Re: Ο τρίτος Ναός του Σολομώντα

109
Πολύ απλά Αετέ, περιμένουμε να ακούσουμε για καταστροφή του Τεμένους Αλ Ακσά. Μόλις συμβεί αυτό θα ξέρουμε ότι τα γεγονότα κατασκευής του νέου Ναού θα είναι κοντά. 
aetos64
Donald Trump - ναος του σολομωντα
Επι εξουσιας του τραμπ θα ειναι ετοιμος ο 3ος ναος στην ιερουσαλημ
Ειμαστε παρα πολυ κοντα πλεον στην επισημη εμφανιση του θηριου της αποκαλυψεως...... ....

https://english.alaraby.co.uk/english/n ... raeli-coin

https://youtu.be/KEE9EOvI8B0
Μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ ίσως ;
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν

Re: Ο τρίτος Ναός του Σολομώντα

110
Αποκάλυψη ΣΟΚ! Ζητάνε την ανέγερση του 3ου Ναού ως ναού Πανθρησκείας που θα καταργεί όλες της θρησκείες!

Γιώργος Θαλάσσης: Την ώρα που η επικαιρότητα μοιάζει με χύτρα έτοιμη να εκραγεί, οι ισραηλινές οργανώσεις για την ανέγερση του τρίτου ναού του Σολομώντα προχωράνε κανονικά τα σχέδιά τους για τον ερχομό του ειρηνοποιού μεσσία τους (ειρηνοποιού όσο ο εβραϊκός στρατός στην Γάζα) και του “ιερού” παλατιού του. Μας καλούνε μάλιστα να χρηματοδοτήσουμε το project τους προφανώς όχι γιατί τους λείπουν τα χρήματα αλλά για να μας κάνουν με πονηριά οπαδούς του σιωνισμού τους και του ερχομού του αντιχρίστου. Με το κάλεσμα για πίστη σε μια παγκόσμια θρησκεία που θα καταργεί όλες τις θρησκείες, βλέπουμε επίσης και το ποιοι κρύβονται πίσω από την πανθρησκεία… 

Το κείμενο παρακάτω είναι από την ιστοσελίδα τους. Πρόσχωμεν αδελφοί!
Η εύρεση ενός τόπου προσευχής στον έναν θεό που θα είναι ανοιχτός σε όλα τα έθνη στην Ιερουσαλήμ διαγράφει αμέσως την εφεύρεση των θρησκειών. Γιατί να διχάσεις αυτούς που πιστεύουν σε Έναν θεό; Οι θρησκείες αποτελούν τη σοβαρότερη καταστροφή που γνωρίζει ο άνθρωπος.
Ο Τρίτος Ναός θα συγκεντρώσει τις προσευχές όλων των ανθρώπων σε μια τοποθεσία.
Η έννοια της συναγωγής, του τζαμιού ή της εκκλησίας είναι ξεπερασμένη. Δεν έχει σημασία αν κάποιος προσεύχεται καθισμένος, όρθιος ή γονατιστός. Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να προσεύχεται στον θεό όπου θέλει σε όποια γλώσσα θέλει και σε όποια θέση του ταιριάζει.
Η εν λόγω διαδικασία λύτρωσης ξεκίνησε με την καταστροφή του Δεύτερου Ναού, αφού οι Εβραίοι άρχισαν να προσεύχονται για την κατασκευή του Τρίτου Ναού την επόμενη μέρα. Η απελπισία και τα βασανιστήρια των εξόριστων ήταν απαραίτητα για να γίνει μάρτυρας του Οίκου του θεού.
Ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε τον Τρίτο Ναό της Ιερουσαλήμ στο Όρος του Ναού σύμφωνα με την προφητεία του Ιεζεκιήλ, με ειρήνη.

Συνέδριο της ισραηλινής Κνεσέτ με πρωτοβουλία του Υπ. Άμυνας για μετατροπή του Αλ Ακσά σε Ναό. Θα είναι ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα που δρομολογεί έλευση Αντιχρίστου!

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ισραηλινή Κνεσέτ (Κοινοβούλιο) θα συγκαλέσει αύριο Κυριακή συνεδρίαση για να συζητήσει «τρόπους αλλαγής της ταυτότητας του τζαμιού Αλ Άκσα». Επιδιώκουν τον αποχαρακτηρισμό του από τζαμί σε Ναό. Εκεί είναι η θέση του Ναου του Σολομώντα. Η σύνοδος θα περιλαμβάνει εξτρεμιστικές οργανώσεις «Ομάδες Ναού» και πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση του υπουργού Ασφαλείας του Ισραήλ Ιταμάρ Μπεν Γκβίρ.

Το εορταστικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κνεσέτ στην αίθουσα στην Ιερουσαλήμ την Κυριακή, 2/6/24, στην οδό 25 Bayer Tashpad (2.6.24) ώρα 11:30 έως 14:00
 
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σημεία των Καιρών”