Για να διαβάσετε τις συζητήσεις πρέπει να είστε εγγεγραμένο μέλος.

Χόλιγουντ: Μελ Γκίμπσον - Aποκάλυψη δικτύου παιδεραστών

1
Ο Μελ Γκίμπσον ζει με φόβο για τη ζωή του, αφού ορκίστηκε να αποκαλύψει ένα κύκλωμα ελίτ παιδεραστών που λειτουργεί στην καρδιά του συστήματος του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με τον Γκίμπσον, οι ελίτ του Χόλιγουντ έχουν ήδη προσπαθήσει να τον ακυρώσουν, να
τον φιμώσουν και να καταστρέψουν την καριέρα του – τίποτα από αυτά δεν λειτούργησε γιατί εμείς, οι άνθρωποι, καταλαβαίνουμε ότι λέει την αλήθεια.

Ο Μελ Γκίμπσον εξόργισε το κατεστημένο το 2017, καταγγέλλοντας το Χόλιγουντ ως «φωλιά παρασίτων» που «γλεντάει με το αίμα των παιδιών ».

Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιτέθηκαν γρήγορα στις αποκαλύψεις του Gibson, ανέπτυξαν ελέγχους στοιχείων, συμπεριλαμβανομένου του Snopes, για να δηλώσουν τα σχόλια ψευδείς ειδήσεις και προχώρησαν στη διαγραφή κάθε βίντεο και άρθρου από το διαδίκτυο. Ο Όργουελ μάς προειδοποίησε ότι στο μέλλον οι ελίτ θα «τρυπούσαν στη μνήμη» άβολες πληροφορίες. Και αυτό ακριβώς έκαναν οι ελίτ με τις αποκαλύψεις του Γκίμπσον για το Χόλιγουντ.

Με λίγα λόγια, η φωνή του Μελ Γκίμπσον σίγησε.


Τώρα, έξι χρόνια αργότερα, ο Μελ Γκίμπσον δήλωσε τώρα ότι «δεν έχει τίποτα να χάσει» και είναι αποφασισμένος να παίξει τον ρόλο του στην εξάλειψη του κακού της ελίτ παιδεραστίας και της εμπορίας παιδιών – ανεξάρτητα από τις προσωπικές συνέπειες.

Το Sound of Freedom αφηγείται την ιστορία του Tim Ballard, ενός πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος εγκαταλείπει τη δουλειά του ως Ειδικός Πράκτορας στις έρευνες για την εσωτερική ασφάλεια. Οι πρώτες αναφορές δείχνουν ότι η ταινία αποκαλύπτει την παιδεραστία VIP και την εμπορία παιδιών.

Ο Tim Ballard είπε πρόσφατα σε ένα πλήθος στο Utah Eagle Forum 2023 Annual Convention ότι η σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών, εκτελεστικής παραγωγής του Tony Robbins, πλησίαζε στην ολοκλήρωση και αποκάλυψε επίσης ότι ο Gibson έχει αφιερώσει τη ζωή του για να σώσει παιδιά από ελίτ παιδεραστές.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι τρομοκρατημένα για τον νέο ρόλο του Gibson και κάνουν ό,τι μπορούν για να παραπλανήσουν τις μάζες. Σύμφωνα με τα στοιχεία ελέγχου , ο Μελ Γκίμπσον δεν συμμετέχει στο Sound of Freedom. Ισχυρίζονται μάλιστα ότι αρνήθηκε την εμπλοκή του – φυσικά μέσω μιας ανώνυμης, ανώνυμης πηγής.
Γιατί λένε τόσο κραυγαλέα ψέματα για τον ρόλο του Gibson στο Sound of Freedom; Γιατί είναι τρομοκρατημένοι με αυτό που πρόκειται να αποκαλύψει.

Σύμφωνα με τον Gibson, καλύπτουν τις σκοτεινές δυνάμεις που είναι αποφασισμένες να τον φιμώσουν. Είναι τόσο αποφασισμένοι να τον φιμώσουν και να καταπνίξουν αυτήν την ταινία, που δεν θέλουν το κοινό να έχει καμία ιδέα ότι η ταινία υπάρχει.

Η Kari Lake συναντήθηκε με τον Gibson και μίλησαν για το φρικιαστικό εμπόριο παιδιών που γίνεται σε όλο τον κόσμο.

Πρέπει να συμμετάσχουμε με γενναίους πατριώτες όπως η Kari Lake στην άρνησή τους να κρυφτούν μπροστά στην ελίτ και στα σκυλιά επίθεσης στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Η εμπορία παιδιών είναι το βρώμικο μυστικό της Αμερικής και η ελίτ δεν θέλει να γνωρίζετε την πλήρη κλίμακα της επιδημίας.

Εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες μόνο στις ΗΠΑ, με πολλά από αυτά να πέφτουν στα χέρια αρπακτικών που τα διακινούν μέσω δικτύων παιδεραστίας, όπου τα παιδιά υφίστανται αφάνταστη φρίκη.

Η σεξουαλική διακίνηση —ειδικά όταν πρόκειται για αγοραπωλησίες νεαρών κοριτσιών— έχει γίνει μεγάλη επιχείρηση στην Αμερική. Το 2011, ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επιχείρηση στο οργανωμένο έγκλημα και το δεύτερο πιο προσοδοφόρο εμπόρευμα που εμπορευόταν παράνομα μετά τα ναρκωτικά και τα όπλα.
Σκεφτείτε το εξής: κάθε δύο λεπτά, ένα παιδί υφίσταται εκμετάλλευση στη βιομηχανία του σεξ.

Όπως σημειώνει η ερευνήτρια δημοσιογράφος Amy Fine Collins, «Έχει γίνει πιο προσοδοφόρο και πολύ πιο ασφαλές να πουλάς εύπλαστους εφήβους από ναρκωτικά ή όπλα . Μια λίβρα ηρωίνης ή ένα AK-47 μπορεί να πωληθεί μία φορά, αλλά ένα νεαρό κορίτσι μπορεί να πωληθεί 10 έως 15 φορές την ημέρα — και ένας «δίκαιος» μαστροπός κατάσχει το 100 τοις εκατό των κερδών της.

Όπως επισημαίνει ο Έρνι Άλεν του Εθνικού Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά, « Ο μόνος τρόπος να μην το βρείτε σε καμία αμερικανική πόλη είναι απλώς να μην το ψάξετε ».

Από πού ήρθε αυτή η όρεξη για μικρά παιδιά;

Κοίτα γύρω σου.

Τα παιδιά έχουν σεξουαλοποιηθεί εδώ και χρόνια σε μουσικά βίντεο, σε διαφημιστικές πινακίδες, σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και σε καταστήματα ρούχων όπως το Target. Οι έμποροι έχουν δημιουργήσει ζήτηση για νεαρή σάρκα και έτοιμη προσφορά υπερ-σεξουαλοποιημένων παιδιών.

Όπως είπε αυτή την εβδομάδα ο βετεράνος του Χόλιγουντ Τζέιμς Γουντς , το Χόλιγουντ είναι «εκατό φορές πιο κακό» από τους χειρότερους φόβους σας.
Και ο Hollyweird, όπως ήξερε πάντα ο Gibson, βρίσκεται στην καρδιά του κακού σε αυτόν τον κόσμο.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα αστέρια, ο Γκίμπσον δεν παρασύρθηκε από το κακό. Εδώ είναι χρόνια αργότερα, αρνούμενος ακόμα να εξαγοράσει το κακό σύστημα.
Αφού πήρε μια ανάσα, ο Γκίμπσον επέστρεψε και αποφάσισε ότι δεν επρόκειτο να παίξει πια σύμφωνα με τους κανόνες του Χόλιγουντ. Αψήφησε το σύστημα στούντιο και έκανε το επικό Πάθος του Χριστού . Και τώρα το κάνει ξανά συνεργαζόμενος με τον Tim Ballard και τον Jim Caviezel και φτιάχνοντας το Sound of Freedom.
Η βιομηχανία του θεάματος και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, που εργάζονται για λογαριασμό των ελίτ, είναι αποφασισμένα να κρατήσουν κρυφή την επιδημία της παιδεραστίας. Είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να αρνούνται ότι υπάρχει πρόβλημα εδώ, παρά τις ενδείξεις ότι εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο.
Γενναίοι πατριώτες όπως ο Mel Gibson, ο Tim Ballard και ο Jim Caviezel είναι αποφασισμένοι να φέρουν αυτή την επιδημία στο φως.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα κύρια μέσα ενημέρωσης θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουν ξανά τον Mel Gibson. Αν δεν μπορούν να τον φιμώσουν με αυτόν τον τρόπο, όπως πιστεύει, τότε οι κίνδυνοι για τον Γκίμπσον θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο σοβαροί.

Είναι σημαντικό να τον υποστηρίξουμε και το έργο του και να μην αφήσουμε τα κυρίαρχα ΜΜΕ να τον σπιλώνουν με ψέματα και ψεύτικες ειδήσεις.

Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Χόλιγουντ: Μελ Γκίμπσον - Aποκάλυψη δικτύου παιδεραστών

2
Παραδοχή ΣΟΚ πρ. διευθυντή του ΟΗΕ για δεσμούς μεταξύ ολιγαρχών, παιδεραστίας και αγνοουμένων παιδιών

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Global Sustainable Index Institute των Ηνωμένων Εθνών Calin Georgescu είπε πώς οι ολιγάρχες που φέρονται να ελέγχουν τον κόσμο, για λογαριασμό του ενός ηγέτη, συνδέονται με τα πλήθη των παιδιών που χάνονται κάθε χρόνο χωρίς κανένα ίχνος.


Ο Τζορτζέσκου έκανε τις τρομακτικές παραδοχές κατά την διάρκεια μιας συνομιλίας πέρυσι με την ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική ΜΚΟ της Διεθνούς Ερευνητικής Επιτροπής για τα Εγκλήματα .

Όπως είπε:

«Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι ολιγάρχες, όλοι τους σχετίζονται με το σύστημα της παιδεραστίας.
Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν περισσότερα από 8 εκατομμύρια παιδιά ετησίως που εξαφανίζονται. 8 εκατομμύρια σημαίνει το σύνολο του πληθυσμού της Αυστρίας. Εξαφανίζονται χωρίς καμία ένδειξη, απλά έτσι.
Αυτή η εγκληματική πράξη πρέπει να σταματήσει».


Δείτε το βίντεο εδώ
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Χόλιγουντ: Μελ Γκίμπσον - Aποκάλυψη δικτύου παιδεραστών

3
Ο αλγόριθμος του Instagram ενισχύει «τεράστιο δίκτυο παιδεραστών», ισχυρίζεται έκθεση-βόμβα
Η WSJ αποκάλυψε ότι οι λογαριασμοί του Instagram είναι «θρασύτατοι, επικίνδυνοι και σεξουαλικά κατευθυνόμενοι».

Οι αλγόριθμοι του Instagram συνδέουν και προωθούν ένα «τεράστιο δίκτυο» παιδεραστών που ενδιαφέρονται για «σεξουαλικό περιεχόμενο για ανηλίκους», σύμφωνα με μια νέα έκθεση-βόμβα.


Οι αλγόριθμοι της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Meta προωθούν παράνομο περιεχόμενο σε λογαριασμούς «ανοιχτά αφοσιωμένους στην προμήθεια και την αγορά» του υλικού, σύμφωνα με έρευνες της Wall Street Journal και ερευνητών του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ και του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης Amherst.
«Το Instagram συνδέει παιδόφιλους και τους καθοδηγεί ώστε να γίνουν πωλητές περιεχομένου μέσω συστάσεων και συστημάτων που στόχο έχουν να συνδέουν όσους μοιράζονται εξειδικευμένα ενδιαφέροντα» διαπίστωσαν η WSJ και οι ακαδημαϊκοί ερευνητές.
«Παρόλο που οι περισσότεροι στην πλατφόρμα δεν είναι ορατοί, οι λογαριασμοί για σεξ στο Instagram είναι θρασύτατοι όσον αφορά τα ενδιαφέροντά τους» αναφέρει η έκθεση.

#pedowhore και #preteensex
Οι ερευνητές φέρεται να διαπίστωσαν ότι το Instagram επέτρεπε στους ανθρώπους να αναζητούν συγκεκριμένα hashtags όπως #pedowhore και #preteensex ενώ τους συνέδεε με λογαριασμούς που χρησιμοποιούσαν τους όρους για να διαφημίσουν υλικό παιδικού σεξ προς πώληση. Τέτοιοι λογαριασμοί συχνά ισχυρίζονται ότι διευθύνονται από τα ίδια τα παιδιά και χρησιμοποιούν απροκάλυπτα σεξουαλικά συνθήματα που ενσωματώνουν λέξεις όπως «μικρή τσούλα για σένα», υποστηρίζει η έκθεση.
Σύμφωνα με την WSJ, οι λογαριασμοί του Instagram που προσφέρουν την πώληση παράνομου σεξουαλικού υλικού γενικά δεν το δημοσιεύουν ανοιχτά, αλλά αναρτούν «μενού» περιεχομένου.
Οι ερευνητές του Παρατηρητηρίου Διαδικτύου του Στάνφορντ διαπίστωσαν ότι ορισμένοι λογαριασμοί προσκαλούν τους αγοραστές να ζητήσουν «συγκεκριμένες πράξεις», ανέφερε η WSJ. Ορισμένα μενού περιλαμβάνουν τιμές για βίντεο με παιδιά που βλάπτουν τον εαυτό τους και «εικόνες του ανηλίκου που εκτελεί σεξουαλικές πράξεις με ζώα». Στη σωστή τιμή, τα παιδιά είναι διαθέσιμα για προσωπικές «συναντήσεις», διαπίστωσαν οι ερευνητές.

Τι συμβαίνει με τη Meta
Η προώθηση του περιεχομένου του σεξ ανηλίκων παραβιάζει τους ίδιους τους κανόνες της Meta, εκτός του ότι είναι παράνομη σύμφωνα με την ομοσπονδιακή νομοθεσία.
Απαντώντας σε ερωτήσεις της WSJ, η Meta «αναγνώρισε τα προβλήματα στο πλαίσιο των εργασιών επιβολής της και δήλωσε ότι έχει συστήσει μια εσωτερική ομάδα εργασίας για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αναφέρθηκαν». »
«Η εκμετάλλευση των παιδιών είναι ένα φρικτό έγκλημα» δήλωσε η εταιρεία στην εφημερίδα, προσθέτοντας: «Ερευνούμε συνεχώς τρόπους για να αμυνθούμε ενεργά εναντίον αυτής της συμπεριφοράς».
Η Meta δήλωσε ότι τα τελευταία δύο χρόνια κατέβασε 27 δίκτυα παιδεραστίας και σχεδιάζει περισσότερες αφαιρέσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Από τότε που έλαβε ερωτήματα από την εφημερίδα, η πλατφόρμα δήλωσε ότι έχει μπλοκάρει «χιλιάδες hashtags που σεξουαλικοποιούν παιδιά, ορισμένα με εκατομμύρια αναρτήσεις, και περιόρισε τα συστήματά της από το να συνιστούν στους χρήστες να αναζητούν όρους που είναι γνωστό ότι σχετίζονται με σεξουαλική κακοποίηση».
Είπε επίσης ότι εργάζεται για να αποτρέψει τα συστήματά της από το να συστήνουν σε δυνητικά παιδόφιλους ενήλικες να συνδέονται μεταξύ τους ή να αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο του άλλου, αναφέρει η έκθεση.
*Με στοιχεία από foxnews.com

https://www.in.gr/2023/06/11/world/o-al ... esi-vomva/
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν

Re: Χόλιγουντ: Μελ Γκίμπσον - Aποκάλυψη δικτύου παιδεραστών

4
Πολλά τα λεφτά, όπως αναφέρει και η ταινία, το ναρκωτικό θα το πουλήσεις μια φορά, ενώ ένα παιδί θα το πουλήσεις πολλές φορές.
Έχει γίνει η πιο κερδοφόρα επιχείρηση, άρα φανταστείτε πόσοι υπάρχουν εκεί έξω που προβαίνουν σε τέτοιες αθλιότητες.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Χόλιγουντ: Μελ Γκίμπσον - Aποκάλυψη δικτύου παιδεραστών

5
Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν περισσότερα από 8 εκατομμύρια παιδιά ετησίως που εξαφανίζονται. 8 εκατομμύρια σημαίνει το σύνολο του πληθυσμού της Αυστρίας. Εξαφανίζονται χωρίς καμία ένδειξη, απλά έτσι.
Ερώτηση: Γιατί εξαφανίζονται ;;;;;

Οι συνωμοσιολόγοι λένε ότι όλα γίνονται για το Αδρενόχρωμα.
Αδρενόχρωμα, ένα ναρκωτικό μεταξύ πραγματικότητας και μύθου
Ταυτόχρονα, βλέπουμε ότι γίνονται αθλιότητες στην Λωρίδα της Γάζας, σε παιδιά, τα οποια κακοποιούνται. 
Ισραηλινοί ιατροδικαστές του στρατού εξέτασαν τις σορούς των θυμάτων της επίθεσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Χαμάς εναντίον κοινοτήτων γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας και διαπίστωσαν πολλαπλές ενδείξεις για βασανιστήρια, βιασμούς και άλλες ωμότητες.
Περίπου 1.300 πτώματα των θυμάτων της Χαμάς έχουν μεταφερθεί σε βάση του στρατού στη Ράμλα, στο κεντρικό Ισραήλ, όπου πραγματοποιούνται από ομάδες ειδικών ιατροδικαστικές εξετάσεις για να αναγνωρισθούν οι νεκροί και να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου τους.
Γύρω το 90% των νεκρών στρατιωτικών έχει ταυτοποιηθεί, ενώ οι ομάδες έχουν επίσης ταυτοποιήσει περίπου τους μισούς νεκρούς αμάχους, δήλωσε ο ραββίνος Israel Weiss, πρώην αρχιραββίνος του στρατού και ένας από τους αξιωματούχους που επιβλέπουν την ταυτοποίηση των νεκρών. Πρόσθεσε ότι πολλά πτώματα φέρουν σημάδια βασανισμού καθώς και βιασμού.

https://www.tanea.gr/2023/10/15/world/i ... tis-xamas/
και ερωτώ: πόσες είναι οι πιθανότητες να υπάρχει οργανωμένο δίκτυο εκμετάλλευσης παιδιών (π.χ. εμπορίας ή αδρενοχρωμίου) στην περιοχή Ισραήλ-Γάζας;
Άλλωστε, δεν είναι καθόλου λογικό να χτυπάν γυναικόπαιδά (εώς 70% αναφέρουν πηγές)... κάποιος λόγος θα υπάρχει.... γιατί;
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν

Re: Χόλιγουντ: Μελ Γκίμπσον - Aποκάλυψη δικτύου παιδεραστών

6
Εκτός του ειναι Μουσουλμάνοι, και έχουν μια συγκεκριμένη νοοτροπια για μη Μουσουλμάνες γυναίκες και παιδιά, να σου θυμίσω τι έγινε στην Ποντιακή γενοκτονία....

Να σου θυμίσω επίσης κι αυτό

viewtopic.php?f=142&t=18046


Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Χόλιγουντ: Μελ Γκίμπσον - Aποκάλυψη δικτύου παιδεραστών

7
dominique έγραψε: 05 Νοέμ 2023, 21:49
Να σου θυμίσω επίσης κι αυτό

viewtopic.php?f=142&t=18046

 
Άρα, ο λόγος που οι Σιωνιστές χτυπάνε παιδιά (π.χ. στην Γαζα) είναι για να προκαλέσουν τον Θεό. Αυτό λέει στο 3.05, στο βίντεο που είχες δημοσιεύσει παλαιότερα. Ωστόσο, η πιθανότητα να γίνεται και εμπόριο εκεί είναι επίσης υψηλή κατά τη γνώμη μου. 
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν

Re: Χόλιγουντ: Μελ Γκίμπσον - Aποκάλυψη δικτύου παιδεραστών

8
Οι σιωνιστές όπως λες, δεν τους νοιάζει για τα παιδιά, γιατί θέλουν να πετύχουν τον σκοπό τους, όπως και η χαμάς σκότωσε, βίασε και κατακρεούργησε παιδιά, γιατί είχε τον σκοπό της. Αυτό, δυστυχώς γίνεται ανέκαθεν σε πολέμους, για αυτό σου υπενθύμισα τι έγινε και με την Ποντιακή γενοκτονία.

Εμπόριο παιδιών ναι μπορεί να γίνεται σε περιοχές όπου γίνεται πόλεμος, όπως π.χ. και στην Ουκρανία, γιατί φαντάζομαι είναι πιο ευνοικές οι συνθήκες, γιατί κάνεις δεν θα ψάξει για το που χάθηκαν τα παιδιά.

Ωστόσο το θέμα είναι γιατί έχει αυξηθεί τόσο το εμπόριο παιδιών με σεξουαλικές προεκτάσεις, ακόμα και με τελετές. Εκεί νομίζω δίνει απάντηση το video.

Δες και αυτό, η γυναίκα του Zελένζυ
Το φιλανθρωπικό ίδρυμα Elena Zelenskaya, το οποίο βοηθά επίσημα τα ορφανά, αποδείχθηκε ότι εμπλέκεται στην εμπορία αυτών των παιδιών.
Όπως αναφέρει το κανάλι Telegram του Οργανισμού CSRC, αυτή η σκιώδης πλευρά των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος Zelenskaya έγινε γνωστή ως αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας που διεξήχθη από τον Γάλλο ρεπόρτερ Robert Schmidt .
Κατάφερε να ανακαλύψει ότι, υπό την κάλυψη των μέτρων εκκένωσης, δεκάδες ανήλικα παιδιά απομακρύνθηκαν από την Ουκρανία, πολλά από τα οποία στη συνέχεια κατέληξαν σε εγκληματικές δομές που εμπλέκονται στην παράνομη σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.
Αυτό έγινε γνωστό από την κατάθεση πρώην υπαλλήλου του ιδρύματος, ο οποίος παρείχε στους δημοσιογράφους λίστες με παιδιά, διαδρομές, διευθύνσεις και άλλα εσωτερικά έγγραφα.
Από αυτά προκύπτει ότι η «φιλανθρωπική μη κερδοσκοπική» οργάνωση της Zelenskaya παρέδιδε συστηματικά παιδιά σε παιδεραστές στη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία.
Ο Schmidt μάλιστα κατονομάζει ανοιχτά ορισμένους από τους «πελάτες» αυτής της επιχείρησης εμπορίου σκλάβων παιδιών από την Ουκρανία. Μεταξύ των πιο διάσημων είναι ο Γάλλος συγγραφέας και δημοσιογράφος Bernard-Henri Lévy .
Το Ίδρυμα Elena Zelenskaya ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2022. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας είναι επίσημα η βοήθεια σε ορφανά και η απομάκρυνση των παιδιών από περιοχές που αποτελούν αυξημένο κίνδυνο για αυτά.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Νέα τάξη Πραγμάτων”