Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου
 

 
 
Οι πολιτικοί αναλυτές και οι ιστορικοί γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη στην Ιταλία την δεκαετία του 1970: Με την βοήθεια νατοϊκών και σιωνιστικών μυστικών υπηρεσιών, η τρομοκρατία άνθησε και  η χώρα έφτασε στα  πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου, με  απώτερο σκοπό η Ιταλία να μην αλλάξει γεωπολιτικό στρατόπεδο. Δηλαδή, να μην παραβιαστεί ο κανόνας της «ισορροπίας μεταξύ των αντίθετων δυνάμεων» που επί πολλά χρόνια είχε επιβάλλει στον κόσμο το Προτεσταντικό-σιωνιστικόestablishment. 
 Ιταλία, δεκαετία 1970
Βέβαια αυτές οι εποχές πέρασαν, αλλά οι μέθοδοι έλεγχου των κοινωνιών δεν αλλάζουν. Στις ημέρες μας η Ελλάδα δεν βρίσκεται μόνον μέσα σε ένα κυκλώνα οικονομικών δυσχερειών αλλά και στην αρχή, για πρώτη φορά από την μεταπολίτευση, πολύ σημαντικών ανακατατάξεων στο πολιτικό σκηνικό, με την σχεδόν εξαφάνιση κάποιων κομμάτων και την ταυτόχρονη εμφάνιση σχηματισμών, που όπως οι ίδιοι δηλώνουν, είναι αντισυστημικοί, δηλαδή θέτουν τον εαυτό τους εκτός του καθιερωμένου δυτικού αστικού-πολυπολιτισμικού μοντέλου. Εν τω μεταξύ, σε όλη την Ευρώπη παρατηρείται μία άνοδος των εθνικιστικών κομμάτων ή άλλων σχηματισμών που εναντιώνονται στο προαναφερθέν πολυπολιτισμικό μοντέλο. 

Όλα αυτά δημιουργούν μία ένταση σε όλους  εκείνους τους κύκλους που επιθυμούν  το σύστημα να συνεχίσει να υπάρχει ως έχει, και κατά συνέπεια, να συνεχιστεί και η εφαρμογή των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης και της μετάλλαξης των δυτικών κοινωνιών. Εν ολίγοις, ο στόχος κάθε τρομοκρατικής ενέργειας είναι ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. Ο φοβισμένος πολίτης, σχεδόν αντανακλαστικά, ζητά καταφύγιο σε αυτό που ήδη γνωρίζει, αν και μπορεί να το σιχαίνεται, σε αυτό που του διασφαλίζει, έστω και φαντασιακά, την ηρεμία του αύριο. Με άλλα λόγια ξαναγυρίζει στο…''μαντρί''. 
 
Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι βάλθηκαν  να δημιουργήσουν στην  Ελλάδα ένα σκηνικό έντασης, ενόψει κρίσιμων αποφάσεων τόσο στο πεδίο της οικονομίας όσο και σε αυτό των πολιτικών εξελίξεων. Εξάλλου οι συνταγές είναι παλιές και επιτυχημένες: «διαίρει και βασίλευε», «αποπροσανατόλιζε», «φόβιζε» .
 
Πηγή
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα