Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η κόρη του στρατηγού και οι γλοιώδεις εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης

Γιαυτό το βίντεο έγιναν όλα με τα μπλογκ armyalert και hellenicrevenge.
Δεν μπορούμε να γουστάρουμε με το στανιό ρε γαμώτο όσα θέλουν να μας
πλασάρουν σαν ωραία.
ΝΑΙ στα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά με μια οργάνωση για το καλό όλων και
όχι να μας υποβαθμίζουν την ζωή για να φέρουν φτηνότερα μεροκάματα
στην Ελλάδα.
Ευχαριστώ. Παρακαλώ για την ανάρτηση του βίντεο.

Λ.Ζ.

Το Σχόλιο του Ολυμπία: Την κυρία δεν την γνωρίζαμε ούτε είχαμε δει την εκπομπή. Ξεκάθαρα λοιπόν, η γνώμη μας για το θέμα είναι ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα από οικογένειες προσφύγων, πρέπει να έχουν την ιθαγένεια, την θέρμη και την αγκαλιά της Μητέρας Ελλάδας. Δυστυχώς αυτή δεν την έχουν ούτε τα παιδιά των Ελλήνων, που αντί για το άδολο Ελληνικό φως (Κ. Μαρξ), διδάσκονται τον Κεμαλοναζισμό και το φασιστικό  σκοτάδι από κρατικοδίαιτες περσόνες όπως η κυρία Ρεπούση, η κυρία Δραγώνα κλπ.

Αυτό βέβαια αφορά τους ανθρώπους που πήραν τις οικογένειες τους από εμπόλεμες ζώνες και με κίνδυνο ήρθαν στην Ελλάδα. Όχι τον κάθε τσαρλατάνο και λαμόγιο – δολοφόνο – ισλαμοφασίστα που έρχεται εδώ με κρατική εντολή για να κουβαλήσει την σήψη του στην χώρα που γέννησε τον ανθρωπισμό.

Για την φύση της εκπομπής τώρα: Είναι τουλάχιστον αποκρουστική. Ένα θέμα τόσο ευαίσθητο και σοβαρό, ξεκινάει με το κλασσικό παραμύθι με το τρόλεϊ (μα τι διάολο, φαντασία δεν έχετε; Πάλι τρόλεϊ; Χάθηκαν τα τραίνα, τα λεωφορεία, το τραμ; διαβάστε εδώ και θα καταλάβετε:Βαθιά επηρεασμένοι από την “Αντεθνικοσοσιαλιστική” αρθρογραφία του Zougla.gr οι “Εθνικοσοσιαλιστές τρομοκράτες!”)

Συνεχίζει συγχέοντας τα παιδιά των μεταναστών με λαθρέμπορους (δείτε τα πλάνα, είναι εκνευριστικό), λαθρομετανάστες που έρχονται για ν’ αρπάξουν ότι βρουν και να την κάνουν κλπ κλπ.

Όλα αυτά διανθισμένα με μία άθλια προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης, προπαγάνδα που θα έκανε ακόμα και τον Γκαίμπελς να χαλιναγωγήσει την “αυθόρμητη” παρουσιάστρια. Ασύλληπτο γλύψιμο στον ΓΑΠ, στα υπέροχα νομοσχέδια, στην φανταστική διακυβέρνηση.

Όλα αυτά θα έμεναν στην σφαίρα του γραφικού εάν η κοπελίτσα δεν ήταν κόρη αξιωματούχου και η κυβερνητική προπαγάνδα δεν συνοδευόταν από το επικίνδυνο ολίσθημα χρήσης των αρχών για φίμωση των Blogs.

 

http://olympia.gr

 

Related Posts
0 Comments

No Comment.