζύγων, η χώρα των Αγίων,
Θα σιωπάσει δεν θα μιλήσει γιά μιά άλλη φορά.

Το Αγιον Όρος πριν 700 χρόνια έχυνε το αίμα της ομολογίας γιά την πίστη καί την Ορθοδοξία.

Το Άγιον Όρος σήμερα γράφει απλά, κείμενα μόνο περί Ορθοδοξίας.

Το Άγιον Όρος κάνει αγρυπνίες καί υμνολογεί τους Οσιομάρτυρες πατέρες.

Το Άγιον Όρος σήμερα δοξολογεί αυτούς πού ορκίστηκαν να μας παραδώσουν αντάλλαγμα πολύτιμο στο δίκερο τέρας.
Το Άγιον Όρος κάποτε άκουσε την φωνή της Παναγιάς.
Έρχονται οι εχθροί εμού και του Υιού μου.

Το Άγιον Όρος σήμερα υποδέχεται τους καλύτερους φίλους του εχθρού μου.
Το Άγιον Όρος σιωπά, γιατί πιά δεν αγαπά την δακρυσμένη Παναγιά.

Το Άγιον Όρος κάποτε έβγαζε Άγιους μάρτυρες και Οσίους.
Το Άγιον Όρος σήμερα βγάζει διπλωμάτες και οικονομολόγους εξαισίους.
Το Άγιον Όρος ειχε ορθόδοξη ευαισθησία.
Τό Άγιον Όρος σήμερα παρουσιάζει αξιολύπητη αφασία.

Τό Άγιον Όρος το ζουμε απο παιδιά,
Το πονάμε το αγαπάμε,
Αλλά το κοσμικό πνεύμα πού επικρατεί, δυστυχώς μας έχει λαβώσει στην καρδιά μας.

Αδελφοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί απανταχού της γης, σώστε το Άγιον Όρος από τους Αγιορείτες οικουμενιστές.

Ο φιλοαγιορείτης

ΑΝΩΝΥΜΟ.


Στειλτε το αδελφοι Χριστιανοι Ορθοδοξοι παντου.
Ειναι αναφορα για την αναμενομενη επισκεψη του Βαρθολομαιου τον Οκτωβρη στο Αγιον Ορος
Παράθεση
 
 
+3 #3 ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ HEIL GAP 10-10-2011 16:54
ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΕΔΩ

http://1greek.wordpress.com/2011/10/10/%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%83-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/


==================================================

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/40/The_number_of_the_beast_is_666_Philadelphia%2C_Rosenbach_Museum_and_Library.jpg

From HEIL GAP (or mind the GAP )

Η κρίση της οικονομίας είναι εδώ και την βλέπουμε παντού πλέον .
Πολλοί άνθρωποι όμως μας προειδοποιούν για την επικείμενη πλέον παγκόσμια οικονομική κατάρρευση όπως : Peter Schiff, Gerald Celente, Mark Faber, Ron Paul και πολλοί άλλοι. Οι κεντρικές τράπεζες έχουν ήδη αρχίσει την εκτύπωση χρήματος και ακολούθως το δίνουν και σε άλλες χώρες , οι οποίες χάριν των πολιτικών των ηγεσιών, έχουν καταφέρει να καταρρεύσουν την οικονομίας τους .
( εννοείται ότι τα χρήματα παρέχονται έναντι ανταλλαγμάτων , όπως της κρατικής περιουσίας και της απεμπολήσεως των κυριαρχικών δικαιωμάτων των δανειζομένων)

“ Προσοχή! Προσοχή! Το επερχόμενο οικονομικό “τσουνάμι” θα χτυπήσει! ”

Διότι σχεδόν όλες οι μεγάλες δυτικές τράπεζες είναι αφερέγγυες. Οι « Illuminists » θέλουν να καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα και να παγιώσουν όλες τις τράπεζες σε μερικές τράπεζες Πεφωτισμένων. Θα επιχειρήσουν να « ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ » λοιπόν , μια «εθνικοποίηση» των τραπεζών αυτών.
Τότε που κάποιοι ανόητοι του περισσού και του « μπατσοκ » , θα νομίζουν ότι εφεραν επιτέλους τον σοσιαλισμό , αγνοώντας φυσικά ότι κανένας λογικός άνθρωπος δεν εθνικοποιεί μια αφερέγγυα τράπεζα , διότι έτσι επωμίζεται επίσης και τα χρέη της καταχρεωμένης αυτής τράπεζας , αλλά αντιθέτως πιέζει ώστε να ξεμπλέξουν την κατάσταση οι ίδιοι οι μέτοχοι της , αποζημιώνοντας φυσικά δια της εκποίησεως της προσωπικής των περιουσίας.
Αλλά στην πραγματικότητα θα επέλθει πλήρης εξαγορά των τραπεζών από τις κυβερνήσεις Πεφωτισμένων « banksters ».
Ας μην κοροϊδευόμαστε τώρα και μεταξύ μας φιλαράκια μου .
Η τράπεζα είναι η κυβέρνηση και η κυβέρνηση είναι :
« Η τράπεζα 666 των Πεφωτισμένων» !

Στις ΗΠΑ υπάρχουν τώρα μόνο 4 τράπεζες: Citigroup , JPMorgan Chase , Bank Of America και Wells Fargo!

(Ήδη, εδώ και ένα μήνα , οι μεγάλες τράπεζες των ΗΠΑ άρχισαν να χρεώνουν τις κάρτες με μηνιαία συνδρομή των 5 δολαρίων ΗΠΑ συν τέλη κατάθεσης-ανάλη ψης μέχρι 20 σεντς την κάθε φορά , ενώ αντιθέτως οι εναπομένουσες μικρές δεν προέβηκαν σε τέτοιου είδους εκβιασμούς , προς τους απλούς εργαζόμενους που έρχονται να κάνουν ανάληψη του μισθού τους )

Πολλά από τα παλιά ονόματα των τραπεζών έχουν ΣΧΕΔΟΝ απορροφηθεί από :
« το ΜΕΓΑΛΟ 4! »
Έτσι, σύντομα θα έχουμε μόνο ΜΙΑ τράπεζα για ολόκληρο τον πλανήτη;
ΣΥΝΤΟΜΑ , ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ , ΣΥΝΤΟΜΑ !
Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://thetruthnews.info/globalist.jpg

Οι περισσότερες κεντρικές τράπεζες του κόσμου είναι των Πεφωτισμένων και ανήκουν στο καρτέλ τους . Εξυπηρετούν δηλαδή με τη χρήση του χρέους , την υποδούλωση μας από τα χρήματα τους .
Με τον έλεγχο των νομισμάτων , ελέγχουν και κυβερνούν τον κόσμο. Τα χρήματα είναι μια μορφή σκλαβιάς , αν και το καλύτερο είδος των δούλων είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν ότι είναι σκλάβοι ! χα, χα, χα .
Οι Illuminists θέλουν τον πλήρη έλεγχο όλων των κεντρικών τραπεζών ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν τα μικροτσίπ RFID δια τον περαιτέρω έλεγχο όλης της ανθρωπότητας . Αυτό τους ενδιαφέρει πλέον , καθότι τα χρήματα τα κατέχουν ήδη .

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://www.apocalipsis.org/mark-of-the-beast.jpg


Ήδη εξεδόθη στην χώρα μας η πρώτη κάρτα παγκοσμίως , για την συλλογή αποδείξεων της εφορίας και δεν είδαμε ούτε ακούσαμε ουδεμία διαμαρτυρία .
Ελλάς λοιπόν , Ελλάς η χωρά πειραματισμών της παγκοσμιοποίηση ς και ΓΑΠΑΣ ο πρωθυπουργός που αρέσκεται να φορεί γυναίκεια καλσόν .
( Κολάν τα λένε τώρα , άξεστε και αμαθή HEIL GAP ) .

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :

ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΡΑ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ,
ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ Η ΤΡΙΓΩΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ

http://blogs.telegraph.co.uk/finance/files/2011/09/merkel3_2010670c.jpg

Οι πηγές είναι αξιόπιστες ! Η Γερμανία και η Γαλλία γνωρίζουν ότι η συνέχιση διάσωσης της Ελλάδας και των υπόλοιπων χώρων των PIIGS είναι αυτοκτονική. Ποτέ δεν θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω!
Οπότε σκέφτηκαν , γιατί λοιπόν να μην παίρνουν πίσω τα χρήματα τους με αντάλλαγμα την κρατική περιουσία των κρατών , σε τιμές κοψοχρονιά , βοηθώντας άμεσα και τις τράπεζές τους ; Εφόσον στον κόσμο αυτό , οι προδότες δεν έλειψαν ποτέ !

Όσον αφορά δε την πατρίδα μας , ε λοιπόν , σε αυτή την εθνική προδοσία του ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ , βρίσκουν σύμφωνες , τόσο την κυβέρνηση, όσο και την αξιωματική αντιπολίτευση , « κοινώς όλα τα πιόνια της λέσχης “ Bilderberg “».

Η Ιταλία και η Ισπανία βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Αλλά και το Βέλγιο επίσης .
Το χρέος του όπως είχαμε γράψει (τον Δεκέμβριο ) ήταν κοντά στο 100%. του Α.Ε.Π .
Με την κατάρρευση της Dexia, μπορεί και να εκτοξεύει στο 150% !
Το Βέλγιο από την περασμένη εβδομάδα , έχει πλέον τσαλακωθεί άσχημα ,.

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://4.bp.blogspot.com/_xcUskQ-VRTI/S-uFcmnQ49I/AAAAAAAABm4/Vmuzk0MYp7s/s1600/aa-banksters-drawing-of-bankster-sitting-on-top-of-submerged-little-man.jpg

« Το σύνολο του ενεργητικού της Dexia ( χρέος, ευθύνη ) , ξεπερνά το 140% του εν λόγω 352,900.000.000 € ΑΕΠ.
"Τι θα συμβεί άραγε εάν η βελγική κυβέρνηση φτάσει στην προεπιλογή ;" »
-
«Η βελγική κυβέρνηση δεν μπορεί να φτάσει έως την προεπιλογή! Εάν η κυβέρνηση του Βελγίου, η κάποια άλλη κυβέρνηση στη ζώνη του ευρώ φτάσει στην προεπιλογή, τότε θα δούμε και την άμεση κατάρρευση ολόκληρου του καπιταλιστικού συστήματος. "

Το γεγονός ότι η λιτότητα έχει τέτοιες επιπτώσεις δείχνει πόσο εξαρτημένοι έχουμε γίνει από το χρέος με τις ολοένα και αυξανόμενες ποσότητες του.

Το χρέος δεν κοιμάται ποτέ. Δεν πάει διακοπές. Απαιτεί την προσοχή μας πάνω
απ 'όλα. Είναι ο πίθηκος στην πλάτη μας , σαν τον πίθηκο που ξύνει την πλάτη του πρεζάκια , όπως κάποτε τραγουδούσε και ο Peter Gabriel.
Το χρέος είναι μια συνεχής φαγούρα .
Φωτογραφία στο διαδίκτυο :

«Peter Gabriel Shock The Monkey»
http://images.wikia.com/lyricwiki/images/4/41/Peter_Gabriel_-_Shock_The_Monkey.jpg

Πριν από χρόνια το χρέος ήταν φίλος μας, ή έτσι μας είχαν πει τότε οι τράπεζες.
Όσο περισσότερες χρεωστικές κάρτες κατείχαμε , τόσο περισσότερο θα ανεβάζαμε και το λεγόμενο STATUS μας , δηλαδή την ψευδαίσθηση της υπάρξεως μας έναντι της πραγματικότητας .
Κοροϊδάκια εις το έπακρον δηλαδή , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ συγχρόνως .
Ο μικρός ΓΑΠ μαζί με τον εξίσου ανόητο @λογοσκουφη μας έκαναν να γνωρίσουμε το τι σημαίνει μια τρύπα , η μάλλον μια γεώτρηση στο πορτοφόλι μας , μέσω των οποίων μας πιπιλίζουν την ζωή και τα όνειρά μας

Δεν αντιλαμβάνομαι εξ ολοκλήρου , το μηχανισμό του πληθωρισμού που θα εφαρμόσουν , αλλά ίσως αυτός να είναι μία διαδρομή που εξετάζουν πλέον οι φορείς χάραξης της πολιτικής , ώστε να σκάψουν και να βγουν έξω από την τρύπα του χρέους .

Μπορούν απλώς να εξοφλήσουν έτσι το μεγαλύτερο μέρος του χρέους με τη νέα φουσκωμένη προσφοράς χρήματος.
Τι άλλο πέρα από αυτό να είναι που πηγαίνουν να κάνουν , δεδομένου ότι το σύστημα είναι εδραιωμένο , όπως ακριβώς γνωρίζουμε ότι είναι ;
Είναι αυτή η επόμενη φούσκα μας ;
Η σούπερ φουσκωμένη οικονομία ;
ΤΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΟ EURO ;
Αυτά είναι τα « ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ; »
Μας διαλύουν δηλαδή με τα πληθωριστικά χαρτάκια τους ;
ΓΙΑΤΙ Το ΘΗΡΙΟ δεν κοιμάται ποτέ !

HEIL GAP (or mind the GAP )

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://bonfiresblog.files.wordpress.com/2010/06/13070.jpg

Υ.Γ.( 1 ) ΠΑΡΑΚΑΛΩ όποιον επιθυμεί να αναμεταδώσει αυτό το άρθρο μου , να σεβαστεί τις φωτογραφίες , ανεβάζοντας τες όλες , έστω και σε σμίκρυνση , διότι δια τον HEIL GAP , αυτές αποτελούν ένα ιδιαίτερο άλλο κομμάτι αυτού του άρθρου .
Υ.Γ. ( 2 ) Όποιος παλιάνθρωπος σας ξαναπεί ότι λεφτά υπάρχουν ^*, # !*+}!»*
Υ.Γ. ( 3 ) Τα γιαούρτια τέλος , ΤΩΡΑ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
Παράθεση
 
 
+1 #4 17χρονος έφηβος Ιωάννης 26-03-2012 17:15
Εχετε σαφέστατα δίκαιο! Είμαι και γω ένας έφηβος αρκετά συνειδητοποιημέ νος και δυστυχώς βιώνω κάθε μέρα την γενιά των υπολογιστών,την γενιά των βιβλίων.! πρέπει να στραφούμε όλοι ενάντια στα ΜΜΕ διότι αυτός είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που καταστρέφουν κάθε είδους φτωχές οικογένειες πασάροντας τους ανεργία, κρίση,εγκληματι κότητα και λοιπά ως το τέλος του κόσμου και έτσι και αυτοί με την σειρά τους πιέζουν-αποκοιμ ίζουν τα παιδιά τους για ένα καλύτερο αύριο..Τους έχουν φοβίσει με γεγονότα του δρόμου και απέχουν τελείως από την πραγματικότητα πράγμα που σημαίνει ότι η αληθινή τους κοινωνία είναι τα media. Όνειρο όλων αυτών των παιδιών είναι επιστήμονες,για τροί,δικηγόροι ότι δηλαδή ικανοποιεί τους γονείς τους αλλά και το εγώ τους...!!
Σκέφτομαι κάθε μέρα την φυγή σε έναν κόσμο γεμάτο ειληκρίνεια και συναίσθημα στον οποίο δεν θα επικρατεί το χρήμα!!!
Σας παρακαλώ κρατάτε με ενήμερο για ότι απόδειξη κατέχετε γιατί αρκετοί συνομήλικοί μου με θεωρούν πρότυπο και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνω να τους ξυπνήσω!!! Σας ευχαριστώ.
Yanhs xrepis είναι το facebook αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Παράθεση
 
 
+1 #5 HEIL GAPφωτιστικά 09-04-2012 22:57
HEIL GAP, αν προφανώς σεβαστό το υστερόγραφο σου μπορώ να αναδημοσιεύσω το άρθρο σου ;
Παράθεση
 
 
-1 #6 COMMENT_TITLE_R E Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟ!Μιχάλης 28-06-2012 22:05
Συγκλονιστικό βίντεο. Είναι δυνατόν να χειροκροτούν οι θεατές? Είναι δυνατόν να εκθειάζεται η τεχνολογία με τέτοιον τρόπο? Η τεχνολογία του ''κακού''...? Ξαναγυρίσαμε στην εποχή της Παλαιάς Διαθήκης... Λατρεύουμε ''χρυσά βόδια''... Ζούμε μια ''βαβέλ''...Ζού με τα ''σόδομα και τα γόμορα''...Απίσ τευτο και όμως αληθινό...
Παράθεση
 
 
+1 #7 re: 17χρονος έφηβος φωτιστικα 08-08-2012 13:03
Πόσο δίκιο έχεις!
Παράθεση
 
 
0 #8 πολυ καλοΦωτιστικά Lumiere 09-12-2012 18:06
φιλε μου το αρθρο σου ειναι πολυ χρησιμο και για τα παιδια αλλα και για τους γονεις

www.fotistikalumiere.gr/
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα