Re: ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ

46
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΔΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΡΙΚΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΧΕΙΡΩΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ...ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΗΡΩΑ (ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ΚΑΙ ...ΕΛΕΟΣ!!! ) ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΛΔΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ !!! ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ;;; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ...ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ...ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΡΚΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ (ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ (ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ-888), ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΩΣ "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 888"...ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΑΤΥΠΗ ΜΑΣΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ....ΤΑΧΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ...ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ+ΕΣΤΙΩΝ.

Re: ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ

47
"ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΔΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΡΙΚΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΧΕΙΡΩΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ..."

Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Αν το δεις καθαρά με κοσμική οπτική τότε όλα είναι φυσιολογικά. Ακόμα και η αδικία, ακόμα και η συνωμοσία, ακόμα και η υποδούλωση είναι τελείως φυσιολογικά. Αν αυτή η οπτική πάλι σε ενοχλεί τότε για την πλειονότητα είσαι τουλάχιστον ...γραφικός.... Δύσκολα βρίσκεις σήμερα ανθρώπους που να ενδιαφέρονται για τα κοινά. Μόνο το τομάρι του ο καθένας...

Και αυτό ισχύει δυστυχώς προπαντός για τους Έλληνες

 

Re: ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ

48
ΕΘΙΞΕΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΣΤΑΣΗΣ (ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ) ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΨΟΦΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ "ΣΥΝΟΜΟΣΙΩΛΟΓΟΥΣ" ΚΑΙ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ" ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΗΚΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΤΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΛΕΣΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΖΗΛΙΑΣ, ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑΣ, ΚΟΜΠΛΕΞ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ...

Re: ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ

49
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ, Ο ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ (!!!)...ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ" ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, Ο ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ "ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ" ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ (ΒΛ. ΠΛΑΝΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ)...ΔΗΛΑΔΗ Ο OFFSHORE-ΑΚΙΑΣ ΚΑΙ BODYBUILDER-ΑΚΙΑΣ KAI ΓΑΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ EIXE TO ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ (ΒΛ. ΝΑΪΤΗΣ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΚΛΠ) ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ ΓΕΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΕΨΙΛΟΝ-666 ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ή ΑΛΛΙΩΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ", Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΥΚ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ, Ο ΑΝΕΚΔΙΚΗΓΟΣ ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ...ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΜΟΤΤΟ: "ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ, ΕΣΕΙΣ???"... Η ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΤΟΥ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ ORDO ADEPTIS ATLANTIS (+/-) ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ "ΑΝΑΛΑΜΠΗ" (ΠΡΙΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ, ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, Η ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ-666 Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΑΡΤΙ, ΜΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ..ΧΑΧΑ!! Υ.Γ.1: ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΥΚ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...Υ.Γ.2: Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ !!!! Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΙΕΣ ΤΟΥ !!!

Re: ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ

50
ΑΠΟΤΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟ-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ !!! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.....ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.....ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 666 ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΌ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ-888) ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ+ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

ΕΤΟΣ 2010 :
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΑΜΚΑ 666», ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ 666.

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ «ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ» ΚΥΡΙΟ ΦΟΥΡΑΚΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ 666 ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ –ΣΚΟΠΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ).

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ «ΑΜΚΑ» ΚΑΙ ΣΤΟ 666 ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΩΜΑ/ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ 666 ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.»,

ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ «ΑΜΚΑ», ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΧΛΟΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ «ΑΜΚΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ YOHAN CHRISTIANSEN ΔΑΝΙΑΣ (ή ΤΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΣΧΑΣ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΦΕΡΕΤΕ ΩΣ «ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 666».

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΥΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» Η’ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ 666, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΘΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ – ΚΙΝΑ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑΧΑ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΩΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. (ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΥΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-666 ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΗΘΕΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά θέματα”