Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 


Ο βουλευτής του Αλβανικού κοινοβουλίου Dritan Prifti ο οποίος εκλέγεται σε μια ορθόδοξη περιοχή (Μουζακιά) ανοίγει τον διάλογο για τα αποτελέσματα της Αλβανικής απογραφής.
Ο Prifti δηλώνει ότι έχουν παραποιηθεί τα νούμερα των ορθοδόξων αλλά και της Ελληνικής μειονότητας και δηλώνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει "ατζέντα" κατά της ορθοδοξίας στην Αλβανία.
«Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι η απογραφή θα χτυπούσε τον Ορθόδοξο πληθυσμό στην Αλβανία. Η δραστική μείωση του αριθμού των ορθοδόξων δεν είναι ρεαλιστική. Οι εντολείς της απογραφής συγχέουν τους Έλληνες μειονοτικούς με τους αλβανούς ορθόδοξους. Εκείνοι δεν θα έπρεπε να ανακατευτούν στην απογραφή ούτε για να συρρικνώσουν αριθμητικά την ελληνική μειονότητα, πολλώ δε μάλλον για την τεχνητή να μείωση του αριθμού των Αλβανών Ορθοδόξων. Μόνο η περιοχή της Μουζακιάς έχει περισσότερους Αλβανούς ορθόδοξους, απ' όσους έχει καταγράψει η απογραφή σε όλη τη χώρα. Αυτή η απογραφή με προσβάλλει ως Αλβανό ορθόδοξο. Αυτό δείχνει ότι κάποιος στην Αλβανία έχει μια αντι-Ορθόδοξη ατζέντα. Αυτή η πρόκληση χαλάει την θρησκευτική αρμονία στην Αλβανία, για την οποία είμαστε υπερήφανοι για δεκαετίες. Κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει για αυτή την ανησυχητική χειραγώγηση, με σκοπό την αποσταθεροποίηση και τη διχόνοια» - είπε ο Prifti.
borioipirotika.blogspot.gr

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα