Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

H κρίση στα σχέδια του Rothschild για το νόμισμα χρυσού και την παγκόσμια διακυβέρνηση

“Βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας μεταπλάσεως/ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού. Το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι η σωστή μεγάλη κρίση”. David Rockefeller

Η Νέα Ταξη Πραγμάτων
Μεγεθύνατε

Εισαγωγή στο θέμα 

 
Είδα πάλι, περίλυπος, τα εκτροπα στο κέντρο των Αθηνών: Διαδηλωτές να καίνε υπουργεία, άλλους να επιτίθενται με κοντάρια και βόμβες Μολότωφ εναντίον αστυνομικών, και άλλους να δέρνουν και να προπηλακίζουν τον πρώην Υπουργό Χατζηδάκη, έναν απο τους πιο σεμνούς και δημιουργικούς πολιτικούς της σημερινής Ελλάδος. Και διάβασα σε κάποια δήθεν αριστερά Blogs τα σχόλια εκείνων, που αισθάνονται μια απόκρυφη ικανοποίηση, μια klammheimliche Freude, όπως λέγεται εδώ στην Γερμανία, όταν βλέπουν κάποιον να δέρνεται και να ταπεινώνεται, γιατί είναι λέει «ένας κυβερνητικός εκτελεστής συμβολαίων θανάτου κατά της ελληνικής κοινωνίας» (Ροβεσπιέρος στο Resaltomag.gr). Κατηγορώντας τους επικριτές τέτοιων βαρβαροτήτων σαν Φιλισταίους και υποκριτές.

 

Ναι, η διχόνοια, που βασίζεται στην άγνοια και την μοχθηρία, δεν λέει να σταματήσει, ο ένας εναντίον του άλλου, κυρίως δε εναντίον της κυβερνήσεως, το αντί έχει μπεί προ πολλού στα γονίδια του Έλληνα. Έχουμε ωραιοποιήσει την ιστορία μας, που την γεμίσαμε με πράξεις ηρώων, οι οποίοι στην πραγματικότητα κάναν ότι μπορούσαν, για να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους: Οι Φιλικοί κατα των Κοτζαμπάσηδων, ο Καραισκάκης πρώτα μαζί, μετά κατα του Καποδίστρια, ο εμφύλιος πόλεμος 1946-1949, η φάρα Παπανδρέου εναντίον αριστερών και δεξιών. Το κράτος, ή Αρχή, πάντα στόχος των διαμαρτυρομένων. Γιατί; Διότι πίσω απο τους διαμαρτυρομένους βρισκόντουσαν και βρίσκονται πάντα οι ξένες δυνάμεις, όπως τις λέμε. Πρίν ήταν κυρίως η Αγγλία, μετα τον πόλεμο οι ΗΠΑ, σήμερα το Κέντρο (στο οποίο εγώ συγκαταλέγω το σύμπλεγμα ΗΠΑ-Ισραήλ ή Σιωνιστών, την Γερμανία, την Αγγλία και κάνα δυο πιό παρακατιανές χώρες), που θέλουν να περάσουν ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ συμφέροντα, χρησιμοποιώντας τους υποψήφιους σωτήρες της Ελλάδος σαν αχειράνθρωπους στην κυβέρνηση ενός κράτους, που έχουν δημιουργήσει μόνο τυπικά για τους ‘Ελληνες.

     

‘Ετσι οι διαμαρτυρίες, οι καταστοφές κτιρίων και οι τραυματισμοί προσώπων αποβαίνουν πάντοτε και αποκλειστικά εις βάρος της Ελλάδος, διότι αυτοί που τις υποδαυλίζουν, βρίσκονται, με την βοήθεια των μέσων που διαθέτουν, πάντα στο απυρόβλητο, φροντίζοντας να στρέφουν την προσοχή του κόσμου σ’ αυτους που είναι υπέυθυνοι για την κατάντια της Ελλάδος στο εσωτερικό, ενώ οι ίδιοι παραμένουν στην αφανή ανωνυμία.

 

Για τα σημερινά χάλια μας υπάρχουν λοιπόν δύο υπεύθυνοι: Οι έλληνες πολιτικοί, που άλογα και απο κατώτερα κίνητρα δανείζονται τεράστια ποσά απο το εξωτερικό, που είναι αδύνατο να ξεπληρωθούν, κάνοντας μας έτσι έρμαια των δανειστών μας. Και οι δανειστές μας απο το εξωτερικό, που εν γνώσει της αδυναμίας μας αποπληρωμής των δανείων, μας δανείζουν μέχρι σκασμού. Γιατί; Διότι κι’ αυτοί, όπως και οι εγχώριοι πολιτικοί, έχουν τα δικά τους σχέδια, τα πολύ μεγαλύτερα, τα υπερκείμενα, που είναι η καθολική κυριαρχία του κόσμου.

 

Επομένως, όταν πολιτικοί και διανοούμενοι στην Ελλάδα κλαίνε και οδύρονται για τους κακούς έλληνες τραπεζίτες, αγνοούν, ότι όλες οι τράπεζες του κόσμου ελέγχονται απο μια και μοναδική, την σιωνιστική Bank for International Settlements (BIS), την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών με έδρα την Βασιλεία της Ελβετίας (βλέπε και Βασίλη Βιλιάρδου: «Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών»). Και όταν όλοι κατηγορούν την καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel, ότι είναι τσιγκούνα και θέλει να μας καταστρέψει, αγνοούν και πάλι, ότι η Γερμανία είναι σήμερα υπο σιωνιστική κατοχή, άρα οι δυνατότητες της να δράσει ελεύθερα είναι ελάχιστες και ότι βρίσκεται οικονομικά η ίδια στο χείλος του γκρεμού, κορώνα ή γράμματα χάνει, όπως γράφει και το sofokleous10.gr.

 

Νομίζω, ότι αυτά φτάνουν σαν πρόλογος για την καλύτερη κατανόηση του παρακάτω άρθρου. Διαβάστε το προσεκτικά και σταματείστε να αλληλοτρώγεστε. Λαγός την φτέρην έτριβεν, κακο της κεφαλής του.

 

Εμμανουήλ Σαρίδης

 

Και τώρα το άρθρο Η διεκπεραίωση της Παλιάς Τάξης Πραγμάτων
H κρίση: Τα σχέδια του Rothschild για το νόμισμα χρυσού και την παγκόσμια διακυβέρνηση

 

του Honigmann

(Μετάφραση: Εμμανουήλ Σαρίδης)

 

Φαίνεται, ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη κάνει ότι μπορεί, για να υπακούσει στο μεγάλο αφεντικό της, τον David Rockefellerhttp://www.buddylogan.com/rockefeller-warburg.html (1994, φωτογραφία αριστερά): “Βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας μεταπλάσεως/ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού. Το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι η σωστή μεγάλη κρίση και το έθνος θα αποδεχθεί την Νέα Παγκόσμια Τάξη“.

 

Βρισκόμαστε σε μια βαθιά ύφεση και όλο και περισσότεροι άνθρωποι μιλούν για μια ύφεση τόσο βαθιά, όσο εκείνη της δεκαετίας του 1930. Ο επικεφαλής του World Trade Organization (WTO), του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), Pascal Lamy, είπε επίσης στις 7. Φεβρουαρίου 2009 τα εξής:

 

Η κρίση αυτή βαραίνει πολύ στην πολιτική και θέτει σε κίνδυνο την ειρήνη. Μερικοί δημοκρατίες είναι παλιές και αρκετά ισχυρές, ώστε θα κατορθώσουν να υπερνικήσουν αυτά τα προβλήματα, οι άλλες όμως θα βρεθούν αντιμέτωπες με διαθρησκευτικες και διεθνικές ταραχές“.

 

Μια πρόσκλήση του Rothschild για ενα παγκόσμιο νόμισμα με βάση τον χρυσό (δηλαδή μια παγκόσμια κυβέρνηση) υπό τον έλεγχο του Rothschild.

 

Όπως έχουμε ήδη δείξει σ’ αυτό το blog, οι Rothschild και Rockefeller αποθηκεύουν χρυσό και κινούν έτσι τις υποψίες, ότι αυτό οι Ιlluminists προτίθενται να χρησιμοποιήσουν την κρίση για να επιστρέψουν στο Standard του χρυσού. Όποιος κανονίζει την προσφορά χρήματος στον κόσμο, κυβερνά τον κόσμο, όπως είπε ο Nathan Rothschild.

 

Τώρα ο Thorsten Polleit (Αριστερή φωτογραφία), Διευθύνων Σύμβουλος της Barclay Capital Deutschland (στενά συνδεδεμένος με τον Rothschild, βλέπε και εδώ), μας εξηγεί στο “Handelsblatt” της 9. Φεβρουαρίου 2009:

 

Η λύση είναι το “Free Banking”, δηλαδή η ιδιωτικοποίηση του πιστωτικού και του νομισματικού συστήματος. Οι υφιστάμενες τραπεζικές υποχρεώσεις θα συνδεθούν με τον χρυσό, που βρίσκεται αποθηκευμένος στα θησαυροφυλάκια των κεντρικών τραπεζών.

  

Έτσι το προς εξόφλησιν χρήμα αποκτά μια άγκυρα. Και στη συνέχεια η προσφορά και η ζήτηση θα καθορίζονται ελεύθερα απο την ποσότητα και την ποιότητα του χρήματος. Πιθανώς λοιπόν θα δημιουργηθεί ένα Standard χρυσού ή ένα διμεταλλικό σύστημα, του οποίου την άγκυρα του χρήματος θα αποτελούν ο χρυσός και το ασήμι. Η ελευθερία και το καλό χρήμα είναι μεταξύ τους άρρηκτα συνδεδεμένα”.

 

Σχόλιο: Πρώτα ο Rothschild και οι φίλοι του τραπεζίτες της Wall Street καθώς και τα εξαπτέρυγά τους όπως ο Bill Clinton, δημιουργούν την κρίση. Στη συνέχεια χρησιμοποιούν την κρίση ως εφαλτήριο για το ιλλουμινιστικό εταιρικόπαγκόσμιο νόμισμα τους / την παγκόσμια κυβέρνηση τους, βλέπε και εδώ, για να σκλαβώσουν οριστικά εμάς τους ανόητους και υπάνθρωπους! Διότι αν ο χρυσός των Rothschild-Rockefeller γίνει η βάση για το παγκόσμιο νόμισμα, θα ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία και κατά συνέπεια τον κόσμο.

  

Ποιος φταίει για τη σημερινή κρίση;

 

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd (Sydney Morning Herald, 31. Ιανουαρίου 2009) καταδίκασε τον ανελεγκτό καπιταλισμό των τελευταίων τριών δεκαετιών . Σε ένα δοκίμιο του ο πρωθυπουργός ασκεί μια καυστική κριτική εναντίον των Νεοφιλελευθέρων, που ξεκίνησε με τον μετασχηματισμό της αγοράς την δεκαετία του 1970 και προκάλεσε τελικά την κρίση.

  

Στους Washington Times της 6. Φεβρουαρίου 2009http://www.washingtontimes.com/news/2009/feb/06/no-thought-regulation/ γράφει ένας πρώην τραπεζικός: Πολλοί από τους ίδιους εκείνους διανοούμενους και (υποθετικα) οικονομικά διεφθαρμένους πολιτικούς, των οποίων οι ενέργειες έχουν συμβάλει άμεσα στην ενεργοποίηση της σημερινής κρίσης, είναι τώρα όπως οι λύκοι, που τους βάλαν να φυλάνε το κοπάδι, δηλαδή να κάνουν μεταρρυθμίσεις!!! Υποστηρίζοντας την επέκταση των καταστροφικών τραπεζικων ρυθμίσεων και στα υγιή τμήματα της χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας.

 

Πιθανόν αυτοί είναι, που θα συμβάλλουν στο να χειροτερέψουν τα πράγματα – η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, το Υπουργείο Οικονομικών, οιεπιτροπές του χρηματιστηρίου Αξιών και Συναλλάγματος και ιδιαίτερα το Κογκρέσο. Όλοι αυτοί ήταν εκείνοι που δημιούργησαν την Freddie Mac και την Fannie Mae και στη συνέχεια αμέλησαν να τις εποπτεύουν και να προβλέψουν μια ανάλογη κεφαλαιακή υποστήριξη, υποχρεώνοντας τες να χορηγούν δάνεια σε αφερέγγυους πελάτες.

 

Σχόλιο: Τι συνέβη στις 15. Σεπτεμβριου 2008; Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο (deleted!) με τον Γερουσιαστή Kanjorski: Μέσα σε 2 ώρες στις 15. Σεπτεμβρίου σηκώθηκαν ηλεκτρονικά 550 δισ. δολλάρια απο αμερικανικές τράπεζες και εκτιμάται, ότι, εάν δεν παρέμβαινε η Fed, θα είχαν σηκωθεί μέσα στις επόμενες 3 ώρες επιπλέον 5 τρισεκατομμύρια δολλάρια – και η παγκόσμια οικονομία θα είχε καταρρεύσει! Ποιος είναι σε θέση να κάνει μια τοσο μεγάλη δουλειά;

 

Δεν μοιάζει με το εργαλείο του Rothschild, τον Georgε Soros, όταν το 1992 έριξε την βρετανική στερλίνα; Αυτός ο Mr. Soros θέλει τώρα ένα παγκόσμιο νόμισμα με βάση τα ειδικά τραβηκτικά δικαιώματα του ΔΝΤ (Special Drawing Rights).

 

Εθνική πτώχευση

 

“Κυκλοφορεί η φήμη, ότι τα κράτη δεν μπορουν να κηρύξουν πτώχευση”, είπε πρίν λίγο καιρό η Γερμανίδα Καγκελάριος Angela Merkel στην Φρανκφούρτη. “Η φήμη δεν ήταν αλήθεια”. Η Δανία κήρυξε το 1813 πτώχευση λόγω του δημόσιου χρέους της στον Rothschild. Και Ευρωπαϊκή Ένωση φοβάται κάτι τέτοιο.

 

Εάν οι κυβερνήσεις στην προσπάθειά τους να σώσουν τις επιχειρήσεις και την οικονομία τους ξεπεράσουν τα όρια, μπορεί να αντιμετωπίσουν την πτώχευση.


Μέχρι στιγμής οι εθνικές κυβερνήσεις έχουν προχωρήσει πολύ μακριά – των ΗΠΑ ή της Ευρώπης. Η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής.
  
Δεν υπήρχε μια άλλη φορά στην ιστορία από το τέλος της Μεγάλης Ύφεσης, όπου ο κίνδυνος της εθνικής χρεοκοπίας στην Ευρώπη να ήταν τόσο μεγάλος όσο σήμερα.

 

Οι εθνικοί προϋπολογισμοί στα περισσότερα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.

 

Οικονομικοί εμπειρογνώμονες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες εκτιμούν, ότι μόνο στο τρέχον έτος τα ελλείμματα των 16 μελών της Ευρωζώνης θα ανέλθουν συνολικά στο 4 τοις εκατό του ΑΕΠ, ενώ το ποσοστό αυτό θα αυξηθεί το επόμενο έτος στο 4,4 τοις εκατό. Το ευρωπαικό σύμφωνο σταθερότητας επιτρέπει μόνο 3 τοις εκατό.

Η Επιτροπή εκτιμά, ότι το 2010 17 χώρες της ΕΕ θα υπερβούν το ποσό αυτό. Ο κατάλογος περιλαμβάνει χώρες όπως η Γερμανία (4,2 τοις εκατό), Γαλλία (5 τοις εκατό), η Ισπανία (5,7 τοις εκατό) και η Βρετανία (9,6 τοις εκατό).

 

Οι μικρότερες χώρες εκτοπίζονται από τις πιστωτικές αγορές, διότι οι μεγαλύτερες χώρες χρειάζονται δισεκατομμύρια για δάνεια, οι εκτιμήσεις μειώνονται και οι χώρες αυτές αναγκάζονται να δανείζονται με υψηλότερα επιτόκια. Τέτοιες χώρες που πλήτονται έτσι σκληρά είναι η Ισπανία, η Ιταλία, ηΙρλανδία και η Ελλάδα.

 

Πριν από την είσοδό τους στην Ευρωζώνη χώρες όπως η Ιταλία, η Ελλάδα ή η Ισπανία, μπορούσαν σε δύσκολες στιγμές να υποτιμήσουν το νόμισμά τους.

 

Τους τελευταίους μήνες ο όγκος του κυκλοφορούντος χρήματος στις ΗΠΑ και την Ευρώπη έχει αυξηθεί σχεδόν κατά το ήμισυ.

 

Από την χρηματοπιστωτική κρίση στην κρίση της πραγματικής οικονομίας
Irish Times, 3. Φεβρουαρίου 2009: Το μέγεθος του προβλήματος του εξωτερικού χρέους που αντιμετωπίζουν οι βασικοί τομείς της οικονομίας, είναι συγκλονιστικό και υπερβαίνει κατά πολύ εκείνου των τραπεζών. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών, το χρέος της Ιρλανδίας, δηλαδή του κράτους, των τραπεζών και των μη οικονομικών προσώπων και επιχειρήσεων, ανήρχετο το 2008 στο γιγαντιαίο ποσώ των 1.671 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είναι περισσότερο από οκτώ φορές μεγαλύτερο απο το εθνικό εισόδημα της χώρας αυτής.

 

Έτσι οι Ιρλανδοί είναι ο πιο χρεωμένες λαός σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ιούλιος 2008-Ιούλιος 2009 – οι Ιρλανδοί στον επιχειρηματικό και ιδιωτικό τομέα πρέπει να ξεπληρώσουν σ’ αυτό το χρονικό διάστημα χρέη ύψους 300 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είναι μια πραγματική πιστωτική κρίση. Ενα τέτοιο βάρος μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση του κινδύνου πτώχευσης.

 

Το 2008 ιρλανδικές εταιρείες έριξαν σχεδόν πέντε φορές περισσότερα φαλιμέντα απο το 2002.

  

Αυτό το έτος θα αυξηθούν και οι προσωπικές πτωχεύσεις.
 
Στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατά τους τελευταίους 3 μήνες, οι αιτήσεις για εξωτερική διοίκηση ανήλθαν στο 124%– και το ποσοστό των πτωχεύσεων κατά 50%, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που δήλωσαν πτώχευση αυξήθηκε κατα 20% – σύμφωνα με τους Times Online της 6. Φεβρουαρίου. 2009.

 

Στην Γερμανία, το 43% των επιχειρήσεων αναμένουν αυτή τη χρονιά απολύσεις εργαζομένοων.

 

Η ρωσική αρκούδα αρχίζει να αγριεύει

 

Σχεδόν όλοι που συγκεντρώθηκαν στο Βλαδιβοστόκ διαδήλωναν για οικονομικούς λόγους, φωνάζοντας ομαδικά: “Πούτιν παραιτήσου!” Κάποια πανό τον συγκρίνανε με τον Χίτλερ.

 

Ενώ η ρωσική οικονομία, ύστερα από χρόνια της ενεργειακής ανάπτυξης, βρίσκεται σε στασιμότητα, το Κρεμλίνο βλέπει με δέος την αύξηση της κοινωνικής δυσαρέσκειας. Οι σχολιαστές προειδοποιούν, ότι η δυσαρέσκεια για την οικονομία, η οποία αναμένεται να συρρικνωθεί μέχρι και κατά τρία τοις εκατό αυτό το έτος, θα υπονομεύσει την δημοτικότητα του Πούτιν και τις φιλοδοξίες του να παραμείνει στην εξουσία.

 

Ακόμη πιο ανησυχητικό για την κυβέρνηση είναι, οτι οι διαδηλώσεις εναντίον του Κρεμλίνου γίνονται υπό την ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος,η οποία στο παρελθόν υπήρξε επιφυλακτική σε θέματα κριτικής του Πούτιν – και ότι ένα νέο λαϊκό κίνημα με το όνομα Τίγρης, βρίσκει ανταπόκριση στους κατοίκους των ανατολικών περιοχών της Ρωσίας. Η Τίγρης ανησυχεί ιδιαίτερα το Κρεμλίνο, γιατί είναι ένα πολιτικό κίνημα ανθρώπων που μάχονται για τα δικαιώματα του πολίτη χωρίς πολιτικη τοποθέτηση.

 

Τι έρχεται μετά την παλιά παγκόσμια οικονομική τάξη;

 
Ron Paul, υποψήφιος γερουσιαστής: Οι κεντρικοί τραπεζίτες συναντώνται στην Βασιλεία για να συζητήσουν μια επιστροφή σε ένα παγκόσμιο νόμισματικό Standard με βάση τον χρυσό (Βίντεο) (deleted!).

 

Σχόλιο: Επειδή οι Rothschild και Rockefeller γεμίζουν τα αμπάρια τους με χρυσό, ένα τέτοιο νόμισμα θα εκανε τα όνειρα του Nathan Rothschild να γίνουν πραγματικότητα.

 

Γινόμαστε γρηγορώτερα φτωχότεροι από ποτέ.

 

Στη ζώνη του ευρώ το ποσοστό ανεργίας ανήρχετο τον Δεκέμβριο του 2008 στο 8% και μόνο 7,2% στην ΕΕ των 27! (ΕΕ Δελτίο Τύπου 30. Ιανουαρίου 2009).

 

Μέχρι στιγμής η παγκόσμια κρίση έχει καταστρέψει το 40% του παγκόσμιου πλούτου (που πήγε στα θησαυροφυλάκια της εγκληματικής ελίτ που βρίσκεται πίσω από την κρίση).

 

Η ανεργία αυξάνεται ραγδαία – ακόμη και στην ισχυρότερη ευρωπαϊκή οικονομία της Γερμανίας.

 

Για την ΕΚΤ είναι δύσκολο πλέον να διατηρήσει την ευρωζώνη.
 
Η τιμή του χρυσού ανεβαίνει

  

Μερικοί νομίζουν, ότι έχουμε ένα οικονομική Pearl Harbour, που θα μας οδηγήσει στην καταστροφή.

 
Το ΔΝΤ προειδοποιεί το Ηνωμένο Βασίλειο για μια σοβαρή ύφεση. Στις 4 Φεβρουαρίου 2009 ο ίδιος ο Gordon Brown μίλησε για μια παγκόσμια ύφεση.

 
Η ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας έχει σταματήσει.

 
Στο Νταβός (WEF) η ατμόσφαιρα ήταν κατσουφιασμένη.

 

Σχόλιο: Τώρα οι David Rockefeller και ΣΙΑ έχουν την κρίση τους – και όλα δείχνουν μια παγκόσμια αλλαγή.

 

    
Εδώ είναι 3 τσιτάτα, που δείχνουν το είδος της κρίσης στην οποία βρισκόμαστε. (Τι βλέπουμε αριστερά; Στα δεξιά την επίσημη σφραγίδα, το Signum των ΗΠΑ, με την πυραμίδα που πάνω της γράφει ANNUIT COEPTUS, τουτέστιν “Η ‘κερδοσκοπική’ επιχείρησή μας” και κάτω NOVUS ORDO SECLORUM, δηλαδή Νέα Τάξη πραγμάτων. Και αριστερά την άλλη πυραμίδα με την ιεραρχική τοποθέτηση των σιωνιστικών συμφερόντων και του τι δεον γενέσθαι). 

 

“Η πραγματική απειλή της Δημοκρατίας μας είναι η αόρατη κυβέρνηση, η οποία σαν ένα γιγάντιο χταπόδι απλώνει τα γλοιώδη μέλη του πάνω απο την πόλη, το κράτος και το έθνος. Όπως το πραγματικό χταπόδι, καλύπτεται κάτω απο έναν μάνδύα που εφτιαξε μόνο του.

 

…. Στην κεφαλή του χταποδιού βρίσκονται τα συμφέροντα της Standard Oil Company Rockefeller και μερικών ισχυρών τραπεζών – που συνήθως αναφέρονται ως διεθνείς τραπεζίτες.

 

Η μικρή κλίκα των ισχυρών διεθνών τραπεζιτών ποδηγετούν ουσιαστικά την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς. Πρακτικά ελέγχουν σχεδόν και τα δύο πολιτικά κόμματα. “
 John F. Hylan, Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, 1922.

 

“Οι εξουσίες του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού είχαν άλλο ένα εκτεταμένο στόχο, τίποτα λιγότερο από τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος χρηματοπιστωτικού ελέγχου σε ιδιωτικά χέρια, προς κυριαρχίαν του πολιτικού συστήματος της κάθε χώρας και της παγκόσμιας οικονομίας στο σύνολό της.

  

Αυτό το σύστημα θα ελεγχεται κατα φεουδαρχικό τρόπο – μέσω των κεντρικών τραπεζών του κόσμου σαν ένα club – με μυστικές συμφωνίες, που θα συνάπτονται σε ιδιωτικές συναντήσεις και συνέδρια.

 

“Η κορυφή του συστήματος είναι η Bank for International Settlements (BIS), η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία της Ελβετίας (βλέπε και Βασίλη Βιλιάρδου…), μια ιδιωτική τράπεζα που ανήκει και ελέγχεται από τις “κεντρικές τράπεζες, οι οποίες είναι οι ίδιες ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η ανάπτυξη του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού κάνει δυνατή μια συγκεντρωτική διαχείριση του οικονομικού ελέγχου στον κόσμο και την χρήση αυτής της εξουσίας προς άμεσο όφελος των χρηματοδοτών και την έμμεση ζημία όλων των άλλων οικονομικών ομάδων”.


 Carroll Quigley του Πανεπιστημίου Georgetown – μέντορας του Μπιλ Κλίντον: “Τραγωδία και Ελπίδα: Μια Ιστορία του κόσμου στην εποχή μας” (Macmillan Company, 1966). Ο Quigley μελέτησε για χρόνια, τα αρχεία του Council on Foreign Relations, του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.

  

Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων είναι «η ελίτ της εξουσίας.” Δεν έχει μόνο επιρροή και δύναμη σε βασικούς τομείς λήψεως αποφάσεων στα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης, ασκώντας πίεση από πάνω, αλλά επίσης υποστηρίζει, προάγει και χρησιμοποιεί άτομα και ομάδες, για να ασκεί πίεση και από τα κάτω, για να δικαολογούνται οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε υψηλό επίπεδο, μετατρέποντας τις ΗΠΑ απο μια κυρίαρχη συνταγματική Δημοκρατία σε ένα κράτος-δούλο, μέλος της δικτατορίας του ενός κόσμου“.
 John Rarick, πρώην γερουσιαστής, 1971 http://euro-med.dk/?p=6563

 

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη ξεκίνησε το 1776

  

Ο ρόλος της, ένα παγκόσμιο κράτος υπό τον έλεγχο του μυθικού πλούτου του οίκου Rothschild και της μυθικής επιρροής του Rockefeller – βασίζεται στους6 κανόνες που δημιούργησε ο Adam Weishaupt: 

 

1. Καμμία σωστα λειτουργούσα (εθνική) κυβέρνηση
2. Καμμία (χριστιανική) θρησκεία
3. Καμμία οικογένεια
4. Καμμία αγάπη προς την πατρίδα
5. Κανένα κληρονομικό δίκαιο
6. Κανένα δίκαιο ιδιωτικής ιδιοκτησίας

 

Το άρθρο δημοσιεύθηκε με τον τίτλο «Abwicklung der alten Weltordnung II. die Krise: Rothschilds Hoffnung auf Goldwährung und Weltregierung» στο
http://derhonigmannsagt.wordpress.com/2010/12/14/abwicklung-der-alten-weltordnung-ii-die-krise-rothschilds-hoffnung-auf-goldwahrung-und-weltregierung/ στις 14.12.2010 

 

 

 

Πηγή

 

http://www.berlin-athen.eu/index.php

Related Posts
0 Comments

No Comment.