Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 


 

Το γλυκό έδεσε!

Φαίνεται ότι θα υπάρξει συναινετική ΟΜΟΦΩΝΙΑ, ακριβέστερα πολυφωνική μονογλωσσία, πάνω στο Σύμφωνο Συμβίωσης ομόφυλων.

Αναμένεται να κατατεθεί τροπολογία στο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, η οποία θα αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια και το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως έχει προηγηθεί: Πρωτοπόρος και εδώ…


Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται: Η δωσίλογη κυβέρνηση των ανδρεικέλων θα …φροντίσει και αυτό το ζήτημα και θα το εντάξει μέσα στο γενικό «πλαίσιο» του «αντιρατσιστικού αγώνα», πλαίσιο που η «αριστερά» το έχει θέσει εδώ και πολλά χρόνια.

Για να είμαστε ακριβής. ΟΧΙ η «αριστερά», αλλά το διεθνές χρηματιστηριακό κεφάλαιο, ο φασισμός του 4ου Ράιχ, η Νέα Τάξη.

Απλώς η «αριστερά» αποτελεί τον πρωτοπόρο μεταπράτη αυτού του «εμπορεύματος» της Νέας Τάξης…

Και στο Σύμφωνο Συμβίωσης των ομόφυλων, πάλι η Νέα Τάξη το έχει επινοήσει και «διατάξει» για τους λόγους που έχουμε αναλύσει διεξοδικότατα…

Διαβάστε το πιο πρόσφατο κείμενό μας που παραπέμπει και στα παλιά:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8023Ο ΣΥΡΙΖΑ
και εδώ είναι ο μεταπράτης έμπορας αυτών νεοταξικών εμπορευμάτων.

Και η ένταξη στο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο», πάλι «διαταγή» των πλανητικών μηχανισμών είναι: Των ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ μηχανισμών για τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» και των «Δικαστηρίων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

Το «Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» του Στρασβούργου έκρινε ότι ο αποκλεισμός των ατόμων ιδίου φύλου από το σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα αποτελεί παραβίαση του δικαιώματος της ιδιωτικής ζωής!!!

Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.koutipandoras.gr/47680/%CF%83%CF%8D%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1-%CE%B6.html


Να, λοιπόν, ποιοι ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ και ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ: Οι μακάβριοι μηχανισμοί της πλανητικής χούντας: Αυτοί «κόπτονται» για τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα»!!!!!!

Μακάβριος ιστορικός μορφασμός…

Τα σχόλια περιττεύουν…

Μόνο ένα: Αυτές τις εντολές υλοποιούν τα εδώ ανδρείκελα, με πρωτοπόρο το ΣΥΡΙΖΑ…

Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα