Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ΕΚΕΙΝΗ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν σε χρόνους παράξενους και όταν λέω παράξενους, δεν μιλώ μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά ! Τι θέλω να πω με αυτό; Ότι το παρόν κείμενο είχε ως αφετηρία όχι το συμβατό χρόνο αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο χρόνος που ξεκίνησε ήταν σε ονειρικό επίπεδο. Ό γραφών λοιπόν είδε στον ύπνο του να γράφει το παρόν κείμενο ή έστω να το ξεκινάει. Έτσι πήρε την απόφαση να το ολοκλήρωσει και στο ξύπνιο του. Βλέπετε από κάποια μικρά, ή ακόμα και ανούσια πράγματα, όλοι μας ξεκινάμε καταστάσεις και γεγονότα, σε έμενα ήταν ένα όνειρο, σε άλλους ήταν ένα άκουσμα , ή μια λέξη και αυτό δεν το υποστηρίζει μόνο ο γράφων, αλλά αν ρίξετε μiα ματιά στα εγχειρίδια κατασκοπείας, τότε θα δείτε να λέει το εξής :

ΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ !

 

Και που ξέρεις μπορεί η λεπτομέρεια, να σε οδηγήσει σε νέους δρόμους. Αλήθεια, πόσο λεπτομερώς βλέπετε τις καθημερινές είδησεiς στην τηλεόραση; Ξέρετε πόσα μυστικά τρικ υπάρχουν την ώρα που εσείς απολαμβάνετε τις ειδήσεις; Η πόσα κόλπα χειρίζονται οι συνομιλητές που πολλές φορές υποτίθεται  πως τσακώνονται για το καλό της ενημέρωσης ! Και φυσικά δεν μιλάω για την γλώσσα του σώματος, που αν κάνετε χρήση, θα βλέπετε την τηλεόραση με άλλο μάτι! Αλλά ας αφήσουμε την τηλεόραση, που λίγο πολύ αν είσαι λίγο καχύποπτος, μπορεί και να τους πάρεις χαμπάρι ! Αρκεί να κλείσετε την φωνή της τηλεόρασης και να δώσετε σημασία στις κινήσεις τους. Και που ξέρετε, δίνοντας σημασία με κλειστό ήχο μπορεί πραγματικά να δείτε άλλες ειδήσεις.

 

Ας έρθουμε λοιπόν στο κλειδί αυτού του κειμένου που δεν είναι άλλο από την λεπτομέρεια. Βγείτε μια βόλτα στην γειτονιά σας και δώστε σημασία στα καθημερινά πράγματα. Για παράδειγμα στα σύμβολα που σχηματίζουν οι γραφές των τοίχων, που είναι γεμάτα από απόκρυφα σχέδια! Αλήθεια ποιος ξεκίνησε τελικά την μόδα αυτών των γραφών και με ποιο σκοπό; Ένα άλλο παράδειγμα που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας την λεπτομέρεια είναι ,να σταθείτε στο φανάρι και να προσέξετε πόσο μηχανικά κινείται ο κόσμος, είναι λες και κάποιος τον έχει προγραμματίσει .Έχετε σκεφτεί ποτέ να πάτε κόντρα σε αυτή την λεπτομέρεια και να πάτε αντίθετα από την συνήθισμένη κίνηση. Και φυσικά να μην ξεχάσω να κοιτάξω με λεπτομέρεια τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που οι τίτλοι τους είναι γραμμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να περάσουν την ιδέα που υποστηρίζει ο κάθε εκδότης. Και ναι φίλε αναγνώστη, αρκεί να δώσεις σημασία στην λεπτομέρεια των πραγμάτων γύρω σου και ίσως ξυπνήσεις σε έναν κόσμο πέρα από το στημένο πανηγύρι των αφεντικών της προπαγάνδας κλπ. Γιατί από την λεπτομέρεια ξεκινούν όλα, αρκεί να της δώσεις την πρέπουσα σημασία.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ
Τα παραδείγματα του παραπάνω κειμένου είναι μόνο μερικά. Στην καθημερινότητα μας, υπάρχουν χιλιάδες άλλα που θα ήταν περιττά να αναφερθούν από τον γράφοντα.

 

asterias

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα